Şimdi Ara

C-SUV tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
0
Favori
729
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar, maksimum 2milyon TL bütçe ile otomatik hangi aracı tavsiye edersiniz? Yakıt tüketimi önemli, genelde şehir içinde kullanılacak. CHERY modelleri düşünmüyoruz.



  • Chery tiggo 8 pro alırım . Bu fiyata bu kalitede lüks D SUV yok!
  • Yakıt tüketimi önemli ise kaçınılmaz olarak Hybrid bir araca yönelmeniz gerekiyor. BYD Seal U düşünürseniz bir bakın. Lansmana özel sizin bütçeye uygun fiyat yazıyor sitesinde.


    Alıntı

    metni:
    Xiaoyun 1.5 L Benzinli Motor, %43,04’lük oranda sektör lideri termal verimlilik üretir. %97 oranında verimli olağanüstü güçlü elektrik motoru, ekonomik bir performans sağlar ve %100 elektrikli sürüş menzili 80 km'ye kadar ulaşır. Hibrit kullanımda 1.000 km'den fazla, güven veren, uzun menzil sunar.
  • C segment hiç bir araç az yakmıyor .Aslında çok ta yakmıyor ama 8-10 lt ler bizim yakıt fiyatlarıyla bize çok geliyor .Çok yakıyor diyenler her pedala bastığında içi titreyen ruhu ölmüş kişiler .B segment hafif araçlar gibi yakmak istiyorsanız üst segment size göre değil zaten . 8-10 lt gözden çıkarın bu segmentt premiuma göz kırpan konfor odaklı araçlar ,sert sürüş de sunmaz size sadece konfor sunar ,yakıt olarak hemen hemen hepsi arasında 1 1.5 lt oynuyor normal kullanımda .Milyonları verince yıllık 10 bin tl lik yakıt farkı umurunuzda olmamalı .
    Peugeot 3008 dizel az yakan
    Tiquan geniş suv
    Tucson PP geniş suv
    Peugeot 408 sportif tasarım



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JrFuKi -- 30 Nisan 2024; 16:10:10 >
  • Milletin ağzına pelesenk olmuş chery çok yakıyor düşünmüyoruz diye kardeşim chery 1 litre fazla bile yaksa emsallerinden en az 500 bin lira daha uygun fiyatlı isteyen gitsin peşin peşin fazla para versin 1 litre az yaksın mutlu olsun
    Ben de buna tutuluyorum ...
  • ağırlıklı şehiriçi kullanım olacaksa az yakıt tüketimi için Hybrid motorlu modellere bakın hocam.

    - corolla cross 1.8 Hybrid.
    - reno austral full Hybrid.
    - yeni qashqai 1.5 e-tech.
  • Omoda28 O kullanıcısına yanıt
    Chery'yi yakıt anlamında yazmamıştım.
  • Genelde şehir içi diyorsunuz. Elektrikli düşündünüz mü hiç?

  • tiguan life tam 2 milyon bildiğim kadarıyla. donanımı zengin, motoru güzel ve daha yeni çıktı. benim passat'ı sene sonunda falan tiguan ile değiştirmeyi düşünüyorum. çok beğendim.

  • Torres Evx 1.8m TL ye satılıyor olması lazım. D Suv ve bütçesindeki suvlardan üstün zaten tank gibi araç elektrikli yaptır bi şarj istasyonu bahçene bedava sayılacak fiyatlarla gez...
  • En son çıktığı ve değer kaybı az olacağı için tiguan
  • Corolla Cross 1.8 Hybrid olabilir. Şehir içi kullanınmlarda az yakar

  • serhatcn kullanıcısına yanıt

    Süper yanıt..tebrikler  

  • Sırf az yakacak diye bir ton para vereceğinize ucuza alıp paranızı değerlendirin, yakıt ve çok daha fazlasını çıkarırsınız.


    1175binlere mg hs comfort veriyorlar mesela. 2milyona kadar birçok aracı aratmaz. Aradaki 800bini değerlendirir, yakıt makıt her şeyini çıkarırsınız. Dükkan alıp kiraya verseniz ayda 5-6 bin getirir ve değer kaybetmez. Hazır kiracılı örnek büro.







  • Çinli arabalara o parayı vermek çöpe atmak gibi hissettirir bana.


    T İ G U A N


    alınacak en kaliteli premium hissi veren araçtır.

  • commandx C kullanıcısına yanıt

    Ayda 5 bin kira da az geldi hocam gözüme ya  

  • cafzafer2 C kullanıcısına yanıt

    bomboş t i g u a n degil mi  

  • Omoda28 O kullanıcısına yanıt

    Kardeş yapmayın ben de destekledım, baya da katkıda bulundum hatta çevremın almasına, eski mesajlarımı da gorebılırsınız, ama pişmanım. ne 1 litresi kendımızı kandırmayalım ya.Şehir içi 10dan 11den zaten dusmuyor düzgünce. Ayagının altında yumurta varmıs gıbı surup gram keyif almayıp, kafayı yakıta takık kullanıp sonra ben 9 yaktım bak demeyın. Ben de boyle tatmın edıyordum kendımı ama arkadaslarımın aracları benzınlı olmasına rağmen 7-8 litre falan yakıyor bunları gordukce saldım artık. 2024 yılındayız ya olmaz yanı. Yakıt da almıs basını gıtmıs fıyat olarak.


    Ustelık en son damla şu oldu bende ve sattım : Omoda 5 park halınde carpıldı , 2 aydır ön panjur ve ön tampon gelemedi. 2 aydır 2 plastik parça yok gelmedı. Hala daha sure belırsız dıyorlar. Genel merkezı bırakın global'e bile yazdım. Bınlerce sattı dıye babamızın malı gıbı sevındık , ee nerde bınlerce satılan aracın yedek parcası ? Plastık hem de ? İçler acısı.

    Paranızın yettgının fanboyu olmaktansa her markayı egrisiyle dogrusuyla durustce elestırelım. Artıları da soyleyelım eksılerı de.

    Hıc bır marka babamızın markası değil , yeni tekeller yaratmayalım , bız markalara degıl markalar bıze muhtaç.


    ( Şimdi su markada bunlar olmuyor mu dıye gelen olursa kalbını kırarım, bı duymuslar bı yerde peugeotda su olmus su kadar surmus dıye... bu kadar sık ve orana vurdugunuzda oluyor mu ona bakın. Elbette her teknolojik alette her şey olabılır ancak bu durumun mantıgına , cozum ıcın ne yapıldıgına ve musterının yalnız bırakılıp bırakılmadıgına bakmak lazım ve magdurıyet yaratan parcanın ne olduguna. )




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jr09 -- 9 Mayıs 2024; 15:13:39 >




  • hardcrss kullanıcısına yanıt

    680bin lik dükkan için normal bence. Pazarlıkla 600binlere alınır. Kirası normal. Ayrıca 6bin olacak demiş kirası.

    Yakıt masrafı çıkar en azından.

  • Sıfır mı ikinci el mi? İkinci el dersen DS 7 olabilir.

    Sıfır dersen Tucson ya da Sportage olabilir. Sportage hibritte alınabilinir. Bu arada böyle araçların şehir içi 11 12 litre yakması yerine göre çok normaldir. Yakıt benim için çok çok önemli diyorsanız 1.4 Bayon alıp tüp taktırırsınız ucuza binersiniz 1m de cebinizde kalır.

  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.