Şimdi Ara

Bütçeye Göre Cihaz Tavsiyeleri [MART 2022] (216. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4.608
Cevap
74
Favori
267.435
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
47 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 214215216217218
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • High Sierra kullanıcısına yanıt

    hocam kablosuz şarj özelliği olan hangi telefonu önerirsin




    7750ye bu cihAZ alınır mı s20 fe modelleri varken

    s20 fe nin ucuz olanı alınır mı

    ya da sen bi cihaz öner kablosuz şarj olsun mümkün olduğunca az parayahttps://www.hepsiburada.com/tcl-20-pro-5g-6-256-gb-p-HBCV00000JRX5F?magaza=Green%20Store&utm_source=pc&utm_medium=epey&utm_campaign=c&utm_content=HBCV00000JRX5F&utm_term=c&wt_pc=epey.c.c.c

  • SudaEriyenAspirin kullanıcısına yanıt

    merhaba bende bu civarda bir bütçe ile cihaz araştırıyorum. A32,Note 9 Pro gibi modeller vardı, aklımda.

    bu modelde 5G olması avantajlı gibi. 4 GB Ram yeterli olur mu, acaba?

  • One plus nord 5g alınır mı, ne dersiniz?
    Xiaomi de sensör sorunu var, pocoda şarj soketi sorunu var. Geriye one plus kalıyor

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • mr.isson76 kullanıcısına yanıt

    bilmiyorum

    ben cihazı 6930 liraya aldım. az önce elime geçti. benim için önemli nokta kablosuz şarj özelliğiydi. şuan kullanıyorum ilk izlenimim olumlu.

  • bende bu kararsızlığı yaşıyorum. One Plus pili 4000 Mah, tek kafama takılan konu buç

  • 5000 bin TL bütçem var? Kamera önemli ne almam lazım??

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • @SudaEriyenAspirin Hocam hayırlı olsun, donanım özellikleri bakımından aslında yeterli ama fiyatı aşırı dolgun ve hangi mantıkla 6GB RAM ile konumlandırılmış ise orta karar bir model olmuş. S20 FE' in S865 olanı alınabilir ancak Exynos 990 ile gelen versiyonunda ısınma, pil tüketimi problemi mevcut. Zaten mevcut durumunuzda kablosuz şarja sahip çok cihaz yok. O yüzden eleştirebileceğim fazla husus da yok.

    @mr.isson76 Hocam 3500 TL bütçe ile 7000 TL'den satılan modele mi aklınız takıldı? Eğer kablosuz şarj çok önem arz ediyor ise bilemiyorum tabi ama Nord N10 5G, POCO M3 Pro 5G gibi cihazlar da 5G destekliyor ve f/p oranı bakımından daha mantıklı konumdalar.

    @nightsoldier N10 5G mi yoksa düz Nord Snapdragon 765G ile gelen model mi hocam? N10 5G Snapdragon 690G ile gelmesi sebebiyle aşırı ön planda. Fiyatı hala uygun sayılabilir bir model.

    @kıng365 Çok muazzam bir aralıkta kalacaksınız hocam. Eğer çok iyi bir performans almak ve kamera kısmında ortalama değerlerde kalmak için Galaxy M52 5G modeli, yok kamera en iyi olsun donanım ne kadar zayıf olursa olsun derseniz de Galaxy A52'ye bakın.

    Ben olsam M52'ye bakardım bu durumda. Çünkü A52 gerçekten çağ dışı kalıyor 5000 TL bütçe içinde. M52'nin uzun süre tatmin edebilecek bir donanımı var en azından.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi High Sierra -- 11 Ocak 2022; 12:56:2 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • High Sierra kullanıcısına yanıt
    Merhaba, ben modelleri karıştırdım galiba. One plus 4000 TL olan modeli vardı. 5 G olan, o modeli kast etmiştim. Pili 4000 mah. Kablosuz şarj aramıyorum, A32, note 9 pro gibi modelle benim bütçeye uyar.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam şu an askerdeyim çıktığım da 8k -10k arası telefon bakıyorum benim için önemli olan oyunlar degil , ben daha cok film ve dizi seyretmek güzel fotoğraflar çekmek istiyorum . Önerin ne olur? (8 10k bandında yok ise yukarı doğru en uygununu soyler misin? ornek: 12k 14k gibi çünkü alıp devam etmek istiyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • KwasRegaL K kullanıcısına yanıt

    Hocam bu sorunun daimi cevabı iPhone 13 serisi olur, alırsınız ve Tim Cook'un söylediği gibi 3.5 4 yıla yakın sorunsuz deneyim yaşarsınız fakat ekran 60Hz 13 serisinde, 13 Pro serisinde 120Hz dinamik ekran kullanılıyor.


    Bütçe kaygısı ile model bakıyorsanız S21 temel modele bakabilirsiniz. Tabi S22 serisi daha iddialı fakat bu gidişle 13bin ile başlayacak bu seri. S21 FE bile 9.5k bütçe ile çıktı piyasaya.

  • 2.2500 civarı annem için telefon tavsiyesi verir misiniz.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • mr.isson76 kullanıcısına yanıt

    Hocam o modeldeki Snapdragon 690G çipseti daha yeni nesil daha güçlü. Diğer iki model de ideal kullanım sağlar, pil kapasitesi daha büyük buna göre tercih yapmalısınız. Bir model daha yeni, 5G çipsetli diğer iki model 4G, pil kapasitesi büyük biraz daha eski çipsetlerden güç alıyor.

  • Baytar0614 B kullanıcısına yanıt

    Hocam eğer marka konusunda katı değiseniz Tecno POVA olabilir, yok kesinlikle marka olacaksa da TCL 20SE ya da Galaxy M12 düşünülebilir.

  • High Sierra kullanıcısına yanıt
    Hocam tecno povaya guvenebilir miyiz

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bütçeye Göre Cihaz Tavsiyeleri [MART 2022]
    Bu cihazlardan hangisi daha mantıklı olur?
    Birde poco x3 pro ile samsung a32 128 GB olan var? Yardımlarınızı bekliyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 10 bin TL bütçem var ona uygun önerirmisin.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @Baytar0614 Hocam Tecno ve Infinix güncelleme almayan modeller üretiyor genel olarak. F/p oranı yüksek bu arada tabi. Güvenip güvenmemek size kalmış. Yapabileceğiniz tek şey yorumları okumak olabilir.


    @x_ir Hocam alacağınız fiyat da önemli değil mi burada. Örneğin Mi 10T Pro oldukça güçlü model bunların arasında fakat fiyatı çok mu yüksek? Zaten Redmi Note 10 serisi resmi fiyatları ile bütün modelleri solladı. Ki bu cihazların genel olarak hiçbirisinin yüksek fiyatları hak ettiğini düşünmüyorum. K40 bu cihazların arasında en iyi olan model olarak duruyor. K40 özelliklerine baktığımda gsmarena kaynağında Band 20 desteği bulunmuyor ve bu ciddi bir problem oluşturabilir Türkiye içinde kullanımda. Özellikle Vodafone operatörünün yaygın kullandığı bir bant bu. A32 mi X3 Pro mu sorusunun cevabı tabi ki X3 Pro'dur. En performanslı orta segment modellerden biri.


    @Enes6172 Hocam bütçenize yakın 3 model bulunuyor bir de 64GB iPhone 11'i sayarsanız bulunuyor. Realme GT 5G, S21 5G, Oneplus 9 modelleri. Üç model de döneminin en güçlü modelleri. S21 Samsung'un kendi üretim Exynos çipseti ile geliyor. Diğer iki model de 888 çipsetini kullanıyor. Burada biraz daha tercihler söz konusu. Realme daha donanım odaklı, Oneplus'ın genel kullanım deneyimi daha başarılı, S21'e gelecek olursak da Samsung hala Android ekosisteminde en başarılı video kaydını sağlayan yazılıma sahip. Oneplus kamera konusunda özellikle 3 nesildir geri kaldığı için Hasselblad ile ortaklık kurdu 9 serisinde. Bunun meyvesini ne kadar aldı derseniz buna kullanıcı deneyimi karar verebilir diyebilirim.Oneplus'ın servis ağı bir tık geridedir diye tahmin ediyorum. Ayrıca Oneplus artık OxygenOS'i terk edip Oppo ColorOS ile birleşti. Yani tahminimce eskisi kadar arayüz desteği alamayacak Oneplus modeller. Samsung ise son yıllarda güncelleme konusunda ilerleme kaydetti. 3 yıl OS ve 4 yıla yakın aralıksız Android güvenlik güncellemesi sunuyor. Bu tarihten sonra da sırasıyla aralıklı ve aralık sırası belirsiz düzeyde güvenlik güncellemesi sunmaya devam ediyor.





  • Ben teknik özelliklerini pek anlamıyorum. (Kamera Ram vs haric.) Listedeki cihazların hepsi aynı fiyat olsa hangisini tercih edersiniz? X3 pro da dahil edersek. Sizin ilk 3 cihazınız hangileri olurdu. (Arasında tercih yapayım.) Teşekkür ederim.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • High Sierra kullanıcısına yanıt

    Nord n10 5g düşünüyorum. Kendim için değil, babam için alacağım. İphone 5s kullanıyor hala. Aslında telefonundan da memnun ancak artık marketteki uygulamalar yüksek ios sürümü istemeye başladı. Yoksa taş gibi cihaz. Geçen yıl pilini de değiştirmiştim, gayet güzel gidiyor memnun.


    general mobile baktım, 21 prosu alınmalı ki o da one plus ile yakın bir fiyatta .

    xiaomi baktım, evde birçok aksesuarını kullanmama rağmen telefonlarında arayüz ve sensör sorunu devam ettiğini gördüm.

    poco m3 düşündüm , poco markasında şarj soketi kronik sorunmuş vazgeçtim.

    oneplusın hem gsmarenadaki incelemesine baktım, hem yabancı forumlara baktım, kronik bir sorunu yok gibi görünüyor cihazın. Babam da 5si 7 senedir kullandığı göz önüne alındığında, hiç olmazsa ileriye dönük olarak 5g desteği olması iyi olacaktır.

    anneme de vivo y21 s düşünüyorum. Bataryası 5000 mah olması iyi. 5gyi aramayacaktır, vivo çok şık bir cihaz 5g desteği olan bir vivo bulsaydım (Tr garantili olması şart ) 2 tane alacaktım.

    son minvalde, vivo y21 s ve one plus nord 5g ikilisini alacağım gibi duruyor. Birinin piliiyi, diğerinin de 5gsi var.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • @x_ir Hocam merhabalar, Tercih sıram şu şekilde olurdu

    1. REDMI K40 (8/128GB)
    2. MI 10T Pro (8/128GB)
    3. POCO X3 PRO (6/128GB)

    Hocam bahsettiğim donanım durumu üstteki üç cihaz da birer amiral gemisi çipseti ile geliyor, K40 aşırı güçlü. İki nesil öncesi Snapdragon 865'in revize olmuş 870 5G çipseti ile geliyor. Şimdi size önemli bir sorum olacak bu cihazları malum bir yolla mı alacaksınız? Bu özel bir soru biliyorum fakat sormamın sebebi Xiaomi Snapdragon çipsetli cihazlarına RSA koruması getirdi. IMEI ile oynayamıyorsunuz. Hiçbir şekilde IMEI repair yapılmasına izin vermiyor.


    Detaylı bilgi için size PM'den konu linkini göndereceğim. Kısaca Redmi Note 10 serisi, Mi 10 serisi, Mi 11 serisi, POCO X3 Pro gibi modellere IMEI atılamaz duruma geldi RSA kilidi yüzünden.

    Bahsettiğim Band 20 yani 800 Mhz bandı yoksunluğu, POCO X3 GT ve Redmi K40'da bulunuyor bu durum. Bu bant Çin'e özel cihazlarda genellikle bulunmaz. Çin'de 800 bandı pek kullanılmıyor. Bu bandı Türkiye'de özellikle kırsal kesimlerde Vodafone yoğunlukla, sonra da bazen Türk Telekom'un kullandığını görüyoruz. Eğer merkezi yerdeyseniz çok sorun çekmezsiniz ama kırsalda yoğunlukla bu bandı destekleyen baz istasyonları kurulduğundan sinyalizasyon sorunu yaşarsınız. Eğer konu bahsettiğim durumla ilgiliyse bundan sonra tarafıma özelden dönerseniz sevinirim hocam. İyi günler dilerim.


    ---


    @nightsoldier Hocam merhabalar, Nord N10 5G güzel bir modeldir genel olarak dediğiniz gibi pek bir sorunu var gözükmüyor. Yazılım konusunda da pek sorun çıkaracağını düşünmüyorum MIUI'ın aksine. GM 21 Pro bahsettiğiniz fiyat kendi sitesi üzerinde hocam. Bu sebeple sizden epey.com adresine ziyaret etmenizi rica edeceğim telefon fiyatlarına bakarken. Çoğu siteyi karşılaştırıp en uygun fiyatı gösteriyor. GM 21 Pro 2800-2900 TL arasında satılıyor. Bahsettiğiniz Vivo Y21s anne için uygun bir telefon olacaktır diye düşünüyorum. Helio G80 çipseti yeterlinin de üstünde performans sergileyecektir. 128GB hafıza + 4GB RAM yeterli olacaktır. GM21 Pro'nun tek avantajı Helio G90 - 6GB RAM olması. Yazılım konusunda destek yetersiz olacağı için Vivo daha sıcak geliyor ister istemez.





  • 
Sayfa: önceki 214215216217218
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.