Şimdi Ara

Annemin Başına Gelenler (Önemli) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
264
Cevap
3
Favori
35.081
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
455 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • diploma almak çok kolay önüne gelen salak saçma şeylerden diploma alıyor yeterki paran olsun okulların umrunda bile değil özel okulların azaltılması kesinlikle bu vakaların düşmesinde yardımcı olacaktır
  • gsad1905 G kullanıcısına yanıt
    Ehe, sen daha dur hele, yaş ortalamamız henüz 30, şöyle bir 10-20 sene sonra görücem ben sizi eğer bu düzeni ayakta tutabilip devam ettirebilecek misiniz performanslı performanslı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 hafta önce ben de babamı hastaneye götürdüm. EKG falan çekmek için odaya gittim. Etraf çoluk çocuk dolu. Hepsi beyaz, lacivert önlük giymiş. Soytarı gibi, bağıra çağıra konuşuyor, bir odanın içinde 10 kişi , 9 tane erkek 1 tane kız falan. Hepsi liseli stajyer. 1 tane görevli stajyer çocuk. Diğerleri onun arkadaşları. Etraftaki insanlara aldırmadan kahkahalar, bağırışmalar falan.. Sadece bu değil, doktorlar da aynı tip. Elinde telefon, kimin ne dediğini sallamamalar, Instagram'da yürüdüğü kız yüzünden senle ilgilenmemeler..
    Velhasıl kelam sağlık sektörü rezil, kepaze bir halde.
    Allah şifa versin sana ve tüm kardeşlerimizin ailesine.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İstanbul Pendik de özel bir hastanede çalışıyorum yaşanılan olayları paylaşsam kulaklarınıza inanamazsınız, maalesef hekim ve hemşire hatası nedeniyle vefat eden çok hasta var ve hasta yakınları konudan bihaber oldukları için doğal olduğunu sanıyorlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu sorunların çözümü olması gerektiği gibi doktorların da hatalarından ötürü adil bir şekilde yargılanmasıdır. Siz hiç herhangi şekilde mahkemelik olup hüküm giyen doktor gördünüz mü? (İlla hapis olacak değil, herhangi bir sonuç)
  • modifiye.jones M kullanıcısına yanıt
    Bu bahsettiğim aşamalar hastalığı öğrendikten sonraki aşamalar hocam. İlk başta kolon kanseri olarak başladı. Sonra yayılma yolu ile tüm vücudu neredeyse sardı. En son kemikleri eritmeye başlamıştı ki kadıncağız vefat etti.

    Bu tür kanserlerde kaçınmaz son ne yazıkki ölüm ancak anladığım kadarıyla ölene kadar yaşam kalitesini arttırmayı sağlıyor tedaviler. Yaşam kalitesi dediğim de normal bir insanın ki gibi değil. 50 olumsuzluk varsa en azından yarısını iyileştirmeye çalışıyorlar ancak bahsettiğim tedavi süreci ne yazıkki iyi gitmedi. Vücutta her yere yayılma yapmış bir hastayı biz kendi imkanlarımızla onkolojiye götürdük düşünün. Ne sevk ne başka bir şey. Daha farklı yaşananlarda oldu tabi ama hatırladıkça can sıkıyor sadece. Doktorla yumruk yumruğa kavga derecesine bile geldim.

    İyi dilekleriniz için sağolun. Sizinde başınız sağolsun ve Allah rahmet eylesin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Her konuda şüpheci olun arkadaşlar.
    Her konuda.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tr de maalesef, özel hastaneler insanı yolunacak kaz devlet hastanesi ise başından savacak değersiz bir canlı olarak görüyor. Doktorların bir kısmı ise tecrübesiz. Bir avuç işin ehli var ki onlar çok kıymetli insanlar. Doktor hakim bilim adamı gibi meslek insanları çok kıymetli insanlardı ancak gözümden düştüler, az kalsın bende benzer nedenlerden oğlumu kaybediyordum ve özel hastanenin salaklığı ve dikkatsizliği nedeniyle annemi kaybettim. Maalesef teşhis hatalı her ikisindede aylar sonra yada 1 yıl sonra doğru teşhis konuldu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Doktora şiddetin nedenleri bunlar işte hocam. Malesef iyi bilgilendirme yapmıyorlar. Iyi ilgilenmiyorlar. Hayatı değersiz görüyorlar kim bilir kaç tane doktor şiddet görmeden evvel neleri ve nasıl demiştir. Cidden merak ediyorum.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Allah emeği geçenlerin belasını versin, insanlar artık güvenip de kendini doktorlara emanet edemiyor...
    Yıllarca gılışdar ssk diye diye sağlık sistemini ne hale getirdiler.
    Durumu olan özele gidecek heralde anlaşıldı, gerçi oralar da çok farklı değildir ya neyse...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu aptal olan doktorların yüzünden ek olarak sürekli hastaneye git gelden dolayı dolmuş/benzin’e harcanan para da su gibi. Her türlü zarar insana. Siz siz olun kendinize iyi bakın bu devirde. Vaziyet kötü, vaziyet rezalet.

    Sana da geçmiş olsun kardeşim, şifalar diliyorum.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Geçmiş olsun inşallah en kısa sürede sağlığına kavuşur.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Allah acil şifalar versin. Emin olum bundan sonra her sorunu doktor gibi arastirscagim

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Benim de başıma geldi benzer durum.. Semptomları safra kesesi taşına işaret eden ağrılar için gastrit var denilip ağrı kesici verildi. Üstelik bunu yapan eğitim ve araştırma hastanesi hekimi.. Düşünün olayın vahametini. Doktora gitmeden önce internetten araştırıp safra kesesi taşı olabileceği şüphesiyle gitmiştim neyse ki. Allah'tan internet var:) Nitekim başka hastanede yapılan tetkiklerde safra taşı çıktı.
  • Hastane çalışanı olarak şunu söylüyorum; Devlet ve arsştırma hastanelerinde yoğunluk çok fazla hiçbir doktora net olarak güvenmeyin. Bu yoğunluktan dolayı dikkatleri eksiliyor ve daha umursamaz bıkkın hale geliyorlar. Her zaman bilinçli olun araştırın farklı doktorlardan randevu alın. Gerekirse sgk ile anlaşmalı özel hastanelere gidin. Pankreatit çok tehlikeli bir durum. İhmale gelmez. Geçmiş olsun.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DaYWaLkeR -- 13 Kasım 2019; 10:0:1 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dobrasam kullanıcısına yanıt
    paylaşın hocam öğrenelim
  • o aptal bilgisayara veri girmeseler aslında çok sağlıklı olur. o bilgisayara hastayla ilgili bişeyler yazacam diye adam seni dinlemiyor zaten yüzde 50 sini bile anlatamadan lafını kesip söyleyeceğini söylüyor. ama şimdi bir kaç doktor kötü çıktı diye bütün doktorlara sallayacak değiliz. kabul edelim çok sorumluluk isteyen insanın bütün vaktini alan zor bir meslek. benim nabzım 140 a çıkınca kendimi acile zor atmıştım kardiyologu çağırdılar öğle arasında adam yemek yiyormuş yemeği bırakıp geldi. ne bileyim zor meslek yani her grip olanada MR çekecek halleri yok. siz siz olun 2nci bir doktordan onay alın.
  • çok geçmiş olsun hocam, maalesef doktorlara ve verdikleri ilaçlara artık güven kalmadığı için bu tür durumlar yaşanabiliyor. konu çok sevdiğimiz insanlar olunca ister istemez insan ne yapacağını şaşırıyor. o yüzden en güzeli en az 2-3 doktora giderek teyit ettirmektir. tek doktora bağımlı olmamak gerekiyor. Allah şifa versin inşallah bir an önce sağlığına kavuşur.. bütün hastalara Allah şifa versin..
  • Sonra vay efendim doktora şiddet varmışmış. Mesele doktor vs değil. Herkes işini doğru yapacak!

    Benimde ablama göğüs kanseri teşhisi konmuştu. Tedavi vs planlandı. Bende bu arada araştırıyorum tabi. Kemoterapi vs başlamadan gittim doktora dedim tamam göğüste var ama bu lanet şey başka yerlerede sıçrıyor diye biliyoruz, bunu nasıl netleştiririz diye sordum. Doktorun verdiği cevap: Evet doğru söylüyosun. Bi PET-CT çekelim bakalım dedi. Çekildi. Sonuç mu? Koltuk altına sıçramış. Ve lenf bezlerindeymiş. Acil temzilenmezse vücuda en hızlı yayılma ihtimali olan kanser tipiymiş. Tedavi yeniden planlandı. Göğüsü bırakıp önce operasyonla koltuk altı temizlendi. Sonra göğüsteki kitleye bakıldı. Doktora sormasam belkide göğüse odaklanıp diğer kısımları atlamamız hayatına mal olacaktı.

    Elinizin altında internet var. Araştırın arkadaşlar araştırın. Yapılan her tahlilinde bi referans aralığı var. Doktorda baksın tabi ama sizde bakın. Düşükse nolur yüksekse nolur diye soruşturun.

    Allah iş bilmez sözde doktorlardan korusun.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: pcwolf28

    Allah emeği geçenlerin belasını versin, insanlar artık güvenip de kendini doktorlara emanet edemiyor...
    Yıllarca gılışdar ssk diye diye sağlık sistemini ne hale getirdiler.
    Durumu olan özele gidecek heralde anlaşıldı, gerçi oralar da çok farklı değildir ya neyse...
    Sorun yalnızca üst tabakada alt tabakada da var. İnsanlarımız bozuldu genel olarak

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.