Şimdi Ara

ASUS Servis Rezaletleri (ANA KONU) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
335
Cevap
5
Favori
12.911
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
159 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Up

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • iplememezlik yapmayın yollayın yarın olmaz 1 hafta sonra 1 hafta olmaz 1 yıl sonra başınıza gelir duvarlara vurursunuz kafanızı harcanan paralar boş verilecek türden değil abanın

  • Bende yolladım mailleri ilgili adreslere.

  • Mail atıp dönüş alan var mı arkadaşlar?

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Destek.

  • hey kullanıcısına yanıt

    Öncelikle sizi ben tanıtayım forumda> Kendisi ASUS ürün müdürlerinden birisi.


    Benim geçmişte paylaştığım rezaletlere değinmek tam anlamıyla "acziyet" olarak görüyorum. Rezalet başlıklarında odaklanılacak şey; sosyal medyada binlerce "ASUS-SERVİSPOİNT" rezaletlerine bakmanızı tavsiye ederim.


    Ortada bir sığınma ve galeyana getirme yok; Galeyana getirme ifadesi sadece sizi müfteri olarak tanımlar. Bunun dışında yüzlerce mağdur olan müşterilerinizin galeyana gelme ihtiyacı mı var ?


    Ayrıca var mı bakınız buradaki konuya (her hangi bir hakaretim, taciz içeren mesajım.. galeyana getirecek tek bir ifade??) >>> https://forum.donanimhaber.com/servispoint-rezaleti-9500-tl-servis-ucreti-asus-strix-2060--154005937-8#154036698


    Linkedin ASUS şirketine ait çalışanları arattığında isimlerden yola çıkarak e posta adresini bulmak çokta zor olmasa gerek, bunu herkes yapabilir. Bu mantıkla hareket edecek olursak o zaman Asus Türkiye'den birisi tüm e posta adreslerini ifşa mı etti?


    Ben kendi sorunumun çözümü için zaten e posta gönderdim ne istediğimi de belirttim.


    Diğer arkadaşların ortak beklentisi; servispoint ve asus'un vurdumduymaz rezaletlerinden kurtulmak.


    Merakınızı gidereyim: Paylaştığınız rezaletler çözüldü ve konuyla hiç bir illiyet bağı da yok ;)




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi armax -- 30 Eylül 2022; 13:29:38 >




  • armax kullanıcısına yanıt

    asus ürün müdürlerinden mi ? vay vay vayyyyy. Birisi de yukarda firma sizi dava edebilir yazmış mesaj sayısı da 2 sahte profille. Bunlar damlamaya başladı demek ki korktukları şeyler var ki insanlar haklılar da. Kimse kimseye birşey yapamaz isteyen istediği yere şikayetini de eder konusunu da açar. Sattıkları ürünlerin hedefi insan. Yani bizleriz. İnsana hizmet veriyorsan adam gibi yapacaksın işini bu kadar basit. İsteyen gelsin ben de şikayet ettim diye beni dava etsin bakalım nasıl süründürüyorum firmanın yamuk elemanlarını ;)

  • birde yazıyorlar ya "insanları galyana getirmeyin" diye. Çıldıracak gibi oluyorum. Bu bir topluluğun IQ'suna eğitim ve kültür seviyesine hakarettir. Hah bi sen akıllısın zaten bi sen galyana gelmiyorsun sen elitsin sen harikasın burda ki herkes aptal(!). Şikayet edin beyler bu firmaları. Başlığı açan arkadaş bi yeri unutmuş bence ticaret bakanlığına da şikayet etmelisiniz. Bunu da es geçmeyelim.

  • MTMAN kullanıcısına yanıt

    Müdür'ün tavır ve cevabına bakılırsa. Pek bir şey değişmeyecek gibi ama


    Kimlerin mağduriyeti demiş mesela.


    Yahu en basitinden Şikayetvar a bakarsanız zaten anlaşılır.


    Buyurun, altta yazmış arkadaş


    Net ortamına aktarılmayan bir sürü vaka vardır daha. Yazık değil mi bu insanların parasına emeğine.



    ASUS Servis Rezaletleri (ANA KONU)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Dominic_Toretto_ -- 30 Eylül 2022; 14:7:22 >
  • _Dominic_Toretto_ kullanıcısına yanıt

    asus firmasını okyanus olarak düşünürsek o arkadaş sadece bir damla.Konu girişinde ki mail adresleri iş görecektir bence.Ticaret bakanlığına şikayeti de unutmamak lazım. Ayrıca konu başlığında ki e-mail adresleri yeterli gelmediyse birde bu siteyi deneyin derim.


    Not: Rica ediyorum bu konuyu öne çıkarın hepimiz ekran kartı satın alıyoruz %100 sizin de başınıza gelecek ilerde bu tarz sorunlar bu firmayla.


    ASUS Servis Rezaletleri (ANA KONU)
    ASUS Servis Rezaletleri (ANA KONU)hunter
    Find email addresses in seconds • Hunter (Email Hunter)
    https://hunter.io



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MTMAN -- 30 Eylül 2022; 13:53:26 >
  • MTMAN kullanıcısına yanıt

    Umarım çözülür de, olaya yaklaşımları böyle olacaksa.


    Ylllardır ses eden yok bir tepki gösteren yok. Şimdi bir toplu hareket olunca adı galeyan oldu :)

  • _Dominic_Toretto_ kullanıcısına yanıt

    Hocam kimse kusura bakmasın sözüm meclisten dışarı sizi kast etmiyorum genel konuşuyorum fakat türk insanı hak aramayı bilmiyor.Kendi haklarını savunamıyor kanundan bi haber çoğu insan.Bu da bu tarz iş bilmez firmaların önünü açıyor.Ne zaman hak aramaya çalışsa bir vatandaş hemen sen galyana getiriyorsun sen provake ediyorsun oluyor adı.Sen vatandaşın hakkını gasp ederken kanunu çiğnerken birşey olmuyor vatandaş hak aramaya başladığı zaman OoOoo... Yok öyle bir dünya.Ben bu asus'u 2 kere thh mahkemeye verdim servis muhabbeti yüzünden ikisinde de kazandım.Artık herşey çok kolay e-devlet denen oluşum işleri kolaylaştırıyor sıra yok bişey yok aç davanı kaybedersen masrafları devlet karşılıyor zaten.THH vermekten çekinmemek lazım bu firmaları.Bunlar kaybettikleri dava kadar sıkıntı yaşıyorlar ana firmayla.Açın davayı gitsin uğraşmaya gerek bile yok bence.Mahkemeler her zaman tüketicilerden yana yeter ki haklı olduğunuzu bilin hakkınızı aramaktan çekinmeyin.





  • Ben bizzat profiloda ki yerlerine gittim. Normalde çok sakin ve küfür etmeyen biriyimdir ki beni bile sinirlendirmeyi başardılar. Sorun çözülür ya da çözülmez. Bu konunun amacı insanların herhangi bir sorunda nelerle karşılaşacağı. Maalesef bu düzen bu çakallıklara göz yumuyor.

  • Asus servisimi !!! Fan arızalı laptopu önce arıza düzeldi diye geri verdiler. Termal macun yenileyip göndermişler. Fan sürekli 1500 devir 0 devir şeklinde çalışıp duruyordu. Sonra 2. sefer verdim. Yine termal macun yenileyip geri verecek iken kontrol ettiğimde, kasanın ön vidaları kısa arka vidaları uzun. Tam ters takıp kasaya yukarı doğru dikit estetiği katmışlar ASUS Servis Rezaletleri (ANA KONU)  Soğutucusunu yamultmuşlar... Bir sürü kavga gürültü. Sonra 2 ay parça bekletip kasa, anakart ve soğutucu değiştirdik dediler. Teslim aldım direk kasayı açtığımda sadece değişenin kasa olduğunu gördüm... Yamuk soğutucu ve bozuk anartla başbaşa kaldım. Yine bir sürü kavga gürültü iade aldım. O günden beri Allah servis yolu göstermesin Asus'un...

  • Bu kadar şikayet, sorun, rezalet Tesadüf olamaz değil mi??

    Yoksa kasıtlı olarak mı yapıldığı da sorulmalı..

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • ne e posta göndercem almazsın kullanmasın bitti gitti. muhtaç mısın asus a ?

  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.