Şimdi Ara

💛💙 Fenerbahçe 2023/2024 Sezonu [ANA KONU] #TeşekkürlerFenerbahçe⭐⭐⭐⭐⭐ (6802. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
10 Misafir - 10 Masaüstü
5 sn
144.214
Cevap
363
Favori
3.850.165
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
105 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 68006801680268036804
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • k*ç aday olmayacağım demiyor eğer seçime girerse yine karşısına kimse çıkmaz. Saran aday olsa bike umudu kestim ben bi cacık olmaz k*ç olursa olmam diyen adamdan neyin başkanlığını bekleyeceğiz? Kötünün iyisi olur maksimum.

    O kadar şeye rağmen bu k*ç aday olup kazanırsa kim gelmiş kim gitmiş pek bir önemi yok. Hepimize de yazıklar olsun şu vasat herifi bir daha seçtirirsek.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • burnaldinho B kullanıcısına yanıt

    Kaç senedir rotasyona oyuncu toplarken takım dikiş tutmuyor. 2m ona 3 m buna derken harcama 30 milyonu buluyor.

    Tartışmasız santrafor------> 💛💙 Fenerbahçe 2023/2024 Sezonu [ANA KONU] #TeşekkürlerFenerbahçe⭐⭐⭐⭐⭐ 

    Tartışmasız Sol açık ------>💛💙 Fenerbahçe 2023/2024 Sezonu [ANA KONU] #TeşekkürlerFenerbahçe⭐⭐⭐⭐⭐ 

    Tartışmasız 6 numara-----> 💛💙 Fenerbahçe 2023/2024 Sezonu [ANA KONU] #TeşekkürlerFenerbahçe⭐⭐⭐⭐⭐ 


    Livakovic

    Osayi Becao Djiku Ferdi


    Transfer Fred


    İrfan  szymanski Transfer

    Transfer💛💙 Fenerbahçe 2023/2024 Sezonu [ANA KONU] #TeşekkürlerFenerbahçe⭐⭐⭐⭐⭐ 


    Gelen başkan para yok demesin cebinden mebinden alacak. O 3 yıldız futbolcu inecek. Eldekileri de satmak yok.

    TD İsmail

    yardımcıları komple değişecek

    sağlık ekibi komple değişecek





  • ShadowOfDarkness kullanıcısına yanıt

    Söylediğim gibi aslında 23 yaşında bir yerli oyuncu için büyük bi mebla değil ama kolay kolay forma bulabileceği yok. Zaten Ferdi (veya giderse yerine gelecek bir bek) var, ardından Ostelwolde var asıl mevkisi sol bek, Ardından hadi oda olmazsa Mert Müldür var yine hem yerli hem rotasyon oyuncusu olarak, bunun ardından Levent gelecek. 4. alternatif olarak bir sezonda 3-5 maç anca oynar oynayamaz şahsi görüşüm.

  • Ferdi zaten gidecek. Ne diye dursun bu saçma sapan Avrupa umrunda olmayan takımda..

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • burnaldinho B kullanıcısına yanıt

    Aynı İngiltere milli takımı gibi


    çocukluktan beri izlediğim lineker'li gazza'lı kadroları dahil


    Becham'ı da şişirdiler




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Demir1357 -- 3 Mayıs 2024; 14:32:15 >
  • O kadar kopmuşum ki futboldan Oly'nin Aston Villa'ya 4 attığını yeni gördüm. Ah be İsmail Kartal... Takımın başında T.D. olmasa bile eleyebileceğimi Olympiakos'u elimizin tersi ile ittirdik resmen. Bu takıma nasıl elenebilirizi oynadık. Beni daha gıcık eden şey takımın Olympiakos olması ve kupa finalinin Atina'da oynanacak olması. Diğer unsurları saymaya bile gerek yok. Müzesinde Avrupa kupası var diye (ki gurur duyarım) 25 senedir başımıza kakanlara bir cevap verme fırsatın vardı. Avrupa kupanı alıp ligde şampiyon olamasan bile kimse bu kadar önemsemezdi tarihinde ilk defa bir UEFA organizasyonunda kupa alabilecektin sonuçta... Turu atlasan moral motivasyon ve o gazla belki ligde de puan kaybetmeyecektin. Stratejik olarak çok fena bir hata yaptın.


    34 maçta 1 yenilgi aldın, İrfan, Osayi gibi futbolcuları çok başka bir motivasyonla oynattın. Eskisi gibi çok ucuz ve garip puanlar kaybetmiyoruz fakat yapılan hataları da söylemezsek olmaz. Hele ki bunlar kritik anlarda yapılması zor ve önemli hatalar ise...


    İnanın elendiğimiz takım Fiorentina, Villa falan olsa (ki bunları da elerdik) bu kadar koymazdı bana. Yıllardır Fenerbahçe'nin başarısı ile oynayan T.D. ve başkanlarımıza soruyorum : Neden yapıyorsunuz bunu? Böyle güçlü ve potansiyeli olan bir kulüp için bunları yapmak en zoru bence...




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dulcet -- 3 Mayıs 2024; 14:42:53 >




  • Neco. kullanıcısına yanıt

    Yukarda konuştuğumuz gibi seneye Fenerbahçe'nin ŞL'ye katılma ihtimali çok yüksek hocam. Olası rakipler Twente, Lille, Rangers, Benfica, Anderlecht. Hiç biri geçilmeyecek rakipler değil, zaten Benfica / Rangers ikilisi harici favori direkt FB olur.


    Ferdi'ye hangi takım, ne kadar teklif verir bilmiyorum ama ŞL faktörü ile takımda tutulabilir. Valla özlemişim iki takım şampiyonlar ligine göndermeyi inşallah olur da bi salı bi çarşamba heycanla maç izleriz. En son kaç yıl önceydi onu bile hatırlamıyorum çocuktum galiba daha.

  • Demir1357 kullanıcısına yanıt

    Kesinlikle öyle, gerçi Beckhamı ben çok severim ama.


    Milli takımları dahil koca bir balon ingiltere, he seyir zevki güzel liglerinin o ayrı.


    Arsenal iki senedir son haftada kaybediyor Premier Lig şampiyonluğunu mesela. Geçen sene 2 defa arka arkaya yenilmeseydi şampiyondu, Bakıyorsun avrupada Sporting Lizbon'a elendi. Bu sene maç fazlası ile şampiyon, muhtemelen 1-2 puan farkı ile gidecek 1.lik. Bitik Porto'yu penaltılarla ite çeke anca geçti.


    Kadro değeri sözde 1.2 milyar dolar. Portonun sadece 200 milyon bu arada, Arsenalin 1/6'sı sözde.


    Liverpool yine aynı, geçen sene RM'den 5 yedi, bu sene Atalanta'dan 3 yiyip elendi.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burnaldinho -- 3 Mayıs 2024; 14:47:6 >
  • ggreyhame kullanıcısına yanıt

    Bir Galatasaraylı olarak defalarca analiz yaparak söylüyorum, Fenerbahçe paraya kıyıp şu oyun sistemini geliştiren 3-4 futbolcu transfer etsin,bırakın KUPA 3 Konferans ligini::KUPA 2 olan Avrupa Liginde final oynar. Galatasaray Fenerbahçe büyük futbol kulüpleridir,bu rastgele bir söz değildir. Yeter ki başkanları yönetimleri taraftarı kandırıp arka kapılardan kulübün imkanlarını kullanıp para çarpmasın.

    Çok iyimseriz,oysa kulüp yönetimlerine talip olanlar futbolcu transferlerinden milyon dolar çarpmak için yönetimi almak istiyor.

    Kulübün renklerine armasına aşık oldukları için değil. Şuan hangi futbol kulübünü düşünürseniz düşünün Süper Ligdeki tüm kulüpler dahil 3. ligdeki futbol kulüpleri dahil.

    Bu işte iyi para var. Üstelik bir de bahis organizasyonlarından da artık büyük paralar elde ediyorlar. Örnek veriyorum Galatasaray geçen sezonlardan birinde 12. sıraya geriledi. Bunun sebebi basit bir futbol takımı başarısızlığı değil. O sezon kulüp başkanı ve yönetimi bilgisi onayı dışında başka şeyler oldu.

    Sözü nereye getireceğim,Fenerbahçe yönetimi isterse Avrupa kupalarında final oynamak isterse bunu başarır. Bunun için takım sistemi için önemli futbolcular satılmamalı aksine sistemi daha da sağlamlaştıran futbolcular getirilmeli. Ama nerdeee. Çünkü sürekli birileri satılacak birileri alınacak. Çünkü transferde manajer parası danışman ücreti,hava parası gibi ödemelerle kulübün parasını manajer şirketine veriyorsun,o da senin bir tanıdığının hesabına danışman,tercuman gibi ücretler adıyla anlaştığın parayı yatırıyor. Bu şekilde kulübün parasını çarpıyorsun. Abartılı transfer masraflarında işleyiş benim dediğim gibidir.

    Yada 2 milyon dolar etmeyecek futbolcuyu 5 milyon dolara transfer edersin,bu transferde kulübün kasasından fazladan verdiğin 3 milyon doları bir şekilde aşamalı olarak kendi hesabına aktarırsın.

    Sonra Kasımpaşa Gaziantep ucuza iyi futbolcu buluyor biz neden bulamıyoruz diye düşün dur. Aslında ucuza çok iyilerini buluyorsun ama ucuza almıyorsun,sana 2 milyon dolar ver futbolcu sizin deniyor. Sen olmaz,ben 8 milyon dolar vereceğim siz fazladan verdiğim 6 milyon doları şu şu şekilde şuraya aktaracaksınız diyorsun. Tabi adamlar sistemi bildikleri için fazla şaşırmadan denilen şekilde transferi gerçekleştiriyorlar. Bu şekilde kulübün 6 mikyon doları dolaştırılarak aktarılarak başkanın cebine giriyor.

    Anasolu takımlarında bu paralar daha ufak, 300 bin 500 bin Euro gibi rakamlar tabi.

    Balotelli gibi sansasyonel isimler getirirsen miktar değişebilir.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • OkumadanAlma kullanıcısına yanıt

    Hocam biraz fazla hayalperest bi mesaj olmuş. Oyuncular satılmasın, üzerine 3-4 oyuncu daha gelsin falan bunlar güzel hayaller de para?


    Geçenlerde Ali Koç muydu Dursun muydu hatırlamıyorum iki başkandan biri yılda sadece bankalar birliğine 50m€ faiz ödüyoruz demişti, ana paraya dokunmadan. Bunun üzerine iki takımın da ortalama 80-100m€ maaş yükü vardır en az, daha ödenecek taksitler bilmemneler üzerine oyuncu da satmayalım yenilerini alalım diyorsunuz nasıl olacak bu iş.


    Ayrıca Anadolu klüplerinin oynadığı seviyeler ile 3 büyüklerin oynadığı seviyeler çok farklı. Gaziantep güzel oyuncu buluyor falan demişsiniz de şuan hangi anadolu klübünün oyuncusunu istersin GS veya FB'ye? Zamanında biz Kasımpaşa'dan bir devrede atılan gol rekortmeni Diagne'yi almadık mı, ne oldu sonuç malum.

  • Deportivo L.C. Tristan D kullanıcısına yanıt

    Umrunda olmayan takım watkinsi diabyi baileyi oynatmaz ful yedek çıkar sahaya


    Liverpool ciddiye almadı mesela


    Ama sizin 4 yiyip elek olduğunuz praga yedek kadrosuyla iki maçta 11 tane gol attı


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 5 milyonluk locayı 10 milyona satarsan kasaya para girer. Ali Koç kulübe maddi katkı yapmak istiyorsa kendine ait bi 40 milyon doları kulübün kasasına bir şekilde aktarır,bunun yolları mümkün. Locaları 5 katına satın alabilir mesela. Forma reklamına 5 milyon yerine 20 milyon verebilir mesela. Anlaşmaya da anlaşmayı iptal eden 5 milyon tazminat öder der ve anlaşmayı iptal eder öder o tazminatı tekrar bir anlaşma. Al sana Ali Koç'un cebinden FB kasaaına legal yollardan hibe.

    Galatasaray bu yıl bunu bir şekilde yaptı Erden Timur vs.

    FB taraftarı bu dediğimi düşünsün ve Ali Koç paralar nerde diye sorsun.

    Ali Koç Fenerbahçe'ye 30-40 milyon dolar bağışlamak isterse bunu çok rahat yapabilir. Malesef sistem önceki yazımda anlattığım gibi dönüyor.

    Anadolu takımlarından kimleri alırsın soruna cevabı müsait zamanda detaylı yazacağım. Çaykur Rize`de var,Karagümrük`de var. Başakşehir`de var,Kasımpaşa`da var,Alanyaspır`da zaten var. Maliyetleri 3 mü 5 mi bilgim yok. Rize`den Olowoin`i istedin 2 milyon dolara verirlerse süper, 7 milyon dolar isterlerse tabi ki Avrupadan başka isim bakarsın. Gaziantepdeki rumen forvet de kanat forvet olarak çok iyiydi mesela Trabzonspor kaptı.Kasımpaşanın oyun kurucusu Hadjiroviç`i şuan avrupada arasan bulamazsın 5 milyon dolar altı maliyete.

    Manaj`ın eksik yönleri de var bahsedilmiyor ama iyi bir yedek olur ama ligimizin üstünde bir golcü. Olympiakos maçında oyuna Manaj`ı soktuğunu düşün. Farklı olurdu. Bu adamı Sivas almadan sen de alabilirdin.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OkumadanAlma -- 3 Mayıs 2024; 15:19:12 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • lig böyle biterse hatta belki ilk yenilgiden sonra ismail kartalın bileti kesilecekken, yeni hoca gelmeden yine transfer çalışmaları başlamış.

  • ShadowOfDarkness kullanıcısına yanıt

    Yanlış mı anladım TD İsmail Kartal ile devam mı yani :D

  • İnşallah ali koç tarihi fark yiyip başkanlığı kaybeder

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Başkan değişmesede ben yabancı iişini bilen bir TD istiyorum yeter artk

  • "Olympiakos ile deplasmanda oynanan maçta sakatlanan Jayden Oosterwolde'den Fenerbahçe'ye müjde. Menisküs ameliyatı olan Hollandalı futbolcu bireysel saha çalışmalarına başladı.

    Fenerbahçe'ye Jayden Oosterwolde'den iyi haber geldi. Hollandalı sol bekin sahalara beklenenden erken dönme ihtimali arttı.

    Ülkesinde Menisküs ameliyatı olan Oosterwolde, İstanbul'a döndü ve Samandıra'da bireysel saha çalışmalarına başladı.

    23 yaşındaki futbolcu, yapılacak detaylı kontrollerin ardından risk tespit edilmezse önümüzdeki hafta ortasında kontrollü olarak takım çalışmalarına katılacak."

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu sene de o sene değil maalesef

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yahuu adama demezlermi madem bu sistem bu şekilde ilerliyor birileri kayrılıyor birileri bize düşman 6 yıldır o koltukt neden oturuyorsun neden mücadele etmedin gücünmü yetmedi cesaretinmi..
    Madem mücadele edemiyosun hala neden devam ediyosun bırak mücadele edecek savaşacak lafını söylicek biri gelsin.. O koltuğa gececek biri cebini değil Feneri düşünecek işte o zaman başarı gelir..

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 68006801680268036804
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.