Şimdi Ara

ABD, Türkiye’yi F-35 programına geri almak istiyor: İşte detaylar (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
165
Cevap
2
Favori
6.307
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
29 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • s400 geri verirsek alicaklar...onunda fişini kaybetmişlerdir iadede edemeyiz

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Burada konuşulan yok s-400 yok İsveç vs bu meselelerin hepsi sonuçlardan ibaret. Asıl sorun artık dış politikamızın da iç politikamız gibi ilkesiz hale gelmesi ve her an her an her şeyin değişme potansiyeli olması.



    "Eyy" diye sağa sola sataşarak dış politika yapılmaz. Dünyada bunu yapan bi sürü dengesiz var zaten. Türkiye barışın ve istikrarın savunucusu, ön görülebilir bir politika yürütmek zorunda. Modern bir devlette iktidar değişse bile dış politikada günübirlik radikal değişiklikler olmaz halbuki bizde 1 tane adamın keyfi o gün neyi istiyorsa koca ülke onun oyuncağı oluyor.

  • O zaman F-16'ları niye bize sattınız. Umarım programa geri alınırız ama bunun bizim savunma sanayisi hamlelerimize zarar vermeden gerçekleşmesi lazım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • akılları başlarına gelmiş. onlar vermedikçe biz kendimiz üretmeye çabalıyoruz. başarılı oluyoruz ki böyle teklifler geliyor.


    esasında f35 leri alabilsek iyi olur. kötü değiller. s400 alımı patriot verilmediği için yapıldı. nedense hava savunmamız gelişsin istenmiyor(!).


    onlar da bizi f35 programından çıkardılar. olabilir.


    yazılım muhabbetleri doğruysa, f35 leri f16 lar gibi 'özgür' programından geçirmek gerekebilir. bu bakımdan şartlı alım gerekli olabilir.

    ancak haberlerde 'f35 programına dahil edelim' söylemi yazılım bakımından şartlı alımı zorlaştıran bir ifade olabilir.


    kaan, hürjet vb. üretimler son hız devam etmelidir. bunlarla ilgili 'siz üretmeyin biz size f35 verelim' tarzındaki yaklaşımlara kapalı olmalıyız bana göre.

  • Aynı lafı söylüyorlar ki. S-400 meselesini çözersek almak istiyoruz diyorlar.

    Çözülsün dedikleride farklı bir şey değil. Başka ülkeye satın, geri iade edin vs.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Abi biz bu F35 leri kime karşı alacağız bilen varmı, düşman kim.

  • Daha önce de yazdım o Kaan inşallah bir uçsun bunlar s400 de olsa f35 satmak için YALVARACAK.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Hayır

    Kendi uretimimizd hızla devam

    Çünkü. İlden gelen öğün olmaz olsa dahi zamanında bulunmaz

  • Asla geri verilmemeki..s300 Yunanistan'da var .o da geri versin. İki yüzlü ABD Türkiye'nin kendisine bağımlı olmasını istiyor..bu bir tuzak..aslaa Türkiye geri donmemeli f35 programına

  • Neden acaba bu acele milli muharip uçak ne oldu neden haberlerde birden bire kaldırıldı bu da bir muamma bence ilerleme istemiyor kendisine bağlı bir ülke istiyor her zamanki gibi

  • İtden post gevurdan dost olmaaz. Kendi uçağımızı hız verelim. Gerisi boş.

  • Hindistan da S400 aldı ve hiçbir yaptırıma maruz kalmadı.Çifte standart.

  • Namerde muhtaç olmamak için yerli malı kullanın, ABD Rusya Fransa Almanya hepsi ayağımızı kaydırmak için uğraşıyor, ellerinden gelse bir vidaya bile ambargo koyacaklar, biraz akıllı olun, paranızı iPhone Mercedes Tefal vs.. yabancılara vermeyin.

  • Amerika işi biliyor,zorla olmuyorsa yumuşakça bu S400 leri bertaraf etmek istiyor..Bence Türkiye'nin elindeki S400 leri asla elinden cikarmaması gerekir,aksine bölge bölge aktif etmesi de gerekir.Bunun arkasında biseyler var,dikkatli olmak lazım..

  • ABD Dünyanın en büyük şeytandır asla güvenilmez T C devletinin hızlı bir şekilde millileşme programı dahilinde MSB dört koldan hava , deniz , karada güçleniyor bir yıla kadar 5. Nesil Kaan havada en kısa zamanda 6. Nesil programda olacak devltimiz ABD devletine hadi sıktır vayram geçtikten sonra kınayı kıçına yaksınlar F35 ler için az uğraştırmadılar kötü komşu insanı mal sahibi yapar devletimiz asla teklif gelirse kabul etmesin yatırımı milli devlete yapalım yola devam kalın sağlıcakla

  • 23 söğüşledi bi 43 daha koparma peşinde.

  • Mete yarar , kaan bi ucsun Amerika f35 leri alın diye yalvaracak diye bi iddası var...

    https://www.youtube.com/watch?v=HjwAD6MnVmE&ab_channel=HaberGlobal

  • Ne güzel ya Hindistan ile yakın zamanda s400 aldık diye bizi düşman ülkeler sınıfına sokup parasını verdiğimiz ve ortak olduğumuz F35 projesinden attılar. Hindistana ise bırakın yaptırım uygulamayı başka sistemler de satmak için kendileri uğraşıyor.



    Bize ise 40 adet F16'yı binbir şart öne sürüp zar zor sattılar.



    Kaan uçuşa hazırlanıp, Hisar hava savunma sistemlerini envantere aldıktan sonra ise size patriot ve F35 satacağız diyerek hem boşuna F16 satmış olacaklar, hem Kaan projesini geciktirecekler, hem hisar ailesinin üretimini iptal ettirecekler, hem de bu ürünleri satmak istediğimizde başka ülkelere ürettiğimiz sistemlerin etkinliğinin düşük olduğu için ABD mallarını tercih ettiğimizi söylerek pazardan pay kapmamızı engelleyecekler. Yüz yıldır yaptıkları gibi yine bir taşla 5 kuş vurmaya çalışıyorlar.



    Yarı fiyatına bile verseler yerli üretimden vazgeçmemek gerekiyor ki savunma sanayinde dışa bağımlılığımız sona ersin. 1974 Kıbrıs harekatında oldupu gibi gerçek bir savaş olursa bize ne yedek parça ne de mühimmat verirler. Milyarlarca dolarlık oyuncaklarla kendi çıkarlarımızı savunamaz duruma geliriz.





  • Mylevi M kullanıcısına yanıt

    Demagoji yapma, Yunanistan f-35leri 2030da teslim alacak. Ayrıca adamlar s300 s400 farkını bilmeyecek kadar aptal mı ?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BursaliEfsane B kullanıcısına yanıt
    asil cehapegg li olmak zor. örnegin odunu aday gosterse odunu seçeriz diyen bambaşka idoolojik beyinlerden bir haber ver sen. koyun surusu psikolojisi.akp li olmak zor diyorsun ne olduda f35 den cikarilan akp li turkiye hukumetini abd yine geri cagiriyor. kaan gibi bir gercek var. tukurdugunu abd ye yalatanlari hic gormuyorsun. nede olsa cehapegg tarafindan baktigin kesin. musluk tamircilerini heykel yapanlari geri cagirmiyor hemserim.KAAN yapan bu denli savunma sanayisinde atilima kol kanat geren akp hukumetinin yonettigi Turkiyemi tekrar dahil etmek istiyor. bakis pencereni degistir. birde 65 kisi artilamiş. vay vayyy ki ne vayyyy



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hadigatülverd -- 30 Ocak 2024; 19:1:17 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.