Şimdi Ara

Binaya Fiber geldi, ne yapmalıyım ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
813
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar ,


    Yakın zamanda port sorunundan dolayı dilekçe vermiştik planlamaya binada çok internet başvurusu olduğundan fiber kutu koyduklarını söylediler. Totalde 10 daire var ama nasıl oldu bende anlamadım. Şimdi başvuru yapan arkadaşın evinin içine kadar fiber kablo çekildi yakında interneti de aktif olacak.


    Biz de madem fiber geldi geçelim dedik ama Türk.net 100 mpbs 'a kadar sınırsız internet kullanıyorum ve hali hazirda 42 mb download 7 mp upload zaten alıyorum. Fiber tarifelere baktık daha yavaş hızlar daha pahalı ya da ben mi yanlış bakıyorum bilemedim. Siz ne tavsiye edersiniz ? Mevcut şekilde kullanmaya devam mı edeyim yoksa fiber bir tarifeye mi geçeyim. Öyle pek oyun vs oynamam en fazla netflix vs.


    Bir de elimde zamanında airties'ın verdiği 5650 modem var v2 sanırım fibere geçersem modemi değiştirmeme gerek var mı ?


    şimdiden teşekkürler yorumlar için.








  • Türk Telekom'un tarifeleri evet pahalı, Turknet üzerinden 85TL'ye 100Mbps fiber hız alabilirsiniz. Ancak hattınızı iptal ettirip tekrar başvurmanız lazım, modem Türk Telekom tarafından ücretsiz olarak verilecek. Onun dışında Gibirnet, Netspeed, Millenicom vs gibi diğer alternatif firmalara da bakabilirsiniz.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.