Şimdi Ara

Antalya'da 4 Kişilik Aile İntihar Etti | 2. Siyanür Vakası (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
301
Cevap
2
Favori
36.612
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
202 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • 2013 yilindaki twetleri
    Antalya'da 4 Kişilik Aile İntihar Etti | 2. Siyanür Vakası
    Antalya'da 4 Kişilik Aile İntihar Etti | 2. Siyanür Vakası

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • snoppy kullanıcısına yanıt
    Beğenmeme tuşu bir an önce gelse de basıp geçsek şöyle gevşeklere

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 4 kişilik aile intihar falan etmemiş. Baba bir katil. Eşini ve çocuklarını öldürmüş. Çıkıp da diğer olayla kıyaslamayın.
  • AtlantisGM A kullanıcısına yanıt
    Burda toplu intihardan bahsediyorum. Eğer sadece anne intihar edip çocuklarını öldürseydi dediklerinde haklısın. Ama karı koca anlaşıp intihar etmişler ve çocuklarını öldürmüşler. Belkide çocuklar yetişkin olsaydı kendi iradeleriyle onlarda intihar edebilirdi fatihteki olay gibi.

    Ben konunun başından beri babanın yaptığını savunmuyorum,savunmam. Ama o psikolojiyi yaşamadan suçlayamam.

    Bize düşense çevredeki bu tarz insanlar varsa yardımcı olmak, siyasetçilerin ve bizlerin bu olayda sorumlu olduğunu seslendirmek.

    Elbette dünyanın heryerinde açlık ve işsizlik mevcut ve bir çok kişi çocuklarını bu durumdan dolayı öldürmez. Ama bu psikolojide olanların çevresince tespit edilip müdahil olunabilir.

    Kimseye saldırmıyorum ve asla bir faşist olmadım. Ama insanlar, insanlıktan çıkınca bu duruma tepki veriyorum.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Mitolojiden Biri kullanıcısına yanıt
    Sen daha ülke görmemişsin!
    Isveçte genç intihar vakası çok yüksek devlet gençler hayattan sıkılmasın diye ceplerine para koyup diskolara gönderiyor, gençler arası sosyal aktiviteler düzenliyorlar, festivaller yapıyorlar , okul okuyanları baska ülkelere tatile gönderiyolar.

    Benim ısveçte yaşayan kuzenim okulun psikoloğu tarafindan kaç kez italyaya ispanyaya yolladilar BEDAVA! Iş olsun diyede adina italya hakkinda yazi yazması için gönderiyoruz diyolar. Yazdığın yaziya göre psikolojik durumunu degerlendiriyolar.
    Tek sebep insanimiz bunalima girmesin diye.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yorumların çoğu şu şekilde; "adama yazık" gibisinden. Tamam ülke'de nasıl kötü bir ekonominin olduğunu biliyorum. Bu hükümeti ve onun gibi zihniyetleri asla desteklemiyorum. Ama eşini ve çocuklarını katledenide aynı hükümet gibi zihniyette buluyorum. Adam katildir.
  • SultanApex S kullanıcısına yanıt
    Biz de yokluk icinde buyuduk. Babamiz canimiza kiymadi cok sukur. Yasadiklarimin onda biriyle hepiniz intihar ederdiniz, bir sekilde dayanmaya calisiyoruz. Sacmalamissin, kastigin duyari da alin gidin. Masum cocuklarin ne gunahi var?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cokbaska

    Twitterda küçük çoçuklarının resmine baktım içim acıdı

    Cinayet vs diyenler aile sağ iken neden yaşatmadınız bunun cevabını verin 9 aydır işsizmiş baba sesini duyurması için kaç ay geçmeliydi Nasılsa iş işten geçti istediğiniz kadar atıp tutabilirsiniz değil mi
    Baba anne kim karar verdiyse çaresizlikten gelecek göremediği son çare bunu görmüşler.Afedersin fırıldak gibi yaşamaktansa , onuruyla veda ettiler mekanları cennet olsun
    Onur mu? Neyin onuru? Kimin canını kimden alıyorsun sen? Küçücük iki çocuğu öldürmek onur mu? Eşini öldürmek onur mu?
    Bu nasıl bir saçmalık.

    Öncelikle kendi dahil 4 kişiyi öldürerek cennete gideceğini düşünmen yanlış.Tamemen şuur kaybı ve diğer aile bireylerini zorlaması ile bunu yaptıysa belki açık kapı olabilir. Çünkü akıl ile yapılacak bir iş değil. Aklı başında değilse konuşmam susarıım. Vetfa verecek halim yok.

    Annede bu işe ortak ise eğer oda sıkıntıda.(Anne karşı çıkmış ama baba zorla yaptıysa anne için işler değişir tabi)
    Çocuklar zaten cennetlik yaşları çok küçük.

    Lütfen kimse gelip sen nereden biliyorsun kimin nereye gideceğini demesin.
    Araştırın öğrenin.




  • Annemlerin evin yakınında oldu olay. Şahıs belediye'den birilerine para vermiş iş yapacağı için. Onlarda parayı aldıktan sonra adamı tanımamış. Yani gece konduda oturan gariban bir aile değil. Oturduğu binada yeni. Bir işe kalkışmış ve tabir yerindeyse dolandırılmış. Çocukların canına kıyma hakkını vermez. Benim için intihar değil cinayettir bu olay.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • buckfush B kullanıcısına yanıt
    Tamam bu adam katil, evlatlarını öldürmüş...

    Siz olaya böyle bakmaya, hatta nerden siyanür bulmuş diye günlerce tartışın. Hatta onu da geçtim, anne neden banyodaymış?

    Burda masum evlatlar ölmemiş diyen var mı? Bu adam fakirlik çekmiş evlatlarını öldürmek haklı diyen var mı?

    Okuduğunuz metni anladamaktan acizsiniz, gelip bir de anlatan ve anlayanlara saçmalama demeyi kendinizde hak görüyorsunuz. Adam intihar etmeye karar vermiş, psikolojisi yerle bir, tükenmişliğin zirvesini gelmiş. Mantıklı karar vermemiş, katil herif diyorsunuz. Zaten aklı başında olan adam evladını öldürür mü? Biz bunu mu diyoruz? Burada trajedi diyenler adam masum, doğru yapmış mı dedi?

    Bizde diyoruz, keşke yapmasaydı. Yanlıştı. Ama demek ki çözemedi adam, sizin babanız kadar güçlü değildi.

    Siz şöyle mi oldu sanıyorsunuz. Adam tüm akli melekeleri oturdu, dur ben çocukları öldüreyim, hanımıda öldüreyim, sonra kendimi öldürürüm. Borçları kapatırım felan mı dedi sanıyorsunuz?

    Okuduğunuzu anlamıyorsanız. Bari anlayanlara saçmalama demeyin...




  • İşte bu yüzden, evlenip de çocuk falan yapmıyorum. Sorumsuz insanlar iyi bir yaşam şartları kurmadan, evlenip çocuk yapıyorlar. Doğuda 8-10 çocuk yapıyorlar. Bu çocuklar ne yiyecek, nasıl okuyacak, nerede iş bulacak. Benim etim ne budum ne bu kadar çocuk yapıyorum demiyorlar. Sonra işsiz, parasız kalınca çocuklarıyla beraber intihar ediyorlar. Bu devirde evlilik, çocuk işleri zengin insanların yapacağı iş. Kişi başı en az 2.000 tl girmeli eve. Dört kişilik bir aileye en az 8.000 Tl para girmeli. Benim minimum standardım budur. Bu standarda erişmeden evlilik falan yapmam. Kira geliri gibi garanti gelirler olmalı. İşine gücüne güvenemezsin. Her an işsiz kalabilirsin. Esnaf isen batabilirsin. Bu devirde en garanti meslek memurluk. Bu gün vergi müfettişi 6.000 tl'ye yakın para alıyor. Karı koca vergi müfettişi olsan 12.000 tl gelir. Misler gibi. Memurlar evlensin. Rahat geçinirler. Asgari ücret kazananlar, evliliğin yanından bile geçmesinler. Izdırap gibi geçer evliliğiniz.





  • MarjinaL_Kedi kullanıcısına yanıt
    2001 krizinde işsizlik yüzde 7'lerden 9.8'e patlamıştı. İnsanların yüzde 4.5'ü borçlu idi. ( O Krizden çok zorlanmadan çıkmamızın önemli bir sebebi) Bugün ise işsizlik TÜİK rakamı olarak bile yüzde 13.9 ve her 100 kişiden yaklaşık 65'i borçlu .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İntihar eden baba AKP sempatizanı, ve belediyeye iş vaadiyle çok fazla para yedirdiğini ama iş verilmediğini belirtiyor mektubunda.

    Bence burada sorun sistemin bu hale getirilmesi, bu baba yada buradaki belediye çalışanları değil.
    http://www.cumhuriyet.com.tr/haber/turkiye/1701271/selim-simsekten-geriye-kalan-mektupta-iki-belediye-calisanina-yonelik-suclamalar.html
  • Belediyeden 2 kişiye belediyeden iş almak için rüşvet vermiş.Sonra buna işvermeyince zora girmiş.




    quote:

    CİNAYETTEN YARGILANSINLAR’

    Şimşek, mektubunun son kısımlarında ise Antalya Büyükşehir Belediyesi’nde çalışan Mali Hizmetler Daire Başkanı Selahattin Artun’un ve yardımcısı Fuat Pınar’ın isimlerini vererek, bu isimlerin ölümlerinden sorumlu olduğunu savundu. Şimşek’in mektubundaki o kısım ise şöyle:

    “Gel gelelim belediyedeki ş..., baş ş.... Selahattin Artun ve yardımcı ş... Fuat Pınar. Bu iki isim 4 kişinin ölümünden direk sorumlu olup, bu isimlerin cinayetten yargılanmasını yüce Türk adaletinden talep ediyorum. Benden iş verecekleri vaadiyle 450 bin TL’den fazla para aldılar. Sonrasında ise beni tanımamaya başladılar. Bu ş..... hesap sorulmasını sizlerden rica ediyorum. Belediyede icra müdürlüğünde çalışan Recep Aktürk diye birisine en son 19 bin TL gönderdim. Bu parayı Selahattin Artun’un talimatıyla gönderdiğim hesap kayınvalidemin adına olan Garanti Bankası hesabıydı. Ayrıca Selahattin Artun, özel idarede çalıştığı dönemde de benden çok defa yüklü meblağlarda paralar almıştır.”

    http://www.gunhaber.com.tr/haber/Geride-biraktigi-mektupta-agir-suclamalar/435084




  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.