Şimdi Ara

CHP PM Üyesi Sekreterinin ve İlçe Yönetim Kurulu Üyesinin PKK ve DHKPC yi Öven Twitleri Ortaya Çıktı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
77
Cevap
2
Favori
1.752
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Sonic.Storm kullanıcısına yanıt

    gülenle fotografı olan adamları sorguladılarmı? yok.

    alttan alltan kuyu kazmadıklarını nereden biliyorsunuz?

    çok merak ettim.

  • Lirikal Militan kullanıcısına yanıt

    Bu dediklerin benim umurumda değil ki. Yok 2014'te ne olmuş yok fatma yavuzmuş falan filan. İsterse 2022 tweeti olsun.


    Sen ve senin gibiler aklınızca parti dizayn etmeye çalışıyorsunuz ona tepkiliyim. Amacınız ne ki? En fazla sizin oyunuz gelmez ama daha çok oy gelir. Oy nereden gelirse parti oraya döner. Doğuda ve büyükşehir varoşlarında kazanılacak oy sizin gibi o tweet attı bu böyle dedi deyip vazgeçenlerden kat kat fazla. Sizin oy vereceğiniz yön farklı. Ben chp yerinde olsam kürt oylarına yürürdüm sizden gelenlerle bu kadar sene alınan oy ortada. Burası 1930'ların türkiyesi değil. Demografik nüfus dağılımı sizin aleyhinize işliyor.

  • şimdi dikkatimi çekti.

    tam 8.yıl bitiminde servis edilmiş!!!

    valla iyi tezgah.

  • aksinaletinsan kullanıcısına yanıt

    O da yazdığına dikkat etsin. Şu sol kesimdeki DHKPC aşkı kadar beyinsizlik yok. Adamlar en kritik zamanlarda sürekli rejim lehine çalışan paravan bir terör örgüt ama bizim kafasız solculara göre adamlar mücadele veriyor. Bu yazdığı da o kafanın ürünü.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hopdediks-Dediğimdediks -- 31 Mart 2023; 17:15:18 >
  • Hopdediks-Dediğimdediks kullanıcısına yanıt

    Dhkpc diye bir örgüt mü var? Ne üyesi ne sempatizanını görmedim. Pkklı dolu. 1980 sonrası bitip gitmiş bir örgütü belki devlet eliyle yaşıyor gösteriyorlar.


    Gezi oyları sırasında olayları kızıştıran kalkanlarında sdp yazanların polis gelmeden 30 saniye önce yok olmasını gördüm ve 2 sokak ötesinde dairesi vardı bir kere basılmadı. Her gün aynı grup ortalığı karıştırır, her türlü malzemeyi polise atar ama hiç gözaltına alınmazdı. Bunları gördükten sonra kim eylemci kim devlet görevlisi ayırt edemem.

  • Vanished Man V kullanıcısına yanıt

    Bu dediklerin de benim umrumda değil ki.


    Parti dizayn etme fikirlerinden bahsedip parti dizayn etmeye çalışıyorsunuz demeniz çok komikti.


    Adınıza üzüldüm dik durma konusunda problemleriniz var demek ki.


    Bu arada genç kitle bu haberde paylaştığım ve size örnek gösterdiğim insanlardan tiksiniyor. Onların sesiyle duyuldu bunlar. Onların sayesinde tutuklandı. Kamuoyu yaratan onlar. Gelecekte daha çok uzuleceksiniz haberiniz olsun. Dizayn etmeye çalıştığınız partiye izin vermeyecekler.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vanished Man V kullanıcısına yanıt

    1930'ların CHP'si olsun diyen yok. Değişim olsun elbette fakat illaki Atatürk'e ve onun ilkelerine sırt dönülmesi mi gerek? Atatürk'e hakaret eden bir insan CHPli olamaz. CHP Türk ulusunun haklarını tartışmaya açamaz. hem kendi ilkelerine karşı gelmiş olur hem de Atatürk'ün anısına ihanet etmiş olur. Bu devrimcilik değil. devrimciliği ekonomide yapın, sağlıkta yapın, eğitimde yapın. demokratik gelişmelere de karşı değilim ama demokrasi Türk Ulusu'nu tartışmaya açarak sağlanamaz.


    Demografik yapının değişmesi herkesin aleyhine işliyor. Mülteci akınlarının artması ülkenin hem ekonomik hem de idari açıdan çıkmaza girmesine yol açacak. fakat sizin kastettiğiniz şey Kürt nüfusun artması. Bu kadar "sığ" bir görüş olamaz. Sizin kafanıza göre her Kürt HDP seçmeni mi? Her Kürt HDP seçmeni olmalı mı? Peki her Türk MHP seçmeni mi? Her Türk MHP seçmeni mi olmalı? İnsanlar siyasal görüşlerini ırkına, mezhebine göre değil dünya görüşüne göre vermelidir. Sizin bahsettiğiniz gibi bir durum yok ortada.





  • Vanished Man V kullanıcısına yanıt

    Bana göre de aynen öyle. DHKPC tamamen paravan bir örgüt. Kritik zamanlarda daima devletin işine gelecek eylemler yaparak tüm hak mücadelelerini zayıflatan terör grubu. Zorla yaşatılmaya çalışılıyor. Kritik zamanlarda kullanılıyor.

  • aksinaletinsan kullanıcısına yanıt

    Orası istihbaratın işi. Hiç kimse birbirinin gerçek niyetini yüzüne bakıp anlayamaz zaten öyle düşünürsek. Fetöcülerin tarifsiz bir kinle asıl hedefi RTE'dir. Bu kritik olaylardan ve gerçek niyet belli olduktan öncekilere hukuken "sen fotoğraf çekinmişsin" diye bir suç isnat edilemez. Hele ki zaten örgüt hiyerarşisi içinde hiç bulunmamışlarsa. Sorgulansa bile verilecek cevaplar bellidir. Sonrasında destekleyenler ise bu olaylara rağmen destekleyenler, fiili olarak örgüt hiyerarşisine biat edenler ve içinde bulunanlar, iç haberleşme sistemlerini kullananlar.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bence mevzu parti mevzusu değil. esas mevzu; biz bu ülkenin sade vatandaşları, terör zihniyetli insanlarla aynı ortamlarda yanyana yaşıyoruz. ve bununla ilgili münferit önlemler haricinde bir önlem yok gibi.

    bu işin sonu bu şekilde nereye varır. herkesin takkesini önüne alıp düşünmesi lazım bence.

  • Lirikal Militan kullanıcısına yanıt

    Umurunda değilse yazmazdın.

    Dik durma ne alakaysa? Ben seninle aynı görüşlerde değilim. Zaman değişir herşey değişir. Fikirler falan ohoo her partinin tüzüğünde yazar öyle şeyler. Sen yaşı genç arkadaşlardansın herhalde. O işler öyle değil. Herkes avantasında senin gibiler dışında bunları takan yok. Solcu, Atatürkçü, akpli, islamcı ihale zengini tipler hepsi farklı fikirlerde ama çeşmede aynı 10'larca milyonluk projede rezidans alıyor. Öyle bedavaya taraftarlık yapmıyorlar.


    Genç kitle dediğin kaç kişi ki? Sen ve senin gibiler yani çevrendekilerden bahsediyorsun. Farklı fikirleri olanlarla aynı ortamda değilsin. Sen bir askere git ülkede kimler varmış görürsün. Bu ülke hiçte senin gibi düşünenlerden oluşmuyor.


    Ben söyledim gerisi beni bağlamaz. Herşey para gerisi boş. Gözün açılınca geç olmasın.

  • Sonic.Storm kullanıcısına yanıt

    "sen fotoğraf çekinmişsin" diye bir suç isnat edilemez! demişsin ama

    buna yargı karar verir. kıvançla foto çektiren hakim, soruşturma geçirdi.

    kıvanç tatlıtug terör örgütümü?


    sorgulanılır soruşturulur, suç/suç unsuru yoksa dosya kapanır.

    hangi akapeli sorgulandı? soruşturma geçirdi?




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aksinaletinsan -- 31 Mart 2023; 17:9:4 >
  • Lirikal Militan kullanıcısına yanıt

    Muharrem INCE ne kadar da hakliymis, her gecen gun daha da iyi anliyoruz. Ates olmayan yerden duman cikmaz demeleri dogruymus!

  • aksinaletinsan kullanıcısına yanıt

    Yuh arkadaş benzetmeye bak :) Kıvanç orada sanık, fotoğraf çekinen de o mahkemede görevli bir hakim. Yargıyı etkileme durumu üzerine oluşn bir tablo. Ayrıca o hakim yargılandı mı onu da bilmiyorum.


    Bak son kez yazayım, gerçekten anlamayıp sorduğunu düşünerek. Bu yapı Ecevitten, Demirele, Çillerden, Yazıcıoğluna, Barış Mançodan, Cem Karacaya, bir dönem içişleri bakanlığı yapmış Meral Akşenere kadar bizzat devlet tarafından desteklenen bir yapıydı. Karşı çıkanların argümanları ise "bunlar şeriatçı, dinci, yobaz, laiklik düşmanı" vs söylemleriydi. Böyle bir tabloda fotoğraf çekinenler sıradan milletvekilleri, gazeteciler, ünlüler vs. burada hukuki olarak bir suç isnad edilemez diyorum.


    Ama malum siyasi süreçlerden sonra bu örgüte çalıştığı tespit edilen bürokrasideki isimler görevden alındı, davaya dahil edildi, y.dışına kaçanlar oldu. Şimdi Kılıçdaroğlu bu khk'lıları salacağını söylüyor bak. Yani bunca kritik olaya ve özellikle 15 Temmuz'a rağmen sahip çıkıyor. Bunlarla bağlantıda somut veri bırakan hiçbir bürokrat görevde değil şuan. Son tabloda kimler bu örgüte destek veriyor onlara bak sen. "6'lı masa liderleri FETÖ'den yargılanmalı" diyeniniz yok niyeyse... Ama hepsi yılmaz Fetö savunuculuğu yapıyor.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • o hakim, kıvancın hakimi değildi. en ufak bir riskte bile, belki bir sorun oluşabilir diye yapılmış bir soruşturma var! adam suçlu bile değil!

    yani attığınız her adımdan sorumlusunuzdur. helede bürokratsanız! ama bu, iktidar partisi ve çevresi için geçerli değil!

    bak senin gülenli foto olsun, 2013 tarihindeki övgü twitlerin HALEN duruyor olsun, direk sorgudasın.

    (ayrıca; ne 6 sı ne 7si, meclise verilen gülen önergesi bile akape tarafından reddediliyor.)

    terörde süre aşımı (~)8 yıldır. 8yıla 1 gün kala, ortaya sürülen bir twit! şimdi ben bu servisten iyi niyeti nasıl bekleyim? cezası neyse çeksin! ama bu çifte sıtandartı yapanları ve savunanlarında allah bin belasını versin.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Biz chp nin ne olduğunu biliyoruz . Nerde troller

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eski Tweet leri karıştırsak kaç tane AKP'li vekilin bakanın zamanında feto övdüğü sözler birlikte fotoları çıkar ama uğraşamam şimdi


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aksinaletinsan kullanıcısına yanıt

    Yahu kardeşim, Nebati'yi örnek verip duruyorsunuz. Yukarıda da yazdım; Fetö, RTE nefretiyle gözü dönmüş ABD-CIA güdümlü bir örgüt. Sence gerekli soruşturmalar yapılmadan böyle bi riske girerler mi? Fetö hiyerarşisine bağlı adamlara görev vererek kendi ayaklarına sıkmış olacaklarını bilmiyorlar mı? Biraz mantık.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sonic.Storm kullanıcısına yanıt

    akape el birliğiyle adamları, istihbarattan tut, okul kantinine bile yerleştirdi! bu mantıkla bakarsak, bir kandırılma daha yaşanmaması için bir sebeb yok!

    güleni övmeyen, foto atmayan, adama şiir yazmayan akapeli kalmamış, hepsi halen "aktif" görevde ve sen "mantık" diyorsun.

    bende, YARGI diyorum. herkese eşit uygulanan bir YARGI!




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aksinaletinsan -- 31 Mart 2023; 23:13:45 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.