Şimdi Ara

Annemin Başına Gelenler (Önemli) (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
264
Cevap
3
Favori
35.167
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
455 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • ghostweb kullanıcısına yanıt
    Banada 5 saniye içinde 2-3 ek atım olduğu oldu. Eforlu eforsuz hiç farketmiyor. Ekstrasistol hakikaten çok kötü bir şey kalp krizini resmen daha önceden tadiyorsun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • degobar kullanıcısına yanıt
    Cebinden para çıkmadı diye başarı hikayesi gibi anlatma. Herkesin derdi, sağlığı için para vermemiş olmayı dilemek. Böyle böyle sağlığın kıymeti ucuzlaştıkça fiyatı pahalanacak. Herkesin cebinde taşıyacağı para değil bu ancak, unutmayın ki, nakit alışveriş her daim ucuzdur. Siz sahip çıkmazsanız, sistemin suyunu çıkarırlar kitlemedik masraf bırakmazlar içini boşaltırlar. Sonuçta da gereksiz kalemler, numune azlığı, yersiz plansız kullanım ve aşırı harcamalar olur. Laçkalığın olduğu yerde üstünü de örterler.
    Ne güzel iyileşmişsiniz, tabii herkes sizin kadar şanslı değil. Aynı işlemi devlet hastanesinde kaça yapmaya kalkacaklardı - eğer bütçeleri iyileştirilse zaten özelin farkı kalmaz. Ben laboratuvar analizini elden yapmaya çalışan, sgk payını bölmemeyi hastasına uyanık diye övenlerden bahsediyorum.
    Birilerinin eline teslim ediyorsunuz sağlık yaşantınızı, hazıra alıştıkça. Devlet hastaneleri düzeltilsin diyeceğiniz yerde halinize memnuniyet besledikçe sgk primi diliminizi kendileri sahipleniyorlar. Yarın birgün nasıl şimdi tahlilde işportaya kaçıyorlarsa ameliyatta da inceldiği yerden kopsun diyecekler, kaz gelen yerden tavuk esirgenmez diyecekler. Bu örnekler zaten var, bilindik şeyler. Herkes de dümen suyuna gittiğinden böyle pahalı icatlar kurtarıcı benimseniyor çünkü fiyat paritesini belirleyen başka makul ölçü yok, yoklukları yaşıyorlar ne yazık ki.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Ülkede üniversite sayısını artıracağım diye apartman dairelerine üniversite açıp doktorlara profluk ünvanı verip eğitim yaparsan sonuçları da bu olur.Ülkede sürüyle doktor,eczacı,mühendis olur ama aslında sadece diplomaları vardır.Bilgileri sıfırdı.
    Sorun doktorlarda değil,en başta.Mahalle arası üniversite oldu ya.
  • aykut.. kullanıcısına yanıt
    ben neskafeyi bırakınca ektrasistoller geçti hergün mutlaka oluyordu her gün 1 bardak nescafe içerim.onu bıraktım 1 hafta sonra geçti hala olmadı.
  • IcyBox kullanıcısına yanıt
    elbet bir gün sivilde karşılaşacakmış ... ya hu biraz medeniyet öğrenin. haksızlığa uğradığınızı düşünüyorsanız verin mahkemeye . neyi bekliyorsunuz ? size o hastaneyi o doktoru zorla mı seçtirdiler ? beddua iyi bir şey değil 10 bedduanın 1i gider 9u eve kalır der büyükler . kolay olanı yapıyorsunuz şiddete başvurup düzen bozuyorsunuz. lütfen haksızlığa uğrayınca şiddete değil hukuka başvurun. ülkede adalet yok evet katılıyorum. ama Ibrahim peygamberin ateşine su taşıyan karınca misali siz de hakkınızı arayın ama doğru olan yolla .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • degobar kullanıcısına yanıt
    sizin yaş kaçtı hocam?
  • 3 sene önce annemi karın ağrısı şikayetiyle acile götürdük. Allah razı olsun baştan savma iş yapmadılar gece boyunca müşahede altında tuttular kaç tane doktor geldi gitti. Yumurtalıklarda kist olduğu teşhis edildi, ameliyat oldu. O dönem hastanede kapalı ameliyat yapabilen çok iyi bir doktor vardı şansımıza. Allah kimseye göstermesin o ameliyat süresince kafayı yedim, ölüm riski çok düşük olmasına rağmen insan korkmadan edemiyor.

    İşini iyi yapan, mesleki etiği olan her doktora saygım sonsuz. Ama sizin örneğinizde olduğu gibi, çok çok önemli bir sorumluluğa sahip olmasına rağmen işini baştan savma yapan doktorlara diyecek söz yok. Hani görüyoruz ya doktora dayak haberlerini, kimisi de hak ediyor arkadaş.
  • Mete Can Karahasan kullanıcısına yanıt
    Anneniz bir doktorun işini düzgün yapmaması nedeniyle vefat edince de yazarsınız bunları. Sen insansın, duyguların var. Ahırdaki sığırın yerine koyma kendini.
  • İyi o zaman anneni kaybedince tek bir doktoru mesleğinden soğutmak zihninizi rahatlatıyorsa hiç 'yas tutuyorum' diye kendinizi yanıltmayın. Sizin canınız bağcı dövmek istiyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ghostweb

    sizin yaş kaçtı hocam?
    2 sene evvel 62 yaşında iken oldum
  • degobar kullanıcısına yanıt
    anladım ozaman anjiyo istemeleri çok normal çünkü 50 yaşından sonra mutlaka anjiyo öneriyorlar önemli bir sıkıntı olmasa bile.
  • Mete Can Karahasan kullanıcısına yanıt
    Sağlık personeli veya öğrencisi misin? Öyleysen bu muhabbeti uzatmanın gereği yok.

    İyi günler.
  • Ne alakası var canım, siz de ne sempati besliyorsunuz kendi düşkünlüğünüze. İnsan azıcık kafayı kullanır, işler nizamınca yürüse hiç bu kadar geriye dönüp bakmaya gerek kalmaz diye. Siz hem özel koşullar bekliyorsunuz, sonra da niye yürürlüğünce işlemiyor diye kıskanıyorsunuz. İkisi bir diğerinden ayrı gitmiyor. Yürürlüğü düzgün olacak ki senin aklından başka şey geçmeyecek. Hekimin sırtından ineceksiniz. Şartlarını düzelteceksiniz. Tek sizin canınız yok. Romantik hayallerle kendi sağlık cahilliğinize gerekçeler dizmeyin. Siz nasıl memursanız, sğlık çalışanınız da memur. Sizin duygusal yükünüzün üstlenicisi değil. Bir kere kendi duygularınızı bile bilmesi hakkı değil, neydi-ne yapılacak, bitti-gitti. Biraz sıkısını sen çekiceksin, yoksa dediğim gibi daha 30 yaş ortalamasındayız ilerisini hesap ederek düşünmüyorsunuz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mete Can Karahasan kullanıcısına yanıt
    burada işini iyi yapan doktorlara değil baştan savma yapan doktorlara laf ediyorlar öncelikle bunu ayırt etmemiz lazım. işini iyi yapan doktorlar başımızın üstünde. ama göz göre göre hata yaparak insanların canına mal olmak doktor değil insan olarak bile yanlış zaten. sonuçta insanların canı söz konusu. bu konu başına yazdığım gibi tahlilde enfeksiyon değerini okumadan eve yollayan doktor var.
  • Mete Can Karahasan kullanıcısına yanıt
    Bu ülkede birçok mesleğin şartları iyi değil (şartları düzeltecek olan da ben değilim), bu kişiye işini baştan savma yapma hakkını tanımıyor. Herhangi bir meslek erbabı bu kafada ise, zarar verdiği insanlardan zarar görünce de şaşırmayacak.

    Ben sana çok basit bir şey söylüyorum. Sen işi felsefeye döküyorsun.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Namütenahi. -- 13 Kasım 2019; 17:27:34 >
  • Mete Can Karahasan kullanıcısına yanıt
    hahah bana zekası kıt diyene bak. doktorculuk oynayın diyor. tamam sen yat emar cihazını biz çalıtırırız. biz adam tahile bakıyor gözden kaçırıyor diyoruz sen bana bi ton zırva anlatıyorsun. biz doktorlardan hokus pokus beklemiyoruz ama öbür konudada anlatıldığı gibi 3 haftalık baş ağrısına emar çektirmeyen doktora doktor demem ben.
  • Bu cahil doktorlar yüzünden babamı kaybettim. Uyanık olarak hastaneye götürdüğümüz babam hastanenin içinde dahi uyanıkken hiç bir müdahalede bulunmadılar. Sadece telefonla birilerini ariyorlardı. Babamı uyutmadılar bile. Babamın kalbi durdu belirsizlikleri yüzünden. O anda hastane kabul etmedi babamı kalp durma süresi baya bi uzadı ve babamı kaybettim.

    Bu ülkede yaşamak zor , hastalanmak zor, geçinmek zor, eğlenmek zor, ölmek bile zor.

    Sonra da haberlerde doktor a şiddet bilmem ne. Neden canı bu kadar önemsemez ki insanlar.

    Cidden bunları biz hak ediyoruz .



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muztafaali63 -- 13 Kasım 2019; 17:40:48 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    şartları düzeltecek olan da ben değilim

    Gayet tabii öylesin. Alkışlarla performans sistemini getirdin, yine alkışlarla uğurlayacak olan sensin - eğer bakar kör doktor istemiyorsan.
    Sana dedim, mantık mazeret kabul etmez; eğer sorumluluğunu almazsan 300 kişiye duygusal yakınlık beklediğin hekimlik hayatta gerçekleşmez. Senin de dizlerini dövmekten başka çaren olmaz. Zarar görünce 'ben nerede yanlış yaptım' demediğinizi de hatırlatırlar siz başkasına suç bulmaya kalkıştığınız sefer. Herkesin işi başından aşkın, duygusal yükünüzü bir zahmet kendinize saklayın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.