Şimdi Ara

Binali Yıldırım, seçim çalışmalarında devletin başbakanlık için kiraladığı aracı kullanıyor (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
248
Cevap
2
Favori
29.374
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
332 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: XnoX

    Hocam şimdi birşey diyecegim ama sakın yanlış anlaşilma olmasin, Filler tepişir çimenler ezilir. Ezilen taraf hep biz oluyoruz zaten.
    imamoglu israftan bahsediyor verdigi reklamlarin hadi hesabi yok. Ben turist taşımaciligi yağıyorum yanımda yabancı uyruklu bir insan vardir
    Bu kim diye sordu baya reklama para harcamiş diyor.
    Kimse kusura bakmasin ama hepsi hırsız A partisi B Partisi C partisi olsun kim gelirse kendi cebini düşüyor.
    Hakkımızı iyen kim varsa haram zıkkım olsun insallah başka birşey demiyorum.

    Alıntıları Göster
    Bal tutan parmağını yalarmış, yalasın yalamasın değil ama bunlar parmağı eli bileği geçtik kollarını yalar olmuşlar, Ankaradan haberler geliyor sadece 1 ağacın adedi 26.000 tl den 32 milyon ödenmiş hani Allah korkusu? hani kul-yetim hakkı? bu kadar da olmaz, bunların yanında vakıflara belediyenin yardım yapması nedir, hadi yardım yaptı ama milyonlar nedir? nereye kime gider bu para? bu kadar para akarken insanlar nasıl hala sıkıntı ceker işşizlikten intihar eder? ekrem imamoğlunun reklam vermesinden dem vuruyorsunuz ama rte nin devletin parası ile miting yapmasından bahsetmiyorsunuz? yada yıldırımın kaldığı yer kullandığı devlete ait araclardan, konvoylardan devlete ait eskortlardan bahsetmiyorsunuz? siz herhangi bir partiye maddi yardım yaptınız mı? imamoğluna milyonlarca insan secim propagandası yapması için yardım yaptı buna karşılık akp adayı devletin parasını kullandı

    EVET HAKKIMI YİYEN KİMSE HARAM OLSUN, HAKKI GÖRMEYENİN DE GÖZLERİ KÖR OLSUN..!




  • burakgibiyim B kullanıcısına yanıt
    Bak Binali Yıldırım ne diyor iyi izle hakları nelerdir iyi izle.
    https://twitter.com/themarginale/status/1141663123755196421?s=19
    Binali Yıldırım: bu ülkede başbakanlık yapan meclis başkanlığı yapan herkese şahsına gece gündüz 24 saat hiçbir kısıtlamaya mahal olmadan araç verilir korumalar verilir. Kaldı ki ben bunları de asgari düzeye indirmiş durumdayım. Koruma bile yanımda doğru düzgün taşımıyorum. Bütün bu düzenlemeler benim dışımda yapılan şeyler. Ben istesemde bunları reddemem.
    Devletin istisnasız tüm başbakanlara meclis başkanlarına verdiği hizmeti Binali Yıldırım'a iftira kampanyası olarak kullanılması ne kadar adil?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • Bütün AKP lilerin yatacak yeri yok. İnşallah bu siyasal islamcı soytarıları birgün hesap verecek.
  • Adamların hayatı "devletin parasını yemek " üzerine kurulu.Yok arkadaş bundan sonra zengin adaylara oy vereceğim.Bu fakirler o kadar aç gelmişler ki iktidara ,doymak bilmiyorlar.
  • Normalde CHP ye karşı çok katiyim hayatta desteklemem ama bu seferlik Ekrem in kazanmasıni gönülden istiyorum. Nedeni rte ve ekibinin kaybetmemek için her türlü çamuru yapıyor olması. Uyuz olmamın nedenini yazayım rte nin tehtidvari konuşması kazansada valiye hakaretten başkanlik yapamayabilir demesi, ikincisi Öcalan mektup gönderdi hdp tarafsız kalsın demesi. Kaybetmemek için bukadar kivrandigina göre işin içinde büyük rant olmalı Ekrem e guvendigimden değil ama AKP yerine biraz da Ekrem yesin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: pikalos

    Adamların hayatı "devletin parasını yemek " üzerine kurulu.Yok arkadaş bundan sonra zengin adaylara oy vereceğim.Bu fakirler o kadar aç gelmişler ki iktidara ,doymak bilmiyorlar.
    haklısın ya.. cidden hiç bu açıdan bakmamıştım..
  • Raz Muay kullanıcısına yanıt
    Ben böyle bişey yok demedim ki zaten. Şu an yapılanlar asgari değil azami bence! Başbakanlık konutunda değil ona verilen başka lojmanda oturması lazım. Ama hala başbakan gibi dolaşıyor. Korgeneral, orgeneral, başbakan, meclis başkanı, cumhurbaşkanlarının böyle bi hakları var evet onu biliyoruz zaten.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Raz Muay kullanıcısına yanıt
    Ayrıca istesemde reddedemem yanlış onu bi geçsin. Zaten o istemezse baskı gelir, sen böyle yaparsan bundan sonrakilere de bu hak tanınmaz diye. Ama bunları kabul etmeyen tsk da yemekte bile sıraya giren emekli korgeneral biliyorum.

    Görevde zaten kral gibi yaşıyolar. Bu kim olursa olsun akp chp anap mhp... Hangi devletin başbakanı cumhurbaşkanı 7 sülalesine yetecek maaşı alıyor?

    Erdoğanın oğluna gemicikleri alması için sıfır faizli kredi veriliyor. Demirörene, doğan haber ajansı susturulsun diye keza aynı!

    Halk olarak bunlara tepki göstermezsek (hangi parti olursa olsun) iki kömüre bir makarnaya tav olursak sömüren çok olur daha.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Raz Muay

    Bak Binali Yıldırım ne diyor iyi izle hakları nelerdir iyi izle.
    https://twitter.com/themarginale/status/1141663123755196421?s=19
    Binali Yıldırım: bu ülkede başbakanlık yapan meclis başkanlığı yapan herkese şahsına gece gündüz 24 saat hiçbir kısıtlamaya mahal olmadan araç verilir korumalar verilir. Kaldı ki ben bunları de asgari düzeye indirmiş durumdayım. Koruma bile yanımda doğru düzgün taşımıyorum. Bütün bu düzenlemeler benim dışımda yapılan şeyler. Ben istesemde bunları reddemem.
    Devletin istisnasız tüm başbakanlara meclis başkanlarına verdiği hizmeti Binali Yıldırım'a iftira kampanyası olarak kullanılması ne kadar adil?
    - efendim, eski başbakan Binali Yıldırım kendisine verdiğimiz hakları reddediyor ne yapalım?

    + kill him!

    - understood sir!



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Last Troll Bender -- 21 Haziran 2019; 11:5:2 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • TİYATRO OYUNCUSU MEHMET DAĞISTANLI’DAN CUMHURBAŞKANI’NA MEKTUP

    Sayın Cumhurbaşkanım!

    “Karınlarını biz doyuruyoruz, oy vermiyorlar" diyorsunuz da; siz kaç yıldır elektrik faturası ödemiyorsunuz?

    Doğalgaz mesela, hiç böyle bir fatura gördünüz mü?

    Peki, hiç arabanızı benzin istasyonuna çekip, kendi benzininizi aldınız mı? Hem de kendi paranızla ama...

    Mesela siz, çocuğun bu sene yurt masrafı ne olacak diye düşündünüz mü? Sınava giriş ücretini ödeyemediğiniz için, sınava sokamadığınız evladınız oldu mu?

    Doğru söyleyin lütfen, Emine hanım, pazarda peynirin kilosunun kaç tl olduğunu bilmeyeli kaç sene oldu?
    İlk evinizi nasıl aldınız?
    Kaç senedir kira ödemiyorsunuz?
    Sıfırdan gelip, kaç mülkünüz oldu?
    O milyonluk araçlara sahip olmadan önce, onları ilk ve ancak rüyada görebiliyor olmanızın üstünden kaç sene geçti?
    Adına kesilmiş tek bir fatura görmeden 30 yılı aşkın bir zaman yaşamak nasıl bir duygu?
    Tatile ya da doğduğun yerlere giderken bütçe planlaması yapmak zorunda olmadan kaç yıl geçirdiniz?
    "Elbette ki en lüks uçak bana ait olmalı" diyecek ruh haline ve imkânlara sahip olalı kaç sene oldu?
    Bunların hiç biri artık sizin sorununuz değil, neden mi? Çünkü o faturaların hepsini biz ödüyoruz.
    Boğazınızdan geçen her bir lokmanın ücretini biz ödüyoruz. Size saraylar yaptırıyoruz. Dünyanın en pahalı makam uçaklarını alıyoruz size. Dünyanın en pahalı arabalarını alıyoruz size ve çocuklarınıza. Çocuklarınızın hepsini yurtdışında, en pahalı okullarda okuttuk mesela, hem de bizimkiler sınava girecek parayı bulamazken. Siz her gün bu milletin çocuklarının geleceğini tehlikeye sokarken, biz sizin çocuklarınızın hepsinin geleceğini garantiye aldık. Başka devletlere itibarınız olsun diye, eşiniz hanımefendi alışverişini rahat yapsın diye, Belçika gavur ellerinde cadde kapattık. Sizin yedikleriniz içtiklerinizin adını bile bilmediğimiz, telaffuz edemediğimiz halde hepsinin bi tamam paralarını biz ödedik. Siz son otuz senede hiç fatura görmeyip, herhangi bir ödeme yapmadığınız için hepsini biz ödedik. Ee, bunları birileri ödeyecekti elbet, biz ödedik. Hatta siz alınmayın diye birçok şeyi de "örtülü ödenek" den ödedik.

    Biz kim miyiz?

    Mesela aramızda yerin 500 m altında asgari ücretle çalışan madenciler de var. Berber, kasap, mobilyacı, mimar, doktor da var. Artık ürün ekemeyen çiftçiler, hayvan yetiştiremeyen köylüler de var, iş adamları da var aramızda.

    Meselâ iş çıkışı biraz gezeyim derken tecavüze uğrayan, sonra da size yakın kişiler tarafından "o saatte sokakta ne işi vardı" denilen kadın var ya, o da çok faturanızı ödedi sizin.

    Şehit aileleri bile, içtiğiniz o ejderha meyvesi suyunun parasını ödedi. Millet yani yahu, millet. Yani bizler. 30 senedir biz bakıyoruz size. Yemedik yedirdik, giymedik giydirdik. O iş öyle sizin dediğiniz gibi değil, siz bizim karnımızı doyurmadınız, biz sizin karnınızı doyurduk. Hatta görülüyor ki başka bir insan olmanızı da sağlamışız. Sizin bu söyleminiz dünya siyasi tarihi için yabancı değil, 'sizi ben yarattım' deme noktasına gelmenize sanırım az kaldı.

    Mehmet Dağıstanlı

    "Ben Kara Fatma"yı yazan.
    Tiyatro oyuncusu, Yönetmen ve Ressam.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • burakgibiyim B kullanıcısına yanıt
    Birader yalan çarpıtma yapma. Adam herşeyi açıklamış işte. Kim olursa olsun devletin sınırsız 24saat hizmeti kanunen var. Sizin bakkal markete benzemez Devletin uygulaması ise bundan rahatsız olunmaz. Devlet kendine başbakanlık yapanı meclis başkanlığı yapanı unutmaz korur ve korumaya devam eder.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Altına verilen şirket aracını kullanırken kasiste gaza basan arkadaşlar siyasette israftan, haktan hukuktan falan bahsediyorlar. Milletin genelinde var bu yobazlık trafiğe, stadlara, toplu taşımaya bakınca belli hepsi. Oruç tutarken pide kuyruğuna kaynak yapan var ama 2 arkadaşını bir bardak çayla beraber bulduğunda siyasetçiyi eleştiriyor. Bırakın bu işleri önce kendiniz insan olun, insan gibi evlat yetiştirin siyaset kendi kendine düzelir zaten.
  • Haram zıkkım olsun. Çoluğundan çocupundan torununda çıkarsın Allah. Bin pislik içine batsınlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Binali Bey in nesine kızıyorum?

    Binali bey devletin kendine tahsis ettiği araçla, korumalarla kendi özel işine koşuyor. Etik olarak bu arabayı orada kullanmaması gerekiyordu.

    ayda bizim cebimizden 5000 euro kira verilen aracı siyasi çalışmaları için kullanıyor.

    istediğimiz siyaset (dürüstlük)

    İsveçte bir bakan, hükümetin ona verdiği kredi kartı ile çikolata alır. Yani halkın parasıyla, toblerone alır. 200 Kron harcar.

    Sonra ne olur? Halkın parası ile kişisel ihtiyacını giderdiği için bu bakan hanım istifa etmek zorunda kalır. Parti başkanlığı şansını da kaybeder..

    İsveç halkı "devlet için çalışıyor çikolatasını da biz alıverelim dememiş" bakan hanımı sallamıştır.

    Türk halkı da "devlet için çalışmış bi zaman, şimdi kişisel işi için arabayı kullanıversin" dememelidir.

    Siyasi etik, insani etik bunu gerektirir. Bay Binali den beklenen budur.

    Kaynak: burada




  • archaeopteryx kullanıcısına yanıt
    Raz Muay kullanıcısına yanıt
    Bu yüzden Isveç, Isveç iken Türkiye, Türkiye kalıyor. AKP Turkiye'sini azıcık tanıdıysanız AKP zihniyetinden etik/ahlak beklemenin ne kadar komik olduğunu bilmeniz lazım. Bir tarafta GÖREVDE CUMHURBAŞKANI iken oglunun düğünü icin elektrik faturasını cebinden odeyen ahlak timsali Ahmet Necdet Sezer vardır, diger tarafta hicbir devlet sıfatı olmaksızın tarihi Cumhurbaşkanlığı Köşkü 'ne çöreklenen işgalci Binali. Birisi Hz. Ömer 'in adaletini temsil eder, öbürü zalim Muaviye'yi.

    @Raz Muay



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hulkibey -- 21 Haziran 2019; 12:40:48 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bknz.
    Haram nedir. Nasıl yenir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anasıda yesin...babasıda yesin arkadaşlar...yesin anam yesin.. Canikosu yesin..
  • Aman karşıt birşey yazmayın. Buradaki akp li arkadaşlar hakkınızda savcılığa başvurmak ile tehdit ediyorlar.

    Şöyle yazın.

    Helal olsun dah çok ye sayın binali yıldırm. Ülkenin herşeyi feda olsun sana

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Dismoor

    Aman karşıt birşey yazmayın. Buradaki akp li arkadaşlar hakkınızda savcılığa başvurmak ile tehdit ediyorlar.

    Şöyle yazın.

    Helal olsun dah çok ye sayın binali yıldırm. Ülkenin herşeyi feda olsun sana
    uydurmaya gerek yok ki. Gazetelerde web sitelerinde hep olan şeyler var.

    Haberi koyun, kaynağı da gösterin. Var olanı söyleyince savcıya gitse ne gitmese ne... güle güle..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Th3M4NIMAL

    Nereye vuracağınızı şaşırdınız artık. Sizin aday uçaklarda VIP'lerde geziyor daha dunku başkan. İsraf, rapor dediniz; dün sayıştay tokat gibi cevabı verdi. Şimdi buna geçtiniz.


    Örtmeyin ya üzerini samimi olun, dürüst olun : Şerefli, haysiyetli adayınızın NTV-Star ortak yayınında milletin gözünün içine baka baka "Binali bey soruları istemiş ben istemem dedim" dediğinden 2 gün önce gizlice otelde şerefli gazeteci ile neden görüşüp orada dile getirmediğini anlat ya.

    Bırak israfı. Bunlar şeref haysiyet meselesi. Gözümüzün içine baka baka yalan söyleyenleri mi, israf edenleri mi tercih edelim ? Örtmeyin üzerini samimi olun. Samimi cevap verin.
    1- İmamoğlunun kiraladığı uçak devletin parası mı?

    2-Sayıştay siyasi davranıp emirle cevap verdi.Kndi hazırladığı raparu inkar etti.
    İçişleri bakanı sayıştaya cins, raparuna cinslik dedi. Sayıştay buna neden cevap vermiyor?

    3- Taksimin göbeğindeki bir otelde gizilice mi buluştular?




  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.