Şimdi Ara

zermatt su arıtma cihazı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
11.528
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba
    Ters ozmozdan farklı olarak(ileri ozmos ve aquaprotein) ile su arıtma yaptığını söyleyen zermatt su arıtma cihazını kullanan var mı?
    Ters osmoz ile arıtma yapan sistemlere alternatif ararken bu markayı buldum, kullanan arkadaşların yorumlarını merak ediyorum?
    Teşekkürler
    Edit:
    Site:https://zermatt.com.tr/



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi consiglier27 -- 25 Haziran 2020; 10:29:26 >



  • Ben de su arıtma cihazı bakıyorum. Tercihlerim arasında bu marka var ancak internette yeterince bilgi mevcut değil. Royal Green ve Zermatt ??
  • Merhaba, 10 yıla yakın kullandığımız eskiyen ters osmoz su arıtma cihazımızı suyun kendi doğadan gelen minerallerini ve molekül yapısını koruyan, suyu saflaştırmayan yeni teknoloji Zermatt su arıtma cihazı ile 9 ay önce değiştirmiştik. Evet ters osmoza göre önemli bilimsel farkları var su arıtma hızı Ters osmoza göre 3 kat gibi daya yüksek hızlı ve atık su oranıda 3 kat gibi daha az. Kalite ve lezzetinden çok memnunuz, tavsiye ederiz. Site detayları:https://zermatt.com.tr/vortex/




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bigexperience -- 4 Kasım 2022; 11:5:12 >
  • Doğal gıda ve içeceğe takıntılı ve titiz biri olarak uzun süre su arıtıcılarına mesafeli durdum. Ta ki

    "zermatt su arıtma cihazı" ile tanışana kadar. Market market dolaşıp sözüm ona kaliteli şişe su almama gerek kalmadı. Kaynağında kaliteli bile olsa plastik şişede ölü suya dönüşen, güneş altında bekletilen, plastik bulaşığı sular artık evime girmiyor. Misafirliğe giderken ZERMATT su hediye götürüyoruz, misafirliğe gelenlerin ise kaplarını doldurmalarına izin veriyoruz.

    30 gün içinde iade garantisiyle siz de deneyimleyin, farkı görün.

    Kesinlikle tavsiye ediyorum. İçimiz rahat, teşekkürler ZERMATT.

  • ibrahimÇINAR İ kullanıcısına yanıt
    Daha bugün prof dr karagülle arıtma cihazlarının tehlikesiyle ilgili bir yazı paylaştı hala daha arıtma cihazı kullanıp o suyu içen yemeğine çayına koyan varsa helal olsun gerçekten.
  • Prof. Dr. Karagülle'nin söyledikleri çok doğru ters osmoz membranlar suyu saflaştırıyor. Fakat Zermatt Molecular Vortex Su Arıtma teknolojisi farklı sudaki doğal mineralleri suda bırakıyor, analizleri var. suyun doğal özelliklerini saflaştırmıyor. https://zermatt.com.tr/vortex//




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bigexperience -- 4 Kasım 2022; 11:6:6 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.