Şimdi Ara

Bosch 711 XXL şarjlı süpürge döner fırça sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
138
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba,
    Annem için 15 gün önce Bosch 711 xxl şarjlı süpürge aldım ancak şöyle bir sıkıntı farkettim.
    Düz yüzeylerde ( parke , fayans marley vs ) fırça kısmı dönüyor ancak halı kilime çıktığı anda fırçanın dönüşü duruyor, resmen gırgıra dönüşüyor.. Bu kadar kişi farketmemiş olamaz diye interneti araştırdım sadece 2-3 kişide aynı şikayeti okudum ( belki başlık kısmındaki koyu renk siyah camdan farkedilmemiş olabilir diye düşündüm )
    Bosch müşteri hizmetlerini aradım. Onlar da normalde dönnesi lazım servis bir gelip baksın dedi. Ertesi günü ( az önce Bosch servis geldi inceledi, Allah Allah niye böyle dedi ama eminde olamadı acaba halıda dönmesi gerekiyor mu diye , ben fabrikayı arayıp bilgi alıp olmadı başka bir başlık getirip onla bir test ederiz diyip gitti, 3-4 güne başlığı getirip test edicez )

    Sizde böyle bir sıkıntı var mı ? Halıda fırça dönmemesi çalışmaması ile ilgili acaba ?
    Dediğim gibi düz yüzeylerde gayet iyi çalılıyor fırçası dönüyor ama halıya geldiği anda çekiş yine devam ediyor ama fırçanın dönmesi duruyor. Tekrar halıdan çekip parkeye grldiğinde fırça dönüyor, Şaka gibi şaştık kaldık.

    Bosch 711 ya da 712 xxl kullanan arkadaşlar halı ya da kilimde fırçası dönüyor mu yazarlarsa çok çok memnun olurum



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muratkan -- 18 Kasım 2023; 16:44:59 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >







  • Bosch yetkili servis başlığı değiştirdi sorun ortadan kalktı. Başlık arızalı olduğundan dönmüyormuş. Garantiden hallettiler 👍

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • muratkan kullanıcısına yanıt

    Hayırlısı olsun çözülmesi iyi olmuş. Bende bosch dikey süpürge bakıyorum sizin aldığınız modeli de inceledim xxl modelinin normale göre ne farkı var acaba, ben toz haznesi mi daha büyüktür acaba diye düşündüm bosch sitesinde kıyaslama yaptığımda toz hazneside aynı kapasitede görünüyor ne farkı var anlamadım sizin bilginiz var mı ? Son durumda başlık nasıl çalışıyor mu ve genel olarak memnun musunuz tavsiye eder misiniz ?

  • Bizde de aynı model var. Dediğiniz gibi ince halıda yapışıyor, kalın kalıda da çok zor hareket ediyor. Ama parkede fırıl fırıl dönüyor. Ben de kayıt açtırayım, siz mail kanalıyla mı ulaştınız?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ceteris Paribus kullanıcısına yanıt
    Ben müşteri hizmetlerini telefonla( 444 6 333 ) arayıp kayıt açtırdım. Ertesi gün servis eve gelip inceledi süpürgeyi. Başlık değişmesi gerekiyor dedi ve 5 gün sonra yeni başlığı getirip taktılar , sorun sona erdi. Bosch müşteri memnuniyeti 10 numara 👍



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muratkan -- 26 Aralık 2023; 18:31:3 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.