Şimdi Ara

Apple iPad Air [ANA KONU] (212. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4.442
Cevap
135
Favori
222.500
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 210211212213214
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Silent Guardian kullanıcısına yanıt
    Hocam bende garantili iPad Air 4 var. Kardeşim düşürüp ekranını çatlatmış. Çalışıyor ama bazı bölgelerde dokunmatik algılamıyor filan siz piyasaya bakmışsınız satmak istesem ne kadara satabilirim? Apple ekran değişimine 8000 küsür istiyor tamircilerde de 3000 TL filan ekran değişimi. Eğer piyasası varsa satıp zamlanmadan Air 5 bakayım?

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Lithium

    Hocam bende garantili iPad Air 4 var. Kardeşim düşürüp ekranını çatlatmış. Çalışıyor ama bazı bölgelerde dokunmatik algılamıyor filan siz piyasaya bakmışsınız satmak istesem ne kadara satabilirim? Apple ekran değişimine 8000 küsür istiyor tamircilerde de 3000 TL filan ekran değişimi. Eğer piyasası varsa satıp zamlanmadan Air 5 bakayım?
    Ben 8200’e sattım hocam ama kırık cihazlar ne kadar eder bilemiyorum 3-4000 civarı eder sanırım

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Lithium kullanıcısına yanıt

    Çok hafta geçmiş ama şimdi gördüm hocam. Satıp Air 5 aldım, bugün elime ulaştı benim de.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba.Air 5 ile uyumlu çalışacak Apple Pencil muadili denediğiniz güzel bir kalem mevcut mudur ? Çizim yapmayacağım sadece not almak için olsa yeter.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FA5T -- 12 Ekim 2022; 20:31:45 >
  • FA5T kullanıcısına yanıt
    Dün youtubeda şöyle birşeye denk geldim.

    https://www.youtube.com/shorts/GeJxcirWWKk?feature=share

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • FA5T kullanıcısına yanıt

    Hocam bende bakıyorum fakat bence burada asıl sorun yedek uç bulmak.


    Elbet aşınacak, eğer yedek parça olarak uç bulamayacaksak hiçbir anlamı olmaz..

  • Evet bende youtube’da gördüm ancak wiwu pencil pro iyi gibi geldi gözüme.Sonrasında yedek uç sorunumu düşündüm ama çizim için kullanmayacağım için uzun vadede sorun olmayacağı kanaatine vardım.Fakat bir yanımda apple pencil al diyor.@Celof @ethan

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • FA5T kullanıcısına yanıt

    Zor karar vallahi, öyle ya da böyle yedek uca ihtiyaç olacak.. Bir de bu muadil kalemler ne kadar ömürlü olacak o da var..


    Kafamda deli sorular :)

  • Celof kullanıcısına yanıt

    Daha ipad'i teslim edemediler.Yarın elime ulaşacak.İpad gelene kadar airpods eskidi Apple iPad Air [ANA KONU] Kalemle bitse iyi.Güzel bir ekran filmi ve koruma kılıfı almak gerek.Evimde bir canavar yaşadığı için önlemleri almam gerekiyor.Muhtemelen o kalemi 2 aya ortadan ikiye böler diye düşünüyorum Apple iPad Air [ANA KONU] 

  • Air 5 için şu kılıf ve kalemi aldım amazon tr den yurtdışından gönderiliyor. ürünler gelirse bilgi veririm yine buradan yorumları baya iyiydi.

    kalem de 2 ekstra uç filanda var.


    Kalem:


    Apple iPad Air [ANA KONU]
    Apple iPad Air [ANA KONU]amazon
    iPad(2018-2022) için Stylus Kalem , iPad Pro 11/12.9, iPad 6/7/8/9. Nesil, iPad Air 5/4/3. Nesil, iPad Mini 6/5. Nesil için Eğim Sensörlü Avuç İçi Reddi Aktif Stylus Kalem
    https://www.amazon.com.tr/gp/product/B09TR3XV9Y?psc=1



    Kılıf:



    Apple iPad Air [ANA KONU]
    Apple iPad Air [ANA KONU]amazon
    JETech Manyetik kılıf iPad Air 5/4 11 inç ve iPad Pro 11 inç ile Uyumlu, Pencil 2 Nesil Şarj Desteği, Manyetik Sabitleme, Otomatik Uyanma/Uyuma Özellikli İnce Tablet Kılıfı (Siyah)
    https://www.amazon.com.tr/gp/product/B07N1B12MW?psc=1




  • TheMuyu kullanıcısına yanıt

    Ben bu kılıfı aldım fena değil. Fakat Stand tarafı çok güven vermedi ekran arkaya devrilecek hissi veriyor.


    Apple iPad Air [ANA KONU]


    Apple iPad Air [ANA KONU]


    Apple iPad Air [ANA KONU]

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Dün ipad air 5 için troyda satılan logitech folio pro 11” klavyeden sipariş etmiştim bugün ulaştı, cihazı 899tl’ye aldım, alma sebebim resmen apple marka her ürün uçtu ve uzun süreli bir kullanım için klavye pahalanmadan alıp denemek istedim. Klavyeyi uyumsuz olduğu halde alma sebebim aşırı kaliteli bir kılıf olması ve arka aydınlatmalı klavye olması, magic keyboard düşünmüyorum çünkü dikine kullanım çok fazla yapıyorum ve korumasız kullansam 1 haftada düşürürüm cihazı malum kaygan bir alüminyum yüzeyi var uçup kaçacak cinsten, logitech comboya da bir ipad 9.nesil parası dökmek istemedim, o yüzden tercih ettim.


    öncelikle klavye ipad air 5 ile sorunsuz çalışıyor, şöyle ki tek uymayan kısmı power tuşunun olduğu bölge , aslında için boş o kısmın ama kameraya doğru olan kısmı düz bir çizgi şeklinde çıkıntılı, bu kısmı falçata ile içe doğru 2-3mm kadar oydum ve cuk diye oturdu, tabi bunu tavsiye etmiyorum kesinlikle herkesin kendi sorumluluğunda. Ayrıca genel olarak klavye kauçuk bir malzeme olduğu için aşınmaya bağlı eskime heryerinde olacaktır yani garantilik bir durum yok sorunsuz garantisi de işleyecektir.


    Touch id konusuna gelirsek burada vazgeçecek insalar olabilir, benim şu an için ihtiyacım bulunmuyor zaten power butonunda touchid olduğu için hep işkence idi tamamen kaldırdım, ipad’te gizlilik önceliğim yok zaten o yüzden esc tuşuna basıp ekranı açıyorum, tüm touchid ihtiyaçlarını da kaldırdım, şunu da belirteyim tuşun ortalama %25’i dışarda kalıyor ve ilerde bu kısmı bir tık daha keserek tuşu dışarıya çıkartabilirim yarısı dışarda kalsa yeterli zaten touchid için ona bakıcaz artık, o şekilde kesersem de tutunmasında bir problem olmayacaktır.


    bunu neden yazdım, ciddi prof kullanmayacak forum, sahibinden, youtube, mail takılacak, arkadan aydınlatmalı , magic keyboard ya da logitech combo ile aynı yazma deneyimine sahip , fonsiyon tuşlarını kullanabileceğiniz ve aynı zamanda cihazı zımba gibi koruyan bir kılıf ihtiyacı olanlar alabilir, en basitinde bir spigen alsanız zaten 500-600tl bir tık fazlasına böyle bir cihaz alıyorsunuz.


    kesme biçme işleri sizlerin sorumluluğundadır yapamam diyen hiç yanaşmasın ama kolay bir işlem bilginiz olsun.


    fotolarını da koyuyorum.



    Apple iPad Air [ANA KONU]


    Apple iPad Air [ANA KONU]



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi losthell -- 19 Ekim 2022; 16:26:44 >




  • losthell kullanıcısına yanıt

    genel deneyim fotolar atabilir mısınız acaba bende orjınal smart folyo keyboard vardı sattım ama sonradan tekrar alayım diye dusundum fiyatlar uçmuş bu urun dıkkatımı çekti açıkçası iPad Air var ben de de ölçüleri konusunda uyacağını düşünüyordum cunku boyutları vs aynı . yazma hissi ışık vs aktarabılırsenız sevınırım

  • Hocam genel görüntü olarak zaten 11 pro ile aynı tamamen, youtube da birebir videolarını izleyebilirsiniz , kısaca şöyle düşünün bu cihaz touch id dışında tamamen ipad air 4/5 için yapılmış.


    fiyatlara bakınca bu ürün o kadar uygun kalıyor ki ben şu an bu klavye ile yazıyorum şoktayım, yahu dandirik 360 korumalar bile 400-500tl lerde böyle düşününce çok uyguna geliyor cihaz.


    deneyimllerime gelirksek;


    -yazma hissini şöyle anlatayım, 2009dan bu yana macbook pro kullanıyorum, m1 ile de devam ediyorum, ayrıca masaüstü magic keyboard’da mevcut, gaming pc’de de rog falchion kullanıyorum , az çok tecrübeliyim ve tek kelimeyle klavye harika, yolculuk uzunluğu, basma hissi, tuş ortalarındaki hafif çukur, tuş sesi ve sağlamlığı hepsi harika.


    -klavye ışığı 2 kademeli ve aydınlatması harika, şu an evde avize açık olmasına rağmen 2.kademede bembeyaz yanıyor, 1.kademe de göz yormuyor çok yeterli ama magic keyboard gibi tabletin kendi ışık sensörü üzerinden çalışmıyor, manuel ayarlanıyor ama kapatılıp açılsada son ayarınızı unutmuyor, kullanmazsanız 5. Saniyede sönüyor ışıklar , yazar yazmaz geliyor.


    -fonksiyon tuşları da mevcut ama şunu belirteyim parlaklık simgleri klavyenin parlaklığını ayarlıyor ekranın değil, combo touchta ekran parlaklığı bu sanırım çünkü klavye parlaklığını ipad’in ışık sensörü ayarlıyor, ben iphone ve ipadte çok nadir ekran parlaklığı ile oynarım , çok başarılı bir ışık sensörü mevcut , akşamları ekran ışığını kısıp, true tone ayarlayıp bi de gece modu yapınca zaten ben bu kadar iyi ayarlayamam diyorum , he video falan izlenecekse de manuel yapılabilir.


    -cihaz arkadan pin konektör ile bağlanmıyor , bluetooth üzerinden bağlanıyor, kitap gibi kapatınca ya da dik tutma moduna alınca klavye bağlantıyı kopartıyor, bunu şunun için anlatıyorum, tekrar mıknatısa oturttuğunuzda anında bağlanıyor, çok çok hızlı bu da ilk açılışta size hız sağlıyor.


    -dikey, yatay, çizme modu olarak şekil alabiliyor.



    varsa sorularınız yanıtlarım ama en güzeli, sipariş edip kalitesini görmeniz, kesin işlemini yapmadan da kullanabiliyorsunuz , iade etmek isterseniz diye 1 gün öyle deneyimleyip olmadı iade edersiniz. Bu zamanda bu fiyata logitech’in en dandik ışıklı klavyesi alınmıyor cidden Apple iPad Air [ANA KONU] 





  • losthell kullanıcısına yanıt

    Klavyenin önden fotoğrafını atabilir misiniz nasıl durduğunu merak ettim

  • Ipad Air 5 için kılıf tavsiyesi istiyorum.

  • boylum kullanıcısına yanıt
    https://www.amazon.com.tr/dp/B09VG8K5ZH/ref=redir_mobile_desktop/258-5005544-6992117?_encoding=UTF8&ref=ppx_pt2_mob_b_prod_image



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JUNE8O -- 26 Ekim 2022; 9:36:46 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • JUNE8O kullanıcısına yanıt

    kalem kullanmadığım için daha basit tarz da arıyorum.

  • Arkadaşlar yeni ipad air 5 aldım.2 Sorum olacak

    1)Kapalı iken şarja taktığımızda cihaz otomatik açılıyor mu?
    2)ipad kapalı iken şarj olduğunu gösteren ikon çıkıyor mu?

    Bilgilendirme için tşkler 👍

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tavsiye edebileceğiniz adblock uygulaması var mı arkadaşlar Apple iPad Air [ANA KONU]  1 yıldır adblock plus kullanıyorum, son 1 aydır düzgün çalışmıyor Apple iPad Air [ANA KONU] 

  • 
Sayfa: önceki 210211212213214
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.