Şimdi Ara

Eski konu, rakamlar günümüzü yansıtmıyor (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
212
Cevap
6
Favori
24.741
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
66 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Vermemeleri senin için isabet olmuş.

    Bu alacağın para tüm 2022 yılı için geçerli olacaktı.

    Ben tüm teklifleri geri çeviriyorum bu aralar. (Yurtdışı hariç)

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 1500€ istemiş avrupadaki asgari ücret.

  • Muhendis aramıyorlar deneyimli isi bilen muhendis arıyorlar. Yeni mezun = eğitilmesi gereken, yapacagi bircok hatada arkasının toplanması gereken iş gücü. 1 yillik tecrübe bile cok önemlidir.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2000$ bile istememişsin,basbaya cimri ölücü firma. 3000$ dan aşağı kabul etmen doğru olmaz.

  • 07kubi07 kullanıcısına yanıt

    Kamuda çalıştınız mı?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rindaman kullanıcısına yanıt

    Savunmada kolay kolay 20 üstü alan yoktur.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ankaratıplı kullanıcısına yanıt

    hocam senin içine bilgisayar okuyamamak oturmuş gel ben de sonu myp ile geçiyorum bilgisayara gel içinde kalmasın 😁


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • richardfeymanınsaçı kullanıcısına yanıt

    yo bilgisayara gitmem de pilotluk yazmayı çok isterdim gerçekten


    ama 4 yılı bitirdik nerdeyse bir bitirelim okumuşken 

  • Return to Monke kullanıcısına yanıt

    Çalışmadım elbette ama çalışan gördüm.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yirikalische kullanıcısına yanıt

    Hocam ileri is dedigin sey atomu parcalamak degil. Ben de 4 senedir muhendisim turkiyede calisiyordum sonra ingiltereden teklif geldi son 3 senedir ingilterde calisiyorum.


    Yeni alacaklari muhendis sirketlere oyle bir katki saglamaz zaten. Sirkette en key pozisyonda olan adamlara bile patentleri sirket ustune aldirip onlardaki butun bilgileri emmeye calisirlar ki, o adama muhtac kalmamak icin. Boyle boyle maaslari da yukseltmezler.


    Ha 10k ile girersin isi iyice ogrenirsin projeyi yurutuyorsundur dersin ki ben ekstra bir proje yapiyorum 15k yapin, sonraki sene enflasyon dolar vs 20k yapin. Adamlar bu sefer el mahkum diyip yaparlar. Ama 20 ile giren adam seneye 30 isticek seneye 40 isticek kimse oyle birini istemez. Turkiye orasi adam kariyer nete ilan acsa 20k maas yazsa 10.000den asagi basvuru alirsa ben hesabi kapatirim

  • trkgncr kullanıcısına yanıt

    Her şey o kadar hızlı pahalılaşıyor ki sizi anlıyorum yani. İyi rahat geçiniliyor ama bir mesela ev alayım dediğiniz de yetişmek çok zor. Daha bugün bir ev almayı deneyeyim dedim. Kapış kapış gidiyor mübarek, ev kalmamış, olanlarda fiyatları 200-300 artırmış. 800 binin altına bakımlı ev kalmamış Kadıköy'de alamadım. Millet burnundan kıl aldırmıyor zaten. Emlakçılar desen 40 yalan dolan, ne dedikleri belli değil. Kira getirisi 5 bin 6 bin diyor. Ama içinde eski kiracı var 2000 veriyor diyorlar. Hepsinde aynı. Eski kiracı ondan, siz buna bakmayın. E çıkar mı? Yok muhtemelen çıkmaz, hele bu devirde hiç çıkmaz, mahkeme ile çıkartırsınız diyorlar. Haydaa. Sonuç olarak alamadım.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Spider_hip -- 26 Kasım 2021; 19:59:55 >
  • trkgncr kullanıcısına yanıt

    Hocam bu parayı almak için çok çalışıyormusunuz işiniz yorucumu gerçekten iş yerinde şöyle arkanıza yaslanıp yattığınuz oluyormu yoksa sabah aksam kölelikmi


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 18k ya arkadasim girdi pozisyon Ankaradaydi sizin nerede bilemiyorum ancak girdikten 2 hafta sonra ayrildi boyle toksik bir calisma ortami gormedigini soyluyordu. Butun takim istifa etmis zaten o nedenle bir suru eleman ariyorlardi, dikkat etmekte fayda var.

  • 07kubi07 kullanıcısına yanıt

    Kamuda çalışmadığın belli.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok şükür

  • Spider_hip kullanıcısına yanıt

    Hocam sakın ola içinde kiracı olan ev almayın. Ben 3 yıl önce o hataya düştüm. Güya Şubat tatilinde evden çıkıp memlekete döneceklerdi. Biz de iyi güzel dedik, aldık evi. Aldıktan sonra da benim Temmuz'a kadar sözleşmem var kimse çıkartamaz evden dedi. Al başına belayı. Sonrasında da kira ödememeler, yönetici arıyor senin kiracının aidat, fatura borçları birikti haberin olsun. Kiradan çok borç da takmış siteye. Allah'tan adam bankaların kara listesine girmiş de taşınmak için memleketten parayı site görevlisine göndertmiş. Yönetici de almış oradan borcu, ucuz yırttık. Mahkemeyle çıkartsan 6 aydan önce çıkartamıyorsun zaten ve o sırada harcanacak paraya ve zamana yazık.

  • YigitErkin20 Y kullanıcısına yanıt

    Vallahi anlatıp moralinizi bozmak istemiyorum ama aşırı rahatım. Özellikle 15'in altında alsam bile sırf bu rahat ve İzmir'de olmam yüzünden iş değiştirmek istemiyorum. Mesai 8:30 - 18:00 arası, öğle arası 1 saat yemek molası ama oyundu gırgır muhabbetti derken hiçbir zaman 1 saatle kalmıyor. İşini yetiştirdiğin sürece tepene binen olmuyor. İzmir tarafında özellikle patron da yok, müdür de yok. Kendi yağımızda kavruluyoruz. Yemeğe 1k yemek çeki veriyorlar maaş harici, yola da 500. Mesai ücreti yok ama mesai de yok. Proje sıkışırsa evden pcye bağlanıp hallediyorum ama zaten son 2 yıldır evden çalışıyorum. Mesai başlamadan 5 dk önce uyanıyorum, mesai bitince de direkt pc başından kalkıyorum. Arada işim oluyor çarşıda, çıkıp işimi hallediyorum. Yıllık izin de sıkıntı olmuyor. Eşim gezmeyi sevdiği için ara ara Cuma ya da P.tesi için izin istiyorum, haftasonuna bir yerlere gidiyoruz. İzmir'de olduğumuz için zaten Kuşadası, Çeşme 1,5 saatlik mesafe. E şimdi bu kadar rahatı bırakıp bir de kültürünü hiç bilmediğim bir firmaya gitmek ayrı bir risk zaten. Üstüne İstanbul'da kiralar da uçuk. O yüzden sırf gitmemek için 20k dedim ama adamlar tamam gel dese 40 kere düşünürüm yine.





  • unforgiven1127 kullanıcısına yanıt

    Sağolun hocam bilgilendirme için. Beni Kocaeli'nden aradılar. Müdürüme de söyledim zaten böyle böyle bir iş için adam arıyorlarmış diye. İyi de zaten Arçelik'ten adam kaçıp bize geliyor, sen gidip ne yapacaksın dedi. Anakara'daki Arçelik'te de yıllar yıllar önce iş arkadaşım orada işe başlamış, 3 ayda ben burada körelirim diye istifa edip daha düşük maaşla bizim şirkete geçmişti. Desenize durum hala değişmemiş.

  • trkgncr kullanıcısına yanıt
    Gayet net bir cevap olmuş. Bende iki hafta önce bir şirketten pek istemediğim bir pozisyon için arandım. Açıkçası bir arayışım yok ama tatmin edici bir şeyler söylerseniz düşünürüm demiştim :)

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oğlum 12. Sinifta ve ccna ve java sertifika sinavlarina hazirlaniyor universite 1. Sinifta bir arkadaşi nin ccna sertifikasi var buyuk bir firma 14.000 tl maaş ile iş teklif etmiş. Avrupada yillik 60-120 bin euro Yillik maaş aliyor bu tip adamlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.