Şimdi Ara

Bmw 5.20'nin Çekici İle İmtihanı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
90
Cevap
2
Favori
4.407
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ncap

    Şimdi bunlara ş..siz deyince ceza veriliyordu değil mi? Bu haysiyetsizler polis filan değiller. Trafik vakfı diye geçiyor. Amaçları anlaşmalı oldukları otoparklara para kazandırmak. İnan araba üzerlerine düşse ezilseler arabaya üzülürüm. Böyle bir uygulama yok. Araç yolu gerçekten kapatıyorsa polise haber veririsin polis nezaretinde çekilir ve ceza yazılır. Sen kim oluyosun. Bir de o araçları çektikleri otoparklar da hep it-kopuk türevi mahlukların mekanları oluyor.



    Bir de "Trafiği açmak" için yarım saat falan trafiği kilitliyorlar çekici ile. Vakıf kelimesini hiç sevemedim nedense.
  • hatalı park cezasına karşı değilim ama araçların çekilmesine karşıyım.

    geçenlerde alttan forklift dişi türü bir yöntemle araç çekiyorlardı. aracın yanına geliyor çekici alttan dişleri çıkıyor arabanın altına girip kaldırıyor sonra kasasına koyan bir mekanizması vardı. önce honda civic yeni kasa aracın yanına yanaştı beceremedi. önündeki reno öropaya yanaştı. önce aynasını kırdı parçaladı. sonra alltan dişleri taktı kaldırdı tavanını ağaca çarptı. sonra aldı götürdü.
  • 44. saniyedeki düşüşü görünce içim cız etti..
  • O değilde mesela aracımız çekiciye bindirlirken düşse ya da çekici giderken üstünden düşse zararı çekicinin kaskosu mu karşılıyor?
  • Bende Bmw olucak zor zar çalışıp alıcam. Sonra itin biri gelicek bunu yapıcak çok açık olucak ama ağzına s*carım. Polis çağırır tutanak tuttururdum. Savcılik falan hepsine giderdim arabada ne alt takım kaldı ne başka bir şey lan tamponların anası belledi kesin o çarpmanın şiddeti ile.
    Benim bi arkadaşım babası aklıma geldi polisle vs. çekilme olaylarının hepsini tel kamerası ile çekiyordu. Bu kayıt ile başvurduğunda her şeyin daha kolay ve hızlı olduğunu söylüyordu.
    Yine geçenlerde bi Ferrari taşıyacıya binicek tampon deyiyordu. Adam bindirmem falan diye bağırdı ve bindirtmedide. Hakkını arıycan abi para gökten yağmıyor. Kendi araçlarına asla yapmazlar ama. Aynı olay bir çok X5 da mevcut. Daha doğrusu bütün büyük araçlarda. Önümde Bmw X5 i almaya çalıştı genç bi çocuk sonra ustası geldi olmaz alma diyor soktumunun çırağı hala bu araba onu çeker diyo aracın sahibi içerden koşar adım geldi nabıyon lan sen falan. En son adam bi daha kaldırmaya çaliş o arabayı altına giymeye bi şey bırakmam dedi ondan sonra bıraktı. Ulan şöyle olaylarda kendime yapılmışcasına sinirleniyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Arabaya birsey olmamis gibi neticede 4 teker ustune hafiften dusuyor .O gelen ses vincten .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu görevini layıkıyla yapan memurlar, benim eski aracın da radyatörünü delmişlerdi çekerken. Yolda dumanlar içinde kalıyordu araba az daha.
  • aynen dönme noktası çok uzak. aracın yanında dursa rahat kaldırırdı. lise de moment görmediği belli.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ipo_aga

    Moment noktası uzak kalıyor kaldıramaması doğal. Yana yanaşıp kaldırmalıydı.

    +1

    Aracın düştüğünü görünce içim gitti.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Trafiği aksatmadığı sürece çekilmesine gerek yok diye biliyorum ama işgüzar memurlarımız canı sıkılınca araç çekiyor nedense.
  • Salak herifler uyduruk vinçle sonuna kadar bom açmış, o şekilde 2 tonluk araba kaldırmaya çalışıyorlar.

    Yanına yanaşıp kaldırmalıydı, vincin üstünde de genelde yazar zaten hangi kademede ne kadar yük kaldırabileceği. Beyin bedava ama herkes kullanamıyor işte, yazık günah.
  • Serefsiz herif. Umarim bmw sahibi o cekici adama bi guzel ayar vermistir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Backstreet


    quote:

    Orijinalden alıntı: goodorevil

    quote:

    Orijinalden alıntı: differentt

    daha önce verildi mi bilmiyorum ama birde bu vardı...





    Hocam bunu nasıl becerir bir insan? Bana desen ki al bu çekici bu da araba, ters çevir 100.000 TL ödül senin, vallahi beceremem billahi beceremem.

    Kaldirdiktan sonra tekerlege bagli olan ( ön ) Kanca kopmus belli ki..

    Cinayet neden ve nasıl işlenir diyorlar ya al sana en basit örnek.!




  • Yazık gerçekten yazık. O düşme anında içim sızladı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yemın ederim cinayet olur orda

    TERBİYESİZ HERİFLER O ARABANIN HAVA YASTIKLARI PATLARSA NE OLUCAK

    BUN LAR BU KADAR HAK YİYEREK NASIL CAN VERECEKLER NASIL NASIL BİR ACI CEKICEKLER TERBIYESIZ HERİFLER.
  • Türkiye'nin hakkı opel frontera tarzı araçlar. Vinçten düşürseler üzülmezsin, arabaya da birşey olmaz. Çoğu vinç çekemez. küçük çekicilere sığmaz (test edilmiştir), adamlar debelenirken genelde yetişilir.

    Trafik ihlali yapan hırbolardan korkulmaz yiyorsa gelsin. Burundan gömersin çoğu çoğu. Araba para da etmiyor. Bir de kaskolu ise mis. Nefret ediyorum arabadan ama bazen de özlüyorum. Tam Türkiye'ye uygun araba...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: SonNn_

    quote:

    Orijinalden alıntı: AntiFANBOY

    Acaba trafik çekerken araç devrilse yada zarar görse bunu kim karşılıyor?

    İstanbul' da cekilmesi esnasinda araci dusurulup ciddi zarar goren bi bayan vardi mahkemeye vermisti. Ama sanik olarak kimin yargilanacagi bile uzun zaman belirlenememisti. Trafik vakfi emniyete emniyet valilige falan derken daha sonuc ne oldu hatirlamiyorum . burada polisin bi kabahati yok. O adam memur kendisine verilen görev kiytirik bi cekici kamyonuyla sivil bi soforle yasak yere park eden araci cektirmek. Yani memur cekilmesi icin operatore talimat veriyor. Cektirmeyip de bi amiri gorse memurun yedigi firca mi drsin gorevi yapmamaktan gecirdigi sorusturma mi drsin hic biri eksik kalmaz. Sıkıntı trafik vakfinin bu tur agir araclar icin adam gibi saglam bi cekici vermemesi. Herseyin ucuzuna kacilmasi. cekemiyorsan birak git. Ama buna benzer olay w nin bmx6 modeliydi sanirim tam hatirlayamadim . O model araclari cekemedikleri icin Beyoglunda cogu kez ceza yazip birakip gidiyorlar.
    Hayir bu durumu gorup de hala o kadar parayi o arabalara veriyorsun madem o kadar paran var git otoparka 3-5 liraya birak bari. Sonra maruz kaldigin durum ortada Turkiye gerceklerinden biri.

    Diyelimki araç hafif vede operatör hatas var adam aracı devirdi. Aracımında kaskosu yok. Kim yaptıracak aracı öyle mi kalacak? Ozaman devlet araçlarımıza zarar versin mesela arabamıza çöp kamyonu yada polis aracı çarpıp gitsin karşıda sorumlu yok herkes görevini mi yapıyor olacak?




  • Ayıp yazık günah kendi malı olsa kaputuna dokundurtmaz

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bmw'yi ne hale getirdi yazık.Kendi aracı olsa yapabilecek miydi acaba ?
  • Yazıktır ya o nedir öyle güzelim araba gitti benim içim gitti
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.