Şimdi Ara

Apple iPad Air [ANA KONU] (210. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.448
Cevap
134
Favori
223.141
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 208209210211212
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • fergusonnn kullanıcısına yanıt
    acil değilse biraz bekleyin , haftaya lansman var sonrasında apple tüm ürünlere zam yapar muhtemelen.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Selamlar,


    iPad Air 5 almayı düşünüyorum. Birkaç seçeneğim var bu noktada:


    Apple Edu üzerinden AirPods ile alabilirim ancak gönderim süresi 1 - 2 hafta olarak gözüküyor.


    iPad Air 5 + AirPods Nesil 2 : 11.838 TL yapıyor.


    iPad Air 5 + AirPods Nesil 3 : 12.788 TL yapıyor.


    Halihazırda AirPods Pro kullanıyorum. Bu nedenle kulaklığı satarım bu paketi alırsam. Hangi AirPods'u alsam cihazı daha ucuza kapatmış olurum satış sonrası? Ayrıca gönderim gerçekten de 1 ila 2 hafta sürebilir mi?


    Buna ek olarak


    PT üzerinden 10.900 TL ya da Amazon üzerinden 11.250 TL civarına alabiliyorum. Sizce hangisini tercih etmeliyim?


    Teşekkürler şimdiden yorumlarınız için.

  • Mr. Ketmut M kullanıcısına yanıt
    3. nesil olan olmanız daha mantıklı 2. nesil eskisi gibi popüler değil. 3 ü satmanız ve kar etmeniz daha olası

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Mr. Ketmut M kullanıcısına yanıt

    hocam açıkçası ben alıp satma ıle uğraşmak yerine direk pt üzerinden alırım . çünkü açıp kullanmayacaksanız kulaklığı alana koy sat vs uzun ha hazırda musterısı varsa o ayrı . bir de alacaksanız alınızı çabuk tutun yeni iPhone tanıtıldığı zaman zam gelecektir muhtemelen . ben de aynı ikilemde kalmıştım MacBook Air m2 alırken direk pt üzerinden satın aldım .

  • newinhere N kullanıcısına yanıt

    Aciliyeti yok hocam

    tesekkür ediyorum yardımcı olmanızdan dolayı

  • @newinhere @rryzen


    İlginiz için teşekkürler hocam.


    Apple Edu üzerinden iPad Air 5 ve AirPods Nesil 2 sipariş ettim. 1.500 TL'den satsam bile 10.300 TL civarına denk düşmüş oluyor, ayrıca karttan da 150 puan kazandım alışverişle birlikte. PT hem puan kazandırmıyordu hem de taksitte vade farkı bindiriyor.


    15:58 gibi sipariş verdim ve ilginç bir şekilde az önce her iki ürünün de kargolandığı bilgisi geldi. Biraz fazla hızlı oldu sanırım :)

  • Dostlar iyi forumlar ben ikinci el İPad Air 4 alacağım fakat aklıma takılan bir soru var birkaç ilanda pil sağlık durumu yazarken bazılarında yazmıyor ve iPad modellerinde pil sağlığı yazmadığını biliyorum en kolay şekilde bunun baktırmanın yolu nedir satıcıyı çok uğraştırmayacak şekilde ?

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • RdvnKrca kullanıcısına yanıt
    sadece apple ı arayıp test yaptırman yeter

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • newinhere N kullanıcısına yanıt
    Cihazı almadan satıcıya yaptırmak bunu zor hocam kimse yaklaşmıyor bu tarz şeylere ama mecbur.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • RdvnKrca kullanıcısına yanıt
    yani telefonla aricak alt tarafı zor bi iş değil. ayrıca kendi işinede yarar satıcağı ürünün donanımsal durumunu bilmesi gerekir

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Selam tekrar herkese, dün iPad Air'i teslim aldım kargodan. Akşam eve geçince kurulumları vs yaptım ancak dikkatimi çeken bir sorun var:


    iPad'i yatay olarak tuttuğumda ve ekranın sol tarafına (baskı yapmadan) dokunduğumda ekranda böyle ufak bir daire şeklinde bozulma oluyor. Sorun tam olarak şuna benziyor:


    https://www.reddit.com/r/ipad/comments/vdn6fi/is_this_normal_for_ipad_screen_to_do_when/


    Gördüğüm kadarıyla bu ve benzeri çok sayıda şikayet var. iPad Air 5 modellerinde kronik bir sorun mu bu?


    Air 5'i Apple Türkiye'den aldığım için sorunsuz iade şansına sahibim ancak kayıt açılması, kargonun alması, gitmesi, incelenmesi ve para iadesinin gelmesi derken süreç bir haftadan uzun sürecek. 7 Eylül tarihindeki etkinlikten önce zam ihtimali olduğu için, hızlı bir aksiyon almam lazım.


    Para iadesi geç geleceği için bir atımlık daha kurşunum var. Elimdeki model için iade kaydı açıp yeni bir iPad Air 5 sipariş edebilirim ancak bu da sorunlu gelirse üçüncü bir siparişi kaldırmaz kredi kartım.


    Açıkçası kutudan bu tip bir sorun ile çıkan bir modeli de kullanmak istemiyorum. Bu hem ileride satmak istersem sorun yaşatır hem de uzun vadede bir soruna yol açıp açmayacağını bilmiyorum.


    Alternatif bir çözüm olarak sorunsuz olduğunu bildiğim iPad Pro 11 modelinden sipariş edebilirim. Face ID, ekran, kamera ve depolama avantajı var ama bunlara çok da ihtiyacım yok aslında.


    Sorularımı kısaca bir özetlemek istiyorum, destek olursanız sevinirim:


    1. iPad Air 5'lerde bu tür kronik bir sorun var mı?
    2. Bu sorun uzun vadede sorun yaratma potansiyeline sahip mi?
    3. Sizce iade talebi başlatıp Air 5 mi Pro 11 mi sipariş etmeliyim?




  • Mr. Ketmut M kullanıcısına yanıt

    Geçmiş olsun öncelikle. Verdiğiniz linkteki yorumlara baktım kimisi önemsememiş, bir üye iki kez değiştirdim ve yine aynısı geldi demiş

    Anladığım kadarıyla bu riskin olma olasılığı yine var.

    Zam gelir endişesiyle bende anneme hediye almak istiyorum bir adet ama bu durumda sorun etmeyeceğim.

  • Mr. Ketmut M kullanıcısına yanıt
    Air 5'in kasasında sorun yaşayanları görmüştüm genelde ama ekranda sorun yaşayana rastlamadım. Kasadaki alüminyum Air 4 ten çok daha ince yapıda olduğunu , çok daha kolay büküldüğünü söyleyenler vardı. Hatta arkadan pili hissettiğini iddia edenide görmüştüm ne kadar doğru , kullanmadığım için bilemem. Ama ben böyle bi sorunla karşılaşsam direkt iade ederdim. 14 gün sonra iade edemeyip yalnızca servise gidebilirsiniz , ordada ekran değişimi yapılır , daha yepyeni cihazınız açılıp servis görmüş olur . Ucuz bi üründe değil. Kesinlikle iade etmeniz yönündeyim.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Teşekkürler destekleriniz için. Apple'ı aradım, değişim talebi açtık. İyi ki PT yerine Apple'dan almışım, benzer bir durum yaşasaydım servislerde dolaşmak zorunda kalabilirdim. Tabii bu deneyim de kötü, cihaz alıyorsunuz bir geliyor ki sorunlu. Kuryenin gelmesi, kargonun gitmesi, incelemeye alınması, değişimin onaylanması, yeni siparişin onaylanması derken 20 gün sürmez umarım :/


    Aslında yeni bir sipariş verip uğraşmadan direkt iade mi etsem de demiyor değilim.


    Ekleme: Yeni bir sipariş geçtim. Desteği arayarak değişim talebini iade olarak güncellemelerini isteyeceğim.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Ketmut -- 2 Eylül 2022; 16:0:47 >
  • Air 5’imin sol üst köşesinde küçük bir ışık sızması var. Aynı hizada sağ üst köşede de var ancak çok çok belirsiz orada ki. Sol köşede ki de küçük bir ışık sızması olduğundan iade/değişim konusunda karasız kaldım. Siz olsanız ne yapardınız? Sonuçta yeni gelecek cihazda olmayacağının garantisi yok.



    Apple iPad Air [ANA KONU]


    Apple iPad Air [ANA KONU]


    Apple iPad Air [ANA KONU]




  • yagiz6 Y kullanıcısına yanıt
    iPad Air 4 için benzer durum bende de vardı hiç sorun etmedim kullandım 1 sene sonra gidip Apple böyle bir durum olduğunu söyledim ve direk değişim verdiler ☺️

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Mr. Ketmut M kullanıcısına yanıt

    Yeni gelen cihazda da benzer bir durum ile karşı karşıyayım. Bu sefer çok daha az düzeyde ve çok daha nadir bir alanda oluyor ama yine de oluyor. Aslında bu şekilde kullanmaya devam edebilirim gibi geliyor ama içime sinecek mi bilmiyorum. Sizce iPad Pro 11" yükseltmesi mantıklı olacak mı? Magic Keyboard da aldım yanına, ikisi nereden baksanız 20.000 TL ediyor.


    Face ID, 64 GB yerine 128 GB depolama ve 120 Hz için ekstra 5.000 TL vermek pek mantıklı gelmiyor. Kamera tarafı neredeyse hiç önemli değil çünkü hem tabletten kamera kullanmıyorum hem de halihazırda iPhone 13 sahibi olduğum için iyi bir mobil kameram var.


    Sadece kimileri tamamen sorunsuz kullanırken bu şekilde bir sorun yaşamak canımı sıkıyor. Yani bu genel bir durum olsa yine sorun etmeyeceğim ama sorunlu ürünlere mi denk geliyorum anlamıyorum.

  • rryzen kullanıcısına yanıt

    Değişimden gelen üründe de oldu mu ışık sızması. Ve miktarı attığım fotoğraflardan ne kadar fazlaydı ya da azdı. (Bu arada eklememişim ama fotolarda göründüğü kadar belirgin değil normal kullanımda. Telefon kamerasında daha belirgin çıkıyor.)

  • yagiz6 Y kullanıcısına yanıt
    Hocam inanır mısınız değişimden gelen ürüne bakmadım bile 😂 bende de boyut buna benzer idi zaten onların testi vardi cadde bostan da ki Apple gittim 10 dk içinde yeni tablet geldi . Sadece tablet lazer ile baskı yapılmıştı yeni gelen de o olmadı maalesef

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba. Elimde iPad Air 2 var. 16 GB. Şuan tablet üzerinde ipados 13.7 sürümü var. Cihazımı 15.6.1 e yükseltmeli miyim? Yoksa gerek yok 13.7 yeter mi dersiniz?

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 208209210211212
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.