Şimdi Ara

Cevap: prins dönüşüm kiti hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
570
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sef_welder

    Hocam eger araciniza prins lpg montaji yaptirmak istediginizi belirtseydiniz inanin hemen size donus yapilirdi ama sorun yasadiginiz icin kimse size bu forumda donus yapmaz.bu yuzden ya benim gibi aracinizi satarsiniz yada yabanci forumlarda dolanirsiniz.

    P1171 hatasi maf sorunu mafi degistirip denemenizi tavsiye ediyorum.Saygilar.

    buradan da teşekkürü bir borç bilirim. maalesef bazı soru ve sorunları forumda yazmam çare bulmaktan ziyade "çareyiz" diyenler nedeniyledir. bir de benzer sorun yaşayanlara bir tecrübe örneği olmak. yoksa size doğrudan pm atardım ve bu kadar da beklemezdim sanırım.
    hem teleflex hem de prins kulanan biri olarak (voltran ve zavvoli de kullandım.) kesin olan şu malulmü ilam ama markadan önce usta önemli. yaygın markada ayarsızlık durumlarında çözüme ulaşmak daha az masraflı. bilecik -Eskişehir kaç kere gittim unuttum. denebilir ki sorun ayarda değil MAF ta imiş. ama bana bunu usta söylemeli en azından ihtimal olarak olabilir demeli bizde ona göre hareket ederiz. mesela ihtimal dese bile alırdım yeni maf takardım. olmazsa elimde yedek maf olurdu nasılsa bi şekilde kullanılır satılır vs. git-gel yaptığım masrafa yazık.
    tekrar teşekkürler.







  • şunuda belirteyim Antaya Volvo özel serviste Volvo obd ile baktılar, bosch obd ile bakanlar oldu başka üniversal cihazlarla oldu ama hiçbirinde sensör arızası görünmedi. sadece Volvo da uzun dönem zengin karşıma neden olabilecek ihtimalleri sıralayan bir açıklama oldu. bende bunun üzerine maf sensörü temizledim. hatta ustamın üniversl cihazında rotor sensör diyordu. onu da temizledim. daha sonra bilgisayarıma kurduğum elm327 scan master programında ise rotor arızasını (P1171) ford dizel için gösterdi. sanırım Volvo 1.6 dizel ile aynı motor olmasından böyle bi marka farkı oluştu. sonuçta net bir sensör arızası hiçbir obd cihazında görülmedi. ya ankarlı Ahmet ustanın dediği gibi lpg ayarsızlığı aracın ecu subdaki yakıt mapini bozmuş uzun süre benzinde kullanılmalı. ya da maf sensörü yeni yeni arızalanmaya başladı ara ara arıza yakıyor temizleyince ömrü birazdaha uzadı: benzinde kullanıldıkça.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.