Şimdi Ara

İnternet için son Cimer başvurum (devlete güvenim zedelendi)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.925
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Türkiye'deki feci internet altyapısı sorunundan muzdarip olan milyonlarca vatandaştan biri olarak Cimer'e yaptığım son başvuruyu aşağıya bırakıyorum:


    İnternet için son Cimer başvurum (devlete güvenim zedelendi)


    İnternet için son Cimer başvurum (devlete güvenim zedelendi)


    İnternet için son Cimer başvurum (devlete güvenim zedelendi)


    İnternet için son Cimer başvurum (devlete güvenim zedelendi)


    Türkiye'de devlete olan tüm güvenim zedelenmiştir. Kim bunu amaçladıysa hedefine ulaştı.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi furkangunes04 -- 14 Haziran 2022; 18:10:58 >







  • Hocam merhaba, bu gibi meselelerde pes etmemeniz gerekir. Örneğin bina yaptığınızdan bahssetmişsiniz. Binayı yaptığınız yerde imar uygulaması olmasaydı, belediyeden özür mü dileyecektiniz imar uygulaması yapmıyor diye tüm girişimlerinize rağmen. Arsanızı yok paralara satacak mıydınız?


    Sizin uzun süredir bu meselenin üzerinde durduğunuzu biliyorum ancak yol katedemiyorsunuz onun farkındayım. Hatta KDK ya başvurmuştunuz.


    Bu tip meselelerde süreçlerin çok uzun olabileceğini zaten biliyorsunuz, forum genelinde de bahsediyoruz zaten senelerdir. Ancak siz pes etmeyin, taleplerinizi belirli aralıklarla iletmeye devam edin. Umarım talebiniz yerine getirilecektir.

  • 1.5 sene altyapı bekledim. Yan binada ki komşunun internete bağlanırdım, 300-500 ping olurdu. Sıkıntılı bir süreç çok iyi bilirim.

    Ben küstüm oynamıyorum ile bu iş olmaz. Emin ol hiç umurlarında değil.

    Bölge müdürlüğündekilere gına getirteceksin, sürekli talepler açacaksın ve en önemlisi de sabredeceksin.
  • @XpressMusic34 hocam biliyorsunuz ben komşunun hattını evime çektirerek kötü ve eski altyapı da olsa vdsl kullanabiliyorum. Son dönemde hız ve kopma sorunlarımı da çözdüm. TT'nin veremeyeceği hızı şuan alabiliyorum. Gittiği yere kadar bunu kullanacağım. Artık tek 1 adet başvuru bile yapmayacağım. Heriflerin umrunda olmadığımız bir ülkede elinde olanla yetinmeyi bileceksin. Cimer konudaki başvuruma, bizleri salak yerine koyarak cevap verdi, buyrun:



    İnternet için son Cimer başvurum (devlete güvenim zedelendi)

    @Jazzalyn Eğer hiçbir çözüm bulmamış olsaydım, çözüm bulana dek ne gerekiyorsa yapmaya devam ederdim. Yukarıda xpressmusic34'e verdiğim cevapta bir çözümümün zaten olduğunu belirttim. Binamızın kendi altyapısı yok ve kimsenin umrunda değil, artık bende umursamıyorum. Çevremize son bir yılda onlarca hane inşa edildi. Bu hanelerin hepsi internetsiz. Kimsenin umrunda olmayan bir şey için mahallede sadece benim çabalamam çok saçmaydı. Bu arada mahalleli ile aynı internet hattını kullanmamıza rağmen onlar 16 mbit sürekli kopan ve yavaşlayan interneti kaderleri olarak belirlemiş durumda iken ben 35mbit sürekli aktif internet kullanabiliyorum. İstediğimi aldım aslında. Gerisi artık umrumda değil. Devletimiz bizleri aptal yerine koyuyor zaten.





  • furkangunes04 kullanıcısına yanıt

    Merhaba. Tarafınıza verilen bu yanıta KDK aracılığı ile itiraz edebilirsiniz. Bu arada bölgenizde bu şekilde geniş çaplı bir problem var ise mahalle muhtarınızı, belediye başkanınızı da harekete geçirmenizi tavsiye edebilirim hocam. Kendileri de konuyu yakından takip etsinler. Açık Kapı üzerinden başvurunuz varsa o da sizin kaymakamlığınıza düşmüştür zaten. Kaymakamlık makamı ile de temas kurmanızı tavsiye edebilirim. Direkt olarak görev yetki alanlarına girmese bile sizlerin durumunuzu göz önünde bulundurarak yardımcı olabileceklerini düşünüyorum.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XpressMusic34 -- 17 Haziran 2022; 13:43:10 >
  • bireysel müşteriysen TT'yi beklemek haricinde yapabileceğin bir şey yok. açıkçası ben anlamsız buluyorum ısrarla talep göndermeyi, çok gereksiz hareketlerde bulunmuşsunuz. bırak cimeri, tayyiple konuşsan bile sana "çok ihtiyacın varsa git metro internet hattı çektir" der.İnternet için son Cimer başvurum (devlete güvenim zedelendi) 

  • Cimer'den veya BTK'dan yapılan şikayetler içle Turk Telekom müdürlüklerine ulaşıyor. Türkiyedeki ilçe müdürlüklerinin %95i başlarından savmakla meşgul.


    Mesela ben şimdiye kadar çoook başvuru yaptım, beni ilçe müdürlüğünden arayıp'' bölgenizde VDSL sorunsuz çalıştığı için Fiber düşünmüyoruz'' diye söylüyorlar


    Bazen çok nadir olsa da iyi niyetli bölge müdürlükleri Fiber taleplerini değerlendirip fiber getirebiliyor ama işte bu %5 ihtimal

    İstediğiniz kadar Fiber talebinde bulunun, bölge müdürlüğünüz iyi niyetli değilse asla ama asla Fiber falan gelmez.

  • Yaşım 41. En son 12 yaşımda filan güvenmiştim. Sanırım yeterince açıklayıcı olmuştur.

  • Devlet milletten daha üstündür. Bu inançla büyüytüldük. Senin yaptığın şey "tavşan dağa küsmüş dağın haberi olmamış" atasözü gibi.

    Yukarıda yazdığın şikayeti okuyan memur güzel bir kahkaha patlatmıştır.

  • Ne yapsın adam öyle yapmış olmuyor, böyle yapmış olmuyor..

    Bu şikayete değil, kendi beceriksiz hallerine gülsünler bence.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Subat -- 28 Temmuz 2022; 23:52:44 >
  • bende böyle hep şikayet oluştururdum ulaştırma bakanlığından biri aradı baya ilgilendi uğraşdı ama olmadı 3-4 sene sonra vdsl gelebildi 100 mbit işimi görüyor 5-10 yıl idare eder herhalde 30lu yaşlarda değil de bu hıza 20'li yaşlarda erişmek isterdim

  • Telekom tekelinden bu ülke kurtulmadıkça fiber 2035e gelir :)

  • 2035 bence iyimser bir tahmin, keşke o zaman gelse 😇 benim tahminim 2045
  • miskindvd kullanıcısına yanıt

    sen o zaman kaç yaşında olacan  

  • rocky_balbao kullanıcısına yanıt

    47 :)

  • quote:

    Orijinalden alıntı: trolldetector

    Bu mesaj silindi.

    Alıntıları Göster

    Mesela benim aktif 88 gündür yanıt bekleyen Cimer başvurum var. Kanuni yanıt süresini çoktan aştılar, ancak yanıt vermiyorlar. Peşine bir kayıt daha açıp şu şu başvuruma yasal sürede yanıt verilmedi diyorum o da bekliyor iki aydır. Sizin dediğiniz gibi ben de millet önce gelir diyordum ama realite bunu göstermiyor maalesef. Realitede Devlet > Millet şeklinde tezahür ediyor. Eğer dediğiniz gibi millet öncelikli olsaydı, zaten adalet de geç tecelli etmezdi. En basit mahkeme bile kaç ayda/senede sonuçlanıyor. Peki geç gelen adalet adalet midir diye sormadan edemiyorum. Şimdi benim talebimi 88 gündür yanıtlamayan devlet kurumunun millet sevgisini hiç konuşmaya bile değmez. İnsan ara cevap verir, şu şu sebeple gecikti yanıtımız der. En basitinden telefon açarsın kusura bakmayın böyle böyle dersin. Hiçbir şey yok.


    Zaten devlet kurumlarına gidince yüzüne bile bakmıyorlar insanın. Belediye ye gitmiştim birkaç kez bazı problemlerle ilgili gitmesem daha iyiydi yani muamele zaten çık git kıvamında.


    İşini iyi yapanları her zaman tenzih ediyorum.





  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.