Şimdi Ara

AZİZ YILDIRIM - PERERİA OLAY VİDEO

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.398
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Maçın ertelendiğinin açıklanması sonrası Aziz Yıldırım'ın, Can Bartu Tesisleri'nde teknik direktör Vitor Pereira ile yaptığı görüşme, kulüp televizyonuna yansıdı. Yıldırım'ın Pereira'ya yönelik, Türkçe olarak ve el işaretleriyle, "Galatasaray-Beşiktaş maçından sonra" sözleri, sosyal paylaşım sitelerinde, henüz tarihi açıklanmayan derbinin ne zaman oynanacağının nasıl bilindiği eleştirilerini beraberinde getirdi.

    Görüntüleri çeken ve Aziz Yıldırım'ın Pereira ile olan konuşmasını çeken kameraman ise FBTV'den kovuldu.



    Arkadaşlar mevzu tam olarak ne ben çözemedim ? Hasan Çetinkayanın hareketi falan ??










  • Fb tv den kovuldugunun bir kaniti,resmiyeti varmidir?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • videoda bi şey yok beşiktaş nasıl ertelenen maçlarına tarih önerdiyse bizimkiler de o önercekleri tarihi konuşmuşlar
  • Benim tahminim 32. hafta GS- BJK derbisinden sonraki hafta 33. haftada ertelenen derbiyi oynayıp alınacak galibiyetle arenada kupayı kaldırmak...
  • alenen işlediği suçu canlı yayında itiraf etmiş ama tabiki ceza verilmeyecek çünkü burası türkiye...
  • Moonstarr kullanıcısına yanıt
    Galatasaray - Beşiktaş maçından sonra oynayalım demek, olası bir şampiyonluk durumunda Kadıköy'de Galatasaray'ın bize yaptığını biz de TT Arena'da Galatasaray'a yapalım demektir. Anlayacağın Aziz Yıldırım yine küçük hesaplar peşinde.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: exterminant

    alenen işlediği suçu canlı yayında itiraf etmiş ama tabiki ceza verilmeyecek çünkü burası türkiye...

    Yav hee derbiyi aziz yıldırım erteletti denizlideki şampiyonluğuda bilerek verdi evet saraçoğlunda kupayı dostluk bozulmasın diye kaldırttıı gsye.. bursayıda eniştesinin memleketi diye şampiyon yaptırdı..

    Bi bitmediniz ya
  • biraz araştırsanız bunun zaten mümkün olmadığını göreceksiniz.

    gs - bjk maçından sonra ziraat türkiye kupası yarı final 2. maçları oynanacak. yani oraya bu maçın koyulması mümkün değil. ama orada galatasaray - beşiktaş maçı lafını duydunuz ya vurun anasını satayım.

    aziz yıldırım korkusu o kadar sarmış ki paranoyakça yaklaşımlar sergiliyor insanlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok uğraşıyorsunuz be fener şampiyon olacak sizde günlük rutin hayatınızı yaşayıp sonraki sezonu bekleyeceksiniz işte 1hafta yine şike muhabbeti olur sonra eski haline döner herkes

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


  • haftalar geçtikçe titremeler başlıyor
  • Arkadaşlar siz ne anlatıyosunuz çok merak ediyorum da kime ne anlatıyosunuz?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: exterminant

    alenen işlediği suçu canlı yayında itiraf etmiş ama tabiki ceza verilmeyecek çünkü burası türkiye...

    Sampiyonluk sizin kupa bizim olsun diyenler cezasini ceksinlerde bizde cekeriz sikinti yok..
    Gs-bjk macindan sonra kelimesinde nasil sike imasi ,nasil suc imasi cikardiniz anlamiyorum.belkide maci o mactan sonraya alalim diye teklif sunmustur.bumu sike? Gs bize yatacakmi dedi? Hakemi satin aldikmi dedi? O isi ayarladik sen canini sikma vitorcuğummu dedi de kendi kendinize element uyduruyorsunuz..

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayret birşeysiniz. Hakikaten kime ne anlatıyorsunuz. Videoda da birşey yok zaten, tam detayları konuşacağı sırada uzaklaşıyorlar oradan. Ota boka bi kulp bulmaya, suç atmaya ne de meraklı insanlar var.
    Hava şartları nedeniyle ertelenen 2 maçtan sonra Aziz Yıldırım yüzündendir, Aziz haarp yapmıştır falan diyen zihniyetten ne beklersiniz ki. He deyin geçin.
  • bu sezonun da kağıt üzerinde herşeyiyle belirlendiği an itibariyle anlaşılmıştır. dünya futbol tarihinin gelmiş geçmiş ve muhtemelen gelecek en büyük şike organizasyonunu gerçekleştiren kulüp hiç bir ceza almazsa işleri aynı şekilde devam ettirir tabi ki. yazık gerçekten televizyon başında, stadyumlarda, deplasmanlarda harcadığımız zamanlara. birilerinin isteğine göre gerçekleştiriliyor herşey. üstüne üstlük bu durumlardan elde edilen başarılarla sevinebilen zavallı bir topluluk var ülkemizde. yazıklar olsun hiç bir şey demiyorum.
  • Ben bu olayı anlamadım biri bana açıklasın, GS Bjk derbisi olacağı fikstürde belli değil mi niye bu kadar konuşuldu bu video?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Burdan her şey belirlenmiş diyen gitsin top havuzunda oynasın.
  • Abi iyice saçmaladınız ya. Ne var bu videoda? Ağzı olan konuşuyo anasını satayım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Göz görüyor iki maçtır hakemlere rağmen galibiyet serisi yakalanmasaydı, Azizin oyunu tıkır tıkır işleyecekti, demek bu kimlerden ne sözler almış ki şampiyonluğu cebe koymuş TTArenada kupayı kaldırma derdine düşmüş, bu kumpasın bir ayağını ortaya çıkaran başta fb TV'ye ve işinden ekmeğinden olan o kameraman kardeşimize şükranlarımızı sunuyoruz, aslına malumun ilanıdır bu, Fenerbahçe taraftarı siz düşmanı dışarda aramayın sizin içinizi oyan bu azizdir, kulübüde kirletti bu adam.
  • işin için de aziz yıldırım yani fenerbahçe olunca şaşırmıyorum. Galatasaray yönetimi dibine kadar dirayetli olsun tek bir gün bile kaydıramaz o adam yeterki yönetim eğilip büzülmesin. Çünkü bu adam araya birilerini de illa sokacaktır bunun için..
  • Kovulma falan yok sallamayın

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.