Şimdi Ara

Aşı Olanlar Pişman Mısınız? (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
186
Cevap
2
Favori
7.896
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Aynen kuduruyorum :)


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben 4 defa aşı oldum. Ayrıca hepatit a ve b den tut da menenjit, sarıhumma, tetanoz, domuz gribi, çiçek, tüberkiloz, tifo ve kolera ve daha ne kadar aşı varsa oldum. Seni şimdi ülkeden çıkarıp da Afrika'ya falan koysak sivrisinek sokmasından gidersin. Çapından büyük işlere girip de milleti soğutma

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • YOURMOVE kullanıcısına yanıt
    benim sağlık bakanlığında çalışan arkadaşım var. adamların merkez binada hemen hemen kimse aşı olmamış ama kağıt üzerinde herkes aşı olmuş görünüyo. kimse güvenmiyomuş çünkü. bunların ciddi bi kısmı eczacı, kalanının da yarısı doktor.

    yine bu arkadaş diyo, normalde her sene grip aşısı oluyomuş bu arkadaşım. ve işyerinde grip aşısı olan çok kişi varmış. normalde grip aşısı olduğunda başına hiçbir şey gelmezdi diyo. ama Corona sonrası grip aşıları da değişmiş, yani kağıt üzerinde aynı aşı (saba açıktan bahsetmiyolar mrna falan diye) ama artık sen o aşıyı olursan mrna aşısı olmuş gibi yatağa düşüyosun. buyüzden grip aşısı olmayı da bıraktım dedi arkadaş.

    algı olayına gelince, dünya algı ile yürür zira insanlığın %80-90'ı tarikat kafalıdır, saygı duyacakları bi otorite arayıp o otoritenin eteğinden tutunarak yaşarlar. mesela ben üstteki yazımda sağlık bakanlığında doktor olan bazı kişilerin Corona aşısına güvenmeyip aşı olmadıklarını yazdım. bu yazdığımı okuyan kişiler sinirlenip şöyle düşünecekler: "ulan o doktor sanki oturup aşıyı test etti de mi güvenmiyo, sırf tıp diploması var diye aşıya güvenmeyecek bilgiye sahip olacak değil, güvenmemek için elinde bi veri yok" tamam bu düşünce doğru diyelim, ama, bunu düşünmeye kafası basan birinin şunu da düşünmesi lazım: o aşıları onayalan sürüyle Türk doktor oldu, aşıların ülkeye girşini sağlamak için, peki o doktorlar aşıyı test ettiler mi? cevap: tabii ki hayır.

    aşı onaylanınca: "bu aşı onaylı kardeşim devlet onayladı" demesini biliyosun ama sağlık bakanlığında çalışan birçok doktorun aşıya güvenmeyip sadece kağıt üzerinde aşı olmuş gibi görünmelerine karşı: "o doktorlar ne yaptıklarını bilmiyolar, onların aşıya güvenmeme hakları yok" diyosun. peki o doktorlar aşı test edilmeden onaylandığı için güvenmiyo olabilirler mi sence?

    bide Mehmet Öz diye bi adam var bu dünyada. adam doktor sıfatını kullanıp bilim dışı cümlelerle insanları dolandırmaktan 100 tane dava yedi ama sırf algı yapabiliyor diye, ağzı laf yapan paralı bi çakal diye, Türkiye'de bu adam "saygın bi doktor" diye tanınıyor. bu adamın şarlatan olduğunu söylediğimizde komplocu ya da "akademisyen düşmanı - bilim karşıtı" oluyoruz. sanki 100 tane davayı ben açtım. şimdi Türkiye'de sahte sağlık ürünlerini satarak zengin olan youtuber'ları hapse atmaya başladılar ya, şu isimlerini hatırlamadığım karı kocadan bahsediyorum, işte Mehmet Öz ile onların aralarında temel bi fark yok. zengin olmak için yaptıkları iş %99 aynı: algı ile insanları kekleyip beş para etmez ürünleri çok pahalı fiyatlardan satmak. tek farkları Mehmet Öz'ün diplomalı diğerlerinin diplomasız oluşu. algı yaratmak için biri diplomasını kullanıyo, diğerleri de lüks araç vs gösterişlerini kullanıyolar. şimdi biri gelip: "onlar kara para akladı Mehmet Öz aklamadı" diyebilir, kardeşim Mehmet Öz dediğin adam ABD'deki her türlü karalık insanla tanışan ve iş tutan birisi, siyasetçi adam yaa dahası var mı, Mehmet Öz'ün paralarının nereden geldiğini ne sen bilebilirsin ne de ben. bi Allah bilir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 01001101 -- 13 Kasım 2023; 6:44:31 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • Her konuda kutuplaşmaktan ultra zevk alan bir milletiz. Aşı da bile sağcı solcu diye ayrılacağız .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yanlış hatırlamıyorsam 2 doz sinovac, bir doz da biontech oldum. Geçenlerde kalp kontrolü için gittiğimde daha önce bir enfeksiyon geçirdiğimi ve kalbimin bir bölümün artık çalışmadığını öğrendim. Aşıdan mı kaynaklandı, covid geçirdiğimden mi bilinmez. Belki de hiç alakası yoktur. Belki de daha kötü olacaktı aşı engelledi. Ama insan yine de işkilleniyor.

  • hardcrss kullanıcısına yanıt

    Geçmiş olsun, kalp kontrolü için keyfe keder mi yoksa rahatsızlık sonucu mu gitmiştiniz?


    Kalbinizin bir bölümünün çalışmadığını öğrenen biri olarak ta biraz umarsamazsınız galiba.Kalp kası iltihabı geçirdiyseniz şayet kalp kaslarında hasar oluşmuştur ve tedavi başlanmış olmalı. Şayet kalp kası iltihabı ise bu zaten mrna aşılarının özellikle genç nüfusta ortaya çıkan ciddi yan etkilerinden biri. Buna dair bir çok makale de yayımlandı.

  • kadobay kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam. Babamda da kalp rahatsızlığı olduğundan kontrol amaçlı gitmiştim.

    Doktor şu anda bir tedavi gerektirmediğini ve 6 ay sonra tekrar kontrol edilmesi gerektiğini söyledi. Bir başka doktor da aynı şeyi söylemişti.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hardcrss -- 15 Kasım 2023; 0:51:4 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • mRNA aşılar ve pıhtı...

    Herkes kendi kararlarının sonucunu yaşar...


    Covid aşılarının reklam yüzü Metin Uca bilincini kaybederek kaza yapması sonucu kaldırıldığı hastanede her iki şah damarında pıhtı tespiti edilerek tedavisine başlanmış ancak bugün vefat etmiş...


    Aşılama dönemindeki paylaşımlarıyla ön plandaydı...


    Aşı Olanlar Pişman Mısınız?




    Aşı Olanlar Pişman Mısınız?

    Kazanın şahdamarı tıkanması ve pıhtı sonucu yaşanan bilinç kaybından meydana geldiğinin açıklaması...


    Aşı Olanlar Pişman Mısınız?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kadobay -- 17 Kasım 2023; 15:20:55 >




  • insanın kazanılmış, anayasal olarak güvence altına alınmış hak ve hürriyetlerinin aşı olma şartına bağlı hale getirilip zorbalıkla ve yasadışı olarak genelgelerde dayatılması kalbi özgür atan adamların aşı olmaması için yeterliydi.

    aşı ol diyen işyerine isterseniz çıkartın aşı olmayacağım demiştim. uzatmaya gerek yok, köle ahlakında efendiye itaat vardır. bir insan hem devrimci hem üç doz moderna, sputnikv, sinovac, turkovac, biontechli olamaz zincirlenip zorla aşılanmadığı sürece.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ebedidevlet -- 18 Kasım 2023; 14:29:0 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aşı olanla olmayan arasında bir fark yok. Aşı olmayanlara aşı olanlar ölürsünüz algısı yapıyordu. Şimdi tam tersi. Aşı olmayanlar aşı olanlara öleceksiniz diyorlar. Zihniyet aynı, hepsi algıdan ibaret. Aşı olanlar hemen ölmeyecek, aşı olmayanlar da 90 yaşını bile deviremeyecek. Herkes ortalama aynı yaşlarda ölecek.
    Geçenlerde biri aşı olduğum için öleceksin algısını bana kasmaya çalışıyordu. Algınıza tüküreyim. Sigara içersin, içki içersin, obezsin, sağlıksız beslenirsin, kronik kalp şeker tansiyon hastalığın var, gelmişler bana ahkam kesiyorlar. Hiç bir kötü aşışkanlığım yok, hiç bir kronik hastalığım yok, genetik bir hyatlınlığım yok, vücut bütünlüğü tam, dişlerimde bile tek çürük yok, ama ben öleceğim, senin kaportan dahil her yerin çürük sen ölmeyeceksin, niye ölmeyecekmiş, aşı olmadığı için ölmeyecekmiş, ama ben öleceğim öyle mi... Toplumda her türlü ölümcül hastalık almış başını gidiyor, toplumun çoğu obez, kanser, diyabet, kalp tansiyon, ne ararsan var. Toplumun çoğu aşı olduğu için öldüklerinde bakın aşıdan öldü diyorlar ve demeye devam edecekler.

    Ben devletin yerinde olsam aşı olmayanları öldüklerinde açıklarım. Bakalım aşı olmayanlar önce ölmüyor mu yoksa aşı olanları gömdükten sonra mı ölecekler? Ben toplumu geren bazı tipleri takip ediyorum. Aşı karşıtlığı üzerinden ekmek yiyip ünlenen tipler bakalım 100 yaşına kadar mı yaşayacak, yoksa herkes gibi bir süre mi yaşayacaklar çok merak ediyorum...

    Aklıma geldi. Kansere çare buldum diye bitkisel karışım üretip köşeyi dönen bir doktor vardı, genç yaşta kanserden öldü... Eminim o karışımları kullandığı için öldü. Aşı karşıtlarının akıbeti de aynı olacak. O ilaç zararlı bu ilaç zararlı diye ilaç kullanmadıkları için daha erken ölecekler...

    Aşı olmayanla olan arasında bir fark olup olmadığı ortalama 20 yıl içinde ortaya çıkar. Aşı olanla olmayanların ortalama ölüm yaşı, aşı olanla olmayan arasında ortalama kronik hastalık sayısı, aşı olanla olmayan arasında vücut büyünlüğü farkı gibi değişkenler test edilmeden ve ortaya bilimsel test sonuçları çıkmadan ortaya atılan her türlü iddia palavradır. Şu an henüz erken. En az bi 10 yıl bekleyin...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asau -- 18 Kasım 2023; 16:37:14 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • ebedidevlet kullanıcısına yanıt

    Bugüne kadar devletin dayatması olan onlarca aşıyı oldun. Şimdi gelmişsin ideolojik bir karşıtlık üzerinden olmadığın aşıyı olmadım diye gurur kasıyorsun. Sağlıklı insanın en temel göstergesi tutarlı olmaktır. Olmadığına göre zaten sistem herkes gibi senin de ayarlarını önceden zaten modifiye etmiş...




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asau -- 18 Kasım 2023; 16:48:3 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • asau kullanıcısına yanıt

    kimsenin beş dakika sonrasına garantisi yok ama baştan sona şu kadar yaşar bu kadar yaşar gibi subjektif ifadelerden başka bir şey yok yazdıklarınızda. dün size sağlık bahanesiyle zorla aşı yapan zihniyetin yarın iklim bahanesiyle yaşadığınız yerden sürmeyeceğinin garantisi de yok. aşı iyidir kötüdür yaşatır öldürür bu laboratuvarların işi. meselenin özü ZORLA ve HİÇ BİR YAN ETKİ GARANTİSİ VERİLMEKSİZİN, KAZANILMIŞ VE ANAYASAL GÜVENCEYE ALINMIŞ HAKLARIN AŞI OLMAK ŞARTINA BAĞLANMASI. bu saçma durumu idrak etmek için bilim adamı olmak lüzumu yok. okuduğunu birazcık anlayabilen onam formunu okuyunca aşı alanını terkederdi zaten.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ebedidevlet kullanıcısına yanıt

    İnsana doğumdan beri dayatılan aşıların neden olduğu hastalıklara dair onlarca bilimsel araştırma var. Ne yapalım şimdi, çocuklarımıza aşı yaptırmayalım mı? Corona ile ilgili bir kaç araştırma var diye aşısının kötü olduğunun kanıtı olabilir mi? Tutarlılık sağlığın en temel şartıdır. Tutarlı değilsen sağlıklı değilsindir.

    Dayatma vurgusunu tek aşıya indirgemen tüm tezlerinin ideolojik olduğunun kanıtı...

    Bir ilacin nihai garantisini zaten devlet aygıtı vermiyor mu? Bir ilaçta devlete güvenip diğerinde güvenmemenin mantığı nedir. Dünyada devlet aygıtının izni olmadan kim bir ilacın kötü veya iyi olduğuna karar verebilir. ?




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asau -- 18 Kasım 2023; 16:53:3 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • asau kullanıcısına yanıt

    son yüzyıldan önce aşı mı vardı? insanlık bugünlere aşı ile mi geldi? pandemi dönemine dek Türk topraklarında darbe dönemleri hariç ne zaman temel hak ve hürriyetler askıya alındı? bu toprakların asıl sahipleri olan Türkler evlere ve işyerlerine hapsedilmişken turistleri aşılı ve maskeli karşılayan sistemin sağladıklarını argüman olarak kullanarak mı tutarlı oluyorsunuz? kalsın o tutarlılık sizde. rasyonel yaşantınız aşı ile daha mutlu ve güvenli olacak. ne diyordunuz? hayat eve sığar mı :)


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • asau kullanıcısına yanıt

    modern dünya sistemi bir zamanlar sigarayı ilaç olarak pazarlıyordu. bugün abı hayat olan şeyler yarın yasaklanabilir. eskiden gaz maskelerinde asbest vardı artık yasak. tutarlılıkla tek tip düşünce yapısını karıştırıyorsunuz. insanlık devletleri güven ve emniyetleri için kurdu. bu yüzden sorgulanmadı yıllarca belki de. devlet neden vatandaşına zararlo bir enjeksiyon yapsın değil mi? siz bu ülkede güvende hissediyor musunuz?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ebedidevlet kullanıcısına yanıt

    Sistem tartışması yapmıyoruz, ideali aramıyoruz... Korona aşısının diğer aşılardan hangi tutarlı argümanla ayırmamız gerekiyor, buna cevap vermen gerekir. Devlet aygıtının sağladığı her türlü sağlık hizmetini dibine kadar kullan, ama sadece bir aşıyı ret et, burada tutarlılık nerede. Eskiden bazı insanlar ilaç kullanmayı ret eder, sistemin sağlık dayatmalarına uymazdı. Yaşamı boyunca hiç aşı olmayan, hç hastaneye gitmeyen hiç ilaç kullanmayan yaşlı insanlar vardı Bu insanlar tutarlı idi. Tutarlılıktan kastım budur.


    Tutarlılığın yoksa sağlığın yoktur!




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asau -- 18 Kasım 2023; 17:1:38 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ebedidevlet kullanıcısına yanıt

    İlk cümlenin temel mantığı doğru değil. Zararlı alışkanların zararlı olduğu insan kendini bildi bileli bellidir. Bu insan fıtratı ile ilgilidir. Taş devrinde bile ormanda tek başına yaşayan bir insan bir otu yiyince kafası gitmişse artık onun zararlı olduğunu bilir. O yüzden sigara örneği mantıksız.

    Sigaranın zararlı olduğunun mutlak kanıtı nedir ki, modern tıp mı? Faydalı derse faydalı mı olmuş oluyor? Sigaradan daha zararlı olabilecek zararsız sayılan şeyler yok mu? Bir şeyin zararlı veya faydalı olduğunu insan fıtratı ancak belirleyebilir, onun dışındaki her türlü tez sadece bir tezdir.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asau -- 18 Kasım 2023; 17:13:39 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • üzerinde yürüyorum diye hiç kimse asfaltı eleştirme hakkımı sorgulayamaz. kaynak: anayasa


    mRNA diye bahsedilen aşının bulunması, üretilmesi ve uygulanması süreci bir oldubittiden ibaret. imzaladığınız onam formunun sebebi bu. aşı olmayanlara bu ülkede nazi almanyasında yahudilere uygulananın bir benzeri uygulandı. aşı olmadım diye temel sağlık hizmetleri hakkımı kaybettiğimi mi ima etmeye çalışıyorsun? devlet sağlık hizmeti sağlar bunu kabul etmek veya etmemek vatandaşın tercihindedir. aşı için sağlık bakanlığı hiç bir zaman garanti vermedi.


    eskilerle bugünleri kıyaslaman trajikomik. bugün yenidoğmuş çocuğa uygulananla o zamanlar aynı mıydı? 30 yaşına kadar aşı nedir bilmemiş adama aşı yapamazsın. kimse bana doğduğumda yapılan aşıları olmak isteyip istemediğimi soramazdı. idraka varacak yaşım bu berbat düzene denk geldi diye boynumu eğip itaat edecek değilim. tüm dünyada hala tartışma konusu olan aşıları boşuna savunmayın. size kimse aşı oldunuz diye cahil dedi mi? aşı olmayanlara dendi.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • asau kullanıcısına yanıt

    Alıntı

    metni:
    Aşı olanla olmayan arasında bir fark yok


    fark var fakat bu fark ne "aşı olanlar ölmeyecek aşı olanlar ölecek" ne de "aşı olanlar ölecek aşı olmayanlar ölmeyecek" minvalinde değil...


    Alıntı

    metni:
    Aşı olmayanlara aşı olanlar ölürsünüz algısı yapıyordu.


    doğru...



    Alıntı

    metni:
    Şimdi tam tersi.



    öyle bişi yok. Kimsenin kimseye ölürsünüz algısı yaptığı yok.Bunlar işi sulandıranların kutuplaştırıcıların söylemleri


    Lakin, yaratılan pandemi! döneminde birileri yangından mal kaçırır gibi faz çalışmaları tamamlanmamış, kısa-orta-uzun vade etkileri netleşmemiş ve içeriği hakkında şüpheler uyandıran mrna aşıları üç-beş ay gibi kısa sürede piyasaya sürüp acil kullanım izinleri ile de üreticiyi her türlü riskten koruyarak ve zorla, olmayanlara engellemeler/yaptırımlar uygulandı.

    Kimileri direndi, kimileri istemeye istemeye kimileri de koşa koşa boyun eğdi...


    Zaman ise bilimin gereği şüpheci yaklaşan kimilerini haklı ve başlangıçta bilinmeyen, açıklanmayan bir çok yan etkileri açığa çıkardı.


    Otoimmun hastalığı olanlarda güvenli olmadığına dair, turbo kansere neden olduğuna dair, kardiyak sorunlara neden olduğuna dair ve daha bir çok -hatta ölümcül- olumsuzluğuna dair pek çok şeyler ortaya döküldü, önemli tıp dergilerinde de yayımlandı bunlar.


    Şahsen benim için pandemi dönemi kırılma noktası oldu. Dayatmalar sorgulamama neden oldu ve ilaç endüstrisinin hekimler ve kurumlar üzerindeki etkisini/nüfuzunu anladıkça tıbba ve dayatmacı tıp camiasına güvenim sarsıldı.





  • Ben de hiçbirini olmadım. Korona da olmadım :) Aşı olan da olsun benenah :)))

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.