Şimdi Ara

Antalya'da 4 Kişilik Aile İntihar Etti | 2. Siyanür Vakası (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
301
Cevap
2
Favori
36.613
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
202 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • kerimcem K kullanıcısına yanıt
    Doğuştan yoksul çevrede olup, büyüyen ile belirli hayat standardı olup sonradan yoksullaşan kişilerin aynı psikolojide olmasını bekleyemezsin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kerimcem K kullanıcısına yanıt
    Bu konunun ATATÜRK le ne alakası var? Garip insansınız vesselam havyar yenilmiyormuş. 1. Dünya savaşı ve kurtuluş savaşı vermiş bi zamanla 2019 u karşılaştırmak da tam sizlik. Yavaş yavaş yok olup gideceksiniz, Bende keyifle izleyeceğim Allah’ın izniyle.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: realove19

    Siz dışardan baktığınız içindir. Diğer 4 kişilik aile için ne düşünüyorsunuz, onlarda kardeş katili mi?
    Ben krizi reddetmiyorum ki sebep olanları da sorumlu tutuyorum.İktidar yanlıları bu iki habere sığ yorumlar getiriyorlar.

    Ancak sizin yaptığınız daha korkunç bir şey var bilmeden.

    Çocukların ölmesi kötü ama... diye düşünüyorsunuz babanın krizden intihar etmesi dikkat çekmek için

    Siz 2 çocuğun ölümünü MEŞRU kılarak,bak bunalıma giren çocuğunu ailesini katlediyor yazık diyerek krizden dem vuruyorsunuz.İki dakika bile düşünmüyorsunuz.

    İki kesim de bu ülkenin kamburu maalesef



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A98986428 -- 10 Kasım 2019; 12:30:43 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kerimcem K kullanıcısına yanıt
    Yoksul olmamak için İngiliz soylusu mu olmak gerekiyor illa?Çok pok bir noktaya gittiğimiz konusunda haklısın, senin gibilerin çoğunlukta olduğu dünyanın sonu bu işte.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-481916DD1 -- 10 Kasım 2019; 12:32:39 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bakın bu konuda ki , olay şu bi baba bu sonuca nasıl ulaşmış, bunun için gerekli psikolojik destek sağlanmalı halkımıza, bu olaylar neden oluyor, adamın dinsizliği , caniliği yüzünden mi veya başka sebeple mi bunun araştırılması gerek. Araştırılmakla kalmayıp müdahil olunması lazım.

    Eski zamanla şimdiki zaman bir değil. Ben babamdan bişey istemeye çekiniyordum. Şimdi ki çocuklar gördüğünü istiyor ve çok şey görüyor teknolojiden dolayı. Yetişemeyen babalar da gurur yapıp ya intihar ediyor ya da bu vak’a gibi ailesini öldürüyor.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • realove19 kullanıcısına yanıt
    ne alaka git hindistana çine nepal yada bir çok dünya ülkesine halk refahı bizden kat kat daha kötü ülke dolu elbette teknoloji gelişimi akp ye yıkalamaz ama çok berbat veya çok çok kötü yönetseler bu refahı rahat teknolojik ürün edinme imkanını bulamazdın ülke emperyal çarpmasına uğrayıp son bir kaç senede refah bozulup tüketim ürünleri hayat pahalılaşınca ortalık yangın yeri hemen bizde..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 10 Kasım 2019; 12:49:53 >
  • kerimcem K kullanıcısına yanıt
    Bre kardeşim Allah aşkına verdiğin ülkelere bak. O iki ülke dünya nüfusunun yarısı nerdeyse. Biz 82 milyona yetemiyorken onlar milyarlarla uğraşıyor. Afrika’yla da karşılaştırırsın şimdi sen:(. Türkiye hiç bi zaman en kötü şartlar altında bile Afrika gibi olmadı, olamaz.

    Ekleme: ve o iki ülke olmasa türkiyenin yarısı telefonsuz kalırdı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi realove19 -- 10 Kasım 2019; 12:50:44 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Sinanür nerden alınıyor merak ettim acil satıcı lazım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu aile bizim mahalledenmiş 3 gün önce sigara almaya markete gittiğimde marketçiden öğrendim siyanürü nerden bulmuşlar merak ediyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • asıl soruna odaklanmıyorlar odaklandıkları siyanür halbuki intihar olayı var ortada hatta bir katil baba figürü var bir insan bu psikolojiye nasıl gelmiş sıkıntı işin içinden çıkamama ülkenin tepesi ile taban ne kadar birbirine uzak ne kadar pervasız belli ülkenin doğusunda operasyon olur batısında gırgır şamata vur patlasın çal oynasın asker yaşamını yitirdiğinde 2 dakikalık vicdan mastürbasyonu hatta prim kasan bile var sonra goy goya devam lanet bir coğrafyadayız lanet bir güruha sahibiz.Bana dokunmayan yılan bin yaşasında sürüyor herşey.Kuyruğuna basılmadıkça kimse ses çıkarmıyorda.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: muratoloji64

    Sinanür nerden alınıyor merak ettim acil satıcı lazım
    Satımında yetki belgesi gerekiyor ama temininde yasak yok diye biliyorum
  • amadeus99 A kullanıcısına yanıt
    Devletin görevi sağlık hizmetleri, temel eğitim hizmetleri sağlamak ve asker, polis ve kanunlarıyla seni korumak.

    Zaten yeteri kadar iş alanı var, tek bir kimsenin bile işsiz kalmadığı bir düzen mi hayal ediyorsunuz anlamadım ki.

    Mesela bir yerde beş kontenjan vardır, bu beş yer için onlarca kişi yarışır, buna rekabet denir. Bu üniversiteye girmekten iş bulmaya, karı-koca bulmaktan güzel bir yerden ev almaya kadar hayatın her alanında olan bir durum. Aralarında daha güçlü olanlar istediğini alırken geride kalanlar elenir. Elenen kimse olmasa o şeyi elde etmenin değeri olmaz.

    Güçlü olup olmamaksa sizin elinizde. Öncelikle bulunduğunuz konuma razı mısınız bunun tespiti yapılmalı. Bazı insanlar bu rekabeti gereksiz bulup her şeyden uzak bir dağa yerleşiyor, bazısı da allahın bir bildiği vardır düşüncesiyle yaklaşıyor, razıysanız bu sizin tercihiniz. Eğer razı değilseniz istedikleriniz için harekete geçmeniz gerekli.

    Bir insan neden işsiz kalır:

    1-) diğer insanların, ilgili kişiye para vermeye değer görecek bir yeteneği yoktur. Bunu düzeltmenin yolu bir şeylerde uzmanlaşmak, yeteneklerini geliştirmek üzere çok çalışmak, insanlarda talep oluşturacak şeyler yaratmak. Bu quantum mekaniği bilmekten saç-sakal tıraş etmeye, sporcular için antrenman yapmaktan evde sarma yapıp satmaya kadar hayatın her alanı için geçerli.

    2-) yeteneği varsa bile kendini tanıtmayı bilmediği için bunu işverene ya da müşterilere sunamıyordur, işveren ve müşterilerin bu kişiden haberi yoktur. Reklamını yapmayı başardığı anda çark dönmeye başlar. Bu da kişinin kendisiyle alakalı.

    İnsanların büyük çoğunluğu bu duruma razı değil ama harekete geçmek yerine olduğu yerden söyleniyor. Bu dışarıdan komik görünüyor. Geçenlerde mezun olunca işsiz kalmaktan korkan bir mühendislik öğrencisi ''matematiğim çok iyi ama burayı nasıl yaptık anlamadım'' dedi. Hoca da ''madem matematiğin iyi, bir dik üçgen çiz ve tanjantı kendin çekip gör'' dedi. Çocuk da bunun üstüne tanjant yerine sinüs çekti :/ Çocuğun daha matematiğin başında eksikleri var ama matematiğini çok iyi gördüğü için geliştirmeye gerek duymuyor. Şimdi bu çocuk işsiz kalmasın da kim kalsın?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Mitolojiden Biri kullanıcısına yanıt
    Sosyal devlet nedir bilmiyorsun.

    Dolayısıyla devlet ile ilgili yazdığın şeyler saçmalık.

    Genç işsizliği yüzde 30 ülkede ve işsizliği normal görüyorsun bu daha büyük saçmalık. İş hayatı ile ilgili yazdıkların en ufak bir fikrin olmadığını gösteriyor. 18 yaşından büyük isen durum dahada vahim.

    Cevap vermeye bile değmezdi yazdıkların, şu yazdıklarıma bile değmez. İyi yaşamlar dilerim. Sadece bir tavsiye şu yazdıklarını herkesin ortasında söyleme rezil ederler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amadeus99 -- 10 Kasım 2019; 14:36:55 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • amadeus99 A kullanıcısına yanıt
    Nitelikli diploma sahibi talebinin sabit olduğu yerde tüm gençlik üniversite okumaya kalkarsa tabii ki bu kadar işsizlik olur. Ülkede tarım yapan kimse yok, kuaförler kendine çırak bulamıyor, sanayide işini iyi yapan usta bulunmuyor. Bu sektörler de önemli ve baya açık var.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçmişte yaşamayan geçmişi bilmez ne bilsin hep kötüydü bu ülke hükümetler geldi gitti hep kötüydü değil mi. Ama şimdi süper olduk tabi çıkarı olan yandaşa yalakaya hırsız arsız yalancı dolandırıcıya.

    Unutmayın eskiden insanlar iyiydi hasan abi kirasını ödeyemeyecek durumdaysa ev sahibi hemen icraya verip polis zoru ile boşaltmazdı evi hasan abi parası olunca öderdi borcunu.

    Elektrik faturası kesilip son ödeme tarihi 7 gün geçince evin elektriği kesilmezdi suyu kesilmezdi kimsenin böyle yaşaması için temel olan ihtiyaçlarda kaygısı yoktu.

    Komşu komşuyu tanır bir sıkıntısı varsa yardımcı olurdu bir eşya alacaksan senet yapıp taksitle alır sonra öderdin ödeyemediğin aylarda durmadan seni arayıp ne zaman ödeyeceksin diye insanlar sık Boğaz edilmezdi.

    Bir çok insanın bankaya borcu yoktu icra ve mahkeme kağıtları gelmezdi evlere.

    Toplumun iyilikseverliği yok oldu herkes çıkarı olan tarafa döndü kimi partici kimi torpilci oldu herkes kendi gemisini yüzdürdüğünü sanıyor halbuki hepimiz aynı gemide gidiyoruz ve gemi hızla batıyor eski günler geri gelirmi bilemem ama zaman makinesi keşke olsada ben burada yorum yapan insanlar ile aynı yüzyılı yaşamasam dediğim olmuyor değil hani.

    Demem o ki burada suçlu ne baba ne anne ne de çocuklar burada suçlu herkesi ayrıştıran partiler burada suçlu futbol takımı gibi her hatayı görmesine rağmen destekleyen insanlar diyemeyeceğim şakşakçılar burada suçlu etrafına bakmayan kendinden başka kimseyi görmeyen her iyiliğin arkasında kötülük ve fesat düşünceye sahip toplum bireyleri iyilik düşünmekten yoksun insanlar.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: PacTyson

    babanın facebook profili buymuş:https://www.facebook.com/selim.simsek.18
    osmanlı tuğrası önünde fotoğrafı olan, ayet paylaşan, bayram kutlayan dindar bir kişi.
    bakalım akit buna ne uyduracak?

    ekşide gördüm entryi.

    Alıntıları Göster
    Buna da bahane uğdurulabilir hocam.

    Osmanlı tuğrası ve ayet paylaşmak insanları müslüman yapmıyor ne yazık ki.

    Müslümanım diyen insanın Kuran-ı Kerim'i kendi hayatında uygulamaya çalışması lazım.

    Etrafta müslümanım deyip de ne namaz kılan ne de oruç tutan çok insan var.




  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.