Şimdi Ara

Belediyenin işini ben yaptım. Haklı gururunu yaşıyorum. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
80
Cevap
1
Favori
14.463
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
278 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ABCdiküçgeni

    iyi o zaman bi kamyon ayarlayayım. arkasına toprağı çakılı yükleyeyim. bir de amele ayarlayayım. ben süreyim sokak sokak. o da kürek kürek yollara atsın. gerçi dışardan amele bulmaya gerek yok burda birsürü var



    Alıntıları Göster
    Sana her çukuru doldur diyen mi oldu!

    1 sene gidip geldiğin yolun üzerindeki çukura bakıp durmuşsun!

    Rahatsızsan belediyeye yazarsın yapmıyorlarsa ".1 yıl boyunca boş boş bakıp beklemez" 1 yıl sonra yaptığın gibi; insanlık yapar dolduruverirsin.
    Sen 1 sene hayretle takip etmeye amelelik demeyip yaptığın iyiliğe amelelik diyorsan, bizim için sakıncası yok.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Panthér -- 17 Ekim 2020; 20:50:23 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • 1 senedir o çukuru takip edipte o çukura arabayı düşürmek bana tamamen kurgu geldi.


    Araba kullanmayı bilen insanlar alışkın oldukları çukurlara düşmez. Hele hele sen 1 senedir o çukura kafayı takan bir insansan ve araban varsa hayatta o çukura düşmezsin. Muhtemelen mahallendeki bir abi o çukuru kapattı sende kafanda kurgulayip böyle yazdın.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam şimdi hangi belediye olduğunu söyle ki ona göre belediyeyi yerelim ya da döktüğün çakılın ne kadar zararlı olduğunu, hız yapmayı engelleyen bir çukuru kapatarak kaç hayatı karartabileceğini söyleyelim.


    İsim ver isim. Hangi parti?

  • türkiyede belediyecilik yokki ister akp chp mhp hdp hiç biri çalışmıyor hepsi menfat peşinde acaba cebimi nasıl cok doldururum diye .


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • True_Sun kullanıcısına yanıt

    Anlaşılan sizin belediyede kaldırımları söküp yenilemek için ihale hazırlıyormuş, ondan müdahale etmemişler yoksa çukuru kapatsalar iş kalmayacak.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Allah ım burası ne ilginç bir forum böyle
    Adam çukuru doldurmuş, milletin derdi niye 1 yıl beklemişmiş

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SHIHAD kullanıcısına yanıt

    Al benden de o kadar şimdi mesajları gülerek okuyordum. Ne zor bir toplumuz biz. Konu sahibini de suçlu duruma düşürdüler.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Belediyenin iş yaptığı nerde görülmüş ki. Adamlar tam oturma köşesi

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

  • < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Navi

    Al benden de o kadar şimdi mesajları gülerek okuyordum. Ne zor bir toplumuz biz. Konu sahibini de suçlu duruma düşürdüler.

    Hep bir boş eleştiri, hep bir çekememezlik dünyayı dar açıdan görüyorlar


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Panthér kullanıcısına yanıt

    Doğru demişsin, her şeyi devletten beklememek lazım ben vergimi veririm evde soğan ekmek yerim aman devletimiz mercedessiz kalmasın itibar önemli bizim için zaten devlet dediğin saray yapar hizmet beklemek neyine senin be adam!?

  • whatsapp hattindan sikayet kaydi actirsaydiniz keske.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valla elinize sağlık. Bizim burada da 5 yıl arayla ikinci kaldırım çalışmasını yapıyorlar. Her yer toz duman. Ankara taşlarını söküp, asfalt döküyorlar kaldırıma.

    Amaçları standardizasyon. Gelecekte bir bela olursa arkası asfalt yüklü belediye kamyoneti ile gelip toplayacaklar. Nerede ne olur ise. Amaç hızlı, ucuz, pratik çözüm. Saçma değil.

    Ama konsept olarak taş söküp asfalt dökmek komik olmakla birlikte, planlama hatasından kaynaklı bozuklukların hiçbirini duzeltmiyorlar. Mesela, binanın girişi yokuşta. Giriş yolunu duzlememisler. Yolun eğimi şeklinde eğimli giriş. bu hataları duzeltmeden yeniliyorlar.

    Yer Ankara. İşi yapan Çankaya belediyesi. Sonra babadan oğla nesil Alper Taşdelen'i neden sevmiyorsun? Zeka pırıltısı görmüyorum da ondan. Yani, ne yapmak lazım bilemedim. Bu kötüler, yetersizler başkan olmasın diye gidip belediye başkanlığına oynayacak şekilde siyasete mi girmek lazım illaha? İşi gücü bırakacağım, çapsız bir belediye başkanı olacağım. Bunu da kendime yediremiyorum yani. Ama herhalde bunu yapmak lazım. Potansiyelini ziyan edip mal bir işe girişeceksin ki senden kötüsü o işi alamasın. Bu mudur düzen yani? Sanırım budur.

    Gelecekte forum belediye başkanı çıkarırsa şaşırmayın yani.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • twitter'a yazmayı deneseydin hocam malum ülke ve şirketler twitterdan yönetiliyor.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-5F6A14216 -- 18 Ekim 2020; 14:33:11 >
  • Elinize sağlık, bu millet bey olmuş, elleri cebinde telefona bakıp gezsinler, elleri hiç kirlenmesin, her şeyi birileri yaosın, tam sopalıklar!

    Komşulara bakıyorum, eski arabası olan mecbur arada kaput açıyor, bi şeyler yapıyor, yağına, suyuna bakıyor, arabası yeni olan ona da bakmıyor, yahu bunun bi vidası da mı gevşemiyor, prens charles mı oldunuz, insan bi içini süpürür, bi kova su alır dışını yıkar, tembellik içlerine işlemiş, hep başkaları yapsın.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Belediyelerin şikayet hatları var bu kadar dillendirmene gerek yoktu kapatabileceğin kadar kolaysa zaten şikayet etmene gerek yoktur



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cesur Penguen -- 18 Ekim 2020; 15:45:17 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Belediye var belediye var demek ki. Burda çok sinek var ilaçlayın diyosunuz ilaçlıyorlar. Yolda çöp lekeleri var diyorsunuz temizlik araçlarını gönderiyorlar. Ağaç yaprakları kaldırımlara kadar sarkmış budayın diyosunuz buduyorlar. Herkes için CHP  

  • Her şeyi devletten bekleme tarzı yorum atanlara bakıyorum da bi gülme geliyor.. Belediyenin görevi o çukuru doldurmaktır. Ha bu zamana kadar kimse şikayet etmemiş olabilir (şikayet edilmediğini düşünmüyorum elbet edilmiştir hatta üstlerinden geçmişler anlattığına göre) ancak şu ülkede yaşayan 80 milyon insandan vatandaştan hiçbirinin ama hiçbirinin görevi bu çukuru doldurmak değildir. Vatandaşın bu çukurla ilgili sorumluluğu kocaman bir sıfırdır. Sadece düzeltilmesini isteyebilir. Hatta arkadaşın bu görevi üstlenmesi bile o belediyenin ya da o ilçeyle ilgilenen yetkililerin ne kadar kötü olduğunu gösterir. Bu görev belediyeye ya da hükümete aittir elinin kirletmesiyle ilgisi falan yok cidden şaşırmışsınız



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaan457 -- 18 Ekim 2020; 16:23:0 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.