Şimdi Ara

Azami tamir süresi geçmiş ürünün değişimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
186
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar,


    Bosch marka bir çamaşır kurutma makinesini 8-9 ay önce 10000TL'ye Bosch yetkili satıcısından satın almıştım. Bosch servisi gelip kurulumu yaptı, 8 ay makinayı kullandım, sorunsuz çalışıyor ancak sadece suyu otomatik boşaltmıyordu. Elle boşalttığım zaman çalıştığı için ve 2-3 seferde bir suyu boşaltmaması sorun yaşattığı için ilgilenemedim, 8 ay sonra yetkili servisi çağırdım. Birkaç bişey denediler, parça değiştirdiler, olmayınca makinayı servise götürdüler. Ara ara aradım parça siparişi verilmiş dediler, fabrikadan talimatlar gelmiş onu deniyolar dediler, bugün 32 gün geçti(yani 24 iş günü). Yönetmelikte bu makinanın azami tamir süresi 20 iş günü.


    Yine aradım fabrikadan yeni talimatlar gelmiş, onlarıda deneyeceğiz 5 gün içinde çözmeyi bekliyoruz dediler, değişim talep ediyorsunuz ancak bu bizim için sıkıntı olacak çok parça değişimi olduğu için, 5 gün daha bekleyebilir misiniz dediler tamam dedim.


    Ancak benim ürünüm şu anda Bosch'un kendi sitesinde stokta yok, Bosch yetkili satıcısı 1-2 yerde 28000-40000TL bandında satışta. Yani değişim talep ettiğimde stoğumuzda yok deyip bana ücret iadesi 10000TL mi yapacaklar? Yoksa ürünün fiyatının böyle artmasından dolayı ürünün getirmeleri mi gerekiyor?


    Ürün zaten 2021-2022 çıkışlı yeni bir ürün ve markadaki en üst ürün, muadili veya mislini verme şansları da yok maalesef. Ne yapmam gerekir yardımcı olabilir misiniz?








  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.