Şimdi Ara

💛💙 Fenerbahçe 2023/2024 Sezonu [ANA KONU] #TeşekkürlerFenerbahçe⭐⭐⭐⭐⭐ (6801. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
11 Misafir (1 Mobil) - 10 Masaüstü1 Mobil
5 sn
144.214
Cevap
363
Favori
3.850.150
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
105 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 67996800680168026803
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Demir1357 kullanıcısına yanıt

    vardı tabi. aston villa istediği kadar iyi takım olsun. büyük takım değil. finalleri büyük takımlar oynadı ve kazandı her zaman. mesela villa bir türk takımına grup aşamasında gelse paspas eder. 2 maçta 6-7 tane atar. ama iş finallere geldim mi camia gücü, maç psikolojisi çok daha değerli. aston villa’nın asıl hedefinin epl 4.’lüğü olduğunu da unutmamak lazım. fakat kimse epl için de avrupa kupası kurban etmez. o kadar da değil.


    şöyle söyleyeyim. bir galatasaraylı olarak finalde kızılyıldız mı istersin real betis mi deseler real betis derim 💛💙 Fenerbahçe 2023/2024 Sezonu [ANA KONU] #TeşekkürlerFenerbahçe⭐⭐⭐⭐⭐ 3 kat kadro farkı var ikisi arasında ama kuş taşa çarpar, kızılyıldız sana 1 tane atar 1-0 kazanır. real betis istediği kadar iyi kadro olsun, sen bir tane atarsın, eli ayağına dolaşır finalde.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 💛💙 Fenerbahçe 2023/2024 Sezonu [ANA KONU] #TeşekkürlerFenerbahçe⭐⭐⭐⭐⭐

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Taraftarlar tuhaf ya . Gs olsa aston villaya 4 atan takıma penaltılarda elendik. Büyük takımız derdi. Bizimkiler yine yerme peşinde. Tamam hata yaptı kabulde. Bu nedir ağlama duvarımı burası.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • realove19 kullanıcısına yanıt

    Birader Olympiakos sizin maçta top mu oynadı? İkinci golu atıp maçı bitirsen senin de Avrupa kupan olacaktı belki de. Bedavadan verdiniz kupayı. Böyle bir fırsat kaçmış insanlar da ah vah diyorlar doğal olarak.


    Olympiakos'un Aston Villa'ya 4 atmasının sana ne faydası var? Bununla mı övüneceksin? ''Vay beee elendiğimiz takım 4 atmış ne büyük başarı'' Bu mudur? Tuhaf olan sensin bence :)

  • MaXiLoPeZ kullanıcısına yanıt
    :)) ben sizi tarif ettim. siz o kadar överdiniz ki takımınızı. Uzay takımı vs manşetler bile atardınız. Bizim için büyük kayıp. Bu konuşmaları sizin izleyebildiğiniz bi ortamda yapmamak gerek. Sizin hoşunuza gidecek bişey yapmamak lazım. Bu sene sizden gerçekten nefret ettim:).

    Bizim taraftarlar ve siz değil miydiniz bunu geçse bile aston villa elek yapar diye? Baktınız aston elek oldu çevirin gitsin.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • TFF gitsin imzasını gs ve bjk atmamış diyorlar


    hani tff gitsin diyordunuz




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Demir1357 -- 3 Mayıs 2024; 10:36:52 >
  • realove19 kullanıcısına yanıt

    Doğru herkes öyle diyordu. Sen dün maçı izledin mi? Aston Villa sahada varını yoğunu ortaya koyup, tüm gücüyle oynadı falan mı sanıyorsun? Sence böyle oynasa Aston Villa dediğin takım Olympiakos'tan kendi sahasında 4 tane yer mi? Birazcık mantıklı olun.


    Ankaragücü de kupa maçında sana 3 tane salladı. Bu Ankara'nın daha iyi takım olduğunu mu gösterir? Maçı önemsemediğin için kaybettin.


    Bu arada bizden daha çok nefret edeceksiniz. Hak veriyorum ama yerinizde olsam ben de nefret ederdim :)

  • Bizde onu söyledik hep hala bu ihtimali yok eden vasat ismaili burada savunanlar var.

  • Şaka değil Aykut Kocaman ile fenerbahçe bu sene konferansı alırdı.


    İlk maçta olyden bedavaya 3 gol yemeyi sadece ismail kartal başarırdı ve başardıda . Deplasmana rotasyonla gitmek nedir yav

  • SAY10 kullanıcısına yanıt

    3 yediği maçtaki ilk kadroya ikinci maçta dönmesi..

  • Ülkeye avrupa kupası getirmenin eşiğinden döndük hemde 2024 yılında


    25 senedir konuşanların ağzını tıkayacaktık


    sorumlusu ismail hocadır




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Demir1357 -- 3 Mayıs 2024; 12:9:1 >
  • Bu aston villa tamamen balon takım bu arada bu sezon adamların akılları ligde. Premier Ligdeki takımların çoğu şişirme Avrupa arenasında. Sırf bu vasatlık sebebiyle bile lig sonucu ne olursa olsun İsmail gönderilmeli.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ice Platypus -- 3 Mayıs 2024; 12:9:39 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ismail kartal'a sahip çıkma zamanı değil. uçan kaçan taktikleri yok, ezberlediği oyun dışında, başka planı yok. bazı oyuncuların aşırı verimli oynaması ile, kişisel becerilerle yapılanlar var. ki bunlar da bir yere kadar yetti. sonrası yok.

    bizim ismail k'ya bir borcumuz yok. başarı istiyorsak, başarılı olmak isteyenlerle oluruz. aynı şeyi defalarca yapıp, farklı sonuç bekleyenlerle değil.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • "Fenerbahçe'nin, Fatih Karagümrük'te forma giyen Levent Mercan ile transfer konusunda her konuda anlaşmaya vardığı öne sürüldü. Sarı-lacivertli kulübün, Levent Mercan için Fatih Karagümrük'e 2 milyon euro artı bonuslar şeklinde bir ödeme yapacağı belirtildi. "

    doğruysa, ferdi gidiyor diye anladım ben.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1234Rambo -- 3 Mayıs 2024; 12:17:32 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İsmail Kartal en nefret ettiğim hocalar arasında 1. Sırada. Ciddiyim. Suratını görmek dahi istemiyorum. Öyle nefret ediyorum kendisinden. Bu şansı elimizden aldı. Bu takımın Avrupa Kupasında final oynama şansını çaldı. Hala devam edilsin diyenler var. Müstehak. 10 değil 20 sene daha başkalarının başarısızlıklarıyla sevinseler de akıllanmayacaklar.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 1234Rambo kullanıcısına yanıt

    Levent Mercan, Ferdi'nin yarısı bile olamaz. Rotasyon oyuncusu olur en fazla diyeceğim ama Mert Müldür var zaten onun için de. Çok bi anlamlandıramadığım, kadroyu şişirme adına bi transfer açıkçası.


    Gerçi oyuncunun yaşı genç, 2m da bedava ama kolay kolay forma şansı bulabileceğini sanmam.

  • burnaldinho B kullanıcısına yanıt
    iyi bir teknik direktör, sağlam bbir teknik kadro, gerçek kondüsyonerler ile verim alabiliriz. tabi başta saydıklarım gelirse.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu ayın sonunda, sonuç ne olursa olsun, şimdiden görüşülüp anlaşılan td ve sağlam teknik ekiple imzalar atılmalı. seçim falan beklenmemeli. ve hatta gerekirse, ya şimdiki yönetim istifa edip olağanüstü toplanıp seçime gidilmeli. olmuyorsa, başkan adayları ile mevcut başkan görüşüp, uzlaşmalı. egoların çarpışmasını izlemeyelim. başarı istiyorsak, zamanı doğru kullanalım.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ice Platypus kullanıcısına yanıt

    İngiltere takımları gerçekten aşırı balon, %100 katılıyorum buna. Kadro değerleri olması gerekenin 3 katı falan, adamların 100m€ verdikleri oyuncunun normalde değeri 25-30m max.


    Chelsea düzenli olarak her yıl 500er m € harcıyor sözde mesela RM ile karşılaşsa 5'den fazla yememek için oturur dua eder.


    Avrupa'da ne yaptıklarına bakıyorsun: Premier Lig'de şampiyonluk mücadelesi veren Liverpool Atalanta'dan 4 yedi evine döndü.


    Ligde 2. olan, hatta şampiyonluğu kendi saçmalaması ile elleriyle veren Arsenal, Play-off'da can çekişe çekişe Portekizin 3.sü Porto'yu geçebildi, çeyrek finalde elendi.


    Ne UEFA'da ne şampiyonlar liginde yarı final görmüş bir tane ingiliz takım yok.


    Bir City iş yapabilecek seviyede dikiş tuttu, o da kaç yıldır astronomik paralar harcaya harcaya en sonunda doğru bi jenerasyon buldu.

  • Bence Fenerbahçe tarihinde Avrupa kupasını alabileceği tek senaryoyu da harcadı. Bu saatten sonra UEFA falan hayal.

  • 
Sayfa: önceki 67996800680168026803
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.