Şimdi Ara

ATM 8800 TL PARAMI YUTTU ! ENPARA 4000 TL EKSİK YATIRDI! [Çözüldü] (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
169
Cevap
1
Favori
25.940
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
194 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • baykus_reyis kullanıcısına yanıt
    Yalnız tek şubeli köy bakkalın daha çok subesi var burda enpara değil hangi banka olursa olsun banka vermezse tam tutari sıkıntı yaşarsınız ama enparanin o kadar met edilen müşteri hizmetleri iyi diye bahsedilen bankanın işi yokuşa sürmeyecegini düşünüyor insan bence isim verilmesi iyi olmuş

    enpara katarlilara satıldıktan sonra çok değişti doğru düzgün kampanya yok dövizde ki alış satış kurlari da kötü , faiz konusunda da kötü bir tek eft ücreti almaması kaldı onuda çoğu banka almıyor zaten

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konu ile çok alakalı değil ama şu sıralar banka atm'lerine dolandırıcılar dadanmış durumda. QR code ile işlem yapmaya başladım ben para çekerken. Diğer tüm işlemleri zaten internet bankacılığı ile yapıyorum.
  • Proprietor P kullanıcısına yanıt
    Enpara dediğiniz finansbank satıldı ve qnbfinansbank oldu ve görüp görebileceğiniz en iyi müşteri hizmeti zaten bunu tartışmaya gerek yok. Ayrıca ben şube sayısı olarak karşılaştırmadım demek istediğim enpara'ya tek şubeli bakkal muamelesi yapılıp kurumsal değil martavalları yapılması

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Woamad kullanıcısına yanıt
    Sim kartımın mobil veri erişimini kapattım.Internet kapalı yazıp bir numaraya sms attım ama numarayı tam hatırlamıyorum.

    Sonradan düzenli paket aldım artık liram eksilmiyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benzer durum garanti ve cepte teb de başıma geldi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yaklaşık 10 yıl önce Karaköy bankalar caddesinde YK bankası ATM gözüne sayarak yüklü miktarda para koydum,geçersiz paraları geri al dedi,bir kaç banknotu verdi,düzelttim verdim,bu sefer birini verdi,onu da düzelttim koydum. Para tanımlamayı tamamladı saydı,ekrana bir baktım 600 TL eksik yazıyor.
    Benim yatırdığım 600 TL fazlaydı. İşlemi reddet yaptım,parayı geri aldım 600 TL eksik verdi. Neyseki şansıma mesai saatleri içindeydi,hemen içeri girdim anlattım. Başvuru dilekçesi doldurdum,yarın sonuç alınır dediler. Ertesi gün gittim,ne yaptılar bilmiyorum eksik paramı verdiler. Sonuç olarak paramı aldım ama o gün o paranın hesaba geçmesi gerekiyordu,tekrar para ekleyip içerden gişede eft yaptım.
    Zaman kaybettim,vapuru kaçırdım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: astegon

    Konu ile çok alakalı değil ama şu sıralar banka atm'lerine dolandırıcılar dadanmış durumda. QR code ile işlem yapmaya başladım ben para çekerken. Diğer tüm işlemleri zaten internet bankacılığı ile yapıyorum.
    QR kod sistemi ile ATM para çekme işlemi harika kolaylık ama riski oldukça fazla. QR ile vurgun yapılınca vurgun büyük olur,dünyanın öbür ucundan paranı çekerler.
    Bunu burada uzun uzun anlatmak istemiyorum zamanım yok. QR ele geçerse vurgun büyük olur,bunu yapmak zor degil. Parmak izi ve QR ile işlemlere mesafeli olunması gerekir diyorum. Telefona tanımlanan bilgileri ele geçirmek kolay. Çok cazip bir uygulama yaparım,play storeden yuklersin,kötü niyetliysem bilgilerini ele geçiririm.

    Hatta bu gibi hack işlemleri ve dolandırıcılık girişimlerini bu sitede sık sık görüyoruz. Daha dün adam konu açmış,yaptığım eklentiyi kur,heryöne 20 GB interneti operatörün haberi olmadan bedava kullanacaksınız yazmış.

    Bir örnek daha vereyim,hala devam da ediyor bu durum. Vodafone pazarlama satış görevlisiyim,piyasada bulamayacağınız paketleri almanızda yardımcı olurum diyen biri,bu forumda insanlara telefon numarasını veriyor. Bir müddet sonra güven kazanıp kişilerden tc numarası,anne kızlık soy ismi,doğum tarihi derken kimliginin ön arka resmini istiyor.
    Kimse bu durumu normal karşılayamaz. Bu bilgiler ile hattı kendine yönlendirip,banka hesabına veya kredi kartı girip ne varsa alırsın.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OkumadanAlma -- 9 Şubat 2019; 20:25:44 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 9 bin lira paran var ve atm den mi yatiriyorsun kardesim aferin sana ne diyeyim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1 lira alacağı olsa köküne kadar alır soyguncular ama vermeye gelince her türlü pislikten geri kalmıyorlar, kamera var,giren çıkan para belli yaptıkları düpe düz yasal dolandırıcılık.
  • baykus_reyis kullanıcısına yanıt
    hocam sana istersen belgeleriyle atarım ne kadar kurumsal , müşteri hizmetleri ne kadar iyi görürsün kredi ödemesi olan gün fırtınada 2 tane finansbank şubesi 10 dan fazla müşteri hizmetleriyle konuşma, hesaba eft ye rağmen kredimi geç yatırdılar. bddk ya şikayetten 1 hafta sonra geri dönüş yaptılar ama kredim gecikmiş oldu

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Finansbankin bazi atmleri sorunlu cok havas ve bazi paralari okumuyor geri atıyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mecbur kalmadıkça atm den para yatırmayın
    kuveyttürk kayseri sahabiye şubesi atmsi sorunlu
    kesinlikle uzak durun



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GEÇBATAN -- 9 Şubat 2019; 20:25:8 >
  • enpara eskisi gibi çalışmıyor.
    bende cok sorun yaşar oldum
    yakında iptal ederim.
  • loaders kullanıcısına yanıt
    Zekadan yoksun ergen beyinliler yine boş beleslerde... la hanzo reis in yesin seni de enpara diyor arkadaş, finansbank hissadarı mı reisin yoksa her itin bokunu mu yer oldunuz... :D

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Normalde sıkışan tutarın tek seferde gelmesi lazımdı. Bu şekilde 40 bin TL para yatırdım noter sonrası, günlük kartlı para yatırma limiti falan varmış derken zorlaya zorlaya parayı yatırdık fakat 16000 civarı parayı yuttu cihaz. Kayıt falan açtık 2 iş gününde gelir dediler. Sonra telefonuma mesaj geldi sıkışan 6000 TL hesabınıza yatırıldı diye kafayı yiyordum, bankaya doğru yola çıkmık dur bir hesaba bakayım derken 16000 yattığını gördüm. Yani her banka bu tür saçmalıklar yapıyor (banka Garanti, 200 TL sini yedi bu arada)
  • Surumden kazaniyorlar arap zekasi bir baska

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynı olay başıma geldi. Tecrübeye sabit paranın hepsi 3 iş gününde hesabına yatıyor, bazı istisnalar dışında tabii ki, kimi 1 sene sonuçlanmasını bekleyebiliyor. ATM Paranı yutup "Servis Dışı" uyarısı verildiyse, ATM kasası açılana kadar ATM kullanamaz durumda uyarının giderilmesini bekler. Görev bankacı personelin insiyatifine kalıyor, eliyle sıkışan ve sisteme girilen parayı yanlış hesaplayıp tarafınıza yansıtırsa yaklaşık 1-2 ayı bulan süreçlerle geri kalan hakkınız olan paranın yatmasını sistemsel incelemede inceliyorsunuz. Her hafta ve ay devir işlemi gibi ATM hataları kontrol edilir, ona istinaden paranın nereye aktarılacağı bilgisi verilir, onay verilmesi için detaylı incelemeye gider ve en sonunda sistemsel hatanın bilgileri başka bir personel tarafından düzenlendikten sonra onay verilen bakiye tarafınıza yansıtılır.

    Finansbank ATM'leri pek teknolojik değildir, dokunmatik ekranıyla yenilik katıyor gibi hissediliyor ancak içerik olarak para ekleme, alma işlemlerinde hata yapma olasılığı halen mevcuttur.

    Adım kadar emin olduğum 1000 TL'lik elimle saydığım parayı ATM'ye yükleyip 900 TL görerek yatırmamın onayını istediği bir sistemden bahsediyoruz. Ortalıkta gözükmeyen 100 TL'nin hesabıma aktarılması tam 8 ay sürmüştür. Bu olayı yaşarken 2 kere şikayet oluşturup inceleme talep etmeme rağmen "incelemeniz yapıldı sorun bulunamadı" diye geri dönmüşlerdir. Genel olarak söylemek gerekirse sadece Finansbank değil ATM'lere pek güvenmeyin. Para yatırıyorsanız 500-500 olarak yatırmayı deneyin, vakit alacaktır ancak canınızı çok yakmayacak para olacaktır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Amedra -- 9 Şubat 2019; 21:52:1 >




  • loaders kullanıcısına yanıt
    Hadi bunu yazacak beyin buldun yazdın da beğenenler hangi akılla beğendi acaba??

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öncelikle sunu belirteyim olaylarda enparanim bi sucu yok, enpara araca olay finansbankta ve ilgili atm de bitiyor. Zamaninda benimde 400 lirami cukkalamisti enparayi aradim hemen kayit olusturudular ve bana dediler eger yatirdiginiz paradan eminseniz bize soyleyin hesabiniza yatiralim. Evet 400 lirayi atm yuttu dedim ve iki dk icinde hesaba 400 yatti aradan 4-5 gun sonra mail geldi. 400 tl ye ulastik diye. Herseyi bi kenera biraktim e be kardesim 9000 bin tl atm den yatirilmi?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.