Şimdi Ara

Batman: Arkham Knight (2015) [ANA KONU] (80. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.645
Cevap
16
Favori
61.642
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7879808182
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkham Origins'in grafikleri güzel, batman hikayesinin başlangıcını anlatıyor zaten seride önceki oyunları oynamaya da gerek yok. Oynanış her oyunda müthiş zaten, ucuzlarsa alınır
  • Aylardır başlamak için sorunlarının düzelmesini bekliyordum,güncellemelerden sonra pek çok oyuncu da oyunun son halinin performans olarak düzeldiğini,bir sıkıntısı kalmadığını söylüyordu.Ben yine de garanti olsun diye denemek için öncelikle malum yollardan edindim ve iyi ki de öyle yapmışım.Tüm ayarlar en yüksekte de en düşükte de olsa oyunda rahatsız edici stuttering yani anlık takılma sorunu var.Normal dövüşler sırasında akıcı 60 fps iken Batmobilde ve şehrin yoğun yerlerinde havada süzülürken fps sürekli 45-50 civarına düşüp sonra tekrar 60 oluyor hiç durmadan.Ve bu anlık takılmalar adı üstünde anlık,yani çok kısa süreli olup düzelip tekrar olduğu için oynanışı aslında çok büyük oranda etkilemese de sürekli olduğu için oldukça sinir bozucu oluyor bir süre sonra.O yüzden maalesef devam edemeyeceğim ki hem önceki tüm oyunları çok seven hem de ağır Batman hayranı olan biri olarak çok üzdü bu durum beni.Artık internetten hikaye videolarını izlerim gibi görünüyor.Sistemim de i5 3450 işlemci,Rx 480 8 GB ekran kartı ve 12 GB Ram bu arada.Gerçi bir önceki sayfada bir arkadaş i7 4790 işlemci,16 GB Ram ve Gtx 1070 ile aynı problemleri yaşamışken kendi halime şaşırmamam lazım aslında ya neyse




  • quote:

    Orijinalden alıntı: muscel

    Süper kahraman teması hiç ilgimi çekmez son yıllarda izlediğim super hero filmi sayısı iki sadece deadpool ve yeni spiderman bunlarda çok övüldüğü için merak ettim. Bi kaç kezde arkadaş zoruyla sinemada izlediklerim var o kadar. Ama geçtiğimz günlerde Batman filminin üçlemesinin dvdleri elime geçti hazır bulmuşken izleyim dedim ve açıkcası ilk iki filmi gayet beğendim. Üçüncü film biraz gişeye oynamak için çekilmiş sanki ama Nolan ilk iki filmde baya iyi iş yapmış.

    Bide üzerine bu steam indirimlerinde Batman oyunlarının baya ucuzladığını görünce, yılbaşı indirimlerinde bütün seriyi almayı düşünüyorum. Dediğim gibi ne batman nede süper kahraman fanıyım ama filmleri gayet zevkle izledim oyunlar için ne diyorsunuz ? İlk 3 oyun grafik olarak pek iyi durmuyor oynanış ve hikaye olarak nasıl para vermeye değecek bir serimidir ?

    Bence kesinlikle değer. İlk oyun çizgi romanlara daha yakın o yüzden beğenmeyebilirsiniz fakat City ve Knight konu olarak da güzel oyunlar. Zaten çizgi romanlara aşina değilseniz sizi daha çok şaşırtacak durumlar mevcut.




  • Oyunun grafikleri mükemmel, Gta V falan yanında halt yemiş. Özellikle ışıklandırma ve yansımalarda rakipsiz. Şimdiye dek daha iyisini görmedim.

    Oyun çok mu iyi peki, değil. Her şeyden önce özellikle Origins'deki boss dövüşerini özledim. Ayrıca Batmobile de çok bağımlıyız. Çoğu görevde kullanmak zorunda bırakılmışız. Onun dışında pek göze batan bir eksikliği yok. Serinin önceki oyunlarını seven bunu da oynar.
  • Oyunun berbat optimizasyonundan kaynaklanıyor malesef, sizin sisteminizle bir ilgisi yok.
  • benim sistem i5 6600k , 1070 , 16 gb ram var ve hiç bir şekilde kasma olmadan oynadım oyun 80 in altını görmedi neredeyse ayarlarda da her şey dibine kadar açık.

    Oyunu korsan oynuyorsanız güncellemelerini kurmayı deneyin , bir de 8 gb ram yüzünden arkadaşımda çok çekti oyunlardan ondan da kaynaklanıyor olabilir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TncyKrmn -- 25 Ağustos 2018; 11:24:49 >
  • Oyunun açılışını izleyip kapattım Türkçe yama bekliyorum. Bu bile büyülenmeme yetti. Grafikler muazzam görünüyor. Oyun ise vahşet içeriği olarak diğer oyunların üzerinde duruyor. Şok etti diyebilirim. Yarım saat kıyafetlere falan baktım 2008 yapımı The Dark Knight kostümü bile var. Batman fanı olan birinin beğenmemesi olanaksız zaten bu seriyi, Rocksteady bu seri ile oyun dünyasına unutulmaz oyunlar kazandırdı. Yalnız oyunun başında;




    Scarecrow yüzünden 6.5 milyon kişinin tahliyesi ve şehirde asayişi sağlayacak kimsenin kalmaması bana biraz zorlama geldi. Sokakları boşaltacağız diye biraz fazla kasmışlar.




    Scarecrow olağanüstü bu arada. Tek kelimeyle bayıldım o kostüme.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • oyun için bildiğiniz güzel bir antialisng yönetmi varmı arkadaşlar, dsr yapıyorum ama pek hüzel gelmedi gözüme
  • Dünden beri Türkçe Yama ile oynuyorum. Optimizasyonu çıktığı zamana göre daha iyi ama yine de şehir içinde araçla dolaşıyorken fps dalgalanıyor. Bu yüzden de maksimum fps limiti 90 olarak ayarlanabiliyor herhalde. Grafiklerini çok beğendim fakat önceki oyunlarda olan renk paleti hala devam ediyor, bu yüzden de dedektif modu olmadan stealth yapmak imkansız gibi bir şey. Bir başka sıkıntı da oyun çıktığında da en büyük eksiklerinden olarak söz edilen Batmobil'in zorla dayatılması. Umarım böyle devam etmez. Bir süre sonra Riddler bulmacaları çözmek veya görev odaklı parkurları hazırlamak bayacaktır. Senaryosu ise güzel olmuş, merak uyandırıyor oynadıkça. Bu arada Komiser Gordon'un sesi tanıdık geliyor diyordum, Breaking Bad & Better Call Saul dizilerinde Mike karakterini canlandıran abimizmiş.




  • Unreal engine 3 kullanılmasına rağmen, oyunun grafikleri yeni nesil oyunlarla kıyaslanacak derecede güzel + NVIDIA efektler ile, oyun bende orjinal optimizasyon sorunu sadece batmobil sürerken vardı ve o yüzden oynamayı bırakmıştım, düzeldiyse yeniden başlayacağım, bunu gören yapımcı firma bütün Batman oyunlarını satın alanlara dlc'leri de hediye ettiler zamanında kazançlı çıktık.
  • Oyunun premium edition da bariz optimize düzelmiş denildiği gibi sadece batmobil ile hızlı giderken gpu da düşük kullanım oluşuyor ama dsr açarsak buda ortadan kalkıkyor ilginç bir şekilde, birde antialiasing yöntemi yok güzel uygulayabilceğimiz malesef

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunu "bitiren" arkadaşlar bakabilir mi.


    Şimdi Scarecow'u yakaladıktan sonra %96'da kaldı hikaye ilerleyişim. Riddler dışında yapabileceğim Çok Aranan görevi de olmadığı için Knightfall protokolünü başlatıp oyunu bitiremiyorum. Şimdi illa Riddler bulmacalarını tamamlamam mı gerekiyor yoksa başka bir yolu var mı. Bazıları kanser derecesinde olduğu için controller kırmak istemiyorum. Youtube da araştıracağım desem heryer spoiler kaynıyor. :/ Birde merak ettiğim Mad Hatter DLC görevleri var, onu tamamlasam yeterli olacak mıdır. Mantıksız geldi, oyunu bitirebilmek için neden DLC görevi gereksin ve eleman zaten yakalanmış.




  • 2014 de Asylum ve City'yi oynanıp bitirmiştim korsanda. İndirim dönemlerin de alıp kütüphaneme eklemiştim seriyi. Oymamak bu yaza nasip oldu seriye baştan başladım ve bitirdim.
    İlk 2 oyunu zaten çok beğenmiştim. Origins ise biraz zayıf geldi fakat boss dövüşleri oldukça başarılıydı. Knight ise sanırım en beğendiğim oyun oldu. Atmosfer harika. 2015 yapımı için grafikler,su efektleri muazzam gerçekten. Yan görevler,hikâyenin ilerleyişi oldukça başarılı olmuş. Batmobile oyunu bambaşka bir seviyeye getirmiş. Oynanışa verdiği katkı ile seriyi 2 tık üste taşımış. Oynarken büyük zevk aldım.
    Bulmacalar dışında oyunun tüm görevlerini %100 olarak bitirdim. Steam de bulunan bir save dosyası ile de gerçek sonu görmüş oldum. Yapım ekibini tebrik ederim. Şahane bir iş çıkarmışlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sSteam üzerinden geçenlerde indirime girdi diye satın aldım oyunu.
    fakat " this version o directx is irot supported by the title, please confirm your system requirements" uyarısı veriyor. ne yapabilirim.
  • Arkadaşlar konu hortlayacak ama;

    Şehirde gezerken anlık donmalar yaşayan var mi? Kaplamalar çok geç yükleniyor yüklenene kadar da donuyor nasıl aşarım bu sorunu?

    Rx 570, 16gb RAM, ryzen3 işlemci.

    Edit: oyun orijinal.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cemo94 -- 23 Şubat 2020; 12:55:25 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cemo94 kullanıcısına yanıt
    Türkçe yama kurdunuz mu, yama kurduysanız ondan olur.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ruvhart kullanıcısına yanıt
    Doğrudur hocam Türkçe yama ile oynuyorum. Ama hiç basıma gelmemişti Türkçe yama ile kaplamaların geç yüklenmesinin alakası nedir ki?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cemo94 kullanıcısına yanıt
    Animusun yamasında aynısını ben de yaşamıştım, yamayı kaldırdığımda sorun düzelmişti. Neden olduğu hakkında bir bilgim yok.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ruvhart

    Animusun yamasında aynısını ben de yaşamıştım, yamayı kaldırdığımda sorun düzelmişti. Neden olduğu hakkında bir bilgim yok.
    Cevabın için teşekkürler hocam. Yapacak birşey yok böyle oynayacağız o zaman. İngilizcem pek iyi değil bu oyunu Türkçe oynamam lazım hikayeyi hiç etmeyelim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyun şuan indirimde tavsiye eder misiniz
  • 
Sayfa: önceki 7879808182
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.