Şimdi Ara

Arabayı ödünç vermek (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
430
Cevap
2
Favori
12.785
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
86 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • İsterken bayır aşşağı verirken yokuş oda güzel. Ne kıymetli malınız varmış arkadaş. Bursadan evlenicek varsa seat leon var vericem dugun arabası yapsın. İnsanlık ölmüş yemin ediyorum
  • Mal canın yongasıdır netice.Araç e200 parçalarınında pahalı olduğundan eminim ve birşey olması durumundan olan size olur.Forumca fikir birliğine vardığımıza göre



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fautzin -- 2 Ağustos 2014; 2:26:53 >
  • infinite kullanıcısına yanıt
    Hocam yanlış anlamayın bilmediğimden soruyorum,sigorta kan parasını ödememiş mi,araç sigortalı değil miymiş,yoksa sadece araç sahibinin kullandığı durumlarda mı karşılıyor sigorta masrafları ve ölüm parasını,mesela ben babamın arabasını sık kullanırım aynı durumda Allah göstermesin ben olsaydım bende mi aynı şekilde yargılanırdım
  • araç nerede duruyor ? park ettiginiz yerde güvenlik kamerası var mı ? veya otopark mı?

    eğer ev önüyse bi sabah 03:00-04:00 sularında araca binin ve uzak bir noktaya götürün. mesela havalimanına

    sonra bir şekilde kimseye görünmeden eve veya işe gidin. Arabam çalındı diye ortalıgı ayaga kaldırın ve bunu kimseye söylemeyin. anne ve baba dahil ve evde yaşayan kim varsa daha inandırıcı olur.
  • ne arabaymış mesaj atan atana
  • bi kere ablama verdim sağ tarafı komple sürttü...
    bi kere sınıf arkadaşıma verdim, ön tamponu vurdu, kırdı.. ön tamponu komple boyatmak zorunda kaldım.
    en son o kadar çizikler sürtükler gözüme battı kı arabayı sattım.. peugeot 206 idi..
    artık vermiyorum...

    sonra ford focus aldım boyasız değişensiz.. yalnız o ön tamponumu kıran adam yine geldi arabamı istedi geçenlerde.. güldüm geçtim.. ne adamlar var yahu?
    bir daha hayatta araba vermem isteyene de direk kardeşim beni yanlış anlama ama arabamı veremem istediğin yere götürebilirim ama diyorum bunu yanlış anlayacak adam da konuşmasın benle gereği yok.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hkniysrc -- 2 Ağustos 2014; 3:02:29 >
  • Bir kaç tanıtık da aynı şekilde işte gelin arabası yapalım diye tutturdular yok dedim zaten aşırı titiz birisiyim bir kadının bir kocası olur araba motor ona buna verilmez,ben umursamaz birisi değilim herkesin huyu kendisini ilgilendirir kimse kimseye laf edemez arabanın üstüne şeker atarlar,gelen giden kemeriyle çizer,birde dediğin gibi konvoy işi zaten tam sakat.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: UçKutusundakiDelik

    quote:

    Orijinalden alıntı: 26_____

    araba sürmek şahinde öğrenilir kardeşim.

    bırak ne güzel anı amma kıymetliymiş hiç bi şey olmaz Allahım yarappim ya

    Demi canım demi. Öğrendim ben şahin de hemen Mercedes sürmem lazım. Nolacak biri telli debriyaj biri hidrolik. Ne olabilir ki demi.

    Edit: Sanki arabamın ortakçısı bu adam. Taksitlere faydası olacak mı banane. Şu zamana kadar bana bi faydaları dokunmadı işleri düştü geldiler

    birader sende araba isticek kadar samimi olma o zman!




  • UçKutusundakiDelik kullanıcısına yanıt
    hocam imzanda yazan impalayı mı vereceksin o.O
    ben de olsa babamdan başka kimseye vermem
  • Kendi arabanız gelin arabası yapılmaz. Gidin kiralayın en temiz. Sorun olsa da ödersiniz. Kendi arabanıza birşey olsa hasar kalacak yine zarar. En temizi kiralık araba.

    Eğer çok ısrar ederse git sen kirala adama ver anahtarı eline.
  • valla benim samimi arkadaşlarıma hayırım yoktur. süreklide veririm. bir kaç çizik vuruk oldu ama sıkıntı yok. araç zaten oyle aman aman pahalı bir araba değil. arkadaşlık dostluk borç ödünç almak vermek içindir. diğer fikirlere saygı duyarım ama benim fikrim budur.
  • Bu konuya yazmayayım diyorumda sabahın 7'sinde şeytan giriyor aklıma, "bende yazacağım!" dedirtiyor bana.

    Hocam burda millete söylenmişsinizde, madem burda millete dikleniyorsunuz gidin adamın karşısındada aynısını deyiverin. Yok diyemem diyorsanız forum köşesinde ağlayıp durmayın.
  • Yav geçen yolda kaldım,usta ara gelmez,servis 5 bin ister,hava soğuk,.....

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sana söyle deyim hocam amcamın kırmızı mercedesi vardı (böylemi yazılıyordu bu) bunların önünde güzel arması vs vardı bu eski alaman filmlerinde olduğu gibi düğün arabası olmadı ama düğüne adam götürdü araç bi geldi önde ki yıldızı vs uçmuş haberin olsun.
  • Verme derim. Komvoyda genelde millet hava atmaya çalışıyor. Dengesiz kullanıyorlar. Bîrde çoluk çocuk para alıcam diye yol kesiyorlar arabanın başına herşey gelebilir
  • UçKutusundakiDelik kullanıcısına yanıt
    Empati kur(a)mayan arkadaşlaradır yazdıklarım .
    Burada dayılık yapacağına git adamın karşısına konuş diyen arkadaş hiç mecbur kalmamış sanırım.
    İster istemez hiç muhabbetin olmasa da, aileden gelen saçma yakınlıkların mecburiyetleri olur bazen. Konuşsan olmaz, susan gönül razı gelmez.
    Herkes bir anısını derdini anlatmış güzelde olmuş hani. Ama durum basit ve bir o kadar sinir bozucu. Çözümü de çok basit zaten, vermezsin olur biter :)
    Sonuçları canını sıkacak mı orası önemli olan. Götürür bir otoparka çekersin bir kaç gün, yok bozuk bilmem ne dersin olur biter aslında ama isteyenler belli ki çok yüzsüzler. Aile ile olan yakınlığı tam olarak bilmediğimden sonuçları kestiremiyorum şu an ama verirseniz eğer kesinlikle bir sorun olacak orası garanti hocam o nedenle ben de vermemen konusunda tarafım.

    Kendimden bir örnek vermem gerekirse eğer. 2 sene boyunca belki sorun çıkar bir şey olur diye kardeşimin motorunu bir kere bile kullanmadım . bir gece lazım oldu 3 gün önce bir problem çıkmıştı sorunu vardı motorun tamir gerekiyordu ama, 10 dk gidip geleceğim bir şey olmaz dediğimde olan oldu.. 15 binlik motor kendi kendini heder etti. bir kaç ezik çıkık ve 2 hafta hareket etmemek benim cezam oldu. Uzun lafın kısası her zaman denildiği gibi emanet malın canı burnunda olur, şahinci :) ne kadar kral şoför olsa da biri gelir çarpar kendi bile inanamaz ne olduğuna. Kendi istememiş sanki zorla vermişsin gibi bir de üste çıkar dertlerle sen baş başa kalırsın sonra ...




  • Hocam şöyle bir çözüm bulabilirsiniz.Arabayı kendiniz sürün hem içiniz rahat eder hem de adamların işi hallolur
  • senin arabanı istiyor ? Kendi arabasınımı vermiyor ? What the hell ? Shot of *uck ? *other*ucking handsup ?

    Türkiye ve türkiye vatandaşları kötüye gidiyo.
  • Kim olursa olsun aracımı asla vermem acil bir durum olursa sağlık vs. kendim götürüp getiririm.
    İşi ne kadar önemli olursa olsun yapacağı muhtemel kaza sonrası başımı durduk yerde belaya sokamam. Çok acilse gitsin araba kiralasın.
  • Arabayi suren kisi carpip kacarsa arabanin sahibi de araci o an kullanmadigini ispatlayamazsa mobese de yoksa yakayi kurtaramaz. Cezaevine bile gidebilir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.