Şimdi Ara

Bilkent Yazmayın. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
181
Cevap
9
Favori
12.535
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Genel kanı olarak sıralama yapılırken hacettepeyi genelde sayılan okullardan geriye atîyorlar o yüzden öyle yazdım. Kusura bakma :)


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hani özel üniler kolaydı, millet yata yata mezun oluyordu.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quarterbat Q kullanıcısına yanıt
    O özel okullar kümesine Bilkent hiçbir zaman dahil olmadı ki. Koç mesela görece ODTÜ bilkent gibi üniversitelere göre kolay duyduğum kadarıyla.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Vedddddddd V kullanıcısına yanıt

    Lisansin amaci, kendini belli bir alanda uzmanlastirmak degildir. Interdisipliner duzlemde bilimlerin temelini almak, temel duzeyde bir bilimsel bakis acisi edinmek ve bahsettigin akademik zorluklarin ustesinden gelip mezun olabilmektir lisansin amaci. Kendini gelistirmek istiyorsan, her yaz yurt disinda stajlar yapabilirsin. Yaz aylari senin. Asil kendini gelistirme olayi ise lisanstan sonra oluyor, doktora yapman lazim bunun icin.


    @bupacone, bahsettigin siralamalarin bir ehemmiyeti yok (qs rank nedir haha). Burslu veya burssuz da fark etmez. Ben, verilen egitimin zorluguna dayanip basarili olabilen kisilerin, sonrasinda da daha basarili olacagini dusunuyorum. Bilkent'te, diger unilere nazaran daha iyi egitim verildigini dusunuyorum. Zaten en iyilerin bulundugu bir yer, ama rekabetin ve hirsin daha yuksek oldugunu dusunuyorum. Rekabet ve hirs arttikca herkes daha iyi yerlere geliyor.

  • Lisansın tanımı bahsettiğiniz şekilde tabii. Zaten Bilkent de her şeyi kağıt üstünde mükemmel yaptığı için böyle sonuçlara varıyor. En çok Bilkent akademik zorluk veriyor, en çok Bilkent bilimsel baktırıyor, vs. Bilkent'in bu yaklaşımını beğenmiyor değilim, daha doğrusu değildim, dozunda kalabilseydi eğer. Benim deneyimim tabii ki CS alanında ve bu alan eğitime diğer alanlardan farklı bir yaklaşım gerektiriyor. Sanıyorum bizim bölümde olduğu kadar hiçbir mühendislik öğrencisi "kendini geliştirme" peşinde koşamaz, belki de edinebileceği en büyük gelişim dersler vasıtasıyladır. Bizde öyle bir şey yok. CS dersi dediğin endüstrinin seneler gerisinde olduğu için çoğunlukla vakit kaybıdır. Vakit kaybı olmayan kısımları ise bir şekilde vakit kaybına dönüştürülür, akademide bunun yolu bulunur. Mesela bilimsel bakış açısı gibi konular esasında çerezdir, ama bu bahane ile her ders işkenceye dönüştürülür. Örneğin kişisel hayatında her türlü dil ile haşır neşir olan birisine gider 7 dili basit bir konuda inceletip sayfalarca rapor yazdırır. Ne kadar bilimsel değil mi? Ama aslında hiçbir faydası yok. O raporun yazılmış olması hiç kimsenin sağlam bir yazılıma imza atmasına yol açamaz. Bahsettiğiniz şeyler benim gözümde oldukça elzem konular, fakat normalde edinmesi basbaya kolay konular. Kaldı ki onlar da hakiki tecrübe edinilmediği sürece asla pekişmeyecek, Bilkent istediği kadar rapor yazdırıp dursun.


    Staj başka, kendini geliştirmek başka. O stajlar seni beklemiyor, kendini geliştiren öğrencileri bekliyor. Bilkent'te (veya akademik çoğu kurumda) ne yapıyorsun? Kendini geliştirecek vaktinin çağ dışı yaklaşımlar ile yok edilmesine seyirci oluyorsun. Bir CS öğrencisi için yaz ayı demek kendini geliştirdiği konuları bir staj yoluyla ispatlaması, pekiştirmesi demektir. Tabii bu süreçte kendini geliştirir fakat odak bu değildir, zira bir iş yerinde kendini geliştirebilmesi dahi halihazırda kendini geliştirebilecek beceriye sahip olmasına bağlıdır. (Paranın parayı doğuruyor olmasıyla aynı mantık aslında.) Bu beceriyi pek çok akademik kurum ve gördüğüm üzere Bilkent katamıyor. Her ne kadar kağıt üstünde süper bilimsel, sokratik yaklaşımlara sahip olsa bile. Ne yazık ki akademinin pek çok eğitim girişimi yalnızca gülünç bir vakit kaybıdır. Aynı vakit kat kat daha verimli şekilde geçirilebilir, aynı konular üzerinde bile. Tabii böyle bir verimi ispatlamanın basit yolu olmadığı ve diplomanın bir kanıt vasfı görmesi nedeniyle lisans bitirilmeye devam edilir. Şahsen çoktandır akademinin koca bir kayıp olduğunu düşünerek kişisel gelişimime odaklandım. Bu sayede yazın çalıştığım iş yerinde kendimi sıfırdan geliştirmekle uğraşmak yerine hem varolan becerilerimi gösterdim hem yeni şeyler öğrendim. Kendimi halihazırda geliştirmiş olmamın sayesinde iş teklifi aldım.


    Lisansüstü eğitim yalnızca belli dallarda özelleşmeyi dileyenler (ve akademiye karşı sabırlı kalabilenler) için mantıklı bir yol. Çoğu mühendis için lisansüstü eğitim gereksizdir. Bu eğitime sabredip endüstriye gelip daha önce bahsettiğim araştırma departmanlarında çalışanlar için ise sonsuz saygı duyuyorum, takdir ediyorum. Fakat bizim bölümde kişisel gelişim ile lisansüstü eğitimin alakası yoktur. Lisansüstü eğitim yalnızca yapay zeka ve benzeri akademik literatüre yakın konularda özelleşmeye mahsustur. Ki bu da tercihen akademinin sayılı saygın kurumlarında yapılırsa anlamlıdır zaten, öyle bir kurumun bizim alanımızda Türkiye'deki varlığından şüpheliyim.


    Sanıyorum en temel sıkıntı CS ve özellikle ilgili mühendislik eğitimlerinin geleneksel akademik yöntemlere uygun olmamasından kaynaklı. Akademide olup biten pek çok şeyin çoğu diğer mühendislik ve temel bilimler için mantıklı olduğunu düşünebilirim, ama bizim alanımızda düşünemiyorum. İşte bu yüzden "yaz ayları senin" veya "kendini geliştirme lisanstan sonra oluyor" gibi yaklaşımları kabul edemem.





  • Bilkent’i yöneten bürokratik zihniyetin tamamen yıkılması lazım. Böyle bir idari yapı 80 darbesinin dondurulup vücuda getirilmiş hali maalesef. Okulun asıl problemi yönetimin mentalitesinden kaynaklanıyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ChangeOrBeCrushed C kullanıcısına yanıt

    Tamamını okumak istemeyenler için özet paragraf


    Sonuç şu koçtaki adam gerizekalının önde gideni türkiyenin en iyi üniversitesi bilkent dururken gitti ilk 10 yaptı ve bilkent yerine koç yazdı


    --- Yazı ---

    Hocam anlamadigin sey su odtüde 20 kişide 8k civarindan kapatıyor? Açılan seçmeli dersten tut da temel matematik için bilkent gibi bir okul nasıl odtüyle kapışsın? Sen demişsin ki en iyi okul bilkent. Bunu diyebilmen için somut veri gostermen lazim. Ben zaten yazıda belirtmişim sıralamaları sevmem diye. Ama elde olan veri o. Burslu burssuz fark etmez falan yazmışsın ardına rekabet daha fazla demişsin? Hocam neyin rekabetini neye göre ölçtün sen. Şu an 8k olmasından ölçtün bilkent mat 4 sene önce 45k falandı o zaman basit rekabetsiz bir bölüm múydü? Tamamen duygusal okul sevginle bir şeyler demişsin. Açılan ders sayısı ve saf matematiğe eğilim yani matematik eğitiminde bilkentin imkanı yok odtü kadar spesifik alanlar açabilmesinin.


    Rekabeti neye göre kime göre kıyasladın? Sıralamasından yapabilirsin bunu sadece cevabını da sana bilkent 20 kiside kapatıyor diye verdim. Burslu burssuza girmedim bile girsem bilkent bu kafayla bilmem kaç k da kapatıyor? Yazan ve yazmayı düşünen öğrencilerin de temel sebebi burslardı. İki okulun da farklı avantajları olabilir. Bu bilkenti temel bilimde en iyisi yapmaz. Bu kafayla bir noktada hakkari üniversitesi de en iyi olabilir. Tamamen duygusal bir değerlendirme yapmışsınız. Okul sıralayacaksanız elinizde düşünüyorum ediyorum ile nesnel değerler ortaya koyamazsınız.


    Mesela odtüde matla çap yapmak isteyen bir mühendisseniz 14 seçmeli ders zorunluluğunuz var ve bu seçmelileri herhangi bir bölümden seçemiyorsunuz. Dolayısîyla saf matematige inmek zorundasınız.


    Kaldı ki bilkent mata 1. Giren adam 539puan iken odtü mata 1. Giren 542puan Üstelik odtünün gel sana kesin burs vereceğim gibi bir olayı da yok. Rekabeti kendi kafanıza göre yaratamazsınız. Bilkentin belki fiziksel imkanları daha fazladır BİLMEDIĞİM için bunu da karşılaştıramayaxağım. Ama bahsettiğiniz tüm şeyler rekabettir şudur budur birbiriyle çelişiyor. Sadece fizik özelinde deseydiniz neyse ama tüm temel bilimlerde bilkent'in açık ara önde olması gibi bir şey yok.


    Ne sanıyorsunuz bilkentte insanlar kendini parçalarken odtüde yan gelip yatıldığını mı? Zorluk açısından yazılanlara göre bilkent biraz daha zor olabilir ama odtü matta okuyanların yan gelip yattığını sanmîyorum.


    Demagoji yapmayın diye tekrar tekrar belirtmem lazım qs ranki eldeki tek veri onların olduğu için söyledim. Sizin bilkenti matematikte açık ara en başa koyan somut veriniz varsa yazabilirsiniz.


    Bilmiyorum belki bilkent hakikatten çok daha yırtıcı bir ortama sahiptir ama bilmediğim halimle çıkıp abi odtü en iyisi temel bilimde falan demiyorum çünkü olmayadabilir. Çünkü bilkenti görmedim. Ama odtü matta 2 arkadaşım var af edersin çoğu mühten daha fazla çalışıyorlar zaten. Siz de bildiğim kadarıyla matematik veya kimya fen mezunu degilsiniz. Bırakın iki okulun bölüm öğrencileri bir araya gelsin tartışsın bunları ama size bir şey demek zorunda olursam kesinlikle odtu bilkent arasında abarttığınız fark yoktur.


    Onu geçtim boğaziçine ne oldu abi en iyisi yazmışsın odtüyü geçtim. Bunun karşılaştırma yapman gereken koçu boğaziçi si var. Sen bu okulların bu bölümler hakkında bak bölüm de degıl bölümler hakkında - kimya mat fizik - tek tek tüm okulları her açıdan değerlendirip nasıl kanaat getirdin bilkent en iyisi diye.


    Savunma sebebim odtü mat okumam değil aksine okumuyorum da ama pek arkasinda durabileceginiz iddialariniz yoksa düşünüyorum ediyorum ile sıralama olayına KESİNLIK katarak girmeyin


    Sonuç şu koçtaki adam gerizekalının önde gideni türkiyenin en iyi üniversitesi bilkent dururken gitti ilk 10 yaptı ve bilkent yerine koç yazdı.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-EB5DF7EA3 -- 26 Kasım 2022; 21:35:54 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Vedddddddd V kullanıcısına yanıt

    Tamamen katılıyorum. Adam moleküler biyoloji genetik mezunu, bilim cart curt der tabi :)) Csci adamın böyle boş şeylerle vakit harcamasına gerek yok.

  • Vedddddddd V kullanıcısına yanıt

    Selam, bizde 1 vize 1 final var ayrıca 8 adet her biri 24-48 saat arası süren ödev veriliyor. Bu 8 ödev herkesin cuma ve cumartesi gününün tamamını alıyor kısacası. Arkadaşımın anlattığına göre kendisinin derse ayırdığı vakit benim derse ayırdığım vakitten daha az


    Senin de şikayet ettiğin okuldan kendine vakit ayıramama durumu bizde de çokça yaşanıyor, defalarca kez ilgili kişilerle görüştük bunun hakkında fakat hiçbir işe yaramıyor ne yazık ki


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Top tier üniler böyle agresifçe kıyaslanıyor Allah'ım hacettepeli olarak nasıl bir şampiyonlar ligine düştüm ben. Ölüm grubundaki porto gibi kaldık ya.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Neden bu kadar icerledigini anlamadim. ODTU'de mutsuz musun? ODTU de Turkiye'nin iyi okullarindan. Ben bir birey olarak fikrimi belirttim, bir otorite degilim. Farkli fikirlere ve elestirilere acik olmalisin, baskalarinin senden farkli dusunebilecegi gercegine simdiden alissan iyi olur. Bunun bilincinde olup, insanlari susturmak yerine kendi fikrini belirtip gecebilirsin.


    Bilkent'te burssuzlar ustun basari bursu almak, burslular ise kapsamli bursu kaybetmemek icin daha cok calismaya tesvik ediliyor. Zaten devlet unilerine gore cok daha fazla assignment veriliyor ogrencilere. Hem burslar acisindan hem okulun egitim sistemi acisindan yan gelip yatma luksu yok, devlet unilerinde bu luks var.


    Ayrica, zenginlerin ve zengin olmayanlarin bir araya gelmesini ben olumlu buluyorum. Her iki tarafa da faydali olabilecek arkadasliklar kuruluyor, farkli cevreleri goruyorsunuz ve bu yine bir kamcilayici faktor oluyor.


    Bunlardan daha onemlisi, saygin yerlerde egitim gorup calismis hocalariniz oluyor. Bu hocalar o an olmasa bile, belki 10 sene sonra sizin kariyeriniz icin kilometretasi olabilecek bir networking agina sokabilir sizi. Bunun icin okulda hoca sirkulasyonu olmasi lazim, sizin zamaninizdaki hocalarin daha sonra dunyanin baska yerlerinde sizin de isinize yarayabilecek yerlerde calisabilmeleri lazim, devlet unilerindeki gibi pozisyona kok salan hocalarin size bir faydasi olmaz.


    Ben 2 sene EE okuyup sonra MBG bitiren biri olarak fikirlerimi belirttim. Ilk sinif yazindan itibaren butun sinifin dunyanin sayili yerlerinde yaz stajlarina kabuller almaya baslamasi ve hocalarimin geldigi yerlerin bu rekabet ve hirs ortamini saglamasina katkisi buyuk oldu. CS okuyan yurt oda arkadasim Zurih'te Google'da yazilim muhendisi su an. Siniftaki sira arkadasim Silikon Vadisi'nde dunyanin unlu bilim sirketlerinden birinde bilim insani. Ben de keza epey unlu bir sirkette bilim yapiyorum Silikon Vadisi'nde. Sinifin neredeyse tamami akademide/endustride dunyaca bilinen yerlerde kariyerlerine devam ediyor. Ben ODTU'de olsaydim, su an farkli bir yerde olurdum diye dusunuyorum. Koc hakkinda bir fikrim yok, ama bir Istanbullu olarak Koc'ta okusaydim, Istanbul faktorunden oturu daha dejenere bir hayat yasayacaktim muhtemelen (gozunuze onemsiz gelebilir ama daha fazla parti/uyusturucu/gereksiz insan sirkulasyonu olmasi acisindan benim zamanimda beni etkileyecek bir faktor olurdu). Ankara'da yasamak bana iyi geldi. Butun bunlar benim fikirlerim.


    @Nphexy yuksek pozisyonlara gelmek istiyorsan doktora yapman lazim. Ayni seyler CS'ciler icin de gecerli. Coder olacaksan senden daha iyi milyonlarca Hintli var.





  • ChangeOrBeCrushed C kullanıcısına yanıt

    hocam sen birey olarak fikrini belirtmemişsin. BİLKENT TÜRKİYE'NİN EN İYİ OKULUDUR yazıyor. BENCE diye yazsan zaten ben buna karşı çıkmam yazdığınız şeyi bir daha okursanız farkına varırsınız. ilk mesajımda bile yazıyor mühendislik için BİLMİYORUM ama tüm temel bilimlerde bilkentin BİRİNCİ olması gibi bir şey söz konusu değil.


    konuştuğumuz şey temel bilim üzerine 5. paragrafta tamamen mühendislik ve cs üzerinden gitmişsiniz. Ayrıca istanbul ile ankara arasındaki ayrımınıza hayran kaldım. dolayısyıla 5. ve uzun paragrafınızın temel bilimle hiçbir alakası yok.


    zenginler ile zengin olmayanların bir araya gelmesi maalesef bilkenti temel bilimde birinci okul yapmıyor. bahsettiğiniz burs olayı çoğu vakıfta var zaten. konuyu daha fazla uzatmayacağım. elinizde kesin veriler yoksa bence kelimesini kullanmadan temel bilimde bilkent en iyidir diyebilmek için bazı şeylerinizin olması gerekiyor. Bilkent fizikte güzel şeyler görüyorum ama matematik ve kimyada abarttığınız olaylar yok. Koç'un öğrenci sayısı çok az olmasına rağmen gayet iyi yerlere gidiyorlar. bu açıdan baksanız bile bilkent birinci olamıyor zaten. verilen dersler açısından baksanız gene birinci olamıyor. hangi açıdan bakarsanız bakın birinci olamıyor. içerlemek falan da değil derdim yazdığınız mesaj çok netti ve başka bir şey hedefleyen arkadaşlara anlattığınız şeyin o kadar "net" olmadığını göstermek istedim. Bahsedilen 4 okulda da muhteşem ötesi hocalar var. Her birinin avantajı biraz daha farklı. Açıkçası maddi imkanlar açısından yarışabilecek olsa Boun ve odtü'nün temel bilimlerde şu halinden bile daha iyi olabileceğini düşünüyorum. Odtünün dezavantajı fazla öğrenci. Bounun gene maddi sıkıntıları var ama ders konusunda hepsi 4 4 lük okullar. Ve bariz birinci diye bir şey yok ortada. Bunu kafanızdan çıkartmanız çıkartmıyorsanız da BENCE demeniz ya da DAHA SOMUT veriler ortaya koymanız gerekiyor. Burada bir kişi bile araştırmadan bu cümlenize inansa aklının bir köşesinde yer edecek. Bunun açık ve kuşkusuz bir şey olmadığını göstermek istedim sadece. Bahsedilen temel bilim bölümlerinde bile okumuyorum. Ama bahsettiğiniz olay doğru değil. Bilkent açık bir şekilde "en iyi" değil temel bilimlerde. örnekleriniz bile mbg - cs şu bu. fizik deseniz onu bile 3 mesajdır kabul ettiğim ortada. örnekleriniz bile temel bilimden alakasız bölümler. ve açıkçası kimya - matematik - fizik üçlüsünü tüm okullar için nasıl değerlendirip üstüne hepsinde bilkenti birinci seçtiniz hayret ettim. Dediğim gibi bilkentte okuduğunuz için size samimi sıcak geldiğinden biraz duygusal davranmışsınız. Bunu kabul etmekte yanlış bir şey yok. İlk mesajınızı da gidip bence diye güncellerseniz "düşünüyorum" "ediyorum" tarzı cümleleriniz ancak o zaman geçerli olur.


    ders konusunda da her okulun öğrencisi farklı sorunlarla baş etmeye çalışıyor. bahsedilen okulların herhangi biri gördüğüm bölümler arasında ne çok basit ne çok zor. sadece birileri aradan sıyrılıp biraz daha yorucu ve baş etmesi zor gelebilir. bu okullar arasında kesin birinciyi veya kesin sonuncuyu belli etmez diye DÜŞÜNÜYORUM.


    onun dışında sizinle veya yazdıklarınızla sorunum yok.


    haa ilk soruyu kaçırmışım. ODTU'de mutsuz olmak için hiçbir sebep yok gelirken öyle olacağını düşünmüştüm ikinci ayımda ortam çok samimi geldi. sene sonu kontenjan açarlarsa kesin sabancıya giderim diye düşünürken şu an daha farklı düşünüyorum. parasal anlamda sıkıntılar yaşasa da diğer açılardan şu anlık güzel. ve her okulda olduğu gibi bu okulda da iyi eğitimcilere denk gelirsem sıkıntı yaşayacağımı düşünmüyorum. NE KADAR KONUDAN TAMAMEN ALAKASIZ BİR GİRİŞ PARAGRAFINIZ OLSA DA BUNUN DA BİR DEMAGOJİ VE KONUYU BAŞKA TARAFLARA ÇEKME GİRİŞİMİNİZE DE CEVAP VERMİŞ OLDUM. herkesin farklı düşünebileceğinin idrakındayım fakat kesin yargıların insanları etkileyebileceğinin de idrakındayım. ve siz kesin yargı koyuyorsunuz. gidin bakın ilk mesajınıza bence falan yazmıyor o mesajda ben konunun üstüne gidince öyle düşünüyorumf alan demeye başladınız. hiç yazmasam o mesaj orada öyle duracaktı. daha fazla uzatmayacağım. sabah kafam atarsa bu mesajları da silmiş olurum yüksek ihtimal bu sizi haklı bulduğumdan değil internette böyle bir tartışmaya girmeyi gereksiz bulduğum için olur aklınızda bulunsun :) daha fazla konu dışı saçma söylemleriniz olursa yazabilirsiniz.





  • Okudugunu anlayamiyorsun sanirim, 5. paragrafin cogunda MBG'den bahsettim, ben MBG cikisliyim. MBG de bir temel bilim.


    Bu kafayla medeni ulkelerde hor gorulursun. Benim agzimdan cikan her sey benim fikrimdir ve baska fikirlerin varligini kabul etmek zorundasin. Mesajinin kalanini okumadim, cunku tartisamayacagimiz asikar.

  • ChangeOrBeCrushed C kullanıcısına yanıt

    hocam özelden genele, genelden özele gitme konularında bariz sıkıntılarınız var

    MBG bir temel bilim ve iyiyse. temel bilimlerde okul birinci olmaz. MBG'de okul birinci olur.

    temel bilimlerde okulun birinci olabilmesi için karşılaştırılan okul kümelerinde aynı bölümlerin bulunması ve tek tek bahsettiğiniz okulun birinci olması gerekir.


    tekrar hatırlatmak isterim ki ilk mesajınızda açık bir şekilde bence ifadesi yok. ve sözlü konuşma esnasında da değilsiniz. cümlenin okununca verdiği anlam bariz belli. düşünüyorum, ediyorum cümleleri kurmadan elinde belli veriler olan bir adam okulları her açıdan karşılaştırmış ve bu sonuca varmış olarak duruyor. ve gene yeniden tekrar hatırlatmak isterim ki ilk mesajınızda bence ifadesi olsa zaten kimsenin sorunu yok. konuyu daha fazla uzatmak istemiyorum iyi geceler efendim.

  • Yanitini okudum, ODTU'de mutsuz olmani soylemem bir demagog oldugumu gostermez, basit bir ad hominem saldirisiydi sadece. Cunku gereginden fazla duygusallastin. "Bence" olayina da bu kadar takilma, cunku "bence" demek zorunda degilim. Istersem dunya duzdur derim, sen ise bunu soyleme ozgurlugumu kisitlamaya calisamazsin. Dunya duz degildir dersin. Boyle konusamazsin/fikrini sunamazsin diyemezsin. Senin burada yaptigin bu.

  • ChangeOrBeCrushed C kullanıcısına yanıt

    kimse sizi kısıtlamıyor ben polis değilim. dünyanın düz olmadığını söylemek de benim hakkım. bu da böyle düşünüyor der geçersiniz. :) iyi geceler.

  • Hocam sıkıntılı bir tip kendisi. Kendisini ufacık eleştirince istediğimi söylerim, saygı zart zurt falan diyor. Bana da bir ara alakasız alakasız istediğim cinsiyetle cinsel ilişki yaşarım falan demişti, sanki ona karışıyormuşum gibi. Bir de gelmiş ad hominem'lik yapma falan diyor. Bir de her zaman haklı kendisi. Bilkent en iyi diyorsa öyledir, kimse başka bir üni daha iyi diyemez. Kendisi ülkedeki tüm ünilerin temel bilimlerinde okumuş galiba bu kadar iyi bildiğine göre. Çok ciddiye alınacak biri değil. Bu kadar uzun yazmaya da değmez

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quarterbat Q kullanıcısına yanıt

    Ad hominem yapan benim avel. Okudugunu anlayamiyorsun.


    Burada ben kimsenin bu daha iyidir yorumlarina mudahale etmedim. Aksine, "'bence' demeden fikrini belirtemezsin" seklinde bir mudahalenin uygarliklarla yeri olmadigini soyledim.


    Ben seni hatirlamiyorum (muhtemelen tipsizsin) ama aklinda iyi yer edinmisim. Konuya nerden girdin bilmiyorum. Evet, istedigim cinsiyetle, herkesle yatabilirim ama seni yapmam, sansina kus haha

  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.