Şimdi Ara

Askerlik Psikolojisi Nasıl Geçer?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
530
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba. Yaklaşık üç hafta sonra bedelli olarak birliğime teslim olacağım. Fiziksel olarak güçlüyüm orda iş ayırt etmem ne gerekirse temizlik bulaşık ağır işler hepsini yaparım yapmayı da severim ama gel gelelim:


    Psikolojik boyuta, psikolojik bir rahatsızlığım var o da beni çok etkiliyor. Psikolojik olarak çok çelimsizim hemen moralim bozuluyor. Mesela internette birinin bedelli askerlik anısını okudum çok fazla psikolojik şiddete maruz kaldığını okudum. Bu durumda beni korkuttu. Mecburen gideceğim ama korku oluşuyor işte. Nasıl daha güçlü olacağım?

    Bedelli olarak gitsen bile psikolojik şiddete maruz kalındığı, hırsızlık olduğu akıllı telefonlar çalındığı oluyormuş. Psikolojik rahatsızlığımdan dolayı bu olaylar beni çok etkiliyor.


    Akıllı telefon götürmeyeceğim mesela tuşlu alacağım. Sonra boyuna asılan cüzdan alacağım aklıma gelenler bunlar.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Arkadaşım saçmalama ne paikolojik şiddeti ilk hafta boş geçiyo 2 günde bir koğuşla mıntıka yapacaksın eğitimlerde sağa dön sola dön silah atışı yemin töreni 4 haftada bitirip gelcen hırsızlık gittiğin yere göre değişir bizim birliktede var diyolardı.sıkıntı olmadı akıllı telefonu koridorda şarj ediyoduk.ayrıyetten psikolojik sıkıntın varsa girişte kağıt dağıtıyorlar oraya yazarsan rdmye sevk ediyolar




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BEYAZ PASSATLI PRENS -- 18 Eylül 2021; 19:26:43 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BEYAZ PASSATLI PRENS

    Arkadaşım saçmalama ne paikolojik şiddeti ilk hafta boş geçiyo 2 günde bir koğuşla mıntıka yapacaksın eğitimlerde sağa dön sola dön silah atışı yemin töreni 4 haftada bitirip gelcen hırsızlık gittiğin yere göre değişir bizim birliktede var diyolardı.sıkıntı olmadı akıllı telefonu koridorda şarj ediyoduk.ayrıyetten psikolojik sıkıntın varsa girişte kağıt dağıtıyorlar oraya yazarsan rdmye sevk ediyolar

    Teşekkürler hocam.

  • Hocam bende aynıydım bedelli yapacaktım kaçağa düştüm 100 gündür askerim ortam kanser cok daraldım ama yapacak birşey yok sizin 20 gün zaten gelen kitle bedelli kitlesi olacak diğer askerlerle fazla muhattap değilsiniz göz açıp kapayıncaya kadar biter takmayın

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aga 20 günde en fazla ne kadar hırpalanabilirsin? Arkadaşım geleli 2 ay oldu Kıbrıs’ta yaptı Allah’ını kaybetmiş. Günlerce çadırda kalmışlar. Su yok, yemek yok. Günde 2 pet şişe su veriliyormuş biriyle tıraş olun diğeriyle tuvaleti halledin deniliyormuş. Seninki göz açıp kapayıncaya kadar biter.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • @babayı izle @The Originals


    Teşekkürler beyler. Ya aslında böyle düşününce gerçekten ne kadar saçmaladığım aklıma geliyor gerçekten zor şart altında askerlik yapan tüm arkadaşlara Allah yardım etsin çok zor. Ama dediğim gibi işte herkes bir değil psikolojik olarak çok zayıfım. Tekrardan teşekkürler son bir kaç gündür daha iyiyim. Tekrardan Allah size ve tüm silah altındaki askerlere yardım etsin.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.