Şimdi Ara

ATM 8800 TL PARAMI YUTTU ! ENPARA 4000 TL EKSİK YATIRDI! [Çözüldü] (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
169
Cevap
1
Favori
25.915
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
194 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Tüm Garanti ve Yeni YapıKredi ATM'leri dışında ki ATM'ler kullanılmaz.

    Bir kere İşBankası kullanmak zorunda kalmıştım işlem 1 gün sürecek diye korktum hele o arayüzler 😞

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Enpara yi ilk çıktığından beri aktif kullanıyorum. En az 4-5 kere param maninada kaldı hepsinde eksiksiz yattı, miktar olarak da 1000-7000 arası falandır.. Ama riskli, adamlara güvenemiyorum.. Para sayma yeri de en kötü olan banka bence, sürekli para beğendirmekle uğraşıyoruz..
    Kalan paranız yatar ama sistem kötü bence

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O parayı atm den biri çekip alsaydı ödemezlerdi demek ki orda kalmış şanslıymışsın
    Dolandırıcılar bilerek parayı sıkıştırabiliyor dikkat etmek lazım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eski Finansbank atmleri hep problemli kullanmamayı tercih edin hocam o kadar para kazanıyorlar ama değişiklik yok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 10 bin lirayi neden bankamatikten yatirdin ki zaten? Keske icerden yatirsaydin. Gecmis olsun.
  • cankara35 kullanıcısına yanıt
    Yatırılır ATM'nin işi o zaten.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kimsenin olmadığı bir vakitte binlikler halinde yatırmak çok mu zor? Sonra böyle uğraşıyorsunuz. 4 binlik desteği zart diye koyarsan tabi orada paranın sıkışma ihtimali olur. Daha önce garanti bankasında 15 bin tl sini sıkıştıranı gördüm. Lak diye koymayın şu makinelere parayı.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mesutzgvn

    Kimsenin olmadığı bir vakitte binlikler halinde yatırmak çok mu zor? Sonra böyle uğraşıyorsunuz. 4 binlik desteği zart diye koyarsan tabi orada paranın sıkışma ihtimali olur. Daha önce garanti bankasında 15 bin tl sini sıkıştıranı gördüm. Lak diye koymayın şu makinelere parayı.
    4 bin yatırmak atm yi yormaz ekle yaptığı için sıkıştırıyor atmler. Siz büyük şehirlerde kuyruklu atmlerde sürekli para yatırmanız gereken bir iş yapmadığınız için çok sığ bir düşünceyle yorum yapmışsınız.
  • benimde 150 liramı yok edince anladım makinelerinin ve kendilerinin ne kadar kötü hizmet verdiklerini hesabı kapatıp kurtuldum kendilerinden

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yıllar önce finansbank atm sine enpara kartıma para yagıracaktım. 50 tlyi yamuk koydum makineden çekmeye çalışınca makine yuttu. Hemen müşteri hizmetlerini aradım. Birkaç güne hesabıma para geri yattı. Enparadan sıkıntı olacağını zannetmem. Umarım sorununuz çözülür.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • o kadar yüksek meblağ atmden yatırılır mı?ben genelde eft yapıyorum
    bu arada bende enpara kullanmak istedim ama illa adres belirtmeke gerektiğiden kullanamadım.çünkü adresımde herzaman bulunamıyorum.birazda şehır dışı.bu yüzden bir türlü enpara üye olamadım
  • Ben buraya yazdığımda beni dolandırıcılıkla, hırsızlıkla suçlayan arkadaşlar olmuştu; işte şimdi onları sahneye davet ediyorum. Ben paramı hala almış değilim, haram zıkkım olsun.
    https://forum.donanimhaber.com/enpara-atm-parami-yuttu-gunlerdir-geri-vermiyor--132177783

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynısı başıma geldi. Allah'tan bankamatik Bankanın hemen yanındaydı. Gittim hararetli hararetli paramı vermedi makine dedim. Sonrasında imza dilekçe istediler(şikayetimi, durumumu çözmek için) falan istediler. Sonra arada yapıyor dediler yatırırırz parayı gün sonunda dediler hallolduydu.
    Senin yerinde olsam yerimden kıpırdamaz hemen ilgili bankanın müşteri hizmetlerini oracıkta arardım. Kimseye de kullandırtmazdım makineyi. Lan 4bin liram gitmiş var mı daha ötesi. Canımdan can gitmiş...
    Ayrıca her zaman makbuz alın. Ne olur ne olmaz. Bankamatik parayı vermez makbuzu verir falan. Bulunsun.. Büyük paralarla(tabi büyük para göreceli biraz ama 2bin+ benim için büyük para) işiniz varsa bankanın içinde halledin bir de. Hırsızı olur, kapkaçcısı olur.
  • haqueim H kullanıcısına yanıt
    Hangi yemek kartına para yüklüyordunuz hocam.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: capricorn7

    Hangi yemek kartına para yüklüyordunuz hocam.
    okulun kartı vardı hulkbank bankamatiğinden yüklüyorduk
  • Atm işlerini bizzat yapan bir bankacı olarak diyebilirim ki, ncr ve grg atmlerde bu tarz hata olması imkansızdır. Log kayıtlarında sistem utanmasa atm den işlem yaparken aldığınız nefesi bile kayda alacak şekilde çalışıyor. O paranız her turlu çıkacaktır merak etmeyin.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Okandem1986 -- 11 Şubat 2019; 7:31:22 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vaktiyle benimde başıma geldi. Alel acele saat 20.00 sıraları 15 bin civarı parayı parça parça girerken al bunu ver onu tanımlanamadı edemedi derken sistem arızaya düştü. Aradım dedim olay bu. Ne kadar kaptırdım valla ne bileyim cepte 15.000 küsur bişey vardı ama net konuşmak için oturup saymam lazım. Yinede takip ettiğim kadarıyla 5800 kadar girmiştim dedim. hesabı tam yapınca 6400 kaptırdığım ortaya çıktı. Hemen Arayıp düzelttirdim. Ertesi gün hesaba 5800 yatırmışlar. Arayıp itiraz ettim 200 daha yattı. Yine aradım bakın bu işte bir gariplik var. İlk beyanıma göre para yatıyor itiraz ediyorum 200 daha yatıyor. Bu parayı kontrol eden kişi itirazı neden bekliyor ki o zaman. Kaldıki hala 400 eksik. Ne yaptı ettiysem olmadı. O para sen sağol oldu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benimde başıma gelmişti yıllar önce garanti bankasının bankamatiğine bir kurban bayramı arefesi cumartesi günü 2000 TL yatırıyordum parayı içine çeker çekmez elektrik gitti.Hemen bankayı aradım bayram sonu hesabınıza geçer dediler ben parayı pazar günü kurban aldığım yere ödeme yapmak için yatırdım dediğimde 2 saat sonra telefonuma mesaj geldi para hesabınıza geçmiştir diye.
  • ben de fi tarihinde atm'ye 100 tl yatıracaktım , neydi hatırlamıyorum inanın.

    elimi cebime attığımda para yoktu , ya düşürdüm ya da çaldırdım.

    şikayet edecek yer de bulamadım.

    bu da böyle bir hikayemdir.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.