Şimdi Ara

Apple iPad Air [ANA KONU] (211. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.441
Cevap
135
Favori
222.492
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 209210211212213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • PiRaTeS...06 P kullanıcısına yanıt

    Kırmızılıklar muhtemelen ışık sızması 2-3 cevap yukarıda bende de aynı sorunun olduğunu görebilirsin. Ama sanırım daha çok senin cihazında. Beyaz dalgalanma normal panelin yapısından kaynaklı.

  • Arkadaşlar tabletimin ekranı siyahken yan çevirirken böyle beyaz noktalar oluşuyor ve çevirdiğimde geri gidiyor. Sebebini bilen varmıdır acaba?


    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • PiRaTeS...06 P kullanıcısına yanıt

    Evet hocam, bu tipte. Gördüğüm kadarıyla yaygın bir sorun bu. Sanırım ikinci ürünü iade etmeden kullanmaya devam edeceğim.

  • Ekrana normal şekilde dokunurken bile renk bozulmaları, siyah ekranda beyaz lekeler olması vs kasanın zayıflığı ile alakalı. Görselde işaretlediğim ekranın kasaya oturduğu destekli kısımlarda herhangi bir bozulma olursa seviye farkı olacağı için ekrana baskı yapar. Görseli Air 5 teardown videosundan aldım. Adam dikkatli bi şekilde sökmeye çalışırken bile yamulttu. (dairenin sol kısmı) Bir yerde yağ tenekesi gibi esniyor orta kısım.



    İlk çıktığında incelemiştim. Telafi ederler diye ummuştum ağustosta tekrar baktım değişiklik yok. Anakart ve ekran sorunlarına gebe bir model. çok güçlü olmasına rağmen kendimi satın almaya ikna edemedim.




    bunkaiyoutube
    //////////分解動画一部抜粋////////// 【IQOS ILUMA ONEの分解動画】 https://youtu.be/Gt9OVvlc16o 【IQOS ILUMA ONEの開封レビュー動画】 https://youtu.be/TggsVMbMOGg 【SWITCH 有機ELモデル本体の分解動画】 https://youtu.be/Cy2e5mYSLOg 【iPhone 13の分解動画】 https://youtu.be/nK6q68gitR0 【iPhone 13 Proの分解動画】 https://youtu.be/gv8Oeitr0Xo 【iPad Mini 6の分解動画】 https://youtu.be/fE50EYgNfmE 【iQOS ILUMAの分解動画】 https://youtu.be/9ElVgvMG4Vg website ► https://bunkai.biz 問合せ ►bunkaihouhou@gmail.com #replacement #iPadAir5
    https://www.youtube.com/watch?v=PcyjURCm_4M&t=396s



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cirrus- -- 7 Eylül 2022; 17:49:17 >




  • Cirrus- kullanıcısına yanıt

    Kılıf, ekran koruyucu, taşıma çantası türevi aksesuarlar ile yeterli koruma sağlanabilir bence. Cihazı çıplak, ekran koruyucusuz kullanan kişi sayısı çok azdır zaten. Kronik ciddi bir sorunla gelmediği sürece korkacak bir şey olduğunu düşünmüyorum.

  • yagiz6 Y kullanıcısına yanıt

    Evde kullanılırsa üstüne de oturulmazsa 10 yıl kullanılır bir şey olmaz. Yanımda taşıyacağım için düşündürüyor biraz. UAG ve Spigen Armor tarzı zırh gibi kılıf lazım. Şu an gelen zamla birlikte kafam çok karışmış durumda. Ekimde buna da gelir kesin.

  • Cirrus- kullanıcısına yanıt

    Ben dışarda taşımak için bu ürünü aldım:

    amazon
    tomtoc 11" iPad Pro 2021-2018 (3. 2. 1. nesil), 10.9" iPad Air 4, 10.2" iPad 8, Samsung Galaxy Tab, Tablet Aksesuarları için Kılıf Logitech K380 Klavye için Koruyucu kılıf, Güç Adaptörü, Kablo
    https://www.amazon.com.tr/tomtoc-Koruyucu-Tutuculu-Padfolio-Business/dp/B08L62WJTH/ref=sr_1_4?crid=MRU5F169ROZG&keywords=tomtoc%2Bipad%2Bair%2B5&qid=1662618882&sprefix=Tomtox%2BiPad%2BAir%2Caps%2C350&sr=8-4&th=1

    iPad için normal ESR marka bir kılıf aldım. Cihazı evde kullanırken hantal ağır bir şey kullanmıyor oluyorum ve dışarda da güvenli taşıyorum.





  • hocam kesinlikle güncellemeyin, ben de air 2 ve air 5 mevcut, 2'yi ufaklık kullanıyor, ios15'i geçtim 14 ile birlikte bitti cihaz, 13'te resmen ışık gibiydi.


    ben de ios14'te bıraktım daha da yavaşlamasın diye.


    kim ne derse desin kesinlike ve kesinlikle ios13'ü güncellemeyin ve bu söylediğimi unutmayın :)

  • ipad air 4 cihazımda , cihaz çalışırken arkadan bi ses duyduğumu fark ettim biraz önce. kulağımı dayadığımda daha da belirginleşti. İşlemcinin sesi sanırım , ilk defa duyuyorum bu sesi , yada yenimi fark ettim bilemiyorum. Olsa duyardım diye düşünüyorum. Air 4 kullananlar bi bakabilirmi benzer sorun var mı? Servise vermeyi düşünüyorum ona göre

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Arkadşalar öğrenci indirimi ile ipad air alayım diyorum kulaklığı isteyen 1 kişi ile akasya veya zorluya veya bağdat caddesinden gidip alabiliriz.ilgilenenler mesaj atabilir.ayrıca alımd öğrenci kimliği gerekiyormu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nonameaccount N kullanıcısına yanıt




  • nonameaccount N kullanıcısına yanıt
    bende paperlike var , paperlikelar mat oluyo sanırım , ekran kalitesini inanılmaz düşürdü. ilk fırsatta söküp atıcam normal cam takıcam

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • nonameaccount N kullanıcısına yanıt

    Ses çok sıkıntı olmaz bence yazım hissiyatını ciddi derecede arttırıyor. Dokunmatik kullanım için ben de önermem. Kalemin ucuna da daha hızlı zarar veriyor. Yeni kalem ucu alınması gerekiyor. Ben kendi aldığım fiyat performans ürünlerini önerdim. Taşıma için daha güvenlikli olması için bir tane ekstra sert kılıf aldım. Eğer bütçe söylersen ürün önerebilirim. Hem ekran koruyucu hem de kılıf için ayrı bütçe.

  • Apple’ın smart folio tarzı kılıfından önerebilir misiniz? 1500 tl çok geldi. Mıknatıslı olsun istiyorum.

  • Merhabalar ipad pro alacağım pt teknolojide fiyatlar daha uygun ama dün tükendiğini gördüm gümüş rengin. Malum yeni nesil ipad yolda fiyatlar artacak, sizce 4-5 gün gibi bir sürede yenilenir mi? ona göre bekleyelim riske atmayalım. Daha önce stok beklemiş birileri bilgilendirirse çok sevinirim

  • iPad Air 4 cihazımı satmayı düşünüyorum ama kaça satacağımı bilemedim. Sarı siteye girdim, en düşükten en yükseğe sıraladım 6300₺’den başlıyor fakat parmak izi çalışmıyor, ekranın bir kısmında dokunmatik yok. 8000₺’ye satan var onda da parmak izi çalışmıyor, kenarında ezikler var vs. Piyasa bayağı karışık yani, haliyle fiyat konusunda sizlere de bir danışmak istedim.

    Cihaz 64GB, Türkiye Apple Store’dan (Online) alınma ve 1 yıl 9 gün daha garantisi mevcut. Aldığım günden beri kılıf ve ekran camı ile kullanıyorum, tek bir çizik dahi yok üstünde. Çok önemli olmasa da kutusu, kitapçıkları falan her şey duruyor.

    Şimdi bu cihazı kaça satmalıyım? 8250 yazıp 8000-7750₺ civarına vermeyi düşünüyorum, sizce uygun mu?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Silent Guardian -- 18 Eylül 2022; 15:38:58 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Silent Guardian kullanıcısına yanıt
    aynı durumdaki cihazı 7400 e aldım bende sarı siteden.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: newinhere

    aynı durumdaki cihazı 7400 e aldım bende sarı siteden.
    Ben de 7750-7500 civarına cihazı vermeyi planlıyorum hocam, teşekkür ederim değerli yorumunuz için.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Silent Guardian -- 19 Eylül 2022; 1:58:19 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • iPad Air (birinci nesil) kullanan var mı? JB veya downgrade imkanımız var mı?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • PiRaTeS...06 P kullanıcısına yanıt

    Kasa teneke gibi olunca öyle esnemesi normal. İncelediğim 2 cihazda da vardı.

  • 
Sayfa: önceki 209210211212213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.