Şimdi Ara

Apple, iPhone fiyatlarına bir zam daha yaptı! En pahalı iPhone 90 bin TL’ye dayandı (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
230
Cevap
3
Favori
12.135
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
54 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • LacWer L kullanıcısına yanıt

    Hadi hadi kaybol burdan bir daha ederinden büyük laflar etme dot oldun işte kabul et


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Attığın video da s23 daha iyi ya abiciğim sen 2 katı fiyatı savunuyorsun seni kayideye bile almam zombi gibi 2 katı fiyata kötü telefonu elma zombileri savunur cevap falan verme senin ile uğraşacak vaktim yok hadi 48 binlik çöp teneke ile sana başarılar hadi

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • LacWer L kullanıcısına yanıt

    O videodakilerde s23 daha iyi diyebiliyorsan en yakın göz doktoruna gir kör olmadan  


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kanzi maplme doğal ya. Bence sen git Bi hadi daha cevap yazma

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Kriger kullanıcısına yanıt

    Apple'ın fiyatı sabit falan değil.


    iPhone 14 Pro Max 512 = 70.000 tl

    Samsung Galaxy S23 Ultra 512 = 50.000tl (43'e kadar bulunabiliyor)


    Samsung enayi mi? Zararına mı satış yapıyor?


    Yurtdışında bu cihazların fiyatları birbirine eşit değil mi? Hadi Samsung en fazla 100 dolar aşağıda olsun.


    Apple dolar kurunu çok yüksekten alıyor.


    Şuanki kur ile Apple 512'lik 14 Pro Max cihazını 1350 dolardan satıyor Türkiye'de. Vergiler falan hepsini hesapladım. Bu da yaklaşık 350 dolarlık bir kar demek.


    Samsung ise 512'lik Galaxy S23 Ultra'yı 826 dolardan veriyor. Yurtdışında daha pahalı olan bir cihaz ülkemize özel fiyatlandırılmış.


    Sihirli Elma, hayranlarından 10.000 tl cukkalıyor.


    Savunmaya devam?




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LGatakan -- 1 Temmuz 2023; 14:34:12 >
  • Ohhhhhh ohhhhhh inş daha da zamlanır her şey

  • iphone ların gerçeği Pro serisidir. Diğer tüm cihazlar daha uygun alternatif olsun diye piyasaya çıkmış, kırpılmış cihazlar. Mesela şu 48 bin TL plan iphone 14, 13 ün klonu gibi birşey. Üzerine hiçbirşey koymadan piyasaya çıkmış bir ürün. Mevcut fiyatı ile de berbat bir tercih. Kıyasladığınız S23 24-25k fiyat bandında, yarı fiyatı. 120hz ekran ve 25w şarj desteği ve son nesil gen 2 işlemci var üzerinde, bu cihazın s23 ve plus kamera yönünden iyiler ama Ultra gibi çok iddialı cihazlar değiller ve odak yaparken bulanıklaştırma sorunu var, buna özel güncelleme gelecek yakında sonra kıyaslamak daha sağlıklı olacak. Şimdi artıyı eksiği düşününce iki cihazıda kullanmış biri olarak resimleri hologram olarak gösterse bile çağ dışı 60hz cihaza ben 10 para vermem, fiyat makasına ve özelliklere bakınca düz S23 çok daha iyi bir tercih. Böyle linkler ile bilmemneler ile atıp tutmayın, cihazlar hk yorum yapmak için biraz kullanıp, deneyimlemek lazım.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Bence baktılar bizde 2 katı fiyatına satılıyor, demişlerdir demek ki değeri bu, ona göre artış :D

  • sky__walker kullanıcısına yanıt

    S23’ün fiyat performans olması iPhone 14’ün yanında kalitesiz bir telefon olduğu gerçeğini değiştirmiyor. Ekran haricinde hiçbir üstünlüğünü görmedim. İşlemci kısmı biraz muallak sentetik testlerde farklı sonuçlar çıkıyor sonuçta ikisinin işlemcisi de güçlü. 14 işletim sistemi ve yazılım kalitesi avantajı ile daha stabil ve uzun ömürlü bir kullanım sunacağı bir gerçek. Kamerası, video çekimi, sosyal medya uyumu, market kalitesi, hoparlörler, batarya, malzeme kalitesi işçilik vs hemen her konuda 14 açık bir şekilde s23’ün içinden geçiyor. Epey.com’da bile s23’ün kamerasından çok memnun olmayıp 14’e geçen, 13 kullanıp s23’e geçip kamerasının yer yer daha kötü çektiğini söyleyen kullanıcılar var. S23 ultra’yı ayrı tutuyorum kaliteli bir cihaz ama s23 ve plus’ın hiçbir albenisi yok.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dostum siz referansı epey deki kullanıcılardan alıp mı bana fikir yazıyorsunuz? Siz kullandınız mı bu cihazı? Kullanmadınız değil mi? Size ayrıntılı olarak yazdım durumu, kamerada ne olduğunu, ne olacağını.. Samsung S21 serisi ile başlayarak 4 yıl ana güncelleme sözü veriyor. Yani bu uzun yazılım desteği mazide kaldı artık. Bana somut örnekler ile gelin, mesela market kalitesi diyorsunuz, bu ezberlenmiş klişe bir laf, hangi uygulama örnek verin o kadar hakimseniz. Sosyal medya uyumu ne demek? Instagram resim kalitesinden mi bahsediyorsunuz? Çözüldü o sorun. Kameralar arasında öyle ahım şahım fark yok.. diğer işte malzeme kalitesi, işçilik falan kendini kandırmaktan başka birşey değil. İki cihaz arasında pil yönünden ip14 daha başarılı, 1 saat civarı fazla ekran süresi aldığımı hatırlıyorum. Bu kadar yani olayı. S23 plus ın pil harici bir olayı yok ama S23 mevcut fiyatı ile tam f/p cihazı, kıyasladığımız cihazın yarı fiyatında. Hem 14 pro max hem s23 ultra kullanıcısıyım. Kullanmadığım cihaz yok, seviyorum farklı cihaz denemeyi, bana anlatmayın yani. Kullanın sonra eleştirin, ona göre fikir alışverişinde bulunalım.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Burda mesele iPhone yada başka telefon değil burda asıl mesele arka arkaya bu kadar zam gelmesi.

  • sky__walker kullanıcısına yanıt

    Kendim kullanmadım ama objektif bulduğum yorumları dikkate alırım sosyal medya konusu çözülmüşe benzemiyor gördüğüm yorumlarda yüksek çözünürlükte yüksek akcılıkta üzerine eklemeler yapılmış postlar hala kötü çıkıyor diyorlar denemesi bedava bu şekilde bir videoyu paylaşın instagramda tiktokta falan harbiden iPhone’dan hiçbir farkı yokmuş diyebileyim ona göre düşüncem değişecek.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Almak için Temmuz sonuna doğru gelecek 5. zammı mı, Ağustos ortası gibi gelecek 6. zammı mı beklesem bilemedim. En iyisi Eylül'de gelecek 7. zammı beklemek galiba...

  • Kriger kullanıcısına yanıt

    Şimdi kur ve vergi konusunda haklısınız ama unutulan bir kısım ülkeye girişi aynı fiyatta olan başka cihazlar baya bir altında kalıyor Apple'ın. Hatta Avrupa çıkış fiyatı daha yüksek olmasına rağmen ülkemizde Apple cihazından daha uyguna giriş yapan cihazlar var. Dünyanın en pahalı iPhone'u bu ülkede arkadaşlar. Kur arttı vergi arttı eyvallah da Apple da burada iyi kerizliyor çünkü burada neredeyse bir yatırım aracına dönüştü cihaz. Fiyatı ne olursa olsun alınacak bir cihaz kıstasındave istediği şekilde de fiyat belirlemeye başladı bu ülkede, diğer cihazlar bir yatırım aracı olmadığı için Avrupa çıkış fiyatı neyse burada da aşağı yukarı aynı fiyata geliyor vergisini çıkarınca ama Apple için böyle bir söz konusu değil vergisini çıkarsanız bile hayli hayli üstte kalan bir fiyatı var dışarıya göre. Lütfen hükümet yerine saptırmayın bu muhabbeti, bizde biliyoruz neyin ne olduğunu whataboutism yapmayın. Hatta ben daha fazla zam geleceğini bile düşünüyorum bu kadar değişken bir kur piyasasında yavaş bile kaldılar kendilerine göre, eskiyi düşünürsek aslında kura çevirince ve vergilerini çıkarınca neredeyse 200 dolar fazlasına satıldığını hatırlıyoruz burada.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi petitcoeur -- 1 Temmuz 2023; 15:7:29 >




  • LGatakan kullanıcısına yanıt

    Neden tl’ye çevirip cevap veriyosun ki ? apple 14 pro max’in tanıtıldığı gün fiyatı kaç dolardı şu an kaç dolar ? hiç boşuna yorma kendini ben söyliyim hep aynı :) hükümeti savunamamaya devam ?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim sizi ikna etmek gibi bir amacım yok. Amacım bilinçlendirmek. Doğrusunu öğrenin yarın öbürgün bu fiyatlar yerine daha uygun alternatife yönelmek gerekir ise bu tarafında kafanızdaki imaj kadar kötü olmadığını söylüyorum. Kalın sağlıcakla dostum.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1-2 haftaya %9-10 zam daha gelir

  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.