Şimdi Ara

Aşı Olanlar Pişman Mısınız? (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
186
Cevap
2
Favori
7.946
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Batı ülkeleri, abd, israil vs hepsi mrna aşısı oldu, bu adamlar kendi vatandaşlarını öldütüp dünyayı hintlilere, çin ve rusya yamı bırakacak. Belkide orta vadede aşı olanlar değil olmayanlar ölecek, aşılılar kalacak

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nucro kullanıcısına yanıt

    Hacı sen ne anlatıyorsun kendi paylaştığın tabloda yazanları gösteriyorum, kendi paylaştığın tabloya inanmıyorsan neden paylaştın?


    Tekrar yazıyorum kısaca


    18.000 kişiye aşı yapılmış 8 vakaya rastlanmış.

    18.000 kişiye plasebo ile 162 vakaya rastlanmış.


    Şuna bakıp aşı işe yaramıyor mu diyeceksiniz?







    Son paylaştığın makalede gene rakamları saklamışsın.


    "Results: Cases of myo/pericarditis (n = 253) included 129 after dose 1 and 124 after dose 2; 86.9% were hospitalized. Incidence per million after dose two in male patients aged 12– 15 and 16– 17 was 162.2 and 93.0, respectively."


    Her 1 milyonda 162 ve 93 hasta görmüşler. Ha gene çok, 1 milyonda 10-20 civarı olması lazım. Zaten makalede 18 yaş altına vurmaya değmez diyor. Zaten Türkiye'de 18 yaş altı tamamen tercihe bırakıldı.


    Öyle bir yazıyorsunuz ki sanki 1 milyon çocuğa aşı yapsak yarısı kalp krizinden ölecekmiş gibi. İşte okumayı bilmeyenlerde size inanıp geçiyor. Kafasından yaşı da siliyor, sayıları da siliyor aşı olmuyor sonra aylarca hasta oluyor boşu boşuna.





  • Evet işe yaramıyor diyeceksin. Kandırıldı millet diyeceksin.

    Ne yazdığının sen bile farkında değilsin.



    "18.000 kişiye plasebo ile 162 vakaya rastlanmış" ne demek? Aşı yapmadığında bile vaka görülmesi %1 bile değil demek değil mi?


    Tekrar yazıyorum: bu adamlar bu gen terapisini nasıl pazarladı? Çık sokakta 100 kişiye sor, en az 99'u diyecek ki "%95 oranda bizim hasta olmamızı engelledi" diyecekler ( işin komiği zaten bu pazarlama da giderek dil değiştirdi, önce hastalığı engeller diye pazarlandı, sonra engellemediği ortaya çıkınca hafif atlatırsın dendi, aylar sonra o da patlayınca, ölümü engelliyor diye pazarlandı.


    Çocuk gibi milleti kandırdılar. Burada hala bu basit gerçeği bile kabul edemeyen birine ben ne anlatabilirim ki.



    İşin komiği şimdi çıkan araştırmalarda aşılama arttıkça hastalık görülmenin arttığı ortaya çıktı. Çünkü yine pazarlandığı gibi


    1. Spike protein tek bir yerde kalmıyor, vücudun çeşitli yerlerine gidip oralarda spike üretmeye devam ediyor
    2. Sözde aşı denen gen tedavisi ile ürettirilen spike proteinin toksik etkiye sahip olduğu ortaya çıktı.


    Ama sen daha %95 pazarlamasını (hesaplamanı) kabul etmediğin için diğer konuları kabul edeceğini hiç sanmıyorum.




    https://www.medrxiv.org/content/10.1101/2022.12.17.22283625v1


    Aşı Olanlar Pişman Mısınız?




  • nucro kullanıcısına yanıt

    Siz nasıl bir kafada matematik yapıyorsunuz?


    18.000 kişi aynı anda mı covid geçirecekti?


    Sizi inandırmak için 36.000 kişiye covid enjekte edip öylemi test etselerdi?


    Sizin amacınız doğruyu bulmak değil kendinizi haklı çıkarmak o yüzden hiç düşünmeden hangi sayılar ve sistemler işinize yarıyorsa onu kesip koyuyorsunuz hangileri ters duruyorsa elinizin tersiyle itiyorsunuz.


    Evet medya korku pompaladı, hiçbir şey yapmasak bile taş çatlasın nüfusun %5'i ölürdü ama nüfusun %1'i bile ölse Türkiye için 800.000 ölüm demek. Şu an resmi rakamlara (Ne kadar güvenebilirseniz artık) göre 100.000 kişi ölmüş. Başarımıdır yoksa başarısızlık mıdır bilemem buna karar verecek olan ben değilim 100.000 değil 800.000 kişi ölse size rakamlardan ibaret gözükebilir ama bunu o 700.000 insanın çocuklarına anlatın.


    Bu 700.000 insanın hala yaşıyor olması yapılan uygulamalar ve aşıların sayesindedir. Bazıları hiç aşılanmadıkları, hiç maske takmadıkları halde takanlar ve aşılananlar sayesinde hala hayattalar. Kimse bilemez bu 700.000 insan kimler olacaktı ,sen miydin ben miydim herhangi biri olabilir ama hayatlarını bu alınan tedbirlere borçlular, tek sorun hiçbiri bunlar sayesinde hayatta kaldığının farkında olamayacak belki gidip anti-aşı, anti maske konuşması yapacak.


    Meseleyi sizle uzatmanın alemi yok , gençler zaten komplo teorilerin T'sine bile inanmıyor cin gibiler. İnternetin nasıl bir ortam olduğunun farkındalar. Sadece 40-45 yaş üzeri inanıyor komplo teorilerine çünkü onlar alışmışlar yazılı bilginin hep doğru olduğuna her okuduklarına süzgeçten geçirmeden inanıyorlar. Zannediyorlar ki hala Meydan Larousse dönemindeyiz her yazılı bilgi altındır gibi bir düşüncedeler ama internetten sonra doğan nesil her yazının, her videonun bir troll denemesi olabileceğinin farkında.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xentios -- 25 Aralık 2022; 13:54:19 >




  • xentios kullanıcısına yanıt
    Yeni kuşak komplo teorilerin T'sine bile inanmıyor, aşı oluyor, 40-45 yaş üzeri komplo teorilerine inanıyor, aşı olmuyor de bunun gibi bir nesler üfürmüşsün. Çevremde 40 yaş üstü yığınla kişi aşı oldu, hele ki, hele 60 yaş üstü tüm tanıdık yakınlarım nerdeyse tümü aşı oldu* İstanbul'da 40 yaşlarda bi arkadaşın yine 40 yaşlardaki spor öğretmeni arkadaşı 1. doz Kovit aşısından sonra yürek spazmı geçirdi, bunun üzerine arkadaş 2. dozu erteledi. Bikaç ay sonra 2. dozunu oldu.

    Buna karşılık 20-30 yaşlarda aşı olmayan, yada istememesine karşın iş zorunluluğu ile zoraki aşı olan arkadaşlar, yakınlarım var.

    Öne sürdüğünüz bu kuşak teorisi, aşıyı savunmak için öne sürdüğünüz onca saçmalığın yalnızca bir değişik yüzü

    * 60 yaş üstü aşı olan yakınlarımdan 2'si aşı olduktan 1 hafta içinde yürek yetmezliği nedeniyle öldü. İşyerinden arkadaşın 58 yaş yakını 1. doz aşı sonrası aşırı yüz kızarmasına ek olarak mide sorunları nedeniyle hastaneye kaldırılıyor, birkaç gün içinde tabutu çıkıyor.

    Neyse siz kaldığınız yerden ilerleyin. İzlemesi eğlenceli oluyor

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • xentios kullanıcısına yanıt

    Gerçekten yordun. %95 etkili diye pazarlanan sıvının hesaplamasından haberin yok veya anlamamazlıktan geliyorsun.


    %95 hikaye. Pazarlama. Bunu anlayabildiğinde gerisi gelir. Gelmiyorsa zorlamayalım daha fazla.


    Aşı diye pazarlanan deneysel gen terapisi hayat falan kurtarmadı.


    En basitinden deneysel aşılamanın yapılmadığı ülkelere bak anlarsın. Hangi fakir ülkede duydun kovid ölümlerini? Hangi ülke Deneysel gen terapisi olmadığı için mahvoldu?


    Gerçekten rakamlardan, olan bitenden haberini yok. Varsa yoksa medyada sunulanları afiyetle yemece.



    Haiti ilk doz oranı %3.5

    Tam doz oranı %2.1


    Bak bakalım aşağıdaki grafikde ne görünüyor?



    Gomplo teorisi ne biliyor musun? Dünyada çok fazla insan olduğunu söyleyen ve nüfusun azaltılmasını söyleyen Gates'in önce aşı yatırımları yapması, sonra DSÖ'nün en büyük şahsi sponsoru olması.


    Evet arkadaşım. Gates insanlar dünyada daha uzun süre yaşasın diye aşı yatırımı yaptı ve buna inanmayanlar da komplucu :)






    Aşı Olanlar Pişman Mısınız?




  • Ben artik çocuk sahibi olamayacağım için çok üzgünüm. Aşıdan dolayı içime yerleştirdikleri çip de bazen rahatsızlık veriyor, damarlarımda dolandığını hissediyorum. İdrarla atarsın dedi kahvedeki Feyzullah Abi ama daha çıkmadı. Milletin gazına geldik hem çoluk çocuktan olduk hem de çip soktuk içimize. Pişmanım.

  • sensaura kullanıcısına yanıt
    Aşının içinde çip söylentisi katıksız bir uydurma. Böylesi bir uydurmayı referans alarak aşıyı savunmaya çalışmanız güldürdü

    kaç doz aşı olmuştunuz?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ekim ayı gibi 4. Dozu oldum dostum. Aşı karşıtlarıyla dalga geçiyorum zaten mesajımda. Bu arada çok şükür ki hiç çocuğum da yok :D

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • sensaura kullanıcısına yanıt
    4 doz, iyiymiş :) Aşı benden yaşamımdan uzakta dursun, istediğiniz ölçüde dalga geçebilirsiniz benim için sakıncası yok :)

    Bugünkü haberlerde gördüm, Çin'de işçiler Covid olduğu için üretimde aksamalar başlamış. Haberdeki fotograf ta yazın cekilmiş, arşivde başka fotograf mı bulamamışlar. Üretim aksayıp fiyatlar artacak temasına Covid yeni konu mankeni olarak bulundu :)

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de 12 tane aşı var...

    -Sarı Humma
    -Difteri
    -Domuz gribi
    -Sıtma
    -Menenjit
    -Hepatit A
    -Hepatit B
    -Tetanoz
    -Covid 19
    -daha da unuttuklarım var.

    17 yaşımdan sonra 1 kere bile hastaneye gitmedim. 39 yaşımdayım.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • sensaura kullanıcısına yanıt

    Covid19 aşısı diye mRNA vurdurduysanız, aslında olduğunuz şey gen tedavisi. Lütfen kendi araştırmanızı yapın ve üreticilerin sorumluluk almadığı, aylar içinde geliştirilen sıvıları sırf etrafınızda görüyorsunuz diye olmayın.


    Araştırma için çok temel noktaları bilmeniz yeterli:


    1. Kaç yaşındaysanız ilgili yaşta covidin öldürücülüğü nedir?
    2. %95 etkili olarak pazarlanan sıvının %95 etkinlik oranı nasıl hesaplanmış, rölatif hesaplama nedir?
    3. Hasta olsanız da bulaştırmazsınız diye pazarlanan sıvının bulaşıp bulaştırmamasıyla ilgili üretici bir araştırma yapmış mı? Bulaşı engelliyor diye pazarlanan sıvı bulaşı aslında engelliyor mu?
    4. Yan etkileri kaç sayfa ve neler?
    5. Bazı ülkelerde bazı yaşlara aşılar neden önerilmedi? Güvenli diye kullanıma başlanan bazı sıvıların daha sonra güvenli olmadığı ortaya çıktı mı?
    6. Covid öncesi yazdığınız aşılar güvenlik için kaç yıl denenmiş?




  • nucro kullanıcısına yanıt
    Dostum riskleri biliyorum. Ben zaten çocuğum olmasın diye 4 defa aşı oldum. Umarım dış güçler haklıdır da çoluk çocuktan kurtulurum :D

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • sensaura kullanıcısına yanıt
    Van Minüt! 22 yıldır hiç hastaneye gitmedim dediniz ancak cavit 19 aşısı olduysanız otomatik olarak hastaneye gitmiş sayılırsınız :)

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tuğkan-0153 kullanıcısına yanıt
    Kilise de oldum hocam, hastane değildi. Kilisedeki aşı çadırında oldum. Ama papaz değil hemşire yaptı :)

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BJK

    Miami açık tenis turnuvasındaki oyuncuların çekilmesinin nedeni covid-19 aşıları değil normal spor sakatlıkları. Yine birileri kanıtsız yalan haberler yaparak baltayı taşa vurdular  



    Her gün 2 paket sigara içip 4 şişe bira atan gençlik aşı kalbimize zarar verebilir diyor ya, hiçbir komedyen bu kadar güldüremezdi :D

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >




  • sensaura kullanıcısına yanıt

    Dünya nüfusu fazla diyen birisinin yatırım yaptığı aşıların "insanlar daha uzun süre yaşasın" diye olduğunu sananlar kadar komik değil :)



    Aşı Olanlar Pişman Mısınız?
  • Aşı Olanlar Pişman Mısınız?
    Aşı Olanlar Pişman Mısınız?teyit.org
    Büyüteç: Covid-19 aşıları kalp krizine yol açıyor mu? - Teyit
    https://teyit.org/dosya-buyutec-covid-19-asilari-kalp-krizine-yol-aciyor-mu
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.