Şimdi Ara

Akıllı telefon büyüklüğündeki Sony MP-CD1 mobil projektör Türkiye'ye geldi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
4.311
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  •  

    Sony, küçük yapısıyla dikkat çeken ve tasarımıyla iF 2018 Tasarım Ödülü kazanan ultra taşınabilir MP-CD1 mobil projektörünü eş zamanlı olarak Avrupa ve Türkiye’ye geldiğini duyurdu. İşte Sony MP-CD1 mobil projektör özellikleri ve fiyatı:
     

    Japon üreticinin, dışarıda yapılan sunumlar gibi dış mekan etkinliklerini düşünerek tasarladığı mobil projektörü yaklaşık olarak 83mm genişliğe, 16mm yüksekliğe ve 150mm uzunluğa sahip ve yalnızca 280 gram ağırlığında. Neredeyse bir akıllı telefon büyüklüğünde olan cihaz, boyutuna rağmen yaklaşık 3,5 metre gibi kısa bir mesafeden içerikleri 120 inçlik bir ekran büyüklüğünde yansıtabiliyor.

     
     

    2 saate kadar kullanım ömrü

    Sony tarafından belirtilene göre oldukça canlı görüntüler yansıtan cihazın ekranında parlaklığı arttırırken pil tüketimini de yükseltmemek için gelişmiş görüntü işleme algoritmalarından faydalanan DLP IntelliBright teknolojisi kullanılıyor. ANSI 105 lümen güç ve 5,000mAh dahili pil ile 2 saate kadar kullanım ömrü sunan mobil projektör, kullanımdayken dahi standart USB-C yuvası üzerinden şarj edilerek bu süre uzatılabiliyor. Cihaz, herhangi bir taşınabilir şarj cihazıyla şarj edilebiliyor.

     
     

    5 saniyelik başlatma süresi bulunan cihazda içerikler HDMI bağlantısı üzerinden bilgisayar ve PlayStation gibi cihazlardan alınarak yansıtılabiliyor. İsteğe bağlı HDMI techizat kilidi de projeksiyon sırasında dahi bir USB yuvasından eş zamanlı olarak güç verebilme imkanı sayesinde akıllı telefon ve tablet gibi cihazlardan kablosuz bağlantı imkanı sağlıyor.

     
     
     

    16.7 milyon renk üretimine, 400:1 kontrast oranına ve 854 x 480 çıktı çözünürlüğüne sahip Sony MP-CD1 mobil projektör, tek açıdan yansıtıldığında dahi bozulma olmaksızın tam ekran görüntüleme imkanı veren otomatik görüntü düzeltme ayarı ve dinamik resim modu gibi özelliklere sahip.

     

    Türkiye ve Avrupa'da eş zamanlı olarak satışa sunulan Sony MP-CD1'in 1.999 TL satış fiyatı bulunuyor.

     







  • 2000TL ve bu başlık sıcak fırsatlarda.

    Reklamın bir amtığı olmalı.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Perakende 400$ lik alet Turkiye'ye gelince 520$ oluveriyor. Zaten bu cozunurluk ve parlaklikla da sunum filan yapmayi dusunmeyin. Ancak karanlik bir odada anime izlersiniz.

  • 400:1 kontrast oranına ve 854 x 480 çıktı çözünürlüğüne sahip



    bunu ne yapalım VCD mi izleyelim :-)

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: carpenokte

    2000TL ve bu başlık sıcak fırsatlarda.

    Reklamın bir amtığı olmalı.

    Aman hocam olmasın

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Daha önce hiç bu yorumu yapmadım ama

    ÇÖP

    Artık telefon ekranında dahi tahammül edilmeyen çözünürlükle projeksiyon mu izlenir. İstediği kadar küçük olsun. Fiyatı hiç de küçük değil. Piyasası böyle desen zaten ürünün piyasası yok ki satamıyorlar. Adam gibi çözünürlüğü verseler bu fiyata piyasası da olur yaygınlığı da.
  • http://www.instructables.com/id/DIY-LED-Projector/


    En pahalı malzeme de şu sanırım 84'' malzeme olduğundan biraz pahalı 60 inç olanı yarı fiyatıhttps://www.banggood.com/84-Inch-Projector-Screen-169-186cm-X-105cm-Projector-Accessories-Fabric-Material-Matte-White-p-1219425.html?rmmds=search&cur_warehouse=CN

    Ya da hiç uğraşamam diyenler için 190 TL ye 400 lumen olanı var Çin'de :)https://www.banggood.com/YG-300-LCD-Mini-Support-1080P-Portable-LED-Projector-Home-Cinema-p-1052155.html?rmmds=search&ID=47184&cur_warehouse=CN



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tobepeople -- 16 Mart 2018; 21:59:21 >




  • of of of kontrast ve çözünürlüğe gel :)

  • 105 lümen çok düşük kalmış sanki .. parası olup iliklerine kadar teknolojiyi yaşamak isteyen yada iş sunumu vs için bilmiyorum alanı olur elbet yadA ADAm kampta filan yansıtır maç izler vs zevk meselesi imkan meselesi gariban işi dğeil

  • biride şöyle bir şey yapalım demiyor.. hep tüketici mantığı...

  • Fiyatı kendinden daha büyükmüş

  • Sony kusura bakmasın ama buna 2000TL vereceğime gider en ucuzundan 15" bir laptop alırım, filmi mi dizi mi artık ne izleyeceksem ondan izlerim, hem şarjı da 2 saatten fazla gider.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Father Torque

    Sony kusura bakmasın ama buna 2000TL vereceğime gider en ucuzundan 15" bir laptop alırım, filmi mi dizi mi artık ne izleyeceksem ondan izlerim, hem şarjı da 2 saatten fazla gider.

    hani eleştirirsin anlarım da projeksiyonla bilgisayarı karşılaştırmak neyin kafası?ikisi apayrı şeyler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: canguler917


    quote:

    Orijinalden alıntı: Father Torque

    Sony kusura bakmasın ama buna 2000TL vereceğime gider en ucuzundan 15" bir laptop alırım, filmi mi dizi mi artık ne izleyeceksem ondan izlerim, hem şarjı da 2 saatten fazla gider.

    hani eleştirirsin anlarım da projeksiyonla bilgisayarı karşılaştırmak neyin kafası?ikisi apayrı şeyler

    Bunu alacağıma, 2000 liraya tanesi 75 kuruştan 2666 tane küçük süt alıp içerim. Gaz yapar ama en azından protein almış olurum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sony kusura bakmasın ama buna 2000TL vereceğime gider 133,333333 tane sinema bileti alırım, filmi mi dizi mi artık ne izleyeceksem ordan izlerim, hem gözüm gönlüm açılır.
  • canguler917 kullanıcısına yanıt
    Projeksiyon ne amaçla kullanılır, genellikle sunum ve görüntü izlemek için, şu cihazın vereceği görüntü boyutu (çözünürlüğüyle karşılaştırıldığında) ne kadar olur Allah aşkına, bu nedenle ben orqada bilgisayar değil dizüstü ekranını karşılaştırdım ki ikisi de aynı amaca hizmet eden teknolojiler.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: muhalif13

    400:1 kontrast oranına ve 854 x 480 çıktı çözünürlüğüne sahip



    bunu ne yapalım VCD mi izleyelim :-)

    Yorumuna + verdim ama bir yandan da kimse bunu film izlemek için filan almaz zaten. Acil durumlarda toplantılarda vs kullanmak için üretilmiş bir ürün bence. Firmalar rağbet gösterebilir çözünürlüğe filan bakmadan.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir süre kullandım. 100 inç hatta daha yüksek boyutlarda onlarca film izledim. Gayet de keyif alarak izledim. Sony'nin işi renkler. Adamlar bu işi biliyor ve yapıyorlar. Hakkını yememek lazım.

  • Esasında mantıklı güzel bir ürün ancak fiyatı birazcık pahalı olmuş

  • Güzel düşünülmüş bir çalışma bir o kadarda güzel fiyat

  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.