Şimdi Ara

Casper Nirvana CRY 17.3' Dizüstü Bilgisayar Video İnceleme (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
78
Cevap
0
Favori
4.209
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • musa_unsal2005 kullanıcısına yanıt
    kusura bakmada yazdığın tarih 4 nisan şimdiki tarih 16 haziran senin söylediğin bilgisayara ben bizzat o tarihte vatanda baktım 4300 tl di BÜYÜK HARF TE yazsan küçük harfte yazssan dolar kuru belli vatan belli 1.5 ay da 2800 den 5000tlye mi çıkmış ben büyük harf yazmayım ama sende doğru yaz....... zaten 2800 tlde aynı fiyat değil... benden sana tavsiye 1.5 ayda 2800 den 5300 çıkan başka bilgisayar varmı ona da bir bak... capsloc DAN DAHA ÖNEMLİ! @musa_unsal2005 @musa_unsal2005
  • musa_unsal2005 kullanıcısına yanıt
    hatata sana tam fiyat yazayım 16 NİSAN 2014 TEKİ FİYATI 4719 TL İDİ... neyse zaten çokda umurumda değil konunun ana fikri bu değil, ayrıntı.. @musa_unsal2005



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi buzlucam -- 17 Haziran 2014; 18:15:41 >
  • buzlucam kullanıcısına yanıt
    Al sana 5000 liralık Pc. Kaç liraya satılıyomuş gör aşağıda bak . Ayrıca niye yalan söyleyeyim arkadaşım o gün öyle diyosam öyledir. En azından benim baktığımda öyleydi saat içinde bile değişmiş olabilir. O gün bilgilerini nerden alıyosun onuda bilmiyorum gerçi ama neyse. Ayrıca bu konu içinde birçok kişi benden sonra cevap yazmış aynı ayda ve hiçbiri de yalan söylüyosun kardeş haksızsın dememiş. Konulara bodoslama dalarak insanlara saçma ithamlarda bulunma.

    http://www.pcdepo.com/msi-nb-ge70-2pc-087xtr-apache-notebook



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi musa_unsal2005 -- 17 Haziran 2014; 22:36:42 >




  • musa_unsal2005 kullanıcısına yanıt
    musa arkadaşım öncelikle sen bir dikkatli oku istersen örnek verdiğin bilgisayarla şimdi aynısı diye yazdığın bilgisayar arasında işlemci ve ekran kartı farkı var ilk verdiğin ÖRNEKTEKİ i7 4700 işlemci ŞİMDİ AYNI FİYAT DEDİĞİN i5 4200h İLK VERDİĞİN ÖRNEKTEKİ EKRAN KARTI GTX 865 BURADAKİ GTX 850 donanım aynı değil... dolayısıyla fiyatda aynı değil! Ayrıca ben sana yalan söylüyorsun gibi bir ifade kullanmadım, konuya bodoslama dalmak ne demek sonra ortada bir forum var herkes yazıyor ben sadece sana yazmadımki... tarihimi görmedin gibi kaba bir ifadede kulanmıyorum senin gibi SEN KOSKOCA İ7 VE İ5 nin farkını göremedin galiba ama insanlık halidir olabilir... ama tekrar yazıyorum umurumda değil basit bir forumun gereksiz geyikleri... iyi günler..
  • musa_unsal2005 kullanıcısına yanıt
    AYRICA seninm dikkatinden yine kaçmış herhalde örnek diye verdiğin BİLGİSAYAR PCDEPO da malesef satışa hiç sunulamamıştır, ZAHMET EDİP ÜRÜN HAKKINDAKİ KULLANICI yorumlarını okusaydın ürünün hiçbir zaman alım listesine eklenemediğini belki eylül degelebileceğini o zamanda bu fiyat olamayacağını verilen cevaplardan görürdün yani örnek verdiğin ürün malesef şu anda ne gerçek fiyatıyla ve ÜRÜNÜYLEDE satışta değil, istersen sipariş geçmeye çalış da gör...KEŞKE VERDİĞİN ÖRNEKLERİ ALEL ACELE DEĞİLDE GERÇEKTEN İNCELEYEREK YAZSAYDIN sırf birşeyler ispatlamak için değil... böyle bir zorunlulukta yok, buarada sadece sohbet ediyoruz iyi akşamlar !
  • Kardeş i5 ve i7 arasındaki farkı biliyorum ama ekran kartına darboğaz yaptırmayacak ölçüde farkları var sadece. ayrıca verdiğim örnekteki pc gtx765 idi, yeni verdiğim örnekteki gtx850 yani bu daha üstün diye linkini ekledim. Burdan sıralamaya bakabilirsin ekran kartlarınınhttp://www.notebookcheck-tr.com/Mobil-Grafik-Kartlari-Benchmark-Listesi.10102.0.html


    Birebir aynısı diyosan buyur burdan yak. Fiyatı 2700 lerde geziyor artık.
    http://www.pcdepo.com/msi-ge70-2oe-266xtr-laptop

    Son cümleniz konuyu özetlemiş basit bir forum burası kırmaya gerek yok. Tek kızdığım nokta yalan söylüyorsun noktası oldu. Onu kastetmedim diyorsanız öyledir. Size de iyi forumlar dilerim. Ayrıca Bilgisayar mühendisiyim ( i5 vs i7 )


    Diğerleri bitmişse bunu al kardeş stokta sipariş geçebilirsin. i7 4700 mQ gtx 850 4 gb ekran kartı 1.5 Tb harddisk. 17.3 fullHd ekran
    http://www.pcdepo.com/asus-n550jk-cn167d-notebook



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi musa_unsal2005 -- 17 Haziran 2014; 23:33:27 >




  • Kral ürün...
  • İlk bilgisayarımı bilgisayarcı bi abi toplamıştı Celeron 2.40 + 128 mb FX5200 + 256mb ram
    Şimdi de kendim topladım, caspera para yok. Verene sadece acırım, ağzımı dahi açmam.
  • İlk bilgisayarım sinclair 48 k idi 1985 ilk parçaladğımda buydu ilk topladığım PC bilgisayar 1999 yılında güç bela yurt dışından işlemcisini getirttiğim pentium III bilgisayardı onun bile uzerine 64 bitlik nvidia ekran kartı almıştım hala parçaları evde durur aradan geçen zamanda topladığım ve parçaladığım duzinelerce bilgisayar oldu ama bir prensibim vardır hiçbir konuya yeterince araştırmadan peşin hükümle yaklaşmam her bilgisayarı ve markayı urune göre ayrı değerlendiririm...
  • Bu üründen 2 adet aldım. ikisininde maaşallahı var hiçbir problemlem çıkartmadı. Çoğu oyunu full hd olarak hightada oynayabiliyoruz. yeni oyunlarda 1600 çözünürlük medium ayarlarda ortalama 40-70 fps veriyor. çok yüksek ayarlarda çok yüksek çözünürlük takıntınız yoksa rahatlıkla alınabilir performanslı cihazlar..

  • Şuan vatanda 1700 liraya satılıyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar taş gibi ürün içiniz rahat osun 9 aydır kullanıyorum hemde öyle böyle değil oyun makinasına çevirdim. 128 bit ekran kartı var daha ne. Marka takıntısı olan arkadaşlarada kbakma diyorum ama anakart belli ram belli ekran kartı belli hdd belli tüm iç donanım belli sırf adı var diye gidip sağğdan soldan 300-500 lira fazla ödüyosunuz boş harcama bunlar. dışının kabı ve arkasındaki yazımı sizi kurtarıyo anlamıyorum. hayatınızda kaç bilgisayarınız olduki casperi kötülüyosunuz. Yerli üretim mal öpün başınıza koyun. At gözlüğünü bırakın diğer markaların arıza ve servis durumlarınıda kör bakmayan herkes görüyor. Saygılarımla

  • Ayrıca arkadaşlar ısınma sorunu yok farcry 1-2-3 crysis-1-2-3 pesler fifalarr nfsnin bütün yarış oyunları mortal kombat yeni versiyon tekken street fighter karışımları call of duty tüm versiyonları dirksiderr gibi oyunları çok oynadım halada oynuyorum canavar gibi çalışıyor. Isınma sorrunu yok şimdiye kadar memnuun kalmadığğım tek şey klavyede bazı tuşlar ara sıra basmıyor. oda casperla alakalı olduğunu düşünmüyorum yazılımsal bişey internetten araştrdım birçok markada var aynı problem. Sanırım windowsla ilgili. söktüm klavyeyi taktım teknik birr sorun yok zaten klavye olayı basit en kötü gönderrim servise yeni klavye takarlar. bunun haricinde canavar gibi. bir labtobu oyun makinasıı olarak kullancamı bilmezdim.

  • ramzan14 R kullanıcısına yanıt
    Yerli üretim demek Ne zamandan beri yarı iletken üretir olduk

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardeşim en azından montaj türkiyede yapılıyor. Casperi daha iyi tanımak istersen ki bence istersin bi bak derimhttp://tr.wikipedia.org/wiki/Casper_%28%C5%9Firket%29 veya link çıkmazsa wikipediye casper yazsan çıkar. bu ülkede refah istiyosanız ekonomi istiyosanız ilk önce dışardan gelen ürünlerin sempatizanlığını azaltın derim Ürün gayet başarılı arkadaşlar. 9 aydır kullanıyorum. Isınma sorunu yok. Touchpad gayet kullanışlı. ekran zaten full hd olmasının yanında 128 bitlik ekran kartı hem oyunları hemde birçok bellek isteyen programları adobe cs6-7 vs autocad solid vs gibi mühendislik programlarınıda gayet başarılı ve geniş ekranda açıyor. tek beğenmediğim yanı tuşlar ve estetik duruşu. fakat kısa süre sonra alışıcaksınız vazgeçilmeziniz olacak. hatta ben bi öğrenciyim geniş ekranı ve yüksek çözünürlüğü sayesinde herkes sizin başınızda toplanabilir. Hep benim bilgisayardan pes oynatmaktan tekken oynatmaktan bıktım sanki onların yokmuş gibi.
    Şuan bu bilgisayardan yazıyorum:
    CASPER NİRVANA CRY 4200A serisi
    İ5 4200M 4.NESİL İŞLEMCİ
    8 GB RAM 17.3 FULL HD MAT LED
    1 TB HDD 1GB Tümleşik İNTEL HD4600 EKRAN KARTI
    2 GB GT745 NVİDİA GEFORCE EKRAN KARTI
    Bunların yanında ikili güçlü haporlör akıllı touchpad NWİDİA OPTİMUS gibi özellikleri var. oyunlarda batarya 1 - 1.5 saat normal kullanımda 2.5 - 4 saat arası pil dayanıyor haberiniz olsun. ben yazın 1700 liraya almıştım şuan 2000 tl civarı.

    @car_26



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ramzan14 -- 1 Haziran 2015; 8:55:24 >




  • ramzan14 R kullanıcısına yanıt
    Yerli üreticiler adam gibi cihazlar yaptı da alan mı olmadı? Çok yazıldı çizildi bunlar casper dediğin marka yıllarca milleti cahil bulup söğüşledi i7 seviyesi işlemciye gt620 koyup bak bu 4 cigolayt her oyunu açar diye. Vestel dediğin diğer bir yerli firma kendi ürününü satmak için uygun fiyat yerine ithal malların fiyatını arttırmaya kalkıyor. Bu hakaretten sonra kimse evine Vestel sokmaz. Casper ın geçmişi çok kirli 1 2 adam gibi makine dışında alınacak ürünü yok. Sen madem ülkenin firmasısın her türlü kolaylığı sağlamalıydın gerek fiyat gerek teknik servis vs. Vestel Venüsün o parayı hak edecek nesi var? i7 koydun diye 4000 fiyat biçmek ne demek millet tabi ithal alacak.

    Konu dağıldı ama 1 2 model dışında casper alınmaz.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • tamamda bunu yaşayarakmı konuuşuyosun yoksa galeyan ve genel kötüleme kampanyasının gazıylamı? casperin kaç ürününü kullandın? Neye göre kime göre yorumluyosun? Arkadaşlar genelleme yapıp durmayın evet eskiden kalite bakımından kalitesiz ürünler çıkarmış olabilir insanları teknik servis bakımından tatmin edememiş olabilir bu farklı bi konu. Konuyu dağıtmadan gelelim şimdiki ürünleri son derece başarılı. Casper Nirvana CRY de bunlardan bitanesi. Ayrıca kullanıcı olarak 9 aydır test etmiş oluyorum son derece memnunum gözünüz kapalı alın derim ben aldıktan sonra RAM 16 GB olan i7 sürümleri HİBRİT SSD versiyonlarıda çıktı onlarıda tercih edebilirsiniz. Sizin bileceğiniz iş. son derece ekonomik ayrıca.
  • bugün aldım. casper'ı genelde beğenmiyorlar önceki pc de casper idi ve şuan laptop gayet seri ve sorunsuz oyunlarlada test ettim beklediğimdende iyi çıktı bu kadar dar görüşlü olmayın be arkadaşlar.

  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.