Şimdi Ara

ASUS Servis Rezaletleri (ANA KONU) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
335
Cevap
5
Favori
12.912
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
159 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Güzel fikir, gönderiyorum bugün.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Asus Tr nin hiçbirşey yapmayacağını düşünüyorum. Muhtemel bu rezillikten haberleri de vardır. Ancak Global'e yapılacak toplu şikayetlerden dikkate değer nitelikte olacaktır kanaatimce.
    Bence biraz daha profesyonel yazılabilirdi.
    Örneğin" konuya ilişkin ivedi şekilde aksiyon alınmaz ise hiçbir firma vazgeçilmez ve alternatifsiz değildir" gibi bir cümle daha doğru olur (Asus firmanızın vazgeçilmez olduğu şeklinde değilde)
    Yine Servispoint in Firmanızın çok önem verdiği müşteri menuniyetini hiçe sayarak Asus un marka değerine zarar verdiği gibi bir cümle de daha etkili olacaktır.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hem TR için hem de Global için mailleri attım. Benimde Asus ürünlerim var yarın öbür gün ben de sorun yaşayabilirim. Bence forumdaki herkes mail atmalı.

  • One Shot One Kill kullanıcısına yanıt

    Aslında mevzu tek markalık değil. Dediğiniz gibi herkes mail atmalı ki, ses yüksek çıksın.


    Dikkat çekmek gerek.

  • @gamblerbarbo

    @msy

    @_Dominic_Toretto_


    metinde düzenlemeler yapıldı, teşekkür ederim.

  • Toplu mailler spam'e düşebiliyor

  • taha178 kullanıcısına yanıt

    Müsait vakitte, CC kısmına birer kişi ekleyerek tek tek de göndermeyi düşünüyorum ben.

  • Elinize sağlık hocam emek vermişsiniz. Lütfen herkes konuyu üste taşısın. Belki servis point denen rezil servisten biran önce kurtuluruz.

    Şimdiden destek veren herkese teşekkür ederim..

    @armax




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efsane_300 -- 30 Eylül 2022; 10:39:33 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • _Dominic_Toretto_ kullanıcısına yanıt
    Aynen mantıklı hocam

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Dikkat edin marka size karşı dava açmasın. 



    Herkesin mail adresini ve mail üzerindeki yazışmaları isimleri bariz açık olan yazıları paylaşarak kişisel verilerin korunma kanunu (KVKK) ihlal ediyorsunuz hemde marka ismini zedeliyorsunuz, hakkınızda yasal süreç başlatırsa canınız yanabilir dikkat edin.  

  • Kullanıcı hatası diye garantiden çıkartıp para isteyince dava olmuyor da bunun için mi olacak? Yavuz hırsız ev sahibini bastırdı derler buna. Mail atmak 2 dk arkadaşlar yarın öbür gün sizinde başınıza gelebilir bu kadar korkak olmayın.

  • Ürün fiyatı arttıkça değişim masrafı çok gelmeye başlar firmaya sıkıntı çıkar buna alışın


    Yıllar önce R9 290 almıştım sanırım Asus sıkıntı çıktı servise gitti servis tamir edip yolladı kart masaüstünde bile %100 çalışıyordu sürekli 29 günde telefonlar ile değişim geldi gidip GTX 780 lightning almıştım


    Ondan sonrada bir daha asla garantili TR malı almadım , sürekli yurtdışı ürün aldım %30-40 daha ucuz şimdiye kadar bozulan olmadı


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • CROSSGOGO C kullanıcısına yanıt

    Markayı zedeleyen kim acaba hocam :)


    Servise dava açsınlar markayı zedeledikleri için.


    Ayrıca, şirket mail adresi KVKK yı ihlal eder mi ?

  • Bu mesajıma her beğeni bildirimi geldiğinde tekrar mail atacağım, farklı maillerimden.


    Edit: Ne olmuş böyle, mail adresi kalmadı, aynı maillerden tekrar atarım :D




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yakup548 -- 1 Ekim 2022; 0:54:7 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Burada Servisi değil markaya şikayet ediyorsunuz ve şirket mail paylaşımını demiyorum mail yazışmaları paylaşılıyor hukuki açıdan uygun değil, ben sadece uyarmak istedim. :)

  • CROSSGOGO C kullanıcısına yanıt

    Servisi markaya şikayet ediyoruz hocam. Servisi nereye şikayet edelim :)


    Servisi seçen de marka değil mi zaten.

  • Bu forumda bu kadar aktif değilim ama birazda ben anlatıyım. İlk olarak ikinci el masaüstü toplamıştım. Ve bilgisayar mavi ekran veriyordu anakarttan şüphelendim çünkü diğer parçalarda sorun yoktu. Yıl 2019 falan. Arıza kaydı oluşturdum anakart gitti sonra pini bükülmüş dendi ve garanti dışı 40 tl alındı halbuki çok düzgün paketleyip göndermiştim. Sonrasında bilgisayar tekrar topladım açılışta fanlar yüksek hızla dönüp direk donuyordu pc. Baya bir mücadele sonucu sıfırı ile değiştirmiştim. Daha sonraları 2021 yılında g513ih model laptop aldım. Sorunlar çıkarmaya başladı. Mikrofon çalışmıyordu ve ekranda iz vardı. Sonra ankaradaki kvk ya verdim bana yakın diye. Anakart değiştirmişler mikrofon öyle oluyormuş dedi ekran takmışlar ama ekran modeli berbat düşük seviye takmışlardı. Eve geldim kontrol ettim termal macunu metalik değil normal sıkılmış acayip kötüydü performans yerlerde. Sonra İstanbul sms infocomm gönderdim. Tekrar ayarlamışlar falan. Sonra gene mikrofon bozuldu ekran da çizgiler çıktı ekran değişti falan. Birinde metalik akmış ramin biri çalışmıyordı slot. Böyle böyle 2 kez ekran değişti 3 kez anakart değişti. Ekranlar en kötü kalite ekranlardı son taktıkları parlaklığı yoktu neredeyse. Şimdi bugün de hala uğraşıyorum. Geçen hafta mikrofon bozuldu onun için gitti. Servis kaydı garanti dışı kayıt olarak tutmuş yani başkasına yaptırmışlar diye anladım ben telefon ettim kesinlikle öyle birşey yok dediler. Her neyse laptop geldi mikrofon yapılmış ama ekran ortasında kocaman siyah ölü piksel oluşmuş. Sonra tekrardan aradım konuştum önce kabul etmediler 5 tane olması gerekiyormuş diye sonra tekrar aradılar gönderin bakalım diye. Paketledim kargonun almasını bekliyorum. 10 kez de gitti geldi. Yazdığım konuhttps://forum.shiftdelete.net/konular/asus-servis-rezaleti-sms-infocomm.794965/#post-6188936

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.