Şimdi Ara

AGT Kurye'yi Amazon DE'ye şikayet etmek.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.883
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar bu Amazon Türkiye hala AGT Kurye denen kötü bile denemeyen korkunç hizmet veren kurye ile çalışmaya devam ediyor. Tek sorun yaşayanın ben olmadığıma eminim.

    Ekşide bile hakkında 70 sayfa aralıksız küfür bela okuma var.

    Bence bu Amazon Türkiye'yi izlediği bu İĞRENÇ politikadan dolayı şikayet etmeliyiz topluca Amazon Almanya'ya veya Amerika'ya merkez neresiyse.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Numenorian Man -- 20 Mart 2022; 15:46:42 >



  • 2 roman sipariş ettim Amazon’dan bu kurye getirecek la niye böyle dedin
  • highest in the room kullanıcısına yanıt
    Ekşiye Agt kurye yazsanıza bi :D

    Kolay gelsin firması 24 saat geçmeden ultra hızlı ve kaliteli getirirken bu mağduriyetsever firmanın rezaletleri 50-100den ibaret bile değil.

    Yıl 2022 hala eve geldik bulamadık diyip kanıt fotosuna koltukta yatarken fotosunu koyan adamlar bile var. İstanbul Ankara gibi yerlerde PTT bile 3 günde getirirken bu işe yaramaz firma 1 haftada getiriyor.

    Hiç mi sorunsuz işleri yok var ama devede kulak. Hele Amazon'a asla yakışmıyor. Hepsiburadadan Trendyoldan ağır rezalet yaşattığı var bu firma yüzünden.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Numenorian Man -- 20 Mart 2022; 15:47:15 >
  • Ben forumda az sövmemişimdir AGT'ye, bir de bunlar gibi çalışan bir firma var o da Net Kargo.


    Sırf AGT'ye paket düşmesin diye hiçbir zaman toplu sipariş vermem, azar azar sipariş ederim ki sadece Kolay Gelsin getirsin diye.


    Amazon'la ben bu konuyu çok fazla konuşmuşumdur, hiçbir cevap alamadım doğru dürüst.

  • Brotha B kullanıcısına yanıt
    Bu kadar aşağılık bir firma olamaz ya. Müşteri hizmetlerine kaç kez dedim alındı falan diyorlar geçiyorlar. Bir çıkar var onu düşünmeye başladım artık. Topluca şikayet gitse dikkat çeker birisi inceler bunu belki artık.

    Güya Prime müşterisiyim Kolay Gelsin 20 saatte getiriyor bu salaklar Perşembeden beri bir ürünü getiremedi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Numenorian Man -- 20 Mart 2022; 15:39:53 >
  • Brotha B kullanıcısına yanıt
    Hocam ben 2 tane roman siparis ettim sadece yine agt verdiler ? Ben memleketteyken ne kadar fazla ya da az ürün toplu alsam da kolay gelsin getiriyordu şimdi üni şehrinde böyle oldu ilk defa duydum bu kargoyu bence şehire göre değişiyor
  • highest in the room kullanıcısına yanıt
    İstanbuldayım. 3 ürün birden söyledim birisi Kolay Gelsin'e düştü diğeri bu A*T denen firmaya. Kolay gelsin akşam 9da söylediğim şeyi cuma sabah 10da getirdi.

    Ama bu A*T denen kurye bakın pazar hala hareket yok. Hayır kargo bir de elektronik. Zerre güvenmiyorum sonra kırıp dökecekler iade edeceğim bu sefer ürün pahalandı yenisini de alamayacağım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Numenorian Man -- 20 Mart 2022; 15:48:4 >
  • Velev ki benim bu kargom sorunsuz geldi ama bu AGT'nin amazonla iş yapmaması için her türlü eyleme katılırım.

    Sınırsız müşteri mağduriyeti garantisi veriyor adamlar.
  • highest in the room kullanıcısına yanıt

    Kargo firmalarının doluluk oranları ve Amazon'da paketlerin lojistiğiyle ilgilenen insanların insiyatifine kalan bir durum. Bu iki faktörde büyük ölçüde etkiliyor.

  • Birçok şey sipariş ettim hiç sorun yaşamadım agtde
  • Sabahki sipariş akşama geliyor agt ile.

  • Booker DeWitt kullanıcısına yanıt
    Küçük bi memnuniyet oranının içindesiniz siz herhalde.
  • Arkadaş havasından mıdır suyundan mıdır bilmem ki. Ülkeye giriş yapan hemen çıkarcı, dolandırıcı, kan emici oluveriyor. Bütün dünya da olağanüstü bir müşteri hizmeti sergilemesi ile ünlü olan Amazon, Türkiye'ye girince bozuldu. Kafayı yiyecem arkadaş kimin bedduası tuttu, kimin günahını yaşıyoruz bu ettiğimin ülkesinde.
  • AGT 24 saat açık olan adrese ne gelir ne arar ama geldik bulamadık diye not düşer. AGT ile gelecek kargo için ekstra para vereceğiz deseler yine bunlardan kargo istemem. En leş en berbat firmadır kendileri. Defalarca şikayet ettim ama çözüm yok. Amazon kargo şirketi seçimini müşteriye sunmadıkça sorunlar devam edecek. Her kargo mu sorunlu olur şu firmanın. Amazona bu sefer son olduğunu tüm ücretli üyeliklerimi iptal ettireceğimi belirttim ve iptal ettim prime üyeliğimi bakalım dönüş yapacağız dediler takip etmek lazım. Amazon Türkiyenin yetkili personeline ulaşmak lazım müşteri hizmetleri pek birşey yapamıyor anca üzdünüz yazıyor
  • Amazon prime ile akşam teslimat aldığım siparişim AGT Kurye ile 3 gün oldu hala teslim etmedi. Hatta 2 kere gelmişler ama evde bulamamışlar :D


    AGT Kurye ile her zaman aynı sorunu yaşıyorum. Birde adı aynı gün teslimat kurye. aaahahahaha


    Amazon AGT Kurye ile çalışmaya devam ederse bir dahada sipariş vermem.

  • Bizim muhitin AGT'si sıkıntısız.
  • Amazon Türkiye müşteri hizmetleri AGT Kurye hakkındaki şikayetlerde çok duyarsız ve ilgisiz. Twitter'dan Amazon resmi hesabına şikayetlerinizi yazarsanız geri dönüş yapıyorlar. Türkçe desteği de var. @AmazonHelp


    Gerçi değerlendiriyoruz şeklinde cevap yazıp geçiştiriyorlar ancak aynı konuda şikayet sayısı fazla olursa ister istemez çözüm bulacaklardır.

  • Amazon türkiye çalışanları amazonu dolandırıyor olabilir.

    kargo firmaları ile bir olup siparişi iki ayrı kargo ile gönderip amazonu zarar ettirip. ceblerine para koyuyo olabilirler.

    şikayetlere çözüm getirmiyorlar.

    Türkün olduğu yerde böyle para kaçırma işgüzarlık her zaman olabilir o yüzden aklıma böyle şeyler geliyor.

    amazon globale ingilizce detaylı yazacağım bu durumu. amazon de ye neden yazalım peki. de almanya. amazon alman değilki. amazon de mi yönetiyor tr yi. amazon.com a yazacağım.


    cs-reply@amazon.com mail adresine Amazon USA ya şikayette bulundum.

    bu maili buldum inşallah doğrudur. amazon usa hesabımdan müşteri hizmetlerine ulaşırken spiarişle mi ilgili vs birçok şık arasından şikayet yazma kısmını bulamadığımdan mail ile ulaşmak istedim. ve ingilizce olarak uzunca agt kurye yi şikayet ettim. eğer aynı şekilde şikayet göndermek isteyen varsa yazabilir.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2khakan -- 1 Ağustos 2022; 12:46:46 >
  • Bizim burda Amazonları Kolay gelsin getiriyor.En özenli kuryelerden biri.
    Bu banka,papara ıvır zıvır kartları Agt getiriyor.

    Bu arkadaşın mevzundan hariç müşterilerde problemli kurye arıyor yabancı numara diye açmayanından,adamın zili otomatiği bozuk çalıyor kurye açan yok vs...bu da ayrı bir mevzuu...
  • Agt kurye malesef banada çok sorun yarattı. Aynı gün teslimat ürünler için geldik yoktunuz denildi, 2-3 gün sonra getirildi. Herzaman aynı sorun. Kolay gelsin le geldiğinde 1 kere bile sorun yaşamadım. Amazona defalarca şikayet kaydı oluşturdum ama çözüm yok. Ürünü alırken en azından kargoyu bilsem agt ise almayacağım ama onuda göremiyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mekatroniks -- 2 Ağustos 2022; 15:37:42 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.