Şimdi Ara

💛💙 Fenerbahçe 2023/2024 Sezonu [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐ (6800. sayfa)

15 Kayıtlı Üye (7 Mobil) ve 21 Misafir (5 Mobil) - 24 Masaüstü12 Mobil
5 sn
140.087
Cevap
434
Favori
3.743.639
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
105 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
6. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 67986799680068016802
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • geselilerin köy takımı dediği bizim iki maçtada sürklase edip tamamen şans eseri olan penaltılarla elendiğimiz oly 650 milyon euroluk aston villayı paspas etmiş

    kendilerinin 4 yiyip elek olduğu prag ise son 16 da iki maçta 11 gol yiyerek şutlandı avrupadan :))



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erenfb1907 -- 3 Mayıs 2024; 1:44:45 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • erenfb1907 kullanıcısına yanıt

    Vay o zaman Paspas cup hayirli olsun erenim💛💙 Fenerbahçe 2023/2024 Sezonu [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐ 


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ali Koç da, Kalorifercisi de gitmezse daha çok Mayislar Bizimdir türküsünü duyariz.

    Gitmezlerse seneye ligi de izlemem, kafam rahat eder :) Sonucunu bilecegim bir şeyi izlemem ben. GS ye de 5.yildizi hayirli olsun der gecerim.

    Nasil bir taraftarimiz var anlamak mumkun degil, 10 senedir sampiyon olama ali koç denen adam 6. senesinde de kupa getiremesin, ama halen destek alip, adaylik dusunsun. Kaloriferci falan Teknik Direktörden sayılsin. Şaka gibi kulubuz, saka gibi taraftariz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İsmail Kartal kalırsa gerekli bölgelere 3-4 transferle bu yıl Okan Buruk`un kırdığı rekorları kırar. Oyuncu değişikliklerinde bu yıl yaptığı hataları yapmaz,tecrübe kazanmıştır artık.
    Takım oyunu ve sistem açısından İsmail Kartal iyi seviyeye getirdi Fenerbahçe`yi. En önemli futbolcularını sakatlıktan dolayı uzun haftalar oynatamamasına rağmen Fenerbahçe bu sezon müthiş puan topladı. Sadece 1 yenilgisi var.
    Olympiakos`u küçümsedi oradaki maça yedek kadro ile çıktı Fred ve Ferdi`yi yormayayım ligde diri olsunlar istedi.
    İsmail Kartal`ın şanssızlığı Olympiakos`un teknik direktörünün değişmesi,başlarına Lucescu gibi taktik kurdu bir teknik direktörün gelmesi oldu.
    Bence Fenerbahçe Olympiakos`u orada da burada da ezdi ama futbolcuların Mertens gibi maça skor sıkıntısı varken kişisel ağırlığını koymaması yüzünden, İsmail Kartal`ın defanstan hava toplarında rakibi bozan birini rakip ceza sahasına yerleştirmemesi yüzünden İstanbul`daki maçta 2 fark olmadı ve penaltılara kaldı.Bonuccuyi rakip ceza sahasına gönderdi ama bence ayağı bacakları vücudu ısınmayan futbolcu kısa sürede etkili olamayabiliyor. Yanlış kişiyi kullandı. Diğr hatası hızlı kontra atak yapan kapalı defansa karşı motivasyonsuz Cengiz Ünder`i soktu. Cengiz de İsmail Kartal`ı kovdurnak ister gibi tüm topları rakibe verdi.
    Guardiola,Klopp ve Ancelotti bile oyuncu seçimlerinde eleştiriliyor. Olur böyle yanlış tercihler. Tecrübe kazanmıştır artık.
    3-4 transferle seneye rekorlar kırar İsmail Kartal.
    Hem puan rekoru hem gol atma rekoru kıracaktır.
    Gelecek sezon bu sezondan kötü olmaz.
    Bence Fenerbahçe`de teknik direktör değişecekse Türkiye`yi iyi tanıyan compact futbol oynatan,futbolcuların kişisel gelişimine ve motivasyonuna çok olumlu katkı sağlayan,oynanan oyunu iyi okuyup oyuncu değişiklikleri çok doğru olan Montella`dan başkası Fenerbahçe`yi daha iyi seviyeye götüremez. Hatta ben Okan Buruk şampiyon olsa da ara versin Galatasaray`ın başına Montella geçsin istiyorum
    Montella`nın bir hedefi var,kendini kanıtlayıp İtalya`da Inter,Milan yada Juventus`un teknik direktörü olmak. Bu açıdan da önemli Montella`yı seçmek.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OkumadanAlma -- 3 Mayıs 2024; 2:54:40 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Ne yapıp edip bir şekilde full kapanacak konyayı yenmemiz lazım. Biz onları yenersek küme düşme riski iyice artacak ve GS maçına mecbur yenmek için çıkmak zorunda kalacaklar. Olmaz diye bişey yok. Bana göre şampiyonu belirleyecek takım Konyaspor. Eğer orta sıralarda olsalardı bizi yenmeye çalışıp, GS ye yenileceklerdi ama şimdi küme düşme ihtimalleri olduğu için GS yi mecbur yenmek için çıkacaklar sahaya. O yüzden bizim sampiyon olmamız için konyayı kesin yenmemiz lazım. Kilit takım konya bana göre.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Allah kahretsin burada defalarca yazdık. Aston CL potasında aklı ligde bu takım kadar Avrupa tecrübesi olan oyunculardan kurulu başka takım yok Konferans’ı alabiliriz dedik. Avrupa’da kupa almaya bu kadar yakındık. Burada da hala apır sapır konuşanlar var. Ne rahatsınız ya. Pes doğrusu.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Spider-Man S kullanıcısına yanıt

    Brest değil de Lille geliyor gibi hocam Fransa'dan.


    Genel olarak gayet geçilebilir takımlar ama, Lille - Benfica - Twente - Rangers / Celtic - Anderlecht olası rakipler gibi görünüyor.


    Benfica ile Rangers / Celtic ikilisi sene başı henüz takımlar form tutmamışken zorlar diye tahmin ediyorum, Lille ile Twente kafa kafaya olabilir.


    Genel olarak hiç biri geçilmesi imkansız, bölüm sonu canavarı gibi takımlar değil ama. Düzgün bir yaz kampı ile hepsi geçilebilecek seviye takımlar.

  • 100 küsür yıllık tarihimizde Avrupa kupamız yok. Diğer branşlarda var burada yok. Belki de en yakın olduğumuz sene bu seneydi. Gerek kadromuz, gerek kupanın şekli. Elimizin tersi ile ittik. Bu şekilde bir fırsat çok çok nadir gelir. Aldığın zaman o kupayı her şeyi değiştirebilirsin. GS öyle yaptı. 30 yıldır aynı terane sürüyor. Senin hocan ne yaptı göz göre göre turu verdi. Ama burada hala “İsmail hocanın tek hatası Tadic’ti eheh başka hatası yok”, “İşte Olympiakos bu ehehe” Hiç utançta yok şöyle şeyler yazılırken.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Caner-Medley kullanıcısına yanıt

    gelecek sene şl eleme turunda muhtemelen eleniriz başkan hoca tartışmasının gecikmesi yüzünden. avrupa ligine devam etmektense yalandan yine konferansa uzamak lazım. bu sene salaklığımıza olmadı da gelecek senelerde zorlamaya değer bir turnuva. lige hiç yük olmuyor. djiku fred ve hatta yerlilerden ismail irfanı koruyalım yine favorilerden oluruz.

  • Ali, aday olup olmayacağını yakında açıklayacakmış. Şampiyon olamayacağımız kesinleştiğinde aday olmayı düşünüyor. Umarım gs'den sağlam bir fark yeriz de ne ismailin ne de ali'nin bir daha staddan içeri girecek yüzü olmaz.

    100-150M verip de en iyi kadroyu kurup en sağlam teknik kadroyu, sağlık ekibini getirecekse kalsın derdim de bu adamda onu anlayıp yapabilecek kafa yok. Bir de zaten takımın önündeki en büyük engel de kendisi.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İsmaili kovup Jesus’u getiren sonra Jesus’u kovup İsmail’i getirerek harika bir yönetim başarısı gösteren, 4 senede 4 farklı takımın şampiyonluğunu görerek dünya rekoru kıran adam utanmadan aday olmayı düşünüyor. Tribünden atlayıp taraftarla dalaşmasına, her alanda hakkımızın yenmesine ses çıkarmamasına vs. yazmıyorum bile. Bıktım artık bu diktatör egoistlerden. Hiç utanmaları da yok. Ben olsam utancımdan insan içine çıkamam. Hala aday olma ihtimali var.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Dünki villa maçından sonra sinirlerim daha da depreşti

    Belki de bir Avrupa kupası daha girecekti ülkeye.

    Rezil herifler..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • erenfb1907 kullanıcısına yanıt

    İyi ki senin gibi Fener'liler var Eren yav.. Sayınız öyle az falan da değil, azımsanamayacak kadar çoksunuz. Vasatlığa, kaybetmeye, 2.'liği o kadar alışmışsınız ki mutlaka bir bahane ve avunacak bir şey buluyorsunuz. Senin gibiler olduğu sürece bizim sırtımız yere gelmez. Var olun :)

  • erenfb1907 kullanıcısına yanıt
    Senin bilmediğin bir şey söyleyeyim. Aston villa'nın köyferans umrunda değil.Lille maçında da bedavadan tur atladılar. Fikstürleri sıkışık. Tek amaçları ilk 4 içinde ligi bitirmek. Adamlar 4-2 yenikken sanki maçın 30.dakikası 1-0 öndeymiş gibi takılıyorlardı.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Deportivo L.C. Tristan D kullanıcısına yanıt

    Klasik bir 6sli yorumu yürü la çöplüğüne seni prag elek edecek 💛💙 Fenerbahçe 2023/2024 Sezonu [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐ 💛💙 Fenerbahçe 2023/2024 Sezonu [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐ 


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Avrupa kupası alma ihtimalimiz gerçekten varmış Villa'yı görünce


    Bizim bu ihtimalimizi yok edenleri tarih affetmez




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Demir1357 -- 3 Mayıs 2024; 10:35:31 >
  • Anormal zirve kullanıcısına yanıt
    Hocam Oly ye top gostermedik top top

    Adam gibi bir teknik direktör olsa penaltı çalıştırdı
    Hatta Penaltı listesine Cengiz Ve Tadici yazmazdi

    Ama kendisi teknik traktör bildiğin traktor

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 67986799680068016802
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.