Şimdi Ara

Casper Nirvana CRY 17.3' Dizüstü Bilgisayar Video İnceleme (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
78
Cevap
0
Favori
4.209
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bilinçli olarak Casper alan varmıdır acaba.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • casper laptop almadan konuşmayın benimkisi 5 yıldır hiç bozulmadı artık iyi oyun oynanmıyor ama diğer her şey yapılıyor.

  • Kespirrrr kazikci

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: dragonPC7

    http://www.vatanbilgisayar.com/dv7-7200et-notebook-core-i7-3630qm--16gb--2tb-173-2gb-w8-notebook-bilgisayar.html#genel-bakis
    http://www.teknosa.com/urunler/125032724/lenovo-g700-59390986-notebook

    araştırmadan, laf olsun diye yorum yapmayın arkadaşlar. 17.3" te diğer markalar hangi ekran kartını kullanıyor? GT745M neyinize yetmedi?

    Casper'I , lenovo ve hp ile fiyat -özellik olarak bir karşılaştırın bakalım hangisi daha üstün.

    http://www.vatanbilgisayar.com/ge70-notebook-core-i7-240-ghz-16gb-1tb-173-2gb-w8-notebook-bilgisayar.html#genel-bakis

    uyur sana araştırma hemde aynı siteden. Gtx765 koymuş adam aynı paraya

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • No Casper No Cry!

  • Bide bu çöpleri inceleyip markayı sayfanın orasına burasına koydunuz diye para mı veriyorlar size ?

  • Sorun şu ki, Kötü Malzeme, Kötü Teknik servis, ilgisiz satıcılar. Casper yıllardır aynı, touchpad bozuk dersin format atar verirler, masaüstü alırsın 2 ay sonra kendiliginden hata üretir, PS fanı uçacak gibi ses çıkartır. Ve casper yetkili satıcalarının yüzde 70 i bakkal kafasıyla satış yapmaya çalışır.

    Amacım Kötülemek değil, ACI AMA GERÇEK BU.

  • Hala casper alan insanların aklından süphe ediyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • enderc kullanıcısına yanıt
    Şimdi öncelikle şunu belirteyim videonuzu izledim lakin işitme sorunum olduğundan dolayı söylediklerinizi duyamadım.
    Sizden isteğim hani bu video incelemelerin yanına notebookcheck sitesinde yapılan gibi yazılı inceleme yapılması.Daha önce asus transformer book t100 incelemesini yine yöneticilerden biri çok güzel yapmıştı mesela.Hem bazı şeyler daha iyi anlaşılır.Mesela güzel bir fotoğraf makinesiyle ekranın farklı yönlerden resimlerini çekersiniz veya içindeki donanımların resimlerini çekersiniz.Donanımların tek tek ismini yazarsınız,stres testinin sonucunda oluşan ısı değerlerinin ss sini atarsınız ne biliyim bu videoda yapmadığınız pek çok şeyi yapabilirsiniz.
    Söylediklerim sadece bir öneri yanlış anlaşılma olmasın emredersiniz gibi bir cevapla karşılaşmamak için belirteyim dedim.

    Son olarak ne koşullarda pil testini yaptınız bilmiyorum o pilin yük altında 1 saati geçmesi genel kullanımda 3 saati geçmesi ilginç ki sadece işlemcinin maks. güç tüketimi 47w(pilin ürettiği kadar).
    Düzenleme:İşlemciye yanlış bakmışım Bu işlemcinin maks güç tüketimi 37w saat.Batarya süreleri şimdi normal görünmeye başladı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hacı1992 -- 6 Nisan 2014; 18:08:31 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Casper.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tost makinesi ile oyun oynamaya çalışan ve internete giren burada yorum yapan arkadaşlar GT745M ekran kartını ne kadar biliyorlar da konuşuyorlar merak ediyorum?

    Hiç hayatlarında 745 kalitesinde bir ekran kartı kullanmışlar mı?

    Bilmeden boş boş konuştukları yorumlarından hemen belli oluyor. Bu arkadaşlar neyin ne olduğunu bilmedikleri gibi bir de yok casper şöyle yok casper böyle. hiç kullandın mı casper cidden merak ediyorum..

    3 yıldır casper kullanıyorum çok şükür tık demedi sadece bir defa ufak bir arızası oldu onu da teknik servisi hemen çözdü. bu cihazdan önce toshibam vardı lanet olsun dedim 2 senin sonun da çöp oldu.

    şuan da arkadaşlarımdan bir kaçı Lenovo aldı çok kaliteli şöyle böyle diye onları da gördük 17.3 cihazında gt720 ekran kartı kullanmış ( işte çöp bu arkadaşlar ) bir ay sonra kasası dağılmaya başladı zaten cihazın.

    Teşekkürler casper





  • Hocam hani gt745 m de fena birsey degil laptop icin...740m in oyun performansından daha iyi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • casper alınmaz alırsanız ömrünüz serviste geçer

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: CYBERB0Y

    Pc sektöründe 3 mühendis olarak basladınız 1 tane sağlamlığıyla,kalitesiyle,güveniyle anılan bilgisayar yapmadınız türk'ün çok parası varmış gibi dandik ucuz oemler kullanıp son kullanıcıyı 2. bir alternatif bilgisayara yönlendiriyorsunuz zaten reklamlar ile kandırarak evkur vb. yerlerde dar gelirli ailelere satarak ilerliyorsunuz bir kere olsun bir düşünün öyle bir bilgisayar yapınki biz asus,alienware,, vb ürünlere özenmeyelim adamlar neler yapıyormuş demeyelim bizimkiler ne yapmış diyelim size güvenelim sizin ürünlerinizi alalım...


    Abi ceo su Türk bile değil o firmanın. Böyle oem üreticileri dünyanın her yerinde var.Mesela fujitsu, hp... Bir adam akıllı dell ve asus var.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BLooregard Q.Kazoo

    Bide bu çöpleri inceleyip markayı sayfanın orasına burasına koydunuz diye para mı veriyorlar size ?

    E sponsor olmuş adamlara tabi ki yapacak. Mecbur...

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yüksek bileşen ? GT745 ? O.o



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi c36ab7c4 -- 17 Haziran 2014; 13:41:24 >
  • ya ben bu olayı anlamıyorum piyasada lenovo, toshiba, hp, asus dolu çoğunun en yüksek ekran KARTI GT740 VE BU EKRAN KARTIDA 64 bitlik... CAPER DAKİ GT745 128 BIT LIK VE DAHA HIZLI VERİ yolu olan bir kart bu ürünü gerçekten yakından kulalanan inceleyen de yok millet ekran kartı çöp bilmemene gibi kulaktan dolma sallıyor... ben ekranına vatan bilgisayarda hp asus ve lenovo yu yan yana koyup baktım yıllaradır photoshop vs ile uğraşırım ekrandaki renkler ve pixelizasyon hepsinden guzeldi , hele lenovo ekranı bunun yanında çok daha basit kaldı doğrusu... içindeki parçalar gerçekten çok ısınırmı orasını bilemem ama çöp casper vs gibi boş yorumlar yerine içindeki bileşenlere yönelik daha ciddi yorumlar olmalı.. üzerindeki işlemci i7 4702mq yani gerçek 4 çekirdek U SERİSİ İ7 ler gibi gerçekte 2 çekirdek olupta i7 denen yavaş işlemcilerden değil... SİZ YA Pİyasada satılan diğer bileşenleri hiç takip etmiyorsunuz , yada aşırı yanlısınız... malzeme kalitesi açısından bilmiyorum uzun vadedede anlaşılır ama, sizin çöp dediklerinizden birinide casper dokunmatik ekralı bir ürünü 5 yıldır kullanıyorum her türlü kötü şartta kullandım antalyada 40 dercede güneşin alnında haşa 1.5 saaat giden bataryası var sizin yorumlarda biraz fazla yanlı evet dünyanın en kalitelisideğil ama piyasadakilerde aynı durumda zaten hepsi çinde ürettiriyor , duzinelerce bilgisayar geldi geçti elimden pek çoğunu kendim oluşturdum neyin ne olduğunuda az buçuk biliyoruz... popüler cevaplara değil gerçek inceleyenlere ihtiyaç var bu tür forumlarda...




  • şikayet derseniz şikayetvarda ki şikayet sayısı diğer markalarla aynı hepsinde problemler var.. ben benim eski casper da servise daha hiç uğramadım ne yerini bilirim nede adresini.. 5-6 sene oldu alalı.. ama yeğenime benim aldığım 2senelik asus şu an kullanılmaz durumda... ayrıca evde şu an itibariyle kullandığım 3 laptop ve 2 masaüstü iş yerinedede 4 ayrı marka bilgisayar ve laptop mevcut , hayatımızda ilk defa bilgisayarda görmedik bu işe ilk sinclair 48k larla başladık 1985te yani yıllardır takip ediyoruz..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi buzlucam -- 17 Haziran 2014; 16:11:33 >
  • musa_unsal2005 kullanıcısına yanıt
    aynı FİYATA GTX 765 KOYMUŞ DİYORSUN YA VATANDAKİ O BİLGİSAYAR 5000 TL YA BENMİ YANLIŞ GÖRÜYORUM SEN Mİ FARKINDA DEĞİLSİN!!! @musa_unsal2005 @musa_unsal2005
  • buzlucam kullanıcısına yanıt
    Mesajı yazdığım tarihin farkında mısın ????? O tarihde 2800 TL idi gösterdiğim Pc ;) Benden sana tavsiye cevap yazarken capslocku kapattıktan sonra mesajın atıldığı tarihe bak.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.