Şimdi Ara

Bu esnaflar batmasında ne olsun? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
147
Cevap
2
Favori
17.688
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
268 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • test2

    https://www.youtube.com

  • erdincerdinc E kullanıcısına yanıt

    10 yildir internetten alisveris yapiyorum anlatis bakimindan accayip sacma geliyor soyledigin sen subeyi arayip sorana kadar basim gider 7 tl diyip 8 tl vermen daha sacma 1 tl niye fazladan veriyorsun ? hayir hangi subeyi ararsan ulamassin sen ulasip kargo ucreti sorabiliyorsun o sirada kargocu hala bekliyor ne bilim o kadar uydurmaki yasadigin olay

  • Namaste. kullanıcısına yanıt
    Yaş 32. Stres var evet. Biri elimde kalır diye polemiğe girmemek için gidip iade için uğraşmadım.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Size kısa bir örnek vereyim. Dışarıda 10-15 TL'ye içtiğiniz maksimum 500 ml limonatanın 9 litresi 50 lira.

    50 TL'ye 18 bardak çıkıyor. Bardak maliyeti 2,7 TL. Hangi sektörde bir üründe %500-600 kâr vardır merak ediyorum. Hadi %200 koysun o da mekanında oturduğum için.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ibrahim.42 kullanıcısına yanıt

    Şu kadar telefoncu var ve nasıl bu kadar para yapabiliyorlar anlamıyorum! Benim arkadaşlarımda da, ailemde de telefoncuya giden kalmadı. Herkesin işi online.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türkiye'de herkes kolay yoldan para kazanma derdinde, milleti kekleme peşinde

  • Sana %100 katılıyorum. Biraz önce lahmacun yemeye gittim. üstüne maydonoz koymuşlar maydonozda böcek yürüyordu, maydonozu alıp garsona uzattım yemeğe devam ettim. Lahmacunun içinden 2 tane kıkırdak veya kemik parçası çıktı biraz sert ıssırsam dişim kırılabilirdi onlarıda elemana uzattım kemikli veya böcekli isteseydim siparişi öyle verirdim dedim parasını ödeyip çıktım. Ben bir daha o lokantaya gider miyim ? gitmem. Yarın o lokanta müşteri yok diye ağlar mı ? ağlar. Beter olsun mu ? olsun. Su veren itfaiyenin hortumunu ....

  • erdincerdinc E kullanıcısına yanıt

    En iyisi hocam. Kazıklanıp üstüne de berbat işçiliklerle karşılaşmaktansa kendi işini kendin yapmak gibisi yok. Kendi işini yaparken beğenmediğin yeri düzeltene kadar gerekirse 10 defa yaparsın. Ama başkası yaparken hiç umursamıyor. Bir an önce yapıp kaçma derdine düşüyor.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • erdincerdinc E kullanıcısına yanıt

    Düşünceniz doğru fakat esnaf dediğimiz kesimin büyük bir kısmı vurgun peşinde. O yüzden iş bitmeden para vermeyin kimseye. Kapora falan da vermeyin. Kapora verdiğiniz işte beğenmeme durumu olursa bu sefer de kaporayı yakmakla tehdit etmeye gidiyor iş. İşini bitirmeden para isteyen adam kesinlikle bir adilik peşinde oluyor. Gerek yok. Adım adım yapılan işi takip edip her hatayı duzelttirmek şart. Adam akıllı bitirirse parasını alır. Eksik yaparsa eksik para alır. Beceremezse de para falan alamaz. Riske girmeye gerek yok.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • redwhiteee kullanıcısına yanıt

    Nas bulabiliriz hocam gerçek pasta yapan yeri? Çocukken çok severdim çikolatalı yaş pastayı. Şimdi o tadın yanına yaklaşamıyorum. Az da değil parası aldığım yerlerde. 80 liradan aşağı yuvarlak pasta yok. Rulo gibi olan da 50 liradan aşağı yok.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • brktmr B kullanıcısına yanıt
    Ben şans eseri buldum biryerde küçük bir ilçeydi. Simdi başka bir ile taşındım. Arayışlardayım. Ama gösterişten ziyade uzun yıllardır bu işi yapan pek değişmemiş yerler olabiliyor.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hepsinin canı cehenneme. Daha çok BİM A101 MİGROS ŞOK açılsın da iyice batsın dawar esnaf kesim.

  • Aklı olan esnaftan alışveriş yapmaz. Dükkana girersin suratına bile bakmazlar. Adamına göre fiyat çekerler. Dolandırabilirlerse dolandırırlar hiç acımazlar.

  • herkes aynı şikayet etmeye gerek yok

  • Pastane ürününü ancak ve ancak reyonu kapanıp açılabilen tezgahları olan yerlerden alırım.


    İnsanımızın beyni oksijen ile temas eden ürünün solacağını, kuruyacağını hesap edemiyor zannedersem.


    Bu hususta Güllüoğlu ürünlerini çok iyi buluyorum. Ardından Koska var fiyat performans biraz daha iyi.


    Dış görünüşüne önem verip için boş beleş yerler de var, ben daha üst tier lokasyonlardaki pastaneleri de biliyorum, Yıllarca Avrupa yakasında çok merkezi yerlerde çalıştım.


    Bu hususta sanırım en üst düzey ve kaliteli olanı Pelit'dir. Oranın her türlü ürünü 10 numara fiyat ve kalite oluyor. O kaliteyi anca yiyen bilir.


    Bir de dükkanı fırçayla süpürenler var, adam gün ortasında süpürüyor bir sürü toz kalkıyordur kim bilir. İnsan bi sprey ile su serper be, pis herifler!

  • erdincerdinc E kullanıcısına yanıt

    böyle durumlarda google üzerinden olumsuz yorum bırakabilirsiniz.

  • Bizim apartmanın altında hırdavatçı var yıllardır böyle dürüst esnaf görmedim komşuyuz diye mi nedir bildiğin kazık atmıyor Konya'da kazık atmayan esnafı anca rüyanda görürsün. Baklavayı bile oradan almayı düşünüyorum artık nasip


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arada bir baklava vs. şerbetli tatlı satın alırım. Arada bir bizim semtteki tatlıcılardan da alırım bir tadına bakarım, hoşuma giderse arada bir de orlardan alırım.


    Geçen bir havuç dilim baklava aldım kilosu 120tl'ydi tadı bişeye benzemiyordu, daha sonra sanki fiyatı biraz yüksek bir de Ağam'a bakayım dedim havuç diliminin kilosu 105tl  


    Bu dükkan senelerdir orda ayakta, nasıl ayakta kalıyor anlamış değilim. Hem fiyatın en kalitelisinden bile pahalı hem de lezzetten eser yok.

  • tatli her pastaneden alinmaz. Oturdugun yeri soyle sana nerden pasta alabilecegini soyliyeyim. Ciddi soyluyorum.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İstanbuldayım. Tatlı alacağım zaman pelitten veriyorum siparişi. Bir kere bile pişman olmadım. Biraz giriyor lakin özelliklebsöz konusu pasta olunca parasının tam karşılığı.

    Hacı sayidden ekler aldım son birkaçı bayat çıkınca bıraktım almayı. Google dan da dükkanı buldum itin bir tarafına soktum soktum çıkardım. Çünkü hakediyorlar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brokengineer -- 5 Ağustos 2020; 14:16:11 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.