Şimdi Ara

BenQ'dan yepyeni cihazlar :::...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
743
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • BenQ'dan yepyeni cihazlar


    2008 yılından itibaren piyasaya sunulacak tüm ürünlerde artık sadece BenQ adı kullanılacak.2008 sonuna kadar piyasaya BenQ markalı yaklaşık sekiz yeni cihaz çıkacak.Shang, Picasso, Rapheal, Morganite, Monet, Platinum gibi kod adlara sahip olan BenQ'nun yeni cihazları, donanım olarak daha zengin hale getirilmiş.

    Giriş seviyesi telefonlarında FM radyo özelliğini standart hale getirmeyi planlayan BenQ,Windows Mobile işletim sistemlerine de yöneliyor.Yıl sonuna kadar piyasaya sunulması hedeflenen ve Windows Mobile 6 işletim sistemine sahip 'Shang'(galiba E72) kod adıyla gelecek olan cihaz, firmanın en iddaalı modellerinden.Şirket ayrıca yeni modellerini yeni teknolojilerle de donatmış.Elektronik cüzdan yazılımı ile cep telefonu okutarak ödeme yapılmasına imkan tanıyan NFC ve kesintisiz internet bağlantısı sağlayan UMA teknolojilerine sahip cihazlar, 2007 yılı içerisinde piyasaya sunulacak modeller arasında.


    BenQ Mobile'den C5 Mobile'a 'Best Partner' ödülü


    Benq Mobile'ın Türkiye distribütörlüğünü yapan C5 Mobile, Asya Pasifik distribütörler toplantısında 'Best Partner'(En İyi İş Ortağı) ödülüne layık görüldü.5-8 haziran tarihleri arasında Tayvan'da düzenlenen toplantıda, BenQ'nun yeni modelleri tanıtıldı ve gelecek dönem stratejileri görüşüldü.




    'mobimag dergisinden alıntıdır'



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eP_362 -- 1 Temmuz 2007; 23:21:16 >







  • Peki bu yeni modellerin fotoğrafları yok mu?
  • pazar iyice kızışacak galiba
  • quote:

    Orjinalden alıntı: megaturk


    Peki bu yeni modellerin fotoğrafları yok mu?


    Fotoğrafları yok.Bu ayki mobimagteki Cem Selman'la(BenQ Mobile iş geliştirme müdürü) röportajdan bir alıntı yazdım.Ama telefonların biri E72 olabilir ve ismi de 'Shang' olarak değişebilir.

    Buraya bakabilirsin.

    http://forum.donanimhaber.com/m_12374590/mpage_1/key_e72//tm.htm#12374590



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eP_362 -- 1 Temmuz 2007; 19:04:24 >




  • bu arada arkadaşlar e72 nin test ürünleri distribütörlere ve servislere dağıtıldı. önceden bu modeli Türkiye de piyasaya sürmeyeceğini açıklayan benq, sonradan türkiyedeki artan pazar oranını cevapsız bırakmak istememesi nedeniyle bu modeli satışa çıkarabilir. ama süre bakımından en erken eylülde çıkar diye düşünüyorum.
  • benq nun yanında siemens te yazsa olmazmı yahu
  • her ne kadar siemens e kötü deseler de, benq adından daha güvenli geliyo bana, isim değişikliği yaramayabilir benQ'e :)
  • resimler olsa süper olurdu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.