Şimdi Ara

Bitcoin fiyatı sert düştü, sebebi Celsius Network (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
73
Cevap
0
Favori
5.373
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
24 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Binancetwitter
    “Binance has temporarily paused #Bitcoin withdrawals on the $BTC network. Meanwhile, you can still withdraw BTC on other networks. This is due to a stuck on-chain transaction. Our team is currently working on a solution and will provide further updates soon.”
    https://twitter.com/binance/status/1536322033222664194

    Islemler durmus durum bu sefer ciddi sanirim. Milletin kalan 3 kurusunu da kurtarmasina izin vermeyecekler anlasilan...

  • Tepe taklak oldu bu sanal sermaye sanırım birileri artık yeter dedi fişini çekmeye karar verdiler.
  • Fazla kompleks görüyorsunuz coin işlerini. Coinin stabil kalması kimsenin işine yaramaz. Ciddi düşüşler ve yükselişler olacak ki elinizdeki parayı çeksinler. Yok lunaymış yok celsiusmuş. Haber kanalları da fed faiz artışı falan diyor. Ya geçin bu işleri. Hiç beklemediğiniz zaman düşecek hiç beklemediğiniz zaman artacak coinler. Bütün istatistiklerinizi tutuyorlar aynı bahis siteleri gibi. Geçen talep gelsin diye abd kaynaklı bir finans kurumu açıklama yaptı gerçek değeri 38 bin dolar diye. Sonra tak 29 dan buraya düştü. Ne topladılarsa topladılar. Bak 10 binin altına düşer. 3 bini görür. Bir alım yapmaya başlarlar 50-60 lara çıkar. Ama sen ben o rüzgarı yakalayamayız. Çünkü bu yatırım değil kumar. Ve o kadar büyük vurgun yapıyorlar ki devletler el koymadığı ve işine geldiği sürece bu kumar sürecek.

  • inonu88 kullanıcısına yanıt

    neye istinaden böyle bir yorum yaptınız? sadece bitcoin çekim işlemi askıya alınmış, yani x para olarak veya y Coin olarak çekebiliyorsunuz, daha paylaştığınız haberi bile okumuyorsunuz, tuhaf..


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • emrekaradag kullanıcısına yanıt

    eth 1800 doların altına inince sokakta 1500 TL ye 3090 alacaktınız, miningciler bedava verecekti, eth 1200 dolar? aldınız mı 3090 ları? veya şöyle diyeyim, siz mining çıkması Ekran kartlarını almıyordunuz, sıfır adınıza faturalı 3080leri 5k lara almışsınızdır teknoloji firmalarından, sonuçta mining engeli yok, stok fazla, coinler çöktü, miningciler iflas etti  tabi  ben hala alamadım diyorsanız bir durup düşünün nerede yanlış yaptım diye


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • furkangunes04 kullanıcısına yanıt

    o da ayrı bir konu, youtuber lar diyor bizim arkadaş çevremizde 3 trilyon luna var, diğeri diyor binance 3 trilyon Luna depolamış, diğeri diyor 3 trilyon Luna yakılacak, öteki diyor vakıfta bir o kadar var, daha yabancılardaki Luna dan bahsetmiyorum bile, sürekli artacak haberleri geliyor, arkadaş luna nın toplam miktarı 9 trilyon dimi   , ee bu youtuber lara göre piyasada 100 trilyon luna var, mantığın bittiği yer..


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben sebebi nasdaq sanmıştım. abd enflasyonu beklentilerden yüksek çıkınca borsada satışlar oldu, işte fed'in faiz artırma ihtimali iyice güçlendi o yüzden borsalar düşüşte. btc, eth vs. de bunlarla paralel hareket ediyor




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stableRevulation -- 13 Haziran 2022; 18:28:16 >
  • wearesorryserver kullanıcısına yanıt

    Birkaç ekonomi bilmezin yaptığı yorumu tüm mining karşıtlarına mal etmeniz çok saçma. En başta döviz kuru gerçeği var. Ekonomi mantığından uzak yönetimimiz sağ olsun perişan etti her şeyi. Lakin ikiden fazla beyin hücresi olan her yaşam formu mining olayı olmasa ekran kartı fiyatlarının daha uygun olduğunu bilir. Sizi de engelliyorum hakkınızda güzel bir not ekleyerek. Siz paranızı kaybettikçe biz oyuncular zevkten dört köşe oluyoruz. Beter olmanız dileğiyle

  • alierennet kullanıcısına yanıt
    Kopyala yapıştır mı yapıyorsun her yere yoksa bunu yazmak için bu kadar uğraştın mı

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • aenescan1994 A kullanıcısına yanıt

    hoca bunun gibiler kaybedenler kulübünden işte. istiyorlarki bu iş daha sürsün zarardan kar etsinler. kendileri batmış yanlarında birilerini daha götürmek istiyorlar. tam olarak iki örnek vereyim. yaşınız varsa bilirsiniz mega holding muhabbetinde kendi batırdığı parasını çıkarmak için başkalarını bu bataklığa sürükleyenlerle, üstündeki baskı azalsın diye osmanlıyı yanına alan 1. dünya savaşı almanyası ne ise bu elemanlarda aynı. bide boğa sezonu falan diyolar. element uydurma hiç bu kadar komik olmamıştı  

  • Hayatımda ilk defa tepedeyken satma başarısını gösterdim. Sanırım en şanslı günlerimden biriydi. Anormal bir yükselmeydi zaten. Şİmdi biraz daha düşmesini bekleyim eldeki nakit ile toplayacağım. Bu düşüşün mutlaka yükselişi olur.

  • sdbz kullanıcısına yanıt
    80 dolar iken insanlar binlerce kart aldı 2 bin dolardan 1200 dolara düşünce vazgeçerler mi sizce? Yeni yatırımcıyı çekmez ama en az 10 kart ile hazır sistemi olanlar için para basma makinesi şu anda. Yeni yatırımcıların gözü korkar sadece diğerlerini etkilemez.

  • alierennet kullanıcısına yanıt
    Aynen bro, BTC düştüğü için alt coinler silinecek. Neden siliniyor peki, BTC düşüyor, yok yav ulan biz nasıl bilemedik bunu.

    Senin bahsettiğin alt coin ve tokenların pek çoğu 20-30 bin dolar hacme sahip coinler. Ha varlığı ha yokluğu yani. Bak Mana'ya, şu çöküşte bile ancak 10 cent düştü fiyatı ve anında geri toparladı.

    Milletten duyduklarınızla her düşüşte ağzınızdan salyalar saçarak atlamayın şu forumlara.

  • stableRevulation kullanıcısına yanıt
    En büyük etkisi o tabi ki, saldırılar her zaman olur. Bunlar da çöküşte bir nebze etkisi olan saldırılar.

  • Bu bitcoin diyorum. Siz de o ne ola ki diyorsunuz. Dijital merkeziyetsiz para diyorum. Eeee bize ne diyorsunuz.

    Şimdi 10 dolar ama artacak diyorum. Yine kimse önemsemiyor. Sonra gazeteye ilan veriyorum. 100 dolar yatırdı ve 1 ayda 12000 doları oldu diye. Parayı bastırıp geleceğin parası diye haberler yaptırıyorum. Pizzacıua verdiğim bitcoin ile şimdi ev alırım diye basına çarşaf çarşaf haber yaptırıyorum Ortaklarımla birlikte yavaş yavaş fiyatını arttırıyoruz.

    Bunu gören kişiler de ufak ufak girmeye başlıyor. 1 saatte 100 lirası 150 lira oluyor. Gelen kolay para nedeniyle çevresine nasıl kazandığını anlatıp bedava reklam yapıyor. Başka insanları teşvik ediyor ve kendi yatırdığı tutarı yükseltiyor. Kimse bunu para yerine kullanırım demiyor. Aldığı fiyatın üzerinde başkasına satma derdinde.



    İşte saadet zinciri böyle kuruluyor. O ilk girenler parayı vurdu gittiler bile. Tüm zararı bırakıyorlar sizlere. Hiç bir ekonomik değeri olmayan bir şeye para yatırmayın artık.





  • alpabi A kullanıcısına yanıt

    Muhteşem yazı , katılıyorum harfi harfine.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bitcoin 8000 $ inebilir hatta 3000 $ bile görür fakat bu ileride 130 000 $ seviyesini test edeceği gerçeğini değiştirmez

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Devam böyle devam

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.