Şimdi Ara

Aidatsız (Ücretsiz) Tüm Kredi Kartları [2021] (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.004
Cevap
91
Favori
113.711
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Flexi'ye netten başvurup kartı şubeden alabilir miyiz?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kkarangalan kullanıcısına yanıt

    İnternetten başvurup onaylandığında kart teslim seçenekleri çıkıyor. İlgili banka şubesini tercih ettiğinizde çok kısa sürede şubede oluyor. Kart hareketlerini takip edip, bankaya geldiğini görüyorsunuz. Ayrıca kart bankaya geldiğinde banka mesajla bildiriyor. Hemen gidip alınıyor.


    Bonus Flexi kampanyaları çok fazla. N11den 150 TL alışverişe 30 TL anında indirim uyguladı. Kampanyaya katılım ücreti de alınmadı.


    Bonus Flexi, Word Eko ve Axses Free kartları aidatsız. Bu aralar kampanyalarından dolayı en fazla kullandığım kart Bonus.

  • Aydoğan* kullanıcısına yanıt
    Bilgi için çok teşekkürler hocam, saygılar

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba, bu World Eko karta sadece subelerden mi basvuru yapabiliyoruz?
    Musteri hizmetlerini aradim daha once yapi kredide hic bir bilginiz kayitli olmadigi icin islem yapamiyorum, bi subemize ugrayin dedi.
    Normal World karta internetten basvuru yapilabiliyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ATEŞ kullanıcısına yanıt
    Hocam isterseniz normal kredi kartına başvuru yapın kart gelince internet şubesinden değiştirebilirsin
  • ATEŞ kullanıcısına yanıt
    Hesabınız varsa intenet bankacılığından başvurabilirsiniz

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkür ederim cevaplariniz icin. Mobil uygulama uzerinden hesap aciliyormus, goruntulu gorusme ile kimliginizi onaylamanizi istiyorlar sadece. Subeden halledeceğim sanırım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şimdi aidatsız kartlar arasında bütün kampanyalardan ve puanlardan faydalanabileceğimiz bir world eko kartmı mevcut?

  • Aydoğan* kullanıcısına yanıt

    Hocam Bonus flexi kartına sanal kart oluşturuluyor demişsiniz sizin var mı? Bugün geldi kartım sanal kart oluşturamadım

  • Bu durumda en mantiklisi Al Baraka dan world card almak degil mi? Yk world eko her yerde her zaman full taksit yapmiyor


    Al baraka nin world u World un her taksit imkanindan yararlaniyor mu yoksa bazen sirf Yapi krediye mi geciyor?


    Hepsiburada vb e ticaret elektroni kalisverisleri icin world almak istiyorum genllikle gozume carpiyor workd taksit imkanlari eticarette


    selamlar


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dangerim kullanıcısına yanıt

    Bonus Flexi karta sanal kart oluşturuluyor. Garanti Bankası BBVAya bilgisayardan girip sanal kart oluşturma bölümünden sanal kart oluşturdum. (Cep telefonuna indirilen Garanti BBVA uygulamasından ya da bonus flash uygulamasından değil.)


    Bonus Flexi Troy kart ise sanal kart oluşturulamıyor.

  • Axess Free sahibi arkadaşlar şu an güncel kampanya, taksit sayısı vs. olarak kartınızdan memnun musunuz ? Aidatlı Axess kartı çok aratırıyor mu ?


    2 hafta önce Akbank mobilden axess kart başvurusu yaptım. Başvurularımı sürekli reddeden Akbank ilginç bir şekilde başvurumu 5 dk içinde onaylayıp Axess Platinum verdi. Kartı geçen Cuma günü teslim aldım fakat hiç bir harcama yapmadan kıyıya koyup Axess Free başvurusu yaptım.


    Öncelikle Akbank' ın Free kart vermek için çıkardığı zorluklar gerçekten sıkıcı. Çağrı merkezini arayıp Axess Platinum kartımla ortak limitte Free kart istediğimi belirttim yeniden başvuru yapılacağını onaylanırsa mesaj geleceği söylendi. Yahu arkadaş aidatsız karta başvurduğum bütün bankalar ortak limitte anında onayladılar. Akbank onaylanırsa vs. diyerek ayak sürüdü. Yapı Kredi World Eko kart aldığımda hiç böyle bir zorluk çıkarmamıştı. Neyseki aynı günü akşamında ortak limitte Free kart onay mesajı geldi.


    Şu an elimde aidatsız olarak;

    Teb Sade Kart

    World Eko

    Axess Free(henüz elime ulaşmadı.)


    kartları var.


    Teb Sade Kart' ın hiç bir özelliği olmadığı için 20 K limit boşta kalmasın diye Cepteteb aidatlı kredi kartı kullanıyorum. İlk yıl aidat ödedim daha sonra harcama çokluğundan olsa gerek aidat tahsil edilmedi. Fakat bu arkadaşlar harcamaların azaldığı ilk fırsatta aidatı yapıştırırlar hiç affetmezler gibi geliyor. Eğer Axess free kart, World Eko kadar tatmin edici avantajlara sahipse Cepteteb karta ufaktan yol verip elde "Aidatsız Sade Kartı" bırakıp limitini ufak ufak 5k ya kadar çekmek istiyorum.





  • Aidatsız kartlar:


    1. Yapı Kredi Word kart: Hemen hemen aidatlı word kartlarla aynı. Kampanyalara katılmak ücretsiz. Sadece bazı kampanyalarda taksit sayısı 2-3 taksit daha az. Genel anlamda aidatsız kartlarda bir numara diyebiliriz.
    2. Garanti aidatsız Bonus Flexi. Hemen hemen bütün kampanyalara katılım sağlanabiliyor. Fakat bazı kampanyalarda 1,99 TL, 2,99 TL , 5,99 TL vb. kampanyaya katılım ücreti alıyor. Kampanyaya katılım sağlayıp, hiçbir işlem yapılmamışsa, kampanyayı katılmayı iptal etme seçeneği ver, iptal edildiğinde alınan katılım ücreti iade ediliyor. Taksit sayısı aidatlı karta göre daha az. Genel anlamda aidatsız kartlarda 2. numara. Bugünlerde kampanyalarından dolayı en fazla kullandığım kart.
    3. Akbank aidatsız Free kart. Bazı kampanyalara katılım ücretli. Genel anlamda aidatsız kartlarda 3. numara. Uygun sektörlerde az bir farkla ilave taksit yapması çok iyi bir seçenek.
    4. İş Bankası aidatsız kart. Sadece bir köşede duruyor. Kampanya, taksit vb. yok gibi.




  • Yıllardır bonus genç kullanıyordum, az faydalanmadık bonus kampanyalarından. Yaş haddinden dolayı kart iptal olunca Flexi'ye geçtim. Hanıma da ek kart çıkardım.

    Ne göreyim.
    Garanti diyor ki aidat yoksa temassız da yok.
    Marketlerde satılan prepaid kartlarda bile temassız özelliği varken Bonus Flexiye temassız koymamış adamlar ciddi ciddi.
    Üç kuruş maliyeti var, sırf aidatlı kart alsın insanlar diye koymamışlar.

    Maaş müşterisi olduğum bankanın kredi kartından devam edeceğim mecbur.

    Başvuracak olanların haberi olsun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cordarone kullanıcısına yanıt
    Bonus flexi troy alırsanız temassızı var bende aynı şekildeydi istedim yolladılar yenisini trink kulllanılıyor,
    Ama troy gönderiyorlar haberin ola yurt dışında felan geçmiyor 😀
  • Aidatsız kartlarla ilgili özelden çok soru soruluyor. Öncelikle hiçbir bankayla reklamını yapmak amaçlı bir bağlantım olmadığını belirtmek istiyorum. Her ay kampanyalara bakmak gerekiyor. O ay hangi kartın kampanyası size uygunsa onu kullanmak gerekiyor. Yani tek bir kart her zaman avantajlı olmuyor. Eğer imkan varsa birden fazla bankanın kartını almak kampanya ve taksitlere katılmak açısından hangisi uygunsa onu kullanmak gerekir. Özel mesaja verdiğim cevabı buraya alıntıladım. Umarım kararsızlar için yararlı olur.


    "Merhaba, iş bankası aidatsız kartın şu ana kadar hiç kampanyasını ve taksidini görmedim gibi. İleride rekabet için kampanya ve taksitler gelir mi bilmiyorum. Aidatsız Word Ekonun temassız özelliğinin olması da avantaj. Hemen hemen bütün kampanyalara katılımı var. Taksitlerde ise bazı durumlarda 2-3 taksit daha az veriyor. Word Eko ya bağlı aidatsız Gold Kart ve Platinum kart da verebiliyorlar. Fakat bu durum müşteri bazında mı. Kampanya devam ediyor mu bilmiyorum. Kısaca aidatsız Word Eko kampanyalara katılım ve taksit sayıları bakımından bir numara. Aidatsız kartlar konusunda herkese tavsiyem şu:

    Eğer alabiliyorsanız aidatsız word eko, garanti aidatsız Bonus Flexi ve Akbank aidatsız Free çıkarmanızı tavsiye ederim. Limitleri az da olsa sonradan yükseltme olabiliyor. Bu üç aidatsız kartın o ay hangi kampanyaları size uygunsa ona katılırsınız. Ben bu şekilde kullanıyorum. Örnek en son Gittigidiyor 859 TL alışverişe 50 TL akbank aidatsız Free kart puan verdi ve peşin fiyatına 6 taksit yaptı. Bu ay ise Gittigidiyor Word Eko kampanyası var.

    İyi günler."





  • anladığım kadarıyla en iyisi world eco doğru mudur? kampanyaları önemli benim için taksit değil

  • Axess Platinum kullanıyoruz o kadar aidata bile hiç kampanya göremedik.

  • Temazsız özelliğinden dolayı world eko yu ilk sıraya koyuyorum.İkinci enpara ve ardından free benim sıralamam.

  • Şuan en kralı world eco temassız
    Axess free ama temassız yok
    Bonus flexi troy temassız

    Sıralama bu şekilde
    Birde enpara var ücretsiz taksit özelliğinden başka bir özelliği faydası yok
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.