Şimdi Ara

Chevrolet Neden Türkiye Pazarından Çıktı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
0
Favori
34.238
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Yorum yapmadan once imzadaki araca baksanız zamanında 5 yıldız aldığını gorurdunuz. Eski kasa ile ayni altyapı yorumunuzdan sonra gerisini okumaya gerek yok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türkiye'de on binlerce satması sadece bir 1.6 dizele bakan bir araçtı. Yazık oldu. Bence türkiyeyi Rusya pazarı gibi değerlendirmeliydi. Avrupa nın içine koymamalıydı türkiyeyi.

    Opele bu verilen kaçıncı şans. Adamların burada fabrikası vardı yine de bir türlü ne marka imajını ne satış adetlerini istenilen seviyeye getiremedi. Oysa chevrolet in cruze modeli hem dünya hem amerika pazarında her zaman ilk on içinde.

    Yazık oldu. Biraz da ayıp oldu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Neyi bildiğinizi inanın anlayamadım.Eğer gerçekten yeni kasası hakkında bilgi sahibi olsanız 5 yıldız aldığını da biliyor olmanız gerekirdi.Bilmeyipte işkembeden sallamak bu olsa gerek.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Üye profilinize baktım ama göremedim. Ben arkadaşımın aracı için kötü ncap puanı alan aracın altyapısının aynı olduğunu biliyorum. Euro Ncap sitesinden baktım işkembeden sallamıyorum yani 2011 sonrası değerlendirme 5 yıldız. Sizinki öyleyse sevindim. Bir de bazıları yıldız mıldız hikaye diyor da neyseki siz onlardan değilsiniz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ÖzÖmÖz -- 31 Ocak 2016; 9:43:57 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben Aveo kullanmıyorum sadece sezarın hakkı sezara demek istedim.Bahsettiğiniz araç eski kasaysa mesajınızda bunu belirtmenizi tavsiye ederim yoksa son kasayla ilgili söylediğiniz zannedilecektir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: yeninesilogretmen

    quote:

    Orijinalden alıntı: juke sero

    iyiki çekilmişler. Tertemiz aveoyu aldım sayelerinde.

    Sadece 1 buçuk yıldızla tarihin en kötü 3. Euro Ncap puanı alan aracı olduğunu bilince iyi ki almışım demessiniz sanırım.

    Chevrolet i en mantiksiz yerden vurmaya calismissin, ekmek cikmamis, rezil olmussun. Cruze 2009 da piyasaya girdiginde rekor puanla (%96) 5 yildiz almisti, daha yuksegi yoktu. Bu ruzgar, cruzeyle birlikye yenilenen tum modellerde surdu ve eski kalos tarzi modellerin verdigu daewoo imajini haliyle sildi. Cekilme esnasinda liste fiyati 50 bini goren cruzeleri 8-9 bin tl indirimle millet kapis kapis aldi. Senin kafadaki tipler de elindeki araclari zararina satmaya ugrasti. 30-40 bin km deki araclarini 30-32 bin tlye birakip 40-45 vererek 100 bin ustu civic, corolla neyim aldilar, kafalari rahat etti (!) Bazilari icin piyasa her seymis, onu anladik. 127 binde arabam. Satarsam yuksek ihtimal temiz bir cruze alabilirim. Misal aydinda cruze ye bakan benim bildigim dort tane ozel servis var, sadece merkezde! Parca sorunu sifir. Internette bile zibil gibi... ailemi guvenle tasiyorum. Alti yasini gecmis arabam hala goz dolduruyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • uykr kullanıcısına yanıt
    Farkında mısın bilmiyoruzm ama biz Cruze'dan bahsetmiyoruz. Ben Chevrolet'i çok çok beğeniyorum. Aveo için konuşuyoruz. Ben onu da düzelttim. 2011 öncesi Aveo sahibi değilsen sorun yok. Önce neyden bahsettiğimizi anla öyle konuş.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1.6 dizel getirseler piyasayı sallardı cruze. 1.6 lpg uyumsuz, verimsiz motora rağmen bu kadar sattı. Bence başarı ve pazarlama harikası.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar ben konuyu ne amaçla açmışım siz gelmiş kavga ediyorsunuz. Bir silkelenin, kendinize gelin yahu. Kocaman adamlarsınız, forum köşelerinde kavga etmek size yakışmıyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Turk milleti ömründe bir kez piyasa ve 2. El kaygilarindan kurtulsun da kampanyali ucuz 0km arac alabilsin diye turkiye piyasasindan cekildi. Turk milleti de dayanikli guzel donanimli ve guvenlikli yuksek model 2. El araclara binmeye devam edebilsin diye de donmuyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kavga değil kardeşim sorun yok. Ben hatamı da düzelttim sadece 2011 öncesi Aveo sahibi degilseniz problem değil diyorum. Öbürü hala ordan çıkıp sanki Cruze'a laf söylemişim gibi olayı çarpıtıyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben yetkili birkaç kişiyle konuşmuştum. Chevrolet nin Opel satışlarını çok düşürdüğü ve şirketin Bi seçim yapması gerektiğini bunun sonucunda da Avrupa pazarında Opel ile devam edilmesi kararını aldıklarını söyledi. Amerika'da chevrolet yaldır yaldır devam ediyor. Avrupa'dan çekildiklerinde Chevrolet captiva mız vardı o zamanlar yakıtı dışında 10 numara araçtı. Şahsi düşüncem 1-2 seneye geri geleceği ama bilemiyorum tabi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: DrHolyday

    Ben yetkili birkaç kişiyle konuşmuştum. Chevrolet nin Opel satışlarını çok düşürdüğü ve şirketin Bi seçim yapması gerektiğini bunun sonucunda da Avrupa pazarında Opel ile devam edilmesi kararını aldıklarını söyledi. Amerika'da chevrolet yaldır yaldır devam ediyor. Avrupa'dan çekildiklerinde Chevrolet captiva mız vardı o zamanlar yakıtı dışında 10 numara araçtı. Şahsi düşüncem 1-2 seneye geri geleceği ama bilemiyorum tabi.

    Keşke gelse geri. Sağolun hocam aydınlattığınız için.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güney Kore Daewoo firmasının ürettiği chevrolet marka otomobillerin malzeme kalitesi, iç plastik aksam, alt takım, motor vs amerikada üretilen chevrolet ile hiç alaksı yok sadece isimleri aynı. Satış kanalı olarak opel showroomlarını kullanmak bence en büyük handikap oldu her iki firma açısından.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Chevrolet in tek yanlışı Opel ile aynı plazada satılması
    Ülkemiz için söyledim Avrupa da nasıldır bilemem

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sadece Türkiyeden değil, tüm avrupadan çekildiler diye biliyorum
  • Opel için eyvallah da Chevrolet zaten silik bir markaydı, olsa da olur olmasa da. ABD'de yaşamadığımıza göre bizim için büyük bir kayıp yok.
  • Sadece bizden degil tum avrupadan cekildi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sanırım istedikleri satış rakamlarına ulaşamadılar.
  • Corvette ve Camaro hala pazarlanıyor. Türkiye'ye ikinci gelişlerinde satışlarda ilk sekize girerlerse Corvette'i de getireceklerini söylemişlerdi. Hedeflerine ulaştılar ve getirdiller de.

    GM, sadece arz-taleple açıklanamaz. Opel'i farketmeden mi üretiyorlardı... Coğrafyası zayıf Amerikalı'lar Russelheim farbrikalarını Hindistan'da mı zannetmişlerdi?

    Planlıydı... Bence Almanya'nın da, GM'in de haklı oldukları taraflar vardı. Türkiye'deyken C sınıflarının fiyatlarını ayarladı. Gidince anlaşıldı. Bu yüzden bence silik bir firma değildi. Cruze'un pasif testleri Volvo'dan iyiydi. Cruze almadık belki ama müşteri diğerlerine de çok daha fazla para vermek istemedi... Gösterge oldu.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Karbon 12 -- 31 Ocak 2016; 16:02:33 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.