Şimdi Ara

CHP'li Özgür Özel, Kemal Kılıçdaroğlu'na istifa çağrısı yapanları hedef aldı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
108
Cevap
3
Favori
3.839
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
58 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • sensaura kullanıcısına yanıt
    Öyle deme puroma haksızlık yapıldı, halk onun kıymetini bilemedi.
    Peki ince? O hain

    İnce adayken ne hatırlıyorsun? Ben Erdoğanla tek başına savaşan bir lider hatırlıyorum.

    O zamanlar meralde, temelde, seloda kendi adaylığını koymuştu.

    Hic kimse onlara oy bölmeyin demedi.

    Kemal Kılıçdaroğlunu doğru düzgün hatırlamıyorum bile.

    Reklam? Ince'nin doğru düzgün reklamini da hatırlamıyorum.

    Peki bu dönem ne oldu? İnanılmaz bir reklam kampanyasi yürütüldü, Kılıçdaroğlu her tuşa basti millete sms bile gönderdi, Türkiye'nin her yerinde resmi vardi, bütün chpli belediyeler onun seçimi icin çalıştı.

    Ama hiçbir zaman o zaman ki samimiyet yoktu o yüzden ince'nin mitingleri daha kalabalik oldu çünkü ince'ye ince'yi sevdikleri icin oy atti insanlar.

    Kılıçdaroğluna ise erdogan gitsin diye oy attı

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >




  • Aaaa sen olaylari bir bilseydin boyle dusunmezdin hocam. Muharrem Ince dedigin kripto adam 5 yasinda kucuk bir kizin dansina eslik etmis yolda, tuh! Bu kadar igrenclesilemezdi, ne demek ya dans ne demek ya hala elim ayagim titiriyor. Miden kaldirdi mi bunu yoksa daha devam edeyim mi Ince'yi anlatmaya? Bak bir sey daha soylerim sonrasi sana kalmis, miden kaldirirsa su da var. Muharrem Fetoculeri, PKK'lilari, Hizbullahcilari devlete sokmam demis! Hakan Sukur falan hepsi tutustu, yine ayni guruh tarafindan itiraflar geldi, Muharrem Ince bize calisiyor demis Tayyip aaaa, duydun mu bak? Gerci 2 dakka dusunursek Ince baskan olursa fetoculere goz actirmayacak, bu yuzden fetoculer inceye pislik atiyor olabilir ama yoo yooo boyle bise olamaz. Muharrem o gece Mardin Midyat'taki koy okuluinun 3 no'lu sandigindaki sandiga gelmeyen musahitin telefonunu arayip oyumuza sahip cikmadi, bu adamdan her sey beklenir.


    Puhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

    :D:D:D




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sensaura -- 5 Haziran 2023; 17:54:55 >
  • Karsim dedem o benim karsim , demokrat dedem pirom.o benim karsim , o gelecek dertler bitecek ,😂

    Ya arkadaşlar plaka partisi sonuçta ne olacak ki

    Diğeri kazanıyor kalıyor bu ne yapıyor

    CHP seçmeni 2024 de de plakacilik yapacak tıpış tıpış verecek

    Gidip yine HDP yanlayacak ,


    CHP kapatılmalıdır nokta yeniden muhalefet oluşması lazım

    Muhalefeti tekeline almış CHP nede olsa oyum Garanti oh oh diyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yemin ederim iki turda da Kemal'e verdim. Umarım yerel seçimde İzmir dahil tek bir belediye alamaz CHP. Ne utanmaz arlanmaz çıktı bu Kemal ve avanesi. İyi ki başa gelmemişler yüzsüzler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O zaman bir dahaki seçimlerde oy yerine kafatasını alırlar artık. Büyük şehirleri kaybetmemek için aday göstermedik bahanesinin arkasına sığınanlar şimdi büyük şehirleri de bir kaybetsinler de görsünler hedef almayı.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynen aynen kesin istifa etsin diyenler AKP'lidir :D Bu kafa ile devam etsinler. En ufak bir eleştiri yapanı veya istifa et diyeni AKP'li ilan et geç ne güzel sistem yaa  


    Bu kafa ile AKP'ye 1-2 seçim daha kazandırır muhalefet. Dolar 25-30 olsa ne olur bu muhalefet sağolsun gene ne yapar eder hediye eder seçimi. İşin kötüsü bunlara inanıp halen TIPIŞ TIPIŞ gidip oy kullanacak bir yüzde 20'lik kitle olması.

  • Kemal dedem plana sadik kaliyor, dolari 30 - 40 lira yapacaklar, iste plan hep buydu, pirom inandigi yolda yurumeye devam ediyor, gurbetciler zenginlesiyor.


    Pirom muah muah men sana gurban piroooom...



    Puhaaaaaaaaaaaaaaaaa 

    Ince linc edilirken tekme atanlara az bile az, ohhhhhhhhhhhhhhhh, ohhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh :D:D:D

  • Gidip oy vermeyecektiniz, '%48' gibi bir bahaneleri olmayacaktı. Ben 2. turda 2 sebepten oy vermedim. Birincisi Özdağ ile görüşmesi, ikincisi de açıkça gelen mağlubiyette 'x kadar oy aldık, başarılıyız' demelerini istemediğim için.


    Görüldüğü gibi aynı İnce gibi bunlar da Tayyibe karşı verilen oyları kendilerinin sanıp '%48 aldık, başarılıyız' algısı oluşturuyor. Bu millet ne Muharrem'e, ne Kemal'e verdi o oyları. 'Tayyip olmasın' diye verdiler. İnce'nin gerçek oyunu gördük bu seçimde. 230 bin oy alabildi. 5 sene sonra İmamoğlu'nun girdiği bir seçimde Kemal aday olsun, o da anca İnce'nin aldığı kadar alır madara olur.

  • Özgür Özel efendisine yağcılık yapıyor. Kendisi iyi bir Dalkavuk.


    Ama ben de KK'nın istifa etmesinden yana değilim. 48% oy almış bir adamı küçümsemek te ne oluyor?

  • Önümüzde daha yerel seçimler var. Onları da kazanmak istiyoruz. KK kalsın. Hatta Ankara, İstanbul, Adana, Antalya ve İzmir için Başkanlığa aday olsun.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K110 -- 5 Haziran 2023; 18:51:29 >
  • İyice mokunu çıkardılar ya.

    Meydanlarda " yönetemiyorsu. Erdoğan istifa et. İstifa bir hizmettir." Diyen kemal dede iş kendine dönünce istifayı hiç düşünmüyor.

    İnsaf be insaf be

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konuya bak akplisi, trolü, başka parti tutanı sanki chp seçmeniymiş gibi doluşmuş. Size ne ki?

  • Türkiyede iktidar olmanin yolu muhalefeti kontrolun altinda tutmaktir. Bunun icinse Baskan devirmenin zor oldugu muhalefet partisinin basina iktidarin koltugunu sigorta altina almak adina yapilacak tum yanlislari fazlasiyla yapan bir Baskan getirmektir. O orda durdugu surece savasa girse iktidar yikilmaz. Halkta secim yaptigini saniyor, oysa secmeniz gerekeni belirliyorlar.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bütün partilerde 2 dönem kuralı olmalı. Daha doğrusu bu sadece siyasi partiler için değil her dernek, kurum, kuruluş için geçerli olmalıdır. Kavgasız, gürültüsüz, ölümsüz bir koltuk bırakılmayacak mı bu ülkede? Hep aynı kişileri görmek zorunda mıyız? Taze nefes, yeni bakış, farklı ufuklar gereklidir daima. Yoksa yerimizde sayarız hep.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Navi -- 5 Haziran 2023; 21:5:12 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eğer aynı adamlar kalırsa, belediye seçimlerinde görecekler istifa diyenler chp li miymiş akp li mi? Yıllardır chp ye oy veren beni bile bezdirdiler.

  • Muharrem Ince'nin gercek oyunu hicbir zman goremezdik bu secimde cunku adam Kemal bahane yapmasin diye cekildi. Cekilmis haliyle aday degilken 250,000 oy alan, secime girse, linc edilmese, millet de biraz zekasini kullansa 10 milyon oy alirdi.

  • Bir hayvanseverlerin kafası bir de bu Kemaltaparların kafası. Bu iki kafaya hiçbir şey giremez.

  • Why Shy kullanıcısına yanıt

    Sende mecliste torba yasa cikarir gibi yazma kardes. Kemal taparlara hepimiz karsiyiz ve nefret ediyoruz, ama hayvan severleri Kemal'le ayni kefeye nasil koyuyorsun pes!


    Kucucuk pekinez besleyen bir hayvanseverle sarayin dedesi ayni mi?!

  • Ak Parti nede Kemal Kılıçdaroğlu gitsin diye propoganda yapsın ki ? Adamı kaç seçimdir yeniyorlar. Ayrıca bu başarısızlık vevizyonsuzluktan kendi seçmenide eleştirilerini arttırdı. Adamlar salak mı ki taze kan ile muhalefete güç gelsin dirilik gelsin istesinler. Gayette gelen eleştirilerin çoğu kendi seçmeninden geliyor. RTE için dikdatör diyor kendisi partiyi babasının malı gibi kullanıyor. Biz millet vekili sayımızı arttırdık diyerek CHP seçmeniyle dalga geçti resmen. Ali Babacan yada Davutoğlu yerine ben katılsam Ailemden gelicek 3 oy ile 10 millet vekili alacakmışım demek ki  

  • Hahahaha. Erdoğan hepinizi Akpli olarak görüyorum dediği zaman yine doğruyu söylüyormuş adam. Chp grup başkanı herkesi Akpli yaptı bir anda.

  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.