Şimdi Ara

Cbr 250r yağmurdan sonra stop ediyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
349
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar bugün yağmurdan sonra ise gitmek için motora bindim ve ilk marşi verdim çalıştı ısınmasını bekledikten sonra üzerine bindim ayaklığı kapattım ve kaldırımdan inmek için geri gelirken stop etti. Tekrar marşı verdim ama çalışmadı. Ben de elektriği kapattım açtım sonra çalıştı. Dedim herhalde denk geldi ve yola çıktım yolda giderken hiçbir sıkıntı olmadı iş yerine geldiğimde ise durdum ve boşa alıp motordan indim elimle iterek park etmek için ve yine stop etti aynı şekilde.
    Yağmur yağmaz iken hiç böyle sorun ile karşılaşmadım. Sizce nedendir?

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >



  • yan ayak müşürüne baktırın,sorun muhtemelen yan ayaklık müşüründe.Genelde çoğu motorda yaşanan bir durum bu.Yan ayak müşürü zamanla dış etkenlerden ötürü arıza yapabiliyor.Değiştirmeniz gerekebilir.Yan ayak müşürü bozulduğu zaman motorun kendi kendine stop etmesi veya stop ettikten sonra marş basarak çalışmaması problemleri yaşanır.Hatta yolda giderken elektiriği komple kesmesi durumları dahi yaşanabilir.Bu tip durumlarda ilk bakılacak yer burasıdır.



    Yan ayak müşürünü en kolay şekilde debriyaj manetinin altındaki kablo pinlerini sökerekte iptal edebilirsiniz ancak bunu yaparsanız motor çalışmazken ve vitesteyken marş basmaz,boşa alıp çalıştırmanız gerekir,tek dezavantajı budur ama en azından böylesi yolda kalma durumları yaşamassınız.

  • Sorunu çözdüm sanırım denhe müşüründen kaynaklı işimi teşekkürler

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.