Şimdi Ara

AKP’li Savcı Sayan: 'Bu savaşta gevşeyen, yan çizen, düşmanlara göz kırpan bizden değildir…'

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
1.264
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj




  • < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Omega Speedmaster -- 23 Kasım 2021; 20:32:32 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >



  • AKP’li Savcı Sayan: "Bu savaşta gevşeyen, yan çizen, düşmanlara göz kırpan bizden değildir…"
  • Zevk sefa işinde yaşayanlar Başladılar manevi dokunuşlara. Olayın farkındalar.

    Umarım seçmen yemez bunları. Sandıkta çok güzel bir ders almalılar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Chp'deyken de Akp için böyle diyordu...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Omega Speedmaster -- 23 Kasım 2021; 20:20:12 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hıhı tabe tabe milletin fabrikalarını babalar gibi satarız diyerek satanlar kimdi,vatandaş pahalılıktan bahsedince hemen kıvır,milyarlarca doları surilere afganlara vs harcayın onlar yesin içsin gezsin ama vatandaşa gelince yeme içme iş mi ne işi de üstüne bir de iban verip para iste.

    O zaman savaş vardı şimdi savaş mı var ne alaka buna anca kendi kitleleri inanır diyecemde onlar bile artan fiyatlardan isyan etmeye başladılar.

  • Adamlar cevabı çakmış bile AKP’li Savcı Sayan: "Bu savaşta gevşeyen, yan çizen, düşmanlara göz kırpan bizden değildir…" 



    AKP’li Savcı Sayan: "Bu savaşta gevşeyen, yan çizen, düşmanlara göz kırpan bizden değildir…"
  • Judoo kullanıcısına yanıt

    her yeri altın kaplama varaklı salonundan zeytin yağ ajitasyonu yapıyor, işte tam bir malum zihniyeti. bunların hepsi aynı AKP’li Savcı Sayan: "Bu savaşta gevşeyen, yan çizen, düşmanlara göz kırpan bizden değildir…" 

  • Baykalın ardından ağladığın gibi ağladığını görürüm umarım..

  • Puahahahahha bu ne saçma twit.


    Hayırdır Yunan, İngiliz istilasına mı uğradı vatan toprakları da savaş filan deniyor. Ortada bir savaş varsa hükümetin vatandaşa açtığı bir savaş var. Fakirleştirme savaşı.

  • Kuzey Kore'de bile böyle propaganda yapılmıyordur bee..


    Adamlar saraylarda oturuyor sonra çıkıp ''Çanakkalede bir üzüm hoşafıyla savaşan ecdadımız'' diyor...Çanakkalede bir üzüm hoşafıyla savaşan ecdadımız herhalde torunlarının da aynı sefaleti yaşamasın diye savaşıyordu.Çanakkalede,Sarıkamışta,Milli Mücadelede savaşan dedelerimiz sırf biz torunları daya iyi bir ülkede yaşayalım diye can verdiler...Bunlar ise o dedelerin torunlarını dedeleriyle aynı koşullarda yaşamaya ikna etmeye çalışıyorlar.


    Dahası mevcut ekonomik bozukluğu ''II.Kurtuluş Savaşı'' olarak görenler 1920-1922 yılları arasında Ankara'da çalışan I.TBMM'nin ne koşullarda Kurtuluş Savaşı verdiğine iyi baksın.Çoğu vekil ve bakan dahası cephedeki subay maaş bile alamazdı.Meclis yatakhanesinde ranzalara tıkış tıkış bir halde yatarlardı.Şimdiki meclis lokantası gibi menüleri de zengin değildi.Halk ve asker ne yiyorsa onu yerlerdi.Dahası bu ülkenin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk Erzurum Kongresi esnasında üstüne giyeceği bir takım elbisesi bile yoktu...


    Bunlar kim Kurtuluş Savaşı vermek kim!


    Madem o kadar hassaslar neden yollara,köprülere ve tünellere dolar/euro üzerinden geçiş garantileri veriyorlarmış?

    Kendi yandaşlarına gelince dolar/euro 'helal' ama ortamlarda dolar/euro 'tukaka'...




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Long Nightt -- 23 Kasım 2021; 20:35:42 >




  • Bilmeyenler için yazıyorum, Çanakkale'de asker aç kalmadı. İstanbul, Bursa gibi büyük şehirlere bu kadar yakınken Çanakkale'de asker aç kaldı demek Türk halkına da hakarettir. Zaten Anadolu'da sivil veya asker hiçbir topluluk aç kalmamış bilinen tarih boyunca.

  • Yavuz hırsız ev sahibini işte bu tip sözlerle bastırmaya çalışır. Net.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • AKP’li Savcı Sayan: "Bu savaşta gevşeyen, yan çizen, düşmanlara göz kırpan bizden değildir…"Post Medyayoutube
    Savcı Sayan neler demiş neler: Erdoğan'a aldanmayın, yılanlar da gömlek değiştirir! mail gönder yazdır büyütküçült İzmir’de AKP’den 7. sıra milletvekili olan eski CHP’li Savcı Sayan’ın, koltuk uğruna AKP’den milletvekili olanlara çok sert sözlerle yüklendiği ortaya ortaya çıktı. Sayan’ın CHP’deki “koltuk meselesi”ne değinirken “Verince baştacı vermeyince, kapı dışarı, biz iyiyi de biliriz kötüyü de biliriz. Biz kötüyü bilmeseydik hepimiz şimdi AKP’de milletvekili olurduk” dediği ortaya çıktı. Savcı Sayan’ın CHP’nin 32. CHP Olağan Kongresi’nde AKP’yi anlatan açıklaması sosyal medyayı salladı. Erdoğan’a aldanılmaması gerektiğini belirten Sayan, “AKP ve Tayyip Erdoğan gömlek değiştirdik dedi aldanmayın. Yılanlarda gömlek değiştirir ama zehirleri bitmez ” ifadelerini kullanıyor. “Burada AKP’yi konuşalım, AKP’nin icraatlarını konuşalım, AKP’nin zulmünü konuşalım” sözleriyle başlayan Sayan şöyle devam ediyor: “CHP’deki mesele koltuk meselesi. Verince baştacı vermeyince, kapı dışarı, biz iyiyi de biliriz kötüyü de biliriz. Biz kötüyü bilmeseydik hepimiz şimdi AKP’de milletvekili olurduk… AKP’liler Hz Ömer’in adaletini getirecekti. Hz Ömer devletin mumu ile devlet işlerini, kendi mumu ile özel işlerini yapardı. Ama bunlar gemilerde kimin mumunu yakıyorlar. Katar’da para alırken kimin benzinini kimin uçağını kullanıyorlar. AKP ve Tayyip Erdoğan gömlek değiştirdik dedi aldanmayın. Yılanlarda gömlek değiştirir ama zehirleri bitmez “
    https://www.youtube.com/watch?v=oVrAb_KdZng
  • Evet bizden değildir.
    Sauroncudur, decepticoncudur.


    Bir kere bahsettiğin sıvı yağ olduğu için kilo değil litredir.
    Ya edebiyatçı kardeş.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dedi ve ejder meyveli smoothiesini yudumladi.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bunu söyleyen adamın fazla yemekten obez ve şeker hastası olması cidden bambaşkaymış.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amadeus99 -- 23 Kasım 2021; 21:39:41 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne savaşı lan çık da onu de hele önce. Eğer birilerine karşı kurtuluş mücadelesi veriyorsak o zaman çıkacaksın televizyonda bir programa, bunlar kim, neden bunlara karşı kurtuluş mücadelesi veriyoruz, neden akıl almaz bir hızla fakirleşiyoruz, neden biz bu mücadele uğruna soğan ekmek yemeliyiz? Gerçekten böyle bir kurtuluş mücadelesi söz konusuysa detaylı bir şekilde anlatsana ne susuyosun o zaman? Bunlarla savaşacak kadar cesursun da halkına açıklama yapmaya mı korkuyosun? Sürekli dış güçler, sürekli vatan millet sakarya, allah kitap mezhep başka bişey yok. Millet senin kimle mücadele ettiğini, neden fakirliğe katlanmak zorunda olduğunu detaylarıyla bilmeden öyle oturup nasıl fakirleştiğini mi seyredecek? Anlatmaktan utandığın, korktuğun şeyler mi var ki susuyosun? Mücadelen hak mücadelesiyse çıkar konuşursun seni tutan mı var? Bir gözümüzü natoya, öbür gözümüzü Rusya'ya kırptık, aptal saptal bir dış politikayla sonunda mal gibi ortada kaldık demiyolar. Ülkeye bak hey yavrum hey, rus savaş uçağını vuruyoruz, başbakan Davutoğlu çıkıyo "emri ben verdim" diyor, cumhurbaşkanı gidiyor özür dileyip S-400 alıyor, sonuç ne? Yerli ve milli fakirliğin ve tek dostun Katar'la öyle meydanda kalırsın.





  • Sosyal medyada "Dolar düşsün diye değil, memleket düşmesin diye reise oy verdik." yazan 2 IQ beyinsizlere ilham kaynağı olmuş.

    Acı olansa memlekette hala bu dolmaları bütün yutan hattı sayılır eklem bacaklı olması ...

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 10k layk almış... Yazık bu ülkeye...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.