Şimdi Ara

Better Call Saul (2015 - 2022) | Bitti (228. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.635
Cevap
89
Favori
166.145
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 226227228229230
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • açığa çıkacak bir sırla bitse daha güzel olurdu. kötü değil ama çok daha iyi bitebilirdi.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Better Call Saul (2015 - 2022) | BittiLola Marsh - Topicyoutube
    Provided to YouTube by The Orchard Enterprises Something Stupid (From "Better Call Saul") · Lola Marsh · C. Carson Parks II Something Stupid (From "Better Call Saul") ℗ 2018 Sony Pictures Television Inc., under exclusive license to Madison Gate Records, Inc. All Rights Reserved. Released on: 2018-10-05 Auto-generated by YouTube.
    https://www.youtube.com/watch?v=F8dKVbP1Nzo&ab_channel=LolaMarsh-Topic
  • Son sezon ne zaman Netflix'e geliyordu ona göre farklı yöntemlerle izleyip bitireceğim spoiler yememek için buraya bile bakmadım hiç :)

  • Muhteşem bir dizi muhteşem bir finaldi seni çok özleyecez bcs.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sedat_60 kullanıcısına yanıt

    Vpn ile Almanya’ya bağlanıp izleyebilirsn


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BB finalini çok beğenenlerdenim ama bu final olmamış.

    Spoiler,

    mesajı görmek için tıklayın.
    Kardeşini,iş arkadaşını herkesi dolandıran Jimmy,son dakikada kim itiraf etti diye, imana geldi

    ...Sezon oldukça iyiydi ama final zayıf kaldı.

  • Son 15 dakikasına kadar mükemmel bir finaldi, son 15 dakikasında ise batırdılar. 14 yıllık macera buraya kadarmış.

  • Teşekkür ederim Vince Gilligan.

    Yazar bu diziyi mutlu sonla da bitirebilirdi. 7 yıl ceza aldırıp tekrar hapisten çıkıp wexler ile de buluşturabilirdi. Ama hayatın biraz gerçek tarafına değinip bize ders vermeyi amaçladığını düşünüyorum. Hem breaking bad'de hem de better call saul'da ortak bir son vardı kısacası. Yasa dışı işler yapan, insanları kandıran ve para hırsı olan insanların sonu ya kendine zarar vermek(bb) ya da hayatını hapislerde çürütmek (bcs)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pankreasına Talibim -- 16 Ağustos 2022; 21:22:56 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • final beğenmeyenler neyini beğenmedi ki


    inanılmaz güzeldi final.


    her ruh halini gördük bu finalde jimmy'nin


    üzüldüm cidden.


    şu ana kadar izlediğim en iyi 5 dizinin arasındadır.

  • Spoiler,

    mesajı görmek için tıklayın.
    Dizinin finalinde hep Jimmy'nin huzurlu bir hayat yaşamasını diledim.Dileğim karakter açısından evet aslında gerçekleşti.Saul Goodman kaçarak yaşamak istemiyordu.Bu yüzden paraya, şana, şöhrete ve yalana ihtiyacı vardı.Bunları kaçarak karşılayamadığı için Saul Goodman olarak.Kendisi polisler tarafından çöp konteynırında yakalanıyor.
    Peki nasıl yakalanılıyor?Amacı daha çok para toplayıp başka bir hayata atılmaktı.Yani o konteynırın içinde çaresizce yeni bir telefonla süpürgeciyi aramak istemesine ne demeli?Topladığı parada 100 bin $ küsür para yani o parayı Süpürgeci kayıp etmeye çalışamazdı.BB de izlediğimde daha çok fazla para alıyordu.1 milyon veya 500 bin dolar kadar.
    Yani bu durumda Saul Goodman başka bir yere gitse bile suç ortağına kesinlikle ihtiyacı var.Tek başına asla yaşayamayacağını öğrendi.Hem bildiğimiz Saul Goodman sahada olmak ister.Yani mahkemelere çıkmayı kesinlikle ister.Renkli takım elbiseleri giymeyi ve absürt reklamlar çekmeyi vb...
    Mike'la konuşurken zaman makinesiyle ne yapacağını sormuştu.Mike ise "İlk rüşveti almazdım" diye cevabını vermişti.Walter White'a da sormuştu.O da "Ortak kurucu olduğum şirketimden ayrılmazdım." diye cevap vermişti.İkiside Saul Goodman'a pişmanlıkları hakkında soru sordu.Sırf yere düşmek istemediği için canını çok yaktığı için zamanı değiştirmek istedi.Yani evet çok bencil.Herkes pişmanlıklarından dolayı zamanını değiştirmek ister.Jimmy ise böyle değiştirmek isterdi.Böylece kimse ona Kaygan Jimmy diyemezlerdi, diye sanırım.Walter bunun üzerine "Demek sen hep böyleydin" yani hiç bir zaman Jimmy yaptıklarından pişman olmadı.
    Saul Goodman Mike ve Walter White Jesse Pinkman olmadan bir Saul Goodman olamazdı.Jimmy Mcgill Saul Goodman'ı öldürerek artık en sonunda Jimmy olmaya karar verdi.Saul Goodman 7 yıl hapis yatarak çıkabilecekti.Ama Jimmy Mcgill üstüne basa basa 86 yıl hapisi yemeyi kabul etti.
    Çünkü Jimmy hapislerde çok yatıp çıktı.Abisi Charles onu defalarca kurtarmasına rağmen.En sonunda Jimmy bir daha suç işlememek için çareyi abisi gibi iyi bir avukat olacağını zannetti.Ama daha kötüsü oldu.Çünkü Charles Jimmy'nin kötüleri savunarak.Kötü bir avukat olacağını düşünüyordu.Charles bunun sebebi oldu.Hatta üstüne Jimmy iyi bir davayla büroya getirmesine rağmen.Charles onu Avukat büro şirketine almak istemedi.Bu sayede Jimmy ==> Saul Goodman olma yolunda ilerledi.
    Zaten Jimmy Kim kadar harika bir avukat değildi.Absürt suçlar işlemiş suçluları mahkemelerde kurtarmaya çalışan birisiydi.Çünkü o da onlar gibi absürt suçlar işledi ve harika bir avukat olan abisi tarafından mahkemelerden aklandı.Bir yandan o da harika bir avukat olacağını inanıyordu.
    İşte böyle bu yüzden saçma sapan bir şekilde yakalandı.Kral artık çok yoruldu.Hapis yollarına düşerken suçluların onu tanıması ve " Better Call Saul" diye tezahürat etmeleri mükkemeldi.
    Ben bu diziyi çok beğendim.Bu diziyi 2017'de birinci sezonu izleyerek bırakmıştım.Ama iyi ki de bırakmışım.Bu sene bütün sezonları izledim.Şahsen ben çok mutluyum.




  • Nasıl başlamalıyım bilemiyorum an itibariyle dizi bitti içimde kocaman bir boşluk.



    Spoiler,

    mesajı görmek için tıklayın.
    Sonunda better call saul is gone.Harika bir final harika bir oyunculuk finalde resmen alt üst olup saul'dan sıyrılıp jimmy'e dönüşüne şahit olduk.Evet jimmy ömür boyu hapiste maalesef.7 yıl yatıp çıkabilecekken 86 yılı tercih eden jimmy Son bölümde WW ile olan pişmanlıkları konuşma sahnesine ne demeli peki.En başa dönebilse o hisseleri 5 bin dolara satmasa meth imparatorluğundan kazandığı paranın kat be kat fazlasını kazanacak.Tüm bunlara gerek duymadan belkide ailesine hayalindeki hayatı yaşatabilecekti bilemiyorum.Hayatta hepimizin pişmanlıkları var.En sevdiğim karakterlerden Mike oda rüşvete bulaşmasaydım diye pişmanlığını dile getiriyor.BB ve BCS harika iki dizi bana kalırsa karakterlerden Özellikle Mike ve Gus bu karakterlerde özellikle bir diziyi hakediyor bana kalırsa hikayeleri oldukça derin ve BB evreninin derinliklerine hikayenin oldukça eski yıllarına bizi götürebilecek hikayeler barındıyor buna eminim.Özellikle Mike benim favorim bir hikayeyi de o hakediyor.Her ne kadar BB'de hikayesi üzücü bir şekilde noktalansada...Belki'de hank scherider hikayesi kötü son bulsa da oda harika bir karakterdi.Yada walter'ın gençlik yıllarına gitsek mükemmel olurdu.Ama walter'ı oynayabilecek tek kişi Bryan Cranston başkasını görmeyi hiç birimiz istemeyiz.
    Beni tek rahatsız eden nokta Jesse'nin olduğu bölümler ne oldu bu adama neden bu kadar kötü oynuyor istemeden silah zoruyla mı oynatıldı bilemiyorum.Böyle harika bir seride neden bu kadar kötü performans sergiledi anlam veremiyorum.İsteksiz rolü zorla yapan bir jesse pinkman vardı.Sevemedim.Belki de el camino'daki başarısızlığından rahatsız olup yer almak istemedi.
    Walter ise aksine bir o kadar harika bir oyunculuk sanki adam hiç değişmemiş oyunculuğu hareketleri birebir BB'de bıraktığımız walter.Son bölümde marie'ı görmek sevindirdi o kısacık rolü bile harika oynamış karakterinin şirretliğinden zerre kaybetmemiş BB'deki performansı aynen devam ettirmiş.keşke walter'ın ailesini de ufaktan görme akıbetlerini öğrenme durumumuz olsaydı.Evet Skyler itirafçı olmayı kabul edip herşeyi anlatmış ama devamında neler oldu ufak bir hikaye bir şeyler görmek isterdim.Ne diyebilirim ki başta böyle bir seriyi bizlere kazandıran Vince Gilligan Peter Gould olmak üzere.Tüm karakter oyuncularına emeği geçen herkese büyük bir teşekkürü borç bilirim.Jesse pinkman hariç.Aslında saul'dan önce bir dizi serisini hakeden sen olmana rağmen el camino'daki performansına bakarak ve bcs'de oynadığım kısa rollere bakarak maalesef jesse pinkman seni bb'deki halinle hatırlamak istiyorum sen hep orada kal.Maalesef diğer karakterlerin yarısı kadar bile performans gösteremedin...Şu hiç konuşmayan salamanca kuzenleri bile senden kat be kat iyi oyunculuk sergilediler.


    Spoiler,

    mesajı görmek için tıklayın.
    İçimi böylesine döktükten sonra hayattaki büyük boşluğuma geri dönebilirim.Anladığım kadarıyla bb evrenine sonsuza kadar veda ediyor olmak beni derinden etkilese de bir şeyleri zirvede bırakmanın en iyisi olduğunu düşünüyorum.Belki izlediklerimi unutup 5 sene sonra seriye baştan başlarım kimbilir.Belki de bir harika bir spinoff'la geri dönüş olabilir.Yeterince saçmaladığımı düşünüyorum.Elveda walter ,elveda jimmy,elveda kim,elveda mike , elveda gus , elveda salamanca ailesi , elveda hank & marie,elveda steve gomez,elveda jesse ve geriye kalan tüm karakterler hepinizi çok özleyeceğim.Böylesine sevebileceğim harika bir seri daha olabileceğini düşünmüyorum.Tüm emekleriniz için sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum...




  • İnanılmaz iyi finaldi, BCS'nin bitişi ile koskoca bir devir kapanmış gibi oldu diyebiliriz Better Call Saul (2015 - 2022) | Bitti 

  • Bir efsanenin sonuna geldik. Jimmy adamsın reis biz senden razıyız.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Efsane bitti.Şimdi ne izlicez biz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tatmin etti diyemem.


    Spoiler,

    mesajı görmek için tıklayın.
    Bütün karakter inşasını yerle bir ettiler son on beş dakikada.
  • Çok çok iyiydi ya..
    sondaki silah hareketi ve kim ile bakışmaları..

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • finali begendim ama nasil oraya geldigini begenmedim.


    Spoiler,

    mesajı görmek için tıklayın.
    7.5 yil yemisken, kim itiraf etti diye saulunda itiraf etmesi bana sacma geldi. saul bunu yapacak adam degildi. kac sezondur buraya kadar getirdiler saulu sonra 5 dakikada geri eski halinemi döndü yani. hapise girmesi lazimdi ama bu sekil degil. 7.5 yil yeyip cikmasi daha güzel olurdu bence.

  • Esasda adam hapse girmemek için pislik dolu çöpe saklanmayı göze alıyor ama doğruculuk ve avukatlık satmak uğruna 7 yıl hapsi reddedip 86 yıl yiyor orası saçmaydı 7 yılı kabul etse devamı aynen böyle gitse daha mantıklıydı.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Son bölümlere yorum yapmak istemiyorum zaten yapsakta bişiy değişmez öyle yada böyle başka bir efsane dizi bitti.

    After credit sahnesinde teşekkür etmeleri duygulandırdı

    TEŞEKKÜRLER!!!!

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Final beni ters köşeye yatırdı.


    Sezon boyunca Saul sınırları zorladı. Hep daha fazlasını istedi. En son kanser adamın evini soyarken bile büyük risk aldı ve sonucu ağır oldu. Bu adamı ölüm durdurur demiştim en son yorumlarımda. Fakat ölüm değil… McGill, Saul’u durdurdu. İşte ben bu noktada biraz hayal kırıklığına uğradım. Saul artık iflah olmaz noktada iken hangi motivasyonla 7 yılı yaktı. Daha doğrusu hangi motivasyonla 7 yılı yaktığını dizi gösterdi ama bu motivasyon bütün sezon işlenen Saul karakterine aşırı ters olmadı mı? Kim’in saygısını belki sevgisini geri kazandı ama her şeyi yaktı. Karakteri Saul ile değil McGill ile kapatmamız bende biraz hayal kırıklığı yarattı. Son ana kadar Saul ile veda etmeliydik diye düşünüyorum. Karakteri ölüm durdursa bile….

    Her şeye rağmen yaşattıkları için teşekkürler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gaara34 -- 17 Ağustos 2022; 22:49:23 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 226227228229230
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.