Şimdi Ara

Adil Kullanım Kotası kısaca kotalı internet neden var? Gerçekten “Adil” mi? (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
449
Cevap
5
Favori
10.489
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Madem "altyapı yetersiz" o zaman fiyatları düşürsünler?

  • Neden? O kadar yolunacak tavuk varken? Sen Bulgaristan ile Türkiye nüfusunu bir mi tutuyorsun? Değil mi mesut bey?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kartal172 -- 17 Eylül 2016; 11:15:10 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Utanmanız yok sizin utanmanız. Bir insan utanmıyorsa bir alışveriş gerçekleşmiş demektir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • benhuraxu B kullanıcısına yanıt
    Hayırdır birader, buradan yandaslığa ve Tayyip beylige nasıl bağladın? AKK'nin karşısında olmak hükümet karşıtı olmak anlamına mı geliyor?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tebrik ederim Türk Telekom u aklama yazısı gibi olmuş....

    Yapsınlar abi yatırım

    Yurtdışındaki firma telekomun bizden aldıgı paranın 4 te birine hem çok daha fazla hız sunup hem yatırım yapıp hem kar ediyor...

    Turk Telekom bizden aldıgı paraları ne ediyor diye sorar aklı başında bir insan demi....

  • felsefesever kullanıcısına yanıt
    Lütfen arkadaşlar siyaset ile aşkı karıştırmayın. Şu anda beteka ile millet arasında ki brezilya dizilerine taş çıkartacak bir aşkı konuşuyoruz.

    Kimin üstte kimin altta olduğu belli.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kartal172 -- 17 Eylül 2016; 11:21:41 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mesut bey. En iyisi bu haberi sil. Böyle bir şey olmamış gibi devam edelim. Normalde neden haksız olduğunuzu yazardım ama bu sefer arkadaşlar gerekeni söylemiş. Olmadı bu yaptığınız.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Speed-Step kullanıcısına yanıt
    Yıllarca tüketiciyi sömüren firmalar ve tekellestiren zihniyet neden yatırım yapmıyor o zaman? Akk 1 2 senedir yok yıllardır var, hani yeterli altyapı yatırımı nerede? "Bulgaristan'da nüfus az ama :(", buna paralel şirketlerin Bulgaristan'da kazandıkları para da o oranla az. Bizden hayvani gelir elde edenler o oranda yatırım yapsalardi 10 yıldır, su an bu durumda olmazdik zaten.

    Utanmadan usanmadan yüzünüz kizarmadan insanlara akıl tutulmasından bahsediyorsunuz. Tamam bizim aklımız tutuluyor ama sizin yüzünüz kizarmiyor. Yarın bir gün zihnimiz açılabilir bizim ama sizin herhangi bir değişim geçirebileceğinizi sanmıyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uzun zamandır copy-paste haberler yüzünden eleştiriyorduk eleştiriler işe yaramış Mesut bey bir hafta da üç kaliteli yazı yazdı devamını bekliyoruz ??

  • Ay başı herkesin akk kotası sıfırlanıyor. İlk 1 hafta herkes tam gaz internete girebiliyorsa nasıl oluyorda altyapı kaldırmıyor bahanesi ile akk savunulmaya çalışılıyor.

    Birde kullanıcılar katlanmak zorunda yazılmış :)

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • felsefesever kullanıcısına yanıt
    E bize tavuk çok yol yavrum yol nasıl olsa dilleri yok, olsa ne olacak? Devlet kurumu yolun demiş Telekom yolmasın mı?

    Bulgaristan in nüfusu ne gidin bakın köy yerinde bile on numara hız var kimse konuşmasın boşuna Bulgaristan demeyin rezil olmayın bari.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kartal172 -- 17 Eylül 2016; 11:28:50 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mesut bey boş yapmış

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Al işte tetikçiler yine haber yapmış. Mesut Çevik'in de asıl yüzünü görmüş olduk. Haber baştan aşağıya ısmarlama. Bayram ödemesini yapmışlar anlaşılan.

  • Söyleyin, türktelekomdan ne kadar para aldınız? Biz para toplayıp size 3 katını verelim, yeter ki şu yüz karası yazıyı kaldırın. AYIPTIR!

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Lazeran

    O zaman Mesut Bey sınırsız internet diye milleti kandırmasınlar. Amerikada yasa çıkarttılar AKK olan paketlere sınırsız denilmesi yasak şeklinde bunları hiç yazmıyorsunuz. Her ISP minumum 10mbit hızı her an sağlamak zorunda. İngilterede 3 ay kaldığım evde aylık 35pound'a telefon televizyon 150mbit akksiz internet hizmeti alıyorlardı. Keza almanyada yaşayan tanıdıklarım da aynı şekilde 100 150Mbit komple sınırsız paketlere rahatça makul fiyatlara ulaşabiliyorlar.

    Sene olmuş 2016 halen internet 3-4 günlüğüne kesiliyor. Aylık ortalama 4Mbit olarak kullandığım internet paketine 80TL veriyorum ve birileri gelip bunu savunuyor veya az bile olsa iyi gibi gösteriyorsa kusura bakmayın bende eleştiririm; hem de ağır eleştiririm.

    Adil kullanım kârı maksimize etmek için uydurulmuş bir yalandır. Gerçekten şebekeye çok yüklenildiğinden böyle bir şey olsaydı sabahın 5'inde youtube'dan 144p video izlemeye çalışmazdım veya her ayın 1inde kotalar sıfırlandığı için internet kilitlenirdi.

    Detaylı görüşümüz:https://docs.google.com/document/d/1IQrZDaQO-C87bJvkWU52JPdhqJnvPRwBkYhHEVhZkjo/edit

    Edit: Acınacak halimizi biraz daha iyi anlayabilmemiz için: -->https://i.imgur.com/aIdp96G.png <-- Al ibreti bekleme yapma devam et. (masal falan değil bizim forumda kullanan var)
    Ha bi' de bazılarınız o üsteki imgur linkini görüntüleyemiyor bunun ne kadar salakça (banlanmayacağımı bilsem kendimi daha güzel ifade edebilirim) bir şey olduğunu söylememe gerek var mı bilmiyorum. Ulan adamlar imgur'u engellemiş yeni türkiye böyle bir şey olsa gerek!!

    Vurdu gol oldu




  • "...Operatör tarafında fitili ateşleyen şey de bu oldu işte. Netflix ve Youtube gibi servisler çok büyük miktardaki veri aktarmıyla operatörlerin alt yapılarını meşgul ederken operatöre oldukça az para ödüyor ama aynı operatör üzerinden hizmet alan kullanıcıya gösterdikleri reklam ve sattıkları servisler sayesinde operatörden fazla kazanıyorlar..."


    Mesut bey şu cümleleriniz ile "net tarafsızlığı ilkesine" karşı çıkıyorsunuz, farkında mısınız?


    AKK'nin kaldırılması için baskı artınca bu yola girildi anlaşılan... AKK kalkacak ama bu sefer de net tarafsızlığını tartışacağız. Neden? Operatörlerimiz en az altyapı yatırımı ile en çok karı edebilsinler diye.


    Hatırlatayım AB'de net tarafsızlığı ilkesi yönünde karar alındı, ABD'de de benzer yönde girişimler var. Ve oralardaki operatörler bu karar ve tutumlara rağmen bizimkilere oranla daha kaliteli hizmet veriyorlar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EmreCArat -- 17 Eylül 2016; 11:49:33 >




  • Bazı arkadaşlar yazı kalksın falan demişler fakat ben tam aksini düşünüyorum. Bu ayıp öyle silinip de unutulacak bir şey değil. Üstelik herkes görsün bu ayıbı. Herkes gerçekleri görsün. vestel vergisi gibi üzerine yapıştı artık.
  • Üsküdar ve Trabzon'da merkezde yaşıyorum ne fiber nede kablo tv var . telefon hattı 8 mbt e kadar destekliyor.hız hiç 3-4 mbt i geçmiyor. 8 mbt ye kadar deyip 60 tl para alıyorlar oda taahhüt ile.kotayı geçince 2 mbt i bile görmüyorum üstüne sürekli kopma yaşıyorum.Artık uydu üzerinden İnternet erişimi için araştırmaya başladım. pahalı da olsa sırf bunlara para vermemek için alacam . İstanbul da Trabzon da şehir merkezinde uydudan internete bağlanmayı muhtaç hale getirenlerin Allah belasını versin. bundan 5 sene önce evimde 16 mbt e kadar kullanırken şimdi 3-4 mbt ye düştük . Devletimizin bu soygunculara ağır yaptırımlar yaptırmasını bekliyoruz. AKK kalkmış kalkmamış umurumda değil hızlı kaliteli bağlantı sağlansın yeter.

  • şuan turksat kablo internet altyapısının her aboneye 100-150mbps hız verebilecek altyapısı var.
    turksatın raporunu bulamadım.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.